34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#9807 ja:S
hát ezt a videot jó volt nézni, hogy azért volt egy ilyen Adri is, hát nemtom ha Tevez nemjön akkor biztos marad és lesz lehtősége bizonyítani ha meg nem akkor... -
ryhdeksan #9806 vszínű
tavaly is csere volt végig.. -
faláb #9805 Csak ha megint nem csinál semmit fog érni 2 millát:D -
#9804 Adri is csere lesz:D
tőlegm meg maradhat egy évet, de idén sem fog semmit csinálni akkor mehet. -
ryhdeksan #9803 lofaszt
adriano maradjon csak cruz meg jó lesz cserének
ha idén visszanyeri formáját akkor meg pislogsz, vagy ha idén cruz nem lő egy gólt se?
nem lehet tudni mi lesz, az biztos van egy ilyen Adriano -
#9802 és mikor fog forába jönni?
Cruz 2 éve jobb nála, vagy adjuk kölcsön vagy még adjunk neki 1 évet(menny i kell még neki:S) vagy adjuk el és hozzuk Tevez-t. -
ryhdeksan #9801 zomg
adriano mérföldekkel jobb focista mint crúz főleg ha formába jön akkor a világ egyik ha nem a legjobb csatára
ráadásul sokkal fiatalabb szóval egyértelmű -
#9800 há persze... -
ryhdeksan #9799 akkor már inkább cruzt -
#9798 Adriano-t semmi szükség rá, ha Tevez jön mehet is:) -
Csesza #9797
bár ahhoz, hogy idejöjjön valakit el kéne paszzolni onnan előről :D
mondjuk Suazot :DADsadsdasdsad -
#9796 Tevez az Intert választotta
Jun. 26. 13:49 -Maracaibo- A huszonhárom éves argentin talentum Carlitos Tevez jelenleg a Copa American vesz részt az argentin válogatottal. Maracaiboban készített vele egy interjút Luca Calamai a La Gazzetta dello Sport újságírója.
-Tevez, Moratti elnök úr nagyon szép szavakkal beszélt Önről nemrégiben.
”Nagyon szépen köszönöm neki. Az Inter egy nagy klub, és megvan annak a lehetősége hogy a következő szezonban ennek az egyesületnek a mezét húzzam magamra.”
-A Real Madrid is meg akarja szerezni Önt.
”Ez is igaz, de az ügynököm azt is nagyon jól tudja hogy én mit szeretnék.”
-Ezt megosztaná velünk is?
”Természetesen. Az Intert sokkal inkább választanám mint a Madridot.”
-A válogatottban is elég sok Inter játékos van most…
”Nemrégiben beszélgettem Javier Zanettivel. Javier nagyon jó tanácsokkal látott el az Interrel kapcsolatban. De elég csak Daniel Passarellara gondolni aki nagyon jó edző és ő maga is játszott a kékfeketéknél. Megtanultam tisztelni ezt a klubot úgy is hogy nem volt eddig semmi közöm hozzá.”
-Ki a példaképe?
”Diego Maradona. Életem legnagyobb élményei között volt az-az időszak amikor a Boca mezében játszhattam, Maradona pedig a lelátóról szurkolt nekünk. Mintha álmodtam volna, olyan érzés volt.”
-Az olaszok közül melyik játékost nevezné meg?
”Tottit.”
-Az Inter keretében már most is elég nagy nevű támadók vannak.
”Crespo és Cruz csapattársaim a válogatottban. Crespo egy igazi vezéregyéniség, egy példakép a fiatalok számára. De ez igaz Zanettire is. Messivel együtt rengeteg mindent tanultunk Pupitól. Zanetti testesíti meg az igazi profi játékost a számomra.”
-Ismeri Ibrahimovicot?
”Egy igazi bajnok aki szerintem még keresi az útját, akárcsak én.”
-Argentína a Copa America egyik nagy esélyese.
”Helyre kell hozzuk kissé a világbajnokságon megtépázott renoménkat. Azért jöttünk Venezuelába hogy nyerjünk, nem félünk senkitől sem.”
-A braziloknál nincs Kaká és Ronaldinho sem.
”A brazil sztárok bojkottálták a válogatottat. Nézzék meg nálunk ez nem így van. Mindenki azonnal a repülőre ült ahogy megkapta a meghívót.”
-Van valami élménye erről a sorozatról?
”Nem sok. Gyerekkoromban a családomnak nem volt arra pénze hogy mi a tévén ilyeneket nézzünk…”
-Moratti elnök úr kiemelt figyelemmel követi ezt az eseményt.
”A Copa Americán nem Tevez a fontos hanem az argentin csapat. Basile kapitánynak igen sok jó támadó áll a rendelkezésére.
-Milyen emlékei vannak a West Ham Unitedről?
”Nem beszéltem angolul, de a pályán megértettem magamat mindenkivel. Nem voltak egyáltalán beilleszkedési gondjaim. De ez így volt Brazíliában is, ott sem volt semmi baj, sőt. Én egy argentin Corinthians szurkolók egyik kedvence voltam.”
-Ezekszerint könnyen menne a beilleszkedés az Interbe is?
”Természetesen. Ráadásul az Internél van egy argentin kolónia is, így a nyelvvel sem lenne semmi gondom.”
Tevez tehát az Interbe akar jönni. Kérdés hogy össze fog-e jönni a transzfer. Az interjút küldte: gaRRy -
#9795 Részletes nyári program
Jun. 26. 14:32 -Milánó- A kub hivatalos honlapja közzétette a csapat nyári felkészülési programját. Idén nem lesz ázsiai túra, helyette a kínai válogatott látogat hozzánk. Viszont összecsapunk az Arsenal, Valencia, Manchester United, Barcelona, Aston Villa, Milan, Juventus, Napoli és természetesen a szuperkupa döntőben az AS Roma csapatával.
JÚLIUS 09. Előzetes edzőtábor kezdete (Szardinia)
JÚLIUS 14. Magaslati edzőtábor kezdete (Riscone di Brunico)
JÚLIUS 17. INTER – KÍNAI OLIMPIAI VÁLOGATOTT
JÚLIUS 21. HELYI KLUB - INTER
JÚLIUS 24. HELYI KLUB – INTER
JÚLIUS 26. Utazás Angliába
JÚLIUS 28. 15:00 INTER – VALENCIA (Emirates Cup)
JÚLIUS 29. 17:15 ARSENAL – INTER (Emirates Cup)
AUGUSZTUS 01. 21:00 MANCHESTER UNITED - INTER
AUGUSZTUS 04. 16:00 ASTON VILLA – INTER
AUGUSZTUS 08. Trofeo Birra Moretti - Nápoly (INTER, JUVENTUS, NAPOLI) *
AUGUSZTUS 14. Trofeo TIM - Milánó (INTER, MILAN, JUVENTUS) *
AUGUSZTUS 19. INTER – AS ROMA (Szuperkupa döntő)
AUGUSZTUS 26. SERIE – A (Első forduló)
AUGUSZTUS 29. BARCELONA – INTER (Trofeo Joan Gamper)
* = 45 perces mérkõzések
www.internazionale.hu
fura hogy első bajnoki fordulo után még van barátságos meccs:O -
#9794 ok, nem zavarlak mester-.- -
Csesza #9793 #9791 -
#9792 bekellrakni mait mondtam-.- -
Csesza #9791 mosnemérekrá -.-
majholnap -
#9790 :DD
jöhet azuj:D -
Csesza #9789 de van, csak kép nincs benne -.- -
#9788 nincs banner -
Csesza #9787 -
#9786 Első idei igaolásunk:
DAVID SUAZO!!!! kint van az Inter.it-én:))) -
Csesza #9785 legalább rendes ellenfelekkel készűlnek fel a köv. szezonra, mert ott aztán végig kell majd koncentrálni... -
#9784 zsúfolt nagyara lesz a fiuknak...:D Juve,Milan,napoli,Lyon,Valencia,Arsenal...:DDD -
Csesza #9783 R. BRUNICO, 2007. JÚLIUS 17.
(FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS)
INTER FC - KÍNA -
Csesza #9782 az AS Roma topikból:
Na.
Chivu-ügyben a helyzet elég bonyolult.
Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával.
Tehát most az Internek kell olyan verzióval előállni, ami nekünk elfogadható, leginkább a Barca 15 millió eurós ajánlatát kellene túllicitálniuk. A legfrissebb (2 órával ezelőtti) hírek szerint az ajánlatán (11 millió euró) az Inter nem változtat, de emellé adná Fabio Grossót is.
A római vezetők ezt az ajánlatot elutasították.
thx Szanics -
Csesza #9781 najovan, nembarmold szét a topigomat, mert most különösen érzékeny
:ASDasdasdasd
off - off -
#9780 akkor alvás:) -
Csesza #9779 megvolt, nemsegít -.- -
#9778 :DDDD na irány a hideg zuhany alá:DDD -
Csesza #9777 sosenemsikerülnekünk :|
habár tavaly se volt faánayos mégis meknyyertük a bajnokságot -
#9776 Augusztus 14.-én Tim Trófea hármas torna a Giuseppe Meazza stadionban
Az Inter az AC Milan és a Juventus fognak játszani a szezon előtti Tim Trofeáért augusztus 14-én, kedden a Stadio Giuseppe Meazzában. Ezt a tornát már hetedszer rendezik meg. A kék-feketék négyszer a Milan pedig kétszer nyerte meg ezt a háromcsapatos kupát.
inter.hunsport.hu -
#9775 Adriano nyilatkozott azt mondta ő mindenféleképpen itt akar maradni meg hogy Moratti hisz benne és be akarja bizonyítani hogy nem alaptalanul...meg szereti Olaszországot az Inter a ő otthona...szal ha rajta múlik marad.Bár azért én se szívesen zavarnám el a csapattól:) -
#9774 Jajj de pesszimista vagy. Persze Cassano ne jöjjön egyértelmű. Nem kéne itt rombolni a légkört. -
faláb #9773 El tudok képzelni egy meccset,amikor Ibra-Cassano kettős van a pályán,vezet az ellenfél,és mindkettő szarik bele az egészbe,mert Ibránál is volt ilyen meccs azért be kell vallani,Cassanonál meg ez szinte természetes... -
Csesza #9772 eddig mind1ik csapatában szar és köcsög volt...
nah jó talán a Roma-ban voltak pillanatai, de nem érné meg nekünk, hogy elveszünk egy másik játékos elöl a helyet -
#9771 nem tudom mit vagytok ugy oda Cassanotól:) szeritem igenis jó lenne...Emlékezettek mikor Ibra jött: "nem tudja majd kordába tartni Mancini" "Egyfojtában balhézi fog" aztán mi lett? a leg eredményesebb csatárunk...szal ha Ariano elmenne én szívesen látnám őt a csapatban...ráadásul Olasz... -
Csesza #9770 :SSSSSSS -
#9769 lehet, de ne Cassano-t hozzuk már ide normálisak... sose volt nagyjátékos egy kicsit talán, ha normális lenne a hozzáallása akkor jólene, de még Capello se tudja kordába tartani, akkor megki... joblesz ha elfeljtik, hamegjön Ibrá-val megölik egymást:D -
#9768 aha...
az a baj hogy lehet hogy azért tárgyalunk vele mert eltiltják 6 hónapra Suazot és addig kell csatár?:SSSS