FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uj edzõt kell keresni (ez már úgyis tervbe van)
a játékosok terén meg vérfrissítés kell, rengeteg embert elküldenék a csapattol szívem szírint és új, fiatal, olasz játékosokat hoznék helyettük
ilyenek pl. Favalli,Wome,Zé Maria,Materazzi,Córdoba,Kily,César,Cruz és persze az egyéni véleményem Fi(n)go!
Moratti ugyis tele van pénzel, uj csapatot kéne építeni és nem fölöslegesebbnél fölöslegesebb játékosokat hozni!!!
sztem 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tehát:
Pizarr=Pizarro
Boumsoing=Boumsong
Solar=Solari
😄DD
jah és nem is vettem észre hogy ott van Andreolli, õ is kezd remélem!
sztem.:
-------------------J.César------------------
Andreolli----Burdisso-------Samuel--------Cordoba
J.Zanetti----Pizarr---------Boumsoing------Solar
----------Adriano--------Momenté
szeva Lombi!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
azért nem kicsit örülnék ha mondjuk 2-0-ra nyernénk Boumsong és Momenté goljaival😊))
kíváncs lennék hogy mire képesek...
Elõre pedig Cruz Martins Momenté...
Tartékolni kell a kupára!ajnokság már úgyis elúszott
Figo(jobb),Pizzaro,Maa Boumsong(kezdjen ha már jelölve van😊 ),Solari(bal)
Kapusok: Julio Cesar, Orlandoni, Bindi
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Andreolli
Középpályások: Figo, Pizarro, Kily González, Solari, Cesar, Maa Boumsong
Csatárok: Cruz, Adriano, Martins, Momenté
Az a középpályássor:SSS
OFF: Köszi faláb!<#wave>#wave>
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
hát ha meglátnám, hogy Zamparini elhozná nekem Palermoba..kajakboldog lennék
de nyugi világbéke van
Figyeld meg hogy Martinsból nagy játékos lesz....
És amirõl Te beszélsz az ez: #3628...
akkor te honnan tudod hogy Cruz meglõné a Livornoban azt a gól mennyiséget amit a Lucarelli és honnan tudod hogy itt nem lõné meg azt
én csak tényeket közöltem Martinsal, hogy a nigériai játékosok azok ilyen kaliberûek, így mozognak nem fog sokkal többet változni, Martinsnak mindig is így volt 1jó meccs 1rossz meccs, tavaly is azért volt sok gólja mert a jó mecsei nagyon jók voltak sok gólt lõtt de volt nagyon sok olyan meccse ahol viszont hozzá se tudott szagolni a bogyóhoz
de remélem azt azér vágod hogy PEACE van 😄DDDD
Ki mondta hogy Vucinic rosszabb mint Cruz???😮OOOO Azt mondtam hogy õ is lõtt volna anyit a Livornoban mint Lucarelli!Szó sem volt Vucinicrõl😮OO
bazz ha most kitalálod hogy Cruz van olyan jó pléja mint Vucinic kajak le...som a bokám...mert ez vicc
Gabber:Cruznak nincs helye az Interben?pár meccset eldöntött idén és én hiszem azt hogy ha ezt az idényt teszemazt a Livornoban tölti mint kezdõ csatár lazán meglövi amit Lucarelli is meglõtt....
#3634 :Ezzel egyetértek!
átkéne alakitani a csapatot nyáron
igen Pazzini is nagyon jó lenne de ha választanék közülük akkor inkább Vucinic
de itt osztod hogy húzó ember kell hogy ne a padra üljön és te mégis az Adriano Martins csatársórt szeretnéd játszatni akkor mégse egy világsztár húzóemberre gondolsz! vagy ellentmondasz saját magadnak? mind1
jah és Martins mindenki nagyobb reményeket fûzött hozzá és ezeket sajna nem váltotta be eddig, nagyon fiatal még, de ezek a nigériai srácok ezek ilyenek Marins nem nagyon fog változni lesznek jó és rossz napjai
Adriano mellé kéne még egy jó csatár egy ilyen Vucinic típusu, igen
jah és Cruz meg már kiöregedett igaz lövi a gólokat max 1éve van még de az nem ebbe a csapatba
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Cruz öreg már és nincs helye az Interben, Martinsnak meg jól jönne a váltás valahol máshol