FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan van a hír?

Favalli már a biláné 😄DASDAFAD

és akkor ha látják az akaratot akkor pár ember aki marad megemberelmé magát és jobban hajtana gondolok itt példáúl Adriano-ra, ha meg így se hajtanak el kell õket adni a picsába, ha így folytatják olyan mint ha itt se lennének... és még pénz se származik belõle

vezetõség! - remélem lemondanak egy páran, remélem morattinal lesz annyi esze hogy ha marad nyáron nem fog bele szólni az igazolásokba!

uj edzõt kell keresni (ez már úgyis tervbe van)

a játékosok terén meg vérfrissítés kell, rengeteg embert elküldenék a csapattol szívem szírint és új, fiatal, olasz játékosokat hoznék helyettük
ilyenek pl. Favalli,Wome,Zé Maria,Materazzi,Córdoba,Kily,César,Cruz és persze az egyéni véleményem Fi(n)go!

Moratti ugyis tele van pénzel, uj csapatot kéne építeni és nem fölöslegesebbnél fölöslegesebb játékosokat hozni!!!

sztem 😄

fsgh
És megint bizonyítottunk!...Hihetetlen!Már azt se tudom hol keresem a hibát a Játékosok???Edzõ???Vezetõség???...Nagyon el vagyok keseredve😞((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Hát gyerekek, sok rosszat megéltünk ebben a szezonban (lásd csúfos vereség a Villarrealtól) de ez a mai ez borzasztó...

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

atyaég!<#nemtudom><#wilting><#wow2><#wow1><#ijedt>

REAL MADRID

owned

gabber_saviola
részvét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szánalmas...

fsgh
<#sir><#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Materazzi öngólt lõtt az utolsó percben!<#ijedt>

0:0<#rolleyes>

Lombardini
Csao Toni!!!😄

gabber_saviola
😄dddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jézus nemtok Írni😛PP

tehát:

Pizarr=Pizarro
Boumsoing=Boumsong
Solar=Solari
😄DD

háthogyha 4középpályással nyomjuk akkor elférnek egymás mellett, mivel Boumsong védekezõ kp., Pizarro pedig inkább 1fokkal támadóbb! jó lenne ha jól játszanának mivel lehetne késõbb is számítani az utánpótlásra
jah és nem is vettem észre hogy ott van Andreolli, õ is kezd remélem!

sztem.:
-------------------J.César------------------

Andreolli----Burdisso-------Samuel--------Cordoba

J.Zanetti----Pizarr---------Boumsoing------Solar

----------Adriano--------Momenté

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szeva Lombi!!!!!!!!!!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
Hát jah!Mondjuk Pizzaro helyére beférne Boumsong😊
azért nem kicsit örülnék ha mondjuk 2-0-ra nyernénk Boumsong és Momenté goljaival😊))

remélem Momenté és Boumsong is kezdeni fog!

kíváncs lennék hogy mire képesek...

fsgh
Akkor Figo Pizzaro Solari...
Elõre pedig Cruz Martins Momenté...
Tartékolni kell a kupára!ajnokság már úgyis elúszott

sztem 4-3-3 lesz a felállás....

fsgh
háát ebbõl az ideális középpálya talán ez:
Figo(jobb),Pizzaro,Maa Boumsong(kezdjen ha már jelölve van😊 ),Solari(bal)

R10
hát elég karcsú így olvasásra :S

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
Keret az Empoli ellen:

Kapusok: Julio Cesar, Orlandoni, Bindi
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Andreolli
Középpályások: Figo, Pizarro, Kily González, Solari, Cesar, Maa Boumsong
Csatárok: Cruz, Adriano, Martins, Momenté

Az a középpályássor:SSS

Lombardini
Ma az Emploi ellen minimum egy 4-est kell bevágni.Ez az alap egy kupadöntõ elõtt.

OFF: Köszi faláb!<#wave>

gabber_saviola
😄DDDDddd

hát ha meglátnám, hogy Zamparini elhozná nekem Palermoba..kajakboldog lennék

ha most Vucinic látná hogy mi hogy bevédtük ingyen éves bérletet kapnánk a SerieA meccseire 😄DDDDDDDDPPP

gabber_saviola
nem Imre, én jópár kommentedre válaszoltam egyszerre, mivel végig lehúztad Vucsinicset ami nekem kicsit érdekes volt

de nyugi világbéke van

ámen

Martins már most is nagy játékos de nagyon soxor formán kívûl játszik akár csak Adriano és ezért kéne még 1jó befejezõ csatár

fsgh
persze PEACE van😛
Figyeld meg hogy Martinsból nagy játékos lesz....

fsgh
Gábor!Te erre válaszoltál!#3639!!
És amirõl Te beszélsz az ez: #3628...

gabber_saviola
jaja világbéke vagy mi a fene -.-

például

és akkor ha már a kérdéseknél tartunk hogy honnan tudom hogy Martinsnak nem fog változni?!

akkor te honnan tudod hogy Cruz meglõné a Livornoban azt a gól mennyiséget amit a Lucarelli és honnan tudod hogy itt nem lõné meg azt

én csak tényeket közöltem Martinsal, hogy a nigériai játékosok azok ilyen kaliberûek, így mozognak nem fog sokkal többet változni, Martinsnak mindig is így volt 1jó meccs 1rossz meccs, tavaly is azért volt sok gólja mert a jó mecsei nagyon jók voltak sok gólt lõtt de volt nagyon sok olyan meccse ahol viszont hozzá se tudott szagolni a bogyóhoz

de remélem azt azér vágod hogy PEACE van 😄DDDD

gabber_saviola
"Pazzini télleg jó lenne...Vucinic meg hát...(ez az élet nem az efem....)Vucinic nálunk tuti nem tudna érvényesülni(Fõleg hogy sose kezdene Adri,Martins,Cruz elõtt szvsz)"

fsgh
Biztos minden nap mákostésztát eszik hogy 13szor gól lett amikor "tökre véletlen" találkozott a lábda a lábával... Lucarelli se tudna több gólt lõni az Interben mint ebben a szezonban Cruz....

Ki mondta hogy Vucinic rosszabb mint Cruz???😮OOOO Azt mondtam hogy õ is lõtt volna anyit a Livornoban mint Lucarelli!Szó sem volt Vucinicrõl😮OO

gabber_saviola
Imre, pár meccsen beleért a labdába ami gól lett, de ez hosszutávon nem egyenesen arányos azzal hogy ezt kezdõként 3 meccsbõl 2x teljesíti is...öreg már nem való oda

bazz ha most kitalálod hogy Cruz van olyan jó pléja mint Vucinic kajak le...som a bokám...mert ez vicc

fsgh
nézd már meg hogy játszott Martins elözõ szezonban...most volt egy rossz idnye és mindenki elkezdi szapulni hogy falábú stb("Marins nem nagyon fog változni lesznek jó és rossz napjai" ezt honnan veszed??? egy rossz szezonból? akkor Adriano se fog változni mert idén nem ment neki????)...Egy fiatal jáékosból nem 2nap alatt lesz meghatározó pléja...néha 2év is kevés...És én arról beszéltem hogy Húzóembert kell hozni!Attol maradhat az Adriano,Martis csatársor...Húzóember nem feltétlenül csak csatár lehet!Sõõõt inkább középpályás!

Gabber:Cruznak nincs helye az Interben?pár meccset eldöntött idén és én hiszem azt hogy ha ezt az idényt teszemazt a Livornoban tölti mint kezdõ csatár lazán meglövi amit Lucarelli is meglõtt....

#3634 :Ezzel egyetértek!

gabber_saviola
csak rajtuk áll

remélem jön, überjó játékos és még olasz is, kéne valaki a boltábú Favalli és az embergyilkos Wome mellé... remélem a vezetõség nem puskázza el a lehetõséget

gabber_saviola
Grosso lehet hogy megy hozzátok, mivel ajánlottatok érte 4millát, de ezt Zamparini elutasította, de vár egy újabb ajánlatra

gabber_saviola
<#eljen>

de inkább olaszosítani kéne egy kicsit akkor Pazzini, Grosso (hiába ez nem teccik gabbernek) valami jo kis fiatal olasz védõ söt nem is egy hanem min2
átkéne alakitani a csapatot nyáron

kabbe😄DD

Vucinic nagyon jó játékos és nagyon sok gólt lõ, sajnálnám ha nem venné meg valami nagyobb csapat

igen Pazzini is nagyon jó lenne de ha választanék közülük akkor inkább Vucinic
de itt osztod hogy húzó ember kell hogy ne a padra üljön és te mégis az Adriano Martins csatársórt szeretnéd játszatni akkor mégse egy világsztár húzóemberre gondolsz! vagy ellentmondasz saját magadnak? mind1
jah és Martins mindenki nagyobb reményeket fûzött hozzá és ezeket sajna nem váltotta be eddig, nagyon fiatal még, de ezek a nigériai srácok ezek ilyenek Marins nem nagyon fog változni lesznek jó és rossz napjai
Adriano mellé kéne még egy jó csatár egy ilyen Vucinic típusu, igen
jah és Cruz meg már kiöregedett igaz lövi a gólokat max 1éve van még de az nem ebbe a csapatba

McFrost
Vucsinics nem férne ide be ,mert még nem öregedett ki😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Imre, senki nem beszélt itt efemrõl max. te....Vucinicért sorban állnak a csapatok mert Õk veled ellentétben ismerik tudását
Cruz öreg már és nincs helye az Interben, Martinsnak meg jól jönne a váltás valahol máshol

gabber_saviola
sosincs 21 éves, martins marad ilyen mint most