34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #9847 Nem:D -
#9846 nem unalmas még kicsit(nagyon) ez a téma? -
faláb #9845 Nem vagytok kicsit(nagyon) elfogulva Adrianoval szemben? -
ryhdeksan #9844 maradjon ez és késsz nehogy mást csinálj :P
pont crespot? aki bilant megjárta?
nah mindegy marad ez azt téma lezárva jó ott a császár ;]] -
#9843 Jóvanna. :P -
#9842 ki a fene mondta hogy onnan van?:o
amugy meg nem igazán lehet jól kinéző bannert csinálni az egész csapattal... -
#9841 Barátom ez nem az inter.it-ről van. Csak mutattam, hogy ezt is megkereshetted volna. De én még egy olyat is el tudtam volna képzelni, amin az egész csapat rajta van. De mindegy nem akarok kukacoskodónak tünni, úgyhogy maradjon. :) -
#9840 #9836: nem lehetsz ilyen vak...:D kicsi a képen Zanetti rossz a minőség.éshát az az arckifejezés:/ -
#9839 rossz minőségű a kép fsgh szerint és nem tudja normálisan kivágni Capitano-t és nem fér bele a kupa:) kb ennyi:D -
#9838 Mi volt vele a baj? -
#9837 ebből is lett csinálva... -
#9836 Az inter.it-ről kikereshetted volna ezt a Zanettis képet is. A kupa ott van és ez a lényeg.
-
#9835 istenem de mér egy játékosnak kell rajta lenni ezt nem értem, olyan kéne mikor Capitano magasba emeli a kupát, és azon elég sokan rajta vannak, de haggyuk a témát maradjon ez:) -
#9834 ezt már lezavartam párszor...adsz normális minőségű képet Cresporol ahogy megcsókolja a kupát?... -
#9833 csak azzal a mondattal hogy olyat akartatok akinek Inter szive van azt véltem feltételezni hogy szerinted neki nincs...tehát nem igazán van oda a klubbért én így értettem.de nem akarok ebből flémet -
#9832 mink mondtuk:D -
#9831 Miért pont Adriano van benne a bannerba? Én inkább tettem volna bele Zanettit, vagy Crespot. Ők többet tettek a csapatért ebben a szezonban. -
Csesza #9830 kifaszom mondta hogy leszarta? :O -
#9829 Crespo szerint valakinek mennie kell
Jun. 28. 08:35 -Maracaibo- Luca Calamai Venezuelában ezúttal az Inter egyik támadójával Hernan Crespoval készített interjút. Az argentin szerint nagyon sok a támadó a csapat keretében így valakinek mindenképpen távoznia kellene a jövőben. ”Hogy mi lesz a következő nagy csatám az Interrel? Nem tudom, most itt vagyunk Venezuelában az Inter pedig távol van, ráadásul a mercatoval kapcsolatos hírek is lassabban jutnak el ide. De ha már kérdi az idei legfontosabb feladatnak a Bajnokok Ligáját tekintem, hiszen Moratti elnök úrnak nagyon fontos lenne az a siker. Persze előbb nem ártana megtudni azt a keretet amellyel ennek az egésznek nekivágunk majd.” Crespo tehát kivár még, igaz ma éjjel az USA ellen kell majd bizonyítania és ez a legfontosabb feladat most a számára. Ettől függetlenül azért a hotel medencéje mellett néhány percre a Gazzetta újságírója rendelkezésére állt. ”Tényleg leigazolta az Inter Suazot??? A Cagliari támadója nagyon jó erősítés, ideje volt már hogy felfigyeljen rá egy nagy klub.”
-A válogatott béli csapattársa Tevez is arról álmodozik hogy az Interben folytatja a játékot.
”Tudom. Tevez még nagyon fiatal és roppant tehetséges.”
-Tudná valakihez hasonlítani az olasz bajnokságból?
”Nem igazán. Tevez kissé más jellegű támadó mint egy átlagos csatár. Túlságosan is jó, ez pedig most gond lehet a számára.”
-Mit ért ezen?
”Suazo már megérkezett, most mindenki Tevezről beszél ám így túl sok támadója lesz az Internek. Valakinek mennie kellene, azt hiszem ezzel mindannyian egyet értünk.”
-Recoba szinte biztos hogy távozik, de Adriano sorsa is igen kétséges.
”Látja? Erről beszéltem az elején. Előbb tudni kell hogy ki megy és ki marad és hány csatár lesz a végén a keretben. Ameddig ez nem derül ki addig felesleges beszélni bármiről is. Inkább folytassuk az argentin válogatottal!”
-Nyomja a nagy elvárás?
”Nem, egyáltalán nem. Olyan csapat vagyunk amelyik könnyedén tud gólt lőni. Rengeteg remek támadónk van.”
-A nagy konkurencia sem nyomja a vállát?
”Amikor annak idején válogatott lettem olyan támadók voltak előttem mint Balbo, Caniggia és Batistuta. Aki nem tud az ilyen kihívásokkal megbirkózni az nem játékos.”
-Az első számú csatárkettős Crespo és Messi most.
”Erről inkább Basilet kérdezze. Remélem hogy igen offenzív felállásban fogunk a tornán végig játszani és remélem jut hely nekem is a csapatban majd. Olaszországban olyan különböző stílusú játékosokkal is remekül megértettem magamat a pályán mint Vieri vagy Shevchenko.”
-A brazilok azon keseregnek hogy nincs Kaká és Ronaldinho.
”Szerintem ez nem jelent semmit. Ettől még ugyanolyan esélyesek arra hogy a legvégsőkig harcban legyenek.”
-Argentína viszont teljes kerettel érkezett.
”Egy ilyen csapatnál az lett volna a kellemetlen ha valaki nem jött volna el.
-A mostani nemzeti csapatban rengeteg az olyan játékos aki év közben bajnok lett.
”Így van! Mi az Interrel nyertünk, Gago a Madriddal, Heinze a Manchesterrel. De Riquelme is most emelte a magasba a Libertadores Kupát a Boca színeiben. Nagyon nagy most a lelkesedés, de ezt a pozitív energiát a pályán kell most ismét hasznosítsuk.”
-Az első meccs az USA ellen lesz.
”Nemrégiben nyerték meg a Közép-Amerikai versengést, a döntőben pedig Mexikót gyűrték le, ez pedig figyelemre méltó dolog. Az amerikai foci most feljövőben van, de nekünk ettől függetlenül szép játékkal kell legyőzzük őket holnap.”
-Motiválja még a torna gólkirályi címe?
”Nem, engem a torna megnyerése motivál csak.”
Az interjút küldte: gaRRy
-
faláb #9828 Hát igen,a meccsek előtt egy nappal lévő bulik okozta fejfájás megzavarta a koncentrációját. -
#9827 volt pár meccse mikor sorra dolgozta ki a gólhelyzeteket csak folyamatosan kihagyta...pl mikor megszakadt a góltalansága akkor azon a mecsen a gólja előtt mennyi helyzete volt már? -
faláb #9826 Góltalanság megszakadása előtt nagyon jó meccsek?
Pár gólpasszon kívül ő volt a csapat kerékkötője kb... -
#9825 hát igen ha lesz@rná magasrol az Intert asszem nem hajtott volna mint az örült a második félévben...azért voltak nagyon jó meccsei még a góltalanság megszakadása előtt is...még mondta is mindenki hogy hihetetlen hogy mindig kimaradnakl a helyzetei...gólpaszt is sokat osztott abban az időszakban -
ryhdeksan #9824 én nem de ok :D -
faláb #9823 Veled értek egyet,csak kiegészítettem a listádat. -
Csesza #9822 "de persze ez egyéni vélemény..." -
faláb #9821 Vagy éppen dekit. -
faláb #9820 Ne felejtsül el Cordobát se. -
Csesza #9819 én elá tenném Mátrix-ot és Cambiasso-t is bőven :)
de persze ez egyéni vélemény... -
ryhdeksan #9818 Zanetti után sztem Adrianonak van a legnagyobb Inter szíve ;] -
Csesza #9817 nem akartuk kiszedetni, csak olyat akrtunk bele, akinek szíve az Inter... -
#9816 ugye ugye:DDd gondoltam neked bejön majd:DDD ne tudd eg mit küzdöttem hogy bennemaradhasson(sok Interes ki akarta szedetni:P) -
ryhdeksan #9815 g -
ryhdeksan #9814 g -
ryhdeksan #9813 penge a banner főled Adrianoval :P -
#9812 Capitano-s sokkal job, remélem Adri elmegy és rakhatjuk azt be:P -
#9811 nincsmit:) -
Csesza #9810 new banner, thx Imre :P -
#9809 :) -