34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #9887 Éppen az,hogy Patora semmi szükség nincs...
Braziloknál is mit össze művelt lengyelek ellen:| -
Csesza #9886 CR-hez is így álltak, hozzá és mégis a világ eggyik legjobb játékosa most -.- -
Csesza #9885 nem is ugyanazon a poszton játszanak, asszem, mert Pato az csatár...
de tény, hogy Quaresma nagyon kéne nekünk a jobb oldalra, sőt akár a balon is ugyanolyan teljesítményt tud nyújtani
az meg, hogy ki mennyibe kerűl az engem nem nagyon tud addig érdekelni amíg nem én fizetem :D -
faláb #9884 Szerintem nem ezen múlik hogy jó játékos-e:\ -
#9883 szerintem Patoval kurva jol járnátok beszopatja a fél világot -
faláb #9882 Remélem kamu.
Én Quaresmát hallottam hogy 20 milla,akkor inkább ő. -
ryhdeksan #9881 Patoért 25m
-
Csesza #9880 -
#9879 4 évre:DDDDDDDDDddddd Lyon se hülye. -
#9878 Grosso valószínüleg elmegy a Lyonba 9 millióért... -
#9877 egyedül maradtunk Chivu-ért folytatott harcban: Mijatovics róla: "Kiváló védő, de nem harcolunk érte." a barca pedig: "Reports from Spain suggest Barcelona have pulled out of the race to sign Roma’s Cristian Chivu, leaving Inter and Real Madrid to battle it out." -
#9876 [URL=http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=340342]Berlusconi On Adriano: "I Hope We Can Strike A Deal With Inter"[/URL] -
#9875 most nézem ismétést -
#9874 Láttad is a meccset? -
#9873 FT Argentina [4 - 1] United States
9' [0 - 1] E. Johnson (pen.)
11' [1 - 1] H. Crespo
64' [2 - 1] H. Crespo
78' [3 - 1] P.C. Aimar
85' [4 - 1] C.A. Tevez
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
Crespo for prez!:DDDd -
#9872 a sorsolás meg elsőnek ITT lesz kiírva. -
#9871 így igaz -
#9870 kopyztam másik fórumról, tényleg kamu, bocs -
Csesza #9869 majdkiderűl -.- -
Csesza #9868 :ADSasdasdasdasd
nem bánnám ha utána jönne ide Tevez :P -
#9867 Nyugi ez kamu. Még nem is volt sorsolás. Egy értelmes és hiteles olasz oldalon nincs erről szó. Szóval kamu az egész. Ha sorsolnak akkor egyszerre kisorsolják az egészet. -
#9866 Az 1. forduló (2007-08-26)
Atalanta-Milan
Cagliari-Napoli
Catania-Palermo
Empoli-Parma
Fiorentina-Reggina
Genoa-Roma
Inter-Sampdoria
Juventus-Siena
Lazio-Torino
Livorno-Udinese
-
#9865 ja rá, gyorsan szekesztettem is:D
nemhiszem el hogy Maresca-t nem ismered:D -
#9864 rájöttél hogy butaságot írtál mi?:Dddd és nem..csak névről ismerős de játszani még nem láttam -
#9863 Enzo Maresca Sevilla játékosa, Juvé-ban jáccot előtte, tvaly az uefa kupában 2 gólt lőtt a döntőben boro ellen:) -
#9862 nagyon jó igazolás, ha leigaoltuk remélem jön:)
ne mond hogy Enzo Maresca-t nem ismered:) -
#9861 vazz Maresca-val nem vagyok képben
(erre visszavonod-.-) -
#9860 gejzagyerek válasz | megnéz 2007.06.29 15:25:46 (51104)
Na egy jó hír a munkanapom végére aminek talán Te is örülsz: a hírek szerint Enzo Maresca "quasi fatta", azaz gyakorlatilag tény a leigazolása, a hír szerint 6 millió eurót fizetünk érte a Sevilla-nak. Egyetlen dolog aggasztó, hogy egyelőre még csak a "jólértesült" spanyol sajtó a hír alapja...De bizakodjunk, és végre hétvége!!! :))
nem igazán vagyok képbe hogy ki ő de biztos jó:) -
#9859 Sziasztok!
A nemzetisport átigazolási fórumán azt olvastam, hogy Tevez 5 évre az Arsenalba meggy! -
ryhdeksan #9858 ok
átadom -
faláb #9857 Ok de akkor Adri fogyjon le a pár évvel ezelőtti önmagára először is -
ryhdeksan #9856 Akkor Tevez nem jön xD -
#9855 Én tudom, hogy ezt a Tevezes bizniszt, hogyan tudnátok megoldani :DDDDDDDDD
-
faláb #9854 Tevez csak akkor jönne ha Adri menne,együtt itt sose fognak játszani... -
#9853 5 csatrral XDDdd -
ryhdeksan #9852 Én örülnék Teveznek
lenne egy
Adriano-Suazo-Ibra-Tevez-Crespo csatársorunk, ha baj vna mindenki bennt lenne :D -
#9851 Crespoék láthatóan jól érzik magukat a többiekkel a Copa Americán. :)
[/quote] -
Csesza #9850 a www.internazionale.hu -n az első Suazo és 1 Crespo interjú is olvasható... -
Csesza #9849 -.- -
faláb #9848 The Inter president underlined that "Tevez is no longer a target, we are fine as we are in attack", and that the discord with Adriano "is superable because the Brazilian player has enormous potential".
Örülhettek.