34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #9927 ez jó hír :) -
tomcat1 #9926 nb1 pontyhun interjú Filkorral!
Első kerettel kezdte el a felkészülést... -
#9925 Adri azt nyilatkozta h szeretne maradni, de ha el kell mennie, játszana a realban és a kuzinoknál is...
ennyit a nagy szívről... -
#9924 hátha nemjön keresni kell egy uj védőt, mert mindenképpen kell egy szvsz. -
#9923 Gyorsan kihevertétek Chivut. :D -
#9922 Andradet nemrossz védő d esztem BArzagli jobb és ráadásul olasz:D -
Csesza #9921 mindenki eladó -.-
Jorge Andrade-t nem tartom olyan jó védőnek
Jiménez pedig ugy is csak valami másod/harmad hegedűs lenne, arra apozícióba nekünk valami meghatározó pléya kéne -
#9920 sztemse kéen másik 2 ide...
Barzagli jól jönne bár nem eladó elvileg... -
Csesza #9919 de szerintem Barzagli a Juvéba fog menni :S -
Csesza #9918 Barzagli jöhetne, nagyonis
de a másik 2 pléya, pedig szvsz nem kéne ide... -
#9917 sajna ennyi, állítólag Moratti kiszemeltjei BArzagli és Andrade és Jimenez. -
Csesza #9916 ennyi volt a Chivu ügy -.- -
#9915 Az Inter csapatkapitánya Javier Zanetti a FIFA honlapjának nyilatkozott még a Copa America előtt.Klikk ide! -
Csesza #9914 remélem nem lesz komolyabb baja, ami kihat majd a köv, idényére... -
#9913 Az Inter csatárának valószínűleg a jobb lábában sérült meg az izom, de még nem tudni, hogy pontosan mi a probléma. Az viszont már szinte biztos, hogy Crespo nem játszhat többet a tornán.
:((( nem játszhat már a Copán pedig 3 gólos volt már 2 meccs alatt... -
Csesza #9912 Italian Super Cup at Stadio Meazza on 19/08 -
Csesza #9911 hát ott van pénz rendesen, ugyhogy nemhiszem, hogy sokat fukarkodtak :D -
#9910 gondolom nemkis pénzt ajánlanak neki:D -
Csesza #9909 jah, ezt hallottam én is, bár nagyon sajnálnám, ha nem látnám már többet játszani valamelyik Európai ligában :S -
#9908 ja tényleg Recoba állítólag Katar felé kacsingat:( -
#9907 nemhát, mivel mégcsak Marca infromácioi szerint:D
de sztem ezt már buktuk... -
Csesza #9906 végén meg majd az lesz, hogy leigazolta az FC Katar -.- -
Csesza #9905 a barcelona hivatalos honlapja meg egy szót sem ír Chivu-ról -
#9904 goal.com ottis írjak de Marca-tól értesültek:SSSSSSS -
Csesza #9903 spanyol lapoknak én nem hiszek... -
#9902 mehet vmék kiscsapathoz teljesen felesleges, anno még Mancini kérésére jött de nagy baklövés volt...
Chivu vszníű Barcáé... azt nylatkozta hogy odamegy ahol legtöb évet ajnálják, mink 4-et barca 5-öt ajánlot álítólag, de még csak pletkya Marca írta... -
Csesza #9901 Cesar-nak esélye sincs, hogy pályára lépjen a nagy csapatban, tavaly is kölcsönben volt, az előtt meg max 1-2 meccsen játszott és amugy a tarcsi csapat játékosa volt, pénzt nem nagyon tudnánk belőle csinálni max. pár szar ezer eurót ami meg nem nagy összeg, nem nagyon kell vele foglalkozni ugyis kölcsön lesz adva vagy valamelyik kiscsapat megveszi majd...
up.: nem zavaró tényező :) -
#9900 tök mindegy nem a poszt a lényeg, hanem az hogy egy nagy szar mennyen a rákba innét ráadsául már 33 éves, tudom hogy marinao elment(hála istennek) -
Csesza #9899 nem is egy poszton játszanak és Mariano már rég visszatért a Palermo-ba... -
#9898 remélem Cesar-t elpasszoljuk vkinek met ő nála még mariano baártunk is 100* jobb:D -
#9897 énis:D -
Csesza #9896 pffffffff gogo l'pool, remélem leigazolják :P -
faláb #9895 Ki küldenél el akkor?Adrit vagy Ibrát? -
#9894 ja, egy nagy nulla lenne:S -
#9893 :OOOOOooooo Jöjjön:DDDDdd én örülnék nekije^^ -
#9892 és elivleg ma jelentik be hogy Chivu hova igazol. -
#9891 Az Atletico Madrid spanyol csatára hetente 100 ezer fontot szeretne keresni a Liverpoolnál, amennyiben Rafa Benitez menedzser hajlandó eleget tenni a kérésnek, Fernando Torres lesz - Steven Gerrard után - a klub második legjobban kereső futballistája.
Torres leigazolási procedúrája eddig rendben halad, de a Liverpool még korántsem érezheti páholyban magát. Az angolok 24 millió fontos ajánlatát az Atletico Madrid vezetői elfogadták, már csak Torres igényeit kellene kielégíteni ahhoz, hogy a felek nyélbe üssék a megállapodást.
Ez azonban nem lesz könnyű, a spanyol csatár ugyanis hatéves szerződést, és heti 100 ezer fontos fizetést szeretne kicsikarni a Mersey-parti klubtól, ez az összeg azonban jelentősen megterhelné a Liverpool kasszáját. Rafa Benitez menedzser egyelőre egyeztet a klubvezetéssel Torres fizetéséről, de nem sok tere lesz az alkudozásra, a játékosért ugyanis az Inter is bejelentkezett, s az olaszok ajánlatát szintén elfogadták Madridban.
Bár Torres a Liverpoolt favorizálja, könnyen lehet, hogy amennyiben nem kapja meg a kért fizetést az angoloktól, figyelme mégis az Inter felé fordul, és Anglia helyett Olaszországban folytatja pályafutását.
kell a fasznak -
ryhdeksan #9890 sztem is, simán jöjjön
-
faláb #9889 Ha csatár akkor tök felesleges,mert van egy Ribasunk meg egy Balotellink.
Ha irányító féleség akkor jöhet TÉLEN hogy meg lehessen nevelni mire elmegy Figo,mert mivel még 18 éven aluli nem jöhetne most nyáron. -
Csesza #9888 sajnos csak a végét láttam a meccsnek, de akkor már nem volt a pályán...