FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobo78
Pontosan, nekik mindent lehet...

http://internazionale1908.gportal.hu

Bobo78
Ez nagyon jó.<#eplus2><#mf1>

9csöves9
köszönöm szépen,teljesen normális értelmes komment volt

példát lehet róla venni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
nem tudom melyik kommentekre gondolsz és milyen kitalált hülyeségekrõl beszélsz, de amiben igazad van, az hogy ez az inter topik...le is zártma a magam részérõl itt ezt...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
<#eljen> nahvégre vkinek nem habzik a szájja

písz -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én nemtudom mi a faszt parasztkodtok itt...

énsem szeretem a Juventust, de nemtudom miért fujjátok ezt fel ennyire...
ki kell viszgálni és ha ez valóban igaz akkor meg kell õket bünteni és nem a saját szvatok igazát bizonyítgatni meg hamis tényeket állítani a juventus ellen és nem csövest kéne bántani(rengeteg igazságot írt egyébként)
csalások/csalók mindig is voltak is lesznek is sajnos ez alõfordult már az más csapatok történetében is biztos annak ellenére hogy ti kinek szurkoltok

ui.: csak sírtam a röhögéstõl(szánalomtól) amit 1-2commentben olvastam (ért.:kitalált hülyeségek)

ennek ellenére Forza Inter

és nem itt kéne sztem kibeszélni hogy a Juventus így miket csinált...
jah és Juventus nélkül nincs SerieA

bmffm856
ismételten no comment...

9csöves9
én ezt nem tekintem csalással szerzett gyõzelemnek mivel egyenlõre nem áll fent semmi vád "a felvételek 2004.aug végéig szólnak"

mindegy azt gondolsz amit akarsz

EmIn3m02
csobipy,juvepy ^^O:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

bmffm856
én kérek elnézést...

(ha a csalás által szerzett gyõzelemnek örülsz, akkor itt és most megalkottam rólad egy véleményt, ami -mit mondjak- nem túl pozitív, és ezzel szerintem nem én vagyok, leszek egyedül így...)

no comment.

"bíró úr, nincs több kérdésem."

9csöves9
én mindig is büszke voltam és leszek erre a csapatra

az idei gyõzelemnek feltétlenül örülni fogok hiszen fõleg õsszel egyetlen egy csapat nem volt hozzánk hasonló,magasan mi voltunk a legjobbak,ezt azért te sem vitathatod

és mivel a Torinoi ügyészség lehallgatásai 2004 aug. végéig tartottak ezért még a 2004/2005-s és 2005/2006 szezonról eygetlen egy bizonyíték nincs,ha megtörtént ha nem

ez most egy jó alkalom arra hogy az örök vesztes csapatok ráfogják valamire azt hogy alulmaradnak a Juveval szemben

és figy ha visszasorolnak minket a 10-ed osztályba én akkor is mindennél jobban fogom imádni ezt a klubot,és ha ti a "nagy múltra való tekintettel" ugorhattatok 1 év alatt kettõt akkor mi 3 év alatt ugrunk 10 osztályt

én ezentúl nem foglalkozom ezzel az üggyel ti sem tudtok semmit mi sem csak amit az újságok összeraktak.ez pontosan olyan mint egy falu egyik felében lát valaki egy macskát,az mire a falu másik végébe ér ufová változik

bmffm856
és te ilyen gyõzelemnek örülnél? büszke tudnál lenni a csapatodra?

9csöves9
az olasz szövetség nem mermi megtenni ha meg mégis akkor maffiamódszerekkel szépen elsimítjuk az ügyet és a következõ bajnokságot is nyerjük szépen

úgyse lesz mert elintézik hogy ne legyen
de megérdemelnék

bmffm856
ad1. engem nem érdekel a juve, csak az hogy a bûnös elnyerje méltó büntetését.
ad2. ha a genovát egy azaz 1 darab megbundázott meccsért kettõ azaz 2 osztállyal sorolták vissza, akkor a juve ezek után mehet szépen Piemonte tartomány Torino központú megyei 5-öd osztályába...
ad3. az egy dolog hogy Berlusconi lapja, de ez akkor is az egyik legkorrektebb sportlap a világon...és persze...könnyû ezzel dobálózni, hoyg Berlusconi lapja, és hogy Berlusconi rontani akarja a dolgokat, de ébredj fel ember! ez nem így van! itt a teljes juve vezérkar sáros, a telejs bírósz9övetség-vezetés sáros, és még a fene se tudja kimindenki...egyébként ne gyere nekem berlusconival, mert õ egyelõre nem is nyilatkozott -tudtommal- az ügyben, tehát nem kell egybõl a milánnak és a vezérkarának ugrani mint egy veszett kutya, mert itt ti istenített bundáspatkány (hopp, új evolúciót teremtek 😛) vezetõitek a sarasak...nem más, és ebbõl kifolyólag nem más a téma...és ne tereld a szót, mert itt az Isten adta világon senki nem beszélt a Berlusconi and Co.-ról...ebben az ügyben a juventus és tsa. a téma...és nagyon (a hazai szurkolók már-már kóros fanatizmusa és naivitása miatt méginkább) remélem hogy nagyon rá fogtok baxni erre ami itt most megy....😊

jövõre pedig AC Grugliasco, SS Collegno, UC Beinasco és Juventus FC rájátszás lesz a Serie D-be kerülésért...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#idiota><#idiota><#idiota> (ejj de szép is lenne 😛()

9csöves9
figyelj én is elismerem hogy bûnõs,de ti milyen 30 meccsrõl beszéltek?ezt csak a Juve utálatotok mondja veletek emberek

az meg hogy a Berlusconi lapja mirõl ír hagyjad már

bmffm856
ez egy nagy tévedés...igenis volt szó az idei bajnokságról...a csütörtöki gazzetta 7 telefonbeszélgetést közöl le (a nyomtatott változat) és abból mindösszesen 3 a 2004-es a többi 2005 második felétõl, tehát az idei bajnokságra...ha lesz egy kis idõm (ami msot az érettségi körüli majré miatt nem lesz) lefordítom a beszélgetéseket ha gondolod...mit mondjak...elég szennyes dolgok ezek...

ja és bocs...de levehetnéd a napszemüvegedet, mert itt a vak is látja hogy moggi meg a többi fasz füle mögött rekesznyi vaj van...még az élelmesebb és objektívebb juve szurkolók is elismerik...csak itt az esgén meg az indexen védi mindenki fanatikusan beszûkülten és már-már az elmebaj határát súrolóan a kondér nem létezõ becsületét, merthogy a "vezér" azt kívánta...ezen elgondolkozhat mindenki...

9csöves9
de te idióta barom errõl a bajnokságról egy szó sem volt! ne legyél már ennyire jól informált mert lófaszt sem tudsz az ügyrõl

EmIn3m02
😄DFA?S:?:FAS?:_AFS

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fsgh
A mai NS cikke:

Olasz labdarúgás OLASZORSZÁG. A lehallgatási botrány elsodorhatja a torinóiak csaknem teljes vezérkarát Romokban a Juve nimbusza Nemzeti Sport Napilap Misur Tamás - 2006-05-06 02:07 Utolsó módosítás: 2006-05-06 02:07

Az olasz labdarúgást alapjaiban rázta-rázza-rázhatja meg a hét közepén kirobbant lehallgatási botrány, amelynek betudhatóan kiderült, hogy Luciano Moggi, a Juventus általános igazgatója és köre évek óta a háttérbõl próbálta meg (gyakran sikerrel) irányítani a hazai és a nemzetközi bíróküldést, valamint a játékospiacot.

Úgy tûnik, Luciano Moggi (képünkön) és Antonio Giraudo nem csupán tiszta eszközökkel egyengette a Juventus útját

„Bettinit, Dattilót és Trefolonit küldheted a meccseinkre, a Milanhoz meg küldj, akit akarsz.”
„Aglietti partjelzõt többet nem akarom a mi meccseinken látni.”
„Idõnként azt is látnod kell a pályán, ami nem történt meg.”
„Lippivel csak prostikról, horgászatról és hajókról lehetett beszélni, Capello sokkal komolyabb.”

Az olasz sajtó két napja tele van az ilyen és ehhez hasonló idézetekkel, amelyek zömmel a 2004 õszi telefonlehallgatásokból származnak, és amelyekbõl egyértelmûen kiderül, hogy Luciano Moggi, a Juventus általános igazgatója és Antonio Giraudo ügyvezetõ igazgató gátlástalan módszerekkel irányította Pierluigi Pairettót, a játékvezetõi bizottság társelnökét, akin keresztül a zebramezesek nemzetközi meccseire is „baráti” játékvezetõket kértek. (Tegyük hozzá: a kívánságok nem mindig teljesültek.)

A lehallgatásokat a Juventusszal kapcsolatos doppingügyben rendelték el a torinói államügyészségen, és csak 2004. szeptember 27-ig tartottak, ám szemre éppen elegendõ bizonyíték van bennük arra nézve, hogy Moggi (akit sokan eddig is úgy ismertek, mint a calcio igazi keresztapáját) törvénytelen eszközökkel intézte az ügyeit. A lehallgatásokból arra is fény derült, hogy a játékvezetõk cserébe VIP-jegyeket, VIP-bérleteket kaptak a Juventustól, és még egy luxusautó is szóba jött az egyik telefonbeszélgetés során.

A megrázó tartalmú szövegek nyilvánosságra kerülését követõen az idézett vagy említett személyek többsége mély hallgatásba burkolózott, nyilvánvalóan mindenki kivár. Pénteken ugyanakkor megszólalt Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke: „Sok millió szurkolóhoz hasonlóan én is megdöbbenéssel és mély szomorúsággal figyeltem az elmúlt órák fejleményeit. A szövetség nyomozó hatósága nyilvánvalóan nem elég a botrány felgöngyölítéséhez, de számíthatunk a polgári bíróságok együttmûködésére is, mert ez az ügy messze túlmutat a labdarúgás világán. Egy biztos: hosszú eljárás lesz.”

Sajtótájékozatót tartott péntek délután Antonio Giraudo is: „Abszurdnak tartom, hogy a sajtóból kell értesülnöm ezeknek a lehallgatási jegyzõkönyveknek a létérõl. A Juventus ellen a felmentéssel végzõdõ doppingbotrányhoz hasonlóan ismét óriási médiaháború van kialakulóban, de ennek is ugyanaz lesz az eredménye. Eszemben sincs lemondani, egységesen készülünk a teljesen megérdemelt bajnoki cím megszerzésére. Szerintem a labdarúgás világa tiszta.”

A Juventus tulajdonosa, az Agnelli család sajtóhírek szerint arra készül, hogy a nyáron „megszabaduljon” a Giraudo, Moggi kettõstõl, amelynek ténykedése – bárhogy is érjen véget majd évek múlva a vizsgálat – máris alaposan megtépázta a 28-szoros (hamarosan talán 29-szeres) bajnok torinói klub nimbuszát.

A hét végi fordulóban a lehallgatásokban említett négy játékvezetõ (Matteo Trefoloni, Antonio Dattilo, Paolo Dondarini és Paolo Bertini) nem vezet mérkõzést sem az A-, sem a B-ligában.

na kiváncsi vok lesz-e ennek valami fejleménye...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#mf1>

de nektek se

fsgh
a felvételek 2004-tõl kezdõdtek...
ja mondjuk az is durva hogy a Juve szól bele más csapatok igazolásaiba!
#3803:Azt mondod?Számolj utána... ha ebben az idényben 10meccset nem csaltok el máris mi vagy a kuzinok a bajnokok!Még mindig jobb mint olyas valakik akik csalnak!Szerintem búcsuzhattok a bajnoki címtõl!Simán elvehetik tõletek...

9csöves9
az meg a másik hogy a világon minden klub,közbenjár azért az európai kupákban hogy egy kicsit jobb bíró vezesse a meccseket.lehet hogy nem személyesen telefonon hanem szépen felkeresik az európai bíróküldõ bizottságot és közbenjárást kér az ügyükben . ez nem bûn ez sportdiplomácia

az meg tlejesen elképzelhetõ hogy mi sorra vesszük meg a meccseket,addig a ligaelnök(milan) és a miniszterelnök(milan) semmit nem tud az eseményrõl

és a balhé nem is emiatt lesz hanem az igazolások miatt

9csöves9
akkor sem lenne semmi esélyetek a bajnokságra

9csöves9
de ez hol 25-30 meccs az idei bajnokságban emberek? legyetek már objektívak

elismerem hogy volt valami de túlzásokba ne essetek már

eddig nincs olyan bizonyíték meg semmi ami miatt vádat lehetett volna emelni,épp ezért nem embelt még vádat az ügyészség

túlságosan jól értesültek az újságok,fõleg a magyar meg mittudomén melyikek

de ezzel az idei 25-30 meccses hülyeséggel csak magatokat karjátok vigasztalni

a felvételek 2004-ben készültek

Bobo78
Remélem kettõvel teszik õket hátra...

fsgh
Na ide figyelj ilyenkor talán vissza kéne húzodni...

Az olasz lapok szerint egyes telefonlehallgatásokból kiderült, hogy a Juventus idõnként maga választotta meg, hogy mely játékvezetõket küldjék a mérkõzéseikre. Az ügy középpontjában Pierluigi Pairetto és Paolo Bergamo állnak, akik 6 évig voltak felelõsek bíróküldésért.
A telefonlehallgatásokból kiderül többek között, hogy 2004-ben Luciano Moggi, a Zebrák általános igazgatója felhívta Pairettót, és szó szerint a következõ "rendelést" adta le:
- A Messina ellen Cassarát kérjük, a Livorno ellen Rocchit jelöljétek, a Milan-meccsre pedig Rossit küldjétek.
Az ügy nem áll meg Olaszország határain belül, Pairetto ugyanis az UEFA küldõ-bizottságának is az alelnöke volt. A római ügyészség által 2004. augusztus 10-e és szeptember 27-e között elrendelt lehallgatásokból kiderül, hogy néhány nemzetközi meccsen is "étlapról" választott a Juve.
Amikor például a Djurgaarden elleni elsõ meccsen a Zebrák csak 2-2-es döntetlent értek el, Moggi dühösen felhívta Pairettót:
- Milyen bírót küldtetek nekünk, hogy mertek ilyesmit csinálni? Soha többet nem akarom látni ezt a Fandelt.
Sokáig úgy tûnt, hogy a visszavágón minden rendben lesz", mert Juventus a portugál Cardosót kérte a meccsre, ám az utolsó pillanatban az angol Graham Poll utazhatott a találkozóra. Természetesen jött az újabb dühös telefon:
- Mit szórakoztok velünk? - így Moggi. - Azonnal nézz utána, mi történt!
A Juve végül 4-1-re nyert Svédországban, és a következõ körre, az Ajax lleni mérkõzésre már ismét teljesült az olaszok kívánsága, az UEFA ugyanis Maiert küldte játékvezetõnek, Amszterdamban aztán nyertek is a taljánok 1-0-ra.
A lehallgatásokról szóló dossziét március 13-án kapta meg a torinói ügyészségtõl z olasz szövetség, amely azonban úgy döntött, hogy az abban szereplõ adatok nem elegendõek vádemeléshez. Az anyag ekkor átkerült a római ügyészségre, amely vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken bejelentette: hamarosan megkezdi a tanúk kihallgatását.
Közben kiderült az is, hogy Moggi fiának a menedzserirodája komoly befolyással rendelkezik a legtöbb Serie A-s klub igazolásait illetõen, és ebben az ügyben még házkutatások is várhatók.
A Juventusnál egyelõre a "silenzio stampa" az álláspont, azaz senki nem nyilatkozik.
Egy dolog azonban bizonyos: forrónak ígérkezik az olasz (foci)nyár....

Undorító!Fujj!Jövõre remélem 1 szintel lejebb tolják õket!<#boxer>

EmIn3m02
qrnám^<#gonosz1>^

Bobo78
Srácok azt olvastam, hogy a kupavisszavágón csütörtökön nem játszhat Mexes, Perrotta és még valaki a Romából.

Bobo78
<#mf1>

lopott bicikli 😄

és akkor is gusztustalan mondtam én hogy nem hiába volt az az ajándék 11-es mikor x-re álltatok
bár errõl te nem thetsz és a helyedbe én is védeném a csapatomat

Bobo78
http://www.sferashow.it/Sferashow%20Edelwaiss_file/image011.jpg

Bobo78
Adri benõzött-))) Nem rosz a csaj.<#nyes><#nyes><#nyes><#smile><#finom>

Bobo78
Ok, megnézem majd😄

Bobo78
Ellehet tolni a biciklit öreg...<#levele><#gun><#boxer>

9csöves9
osszátok el az idióta 25-30 meccses számaitokat 10-el és akkor ki is jön a 2004-es telefonbeszélgetésekben elhangzott meccsek száma

objektivitás mindenek felett...

fsgh
Jé Te vagy az Indexen a Mi a baj Bobo78al?😊 (én meg ugyanúgy fsgh)

Chili7
Állítólag jön Cassano! Phuúú, de kell az az Interbe! Csak tudnám minek?

Bobo78
Rendben Faláb.<#eljen>

ok,már azóta észrevettem de nem tudok szerkeszteni hsz-t

Bobo78
Szemét brigád ez a Juventus..., remélem elteszik õket a jó büdös francba...

Bobo78
Toni fordította, én csak beillesztettem az indexre.

Bobo78
Újabb nagy botrány van készülõben az olasz bajnokság háza táján, Luciano Moggi-Pierluigi Pairetto-Innocenzo Mazzini hármas révén. Pontos részletek csak a VB után fognak kijönni az olasz szövetség szerint, hogy nyugodtan készüljön a squadra azzura a VB-re.

A mai olasz lapok telefonlehallgatási jegyzõkönyveket tettek közé, ezeken Luciano Moggi, a Juve sportigazgatója és Pierluigi Pairetto a játékvezetõi biz. elnöke (vagy volt elnöke) "egyeztette" a Juve meccseit vezetõ bírók nevét. Hááát....

Bobo-t idézem:
na emberek...megtaláltam az olasz cikket, és elolvastam...nagyjából annyi van benne, hogy ez a szemétláda moggi az egész, értsd egész bajnokságot megvette a csapatának...2005. szeptember 14-tõl indulnak a beszéllgetések, amelyek közül párat kiemelt szemelvényszerûen az újság...ebben a beszélgetésben moggi a következõ mérkõzésre küldendõ bírót beszélte meg a bírói testület elnökével...természetesen juve meccsre...és onnantól kezdve végig ez ment...tehát...a 2005. szeptembrt 16-án esedékes Juventus - Messina (7. forduló) találkozótól kezdõdõen, -ahogy a cikkbõl kivettem- majdnem minden meccsre moggi óhaja szerint küldték a játékvezetõket, akiknek nem keveset nyomott a zsebükbe...magyarán megvette a bajnokságot a juventusnak...hát...inkább nem kommentálom, mert elsõ döbbenetemben olyat írnék le ami nem tûrne nyomdafestéket...de ez a tartalma...nem csak õk ketten voltak benne, még vagy 5-6 ember, de ez már mellékes...a tény, hogy a juve idén úgy lesz bajnok, ha bajnok lesz (Isten adja, hogy ne legyen az ez az undorító bundásbrigád), hogy 38 mérkõzésükbõl kb 25-30-at elcsaltak nekik...no comment...

mit jelent?^^

fsgh
Ha ez igaz akkor a Juve elmehet jó büdös kurv@ @nyába
Juve

Bobo78
Mivel nem egészséges, csak kábítottak.