34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    :DDdddddd

• Lombardini
    Hát új bannert anélkül is csinálhatnál. :D :D :P
  • Csesza
    akár neked is _ASDDASdasdasdasdasdsd
  • ForzaInter
    vhogy majd csak megodjuk.

#9963: azthittem nekem mondod, nem figyeltem melyik hozzászolásra írtad:DDDDDDDDDDdddd
  • Csesza
    viszlát -.-
  • Csesza
    hát ezaz, Mascera ő egy középső kp

ezért kell egy "szélső"
  • fsgh
    kurv@ száját el ne igazoljon...csinálhatok uj bannert xddddd

bár ezeket a Realos köröket tavaly is megfutottuk egészen szeptember elsejéig...
  • fsgh
    "Figo nem fog tudni mindig játszani főleg nem 3 fronton éppen azért írtam hogy kell valaki aki ilyenkor olyan szinvonalon tud majd játszani mint Figo "
  • ForzaInter
    Adri állítólag azt nyiltakozta Gazettának szívesen játszana Real-ban:SSSSSsss
  • ForzaInter
    az ráér jövőre is.
    hogy hát ugy:DDDDddddd
  • fsgh
    de hogy ?
  • fsgh
    akkor nem értem...mindenki azt hangoztatja hogy kell egy kp Mascera meg egy védő...senkiben sem merül fel hogy Figot is potolni kéne vhogy?
  • ForzaInter
    Stankovic is tud irányítót játszani.
  • fsgh
    | #9935...
  • Csesza
    nem 1 a poszt
  • ForzaInter
    Stanko

Cambiasso-Vieira-Zanetti

• 9csöves9
    teljesen más a posztjuk
  • ForzaInter
    ezért is nem akarunk szélsőket hozni.
  • fsgh
    de akkor még mindig nincs megoldva ki lesz Figo alternativája mert Figo nem fog tudni mindig játszani főleg nem 3 fronton éppen azért írtam hogy kell valaki aki ilyenkor olyan szinvonalon tud majd játszani mint Figo és Mascerát nem tartom rá alkalmasnak....
  • fsgh
    de legtöbször abban nyomtuk:o idén szerintem épp a taktika miatt voltunk jobbak mint eddig nem 4-4-2 hanem 4-3-1-2...az hogy 1-2 meccsen visszaléptek 4-4-2be nem jelent semmit mert szerintem akkorse szélsőkre van kihegyezve a játékunk...
  • ForzaInter
    szted Maresca-t Figo helyére hoznánk? padra vennénk.
  • ForzaInter
    csak leírtam pár dolgot-.-
  • fsgh
    nem kéne nagy név? szerintem azért valaki olyan kéne akit nem egy kis vagy délamerikai csapatból hozunk...hát azért Figot se egy Masceraval kéne helyetesíteni...akkor nagyon gyengülnénk vagy szerintetek Mascera tudja hozni azt amit Figo vagy egyáltalán megközelití?Ha igen akkor nem szoltam de sztem egyáltalán nem
  • Csesza
    alafelállás, ami azt jelenti ,hogy kurávra nem az sült ki belőle :D
  • Csesza
    nehadarj -.-
  • fsgh
    "hogy szinte az egész évben az alapfelállás az volt amit te mondtál,"

nekem ennyi elég is... nézd meg mit értünk el vele ;)... Stanko meg Figo jövőre is ki tud menni nem értem miért akarsz plust szélső(ket) hozni a csapathoz.
  • ForzaInter
    hátja, Maresca-val nem tudom mivan egyszer megjelent spanyol ujsagok-nál hogy leigazoltuk ezekszerint erősen kacsa volt(spanyolktól mitis várhattunk) Lampard istenőrizz hogy ide jöjjön egy nagy semmi lenne itt.. állítóllag Barzagli transerba belevennénk Grosso-t vagy Burdisso-t, Burdisso-t remélem nem adjuk el Grosso-t se kéne egy esély még jár neki... bár elég közel a Lyon-hoz de mivel Chivu nemjön azis lehet hogy marad.
  • Csesza
    nem kell nagy név, csak a lusta Fingo helyére kéne valami gyorsabb játékos aki nem dobja magát hanyadt ha valaki hozzárér...
  • ForzaInter
    4-3-1-2-őt jáccotuk legtöbbször egyértelműen nem szélsők kellenek a csapatba, nem kell ide nagy név ahogy Lombi mondta csak kieg. emberekre van szükségünk... viszont Barzagli iránt elég erősen élrdeklődünk már...
  • Csesza
    attól, hogy a TV mit mutat az elején, hogy mien felállásban játszanak a csapatok, attól nembiztos, hogy a pályán is ez valósul meg -.-
  • Csesza
    ezt a felállást csak a vége fele játszottunk

szted amikor benn volt Solari akkor mit játszottunk? 4-4-2 max középről valakinek kicsit támadóbb feladata volt

azt is nemegyszer észre lehetett venni, hogy szinte az egész évben az alapfelállás az volt amit te mondtál, de nagy többségében a szélen mentek az akcióink, Figo és Stankovic révén...
  • fsgh
    szélekre???minek? mintha lenne széljátéka az Internek:o

4-3-1-2-t játszunk... Vieira,Cambiasso,Zanetti a 3 középső középpályás plusz 1 irányító...hol itt a szélső?
  • Csesza
    az biztos, hogy a szél(ek)re tényleg kéne min. 1 olyan ember aki akár kulcsember is lehet...
  • faláb
    Teszemazt Maxi Rodriguez,Aimar,akik legalább hajtanak is:D
  • Csesza
    :ASDasdasdasdd nemkéne
  • fsgh
    nem is sok emberre gondoltam...csak az a kevés legyen minőség...Figo helyett kéne egy meghatározó pléja irányítonak mert Figonak már csak padosnak kéne lennie mert nem bírja végig a meccseket.És én ezt pl nem egy Masceraval oldanám meg...:s valami nagyobb volumenü emberke kéne.Teszemazt Riquelme...
  • Lombardini
    Azért túlzottan sok igazolásra nincs szükségünk. Most nem kell csapatot építeni mint tavaly. Csak kiegészítő emberek kellenek posztokra.
  • faláb
    Lampard
  • fsgh
    amúgy ahoz képest hogy mi vagyunk Centenáriumi évben nem sok jó igazolásunk van eddig...középpályára kéne még vki...pl jöhetne Lampard mind irányító vagy középső kp....
  • Csesza
    és most már Tevez is végérvényesen ugrott mivel leigazolta a Manchester...