FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-2
1:2 Solari
Suazo
8' <1 - 0>1 - 0> A. Capone
11' <1 - 1>1 - 1> J.R. Cruz
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Na végre!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Cruz
és így a középpálya
Wome,Kily,Verón,Pizarro,Solari
de amugy ha jól emléxem én láttam már Wome-t csatárként játszani...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
8' <1 - 0>1 - 0> A. Capone
Subs: 12 Campagnolo, 2 Bizera, 4 Bega, 18 Abejon, 23 Langella, 27 Cossu, 31 Agostini
Coach: Nedo Sonetti
INTER: 22 Orlandoni; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli; 21 Solari, 14 Veron, 8 Pizarro, 18 Kily González, 33 Wome; 9 Cruz
Subs: 87 Bindi, 42 Germinale, 49 Andreolli, 51 Bonucci, 52 Belaid, 55 Maa Boumsong, 86 Aloe
Coach: Roberto Mancini
de ha már a bajnokság és a bl se sikerült akkor legalább ez vigaszként ez nem elég de több mint a semmi és több mint amit a Milán nyert
senki sem mondta hogy milyen kurva ügyesek vagyunk mer megnyertük a kupát, CSAK ezzel, senki sem 100%osan elégedett
na szval: Orlandoni-Anderloni-Giani-Bonucci-Wome-Belaid-Maa Boumsong-Aloe-Solari-Germinale-Martins
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
na! Én egy ilyen kezdõre lennék kiváncsi😊
http://internazionale1908.gportal.hu
Aztán jött a fejes Nondától és vége lett.
Szép volt gyerekek. Mancini apja is nyilatkozott, viszont az Ultrák elhagyták a stadiont nem tudom miért nem ünnepeltek a srácokkal?<#wow3>#wow3>
Kapusok: Orlandoni, Bindi
Védõk: Cordoba, J. Zanetti, Favalli, Samuel, Wome, Giani, Andreolli, Bonucci
Középpályások: Pizarro, Veron, Kily González, Solari, Belaid, Maa Boumsong, Aloe
Csatárok: Cruz, Martins, Germinale
gyanítom hogy ezek alapján nagyon szoros meccs lesz de legalább a fiatalok sokják a légkört😊
www.interfanclub.try.hu
Adriáno
Köszönjük Gabber a Gratot és a képeket😊
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ezt néztem volna :@@
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
obagóóól
(halkan jegyzem meg egy ilyet mind Ariano mind Martins kihagyott volna 😞(( )
cruz