34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #10007 remélem, nem -
#10006 annyira csak nem gyenge a 7 millióért vennénk. -
#10005 sztem Chivu-t végül lefogjuk igazolni...
Grosso hír már tényleg biztos sztemis.
ja és Maresca mindenképpen hazatér elvileg hozzánk jönne, de a Roma is érdeklődik iránta, remélem hozzánk jön. -
Csesza #10004 ebből szvsz csak a Grosso hír a biztos...
up.: remélem -.- -
faláb #10003 Mi a ráknak kellene nekünk ez a gyenge Radoslav Kovac? -
#10002 és hoznánk a Szpartak Moszkva-ból Kovac-ot 7 millióért.
cikk
Grosso hétvégén aláír vszníűleg Lyon-hoz:SS
Chivu meg vagy hozzánk jön "állítólag" vagy marad rómában. -
Csesza #10001 :OOOOOOOOOOOoooooo -
faláb #10000
Cordoba a Parmában? -
#9999 am tuti rámozdulunk Chivura ujból mert elvileg Grossot pár óra választja el hogy aláírjon a Lyonba :O
ja és grat annak aki tékel:))) bár a 9999 is ték am :) -
#9998 :DDDDDDdd lol...
-
faláb #9997 Moratti azt mondta bezárult az ajtó Chivu leigazolása előtt,de Moratti azután hogy nem sikerült megegyeznie a Reallal Chivunak,kiadott egy újabb közleményt,amiben azt mondta hogy bezárták az ajtót ugyan,de nem kulcscsal:P -
#9996 vazze ha Te se tudod mit jelent minek írod be?:DDDDDdd -
Csesza #9995 :DASdasdasdasdasddd -
faláb #9994 Nem tudok olaszul:P -
Csesza #9993 matyarul is plz :) -
faláb #9992 Comunicato: smentita di F.C. Internazionale
Giovedì, 05 Luglio 2007 21:04:47
MILANO - In merito alle presunte notizie riportate dalla stampa spagnola, e riprese da alcune agenzie di stampa, riguardanti improbabili rapporti economici con il procuratore di Cristian Chivu,
F.C. Internazionale Milano comunica trattarsi di circostanze destituite di qualsiasi fondamento. Per tali fatti la Società fa riserva di esperire eventuali azioni legali.
Ufficio Stampa -
Csesza #9991 :8
sryyy, nemtom hogy nézhettem el :O :P -
#9990 jaja ott van hogy Give up vagyis feladni vagyis feladtuk a fáradozásokat Chivu leigazolására...vagy valami ilyesmi:P -
#9989 Miután a spanyol bajnokkal való szerződés kútba esett, a román védő kijelentette: vagy jelenlegi csapatában, vagy az Interben képzeli el jövőjét.
Szerdán még úgy tűnt, semmi sem akadályozza meg a Real Madridot abban, hogy leigazolja a Roma román válogatott csatárát, Cristian Chivut. A játékossal való megbeszélések után azonban a királyi gárda elöljárói kénytelenek voltak belátni, hogy a futballista szerződtetésére nincs esély, a védő ugyanis akkora fizetésre tartott volna igényt, amit a klub nem akart megadni neki. Ramon Calderon klubelnök még csütörtökön bejelentette, hogy a Real letett Chivu szerződtetéséről, a játékos így minden bizonnyal Olaszországban folytatja, vagy az Internél, vagy jelenlegi klubjánál, az AS Románál.
- A madridiak szerződési ajánlatában szereplő fizetés jócskán elmaradt attól, amit az Inter ajánlott a játékosnak. Chivu ezért a Roma labdarúgója marad, hacsak a madridiak nem tesznek egy jobb ajánlatot, vagy az Inter és a Roma nem egyezik meg egymással a futballista átigazolási áráról – mondta Victor Becali, Chivu menedzsere.
de ha mi visszaléptünk akkor lehet hogy mégse megy sehova Civu? -
Csesza #9988 ez az www.inter.it-es cikk? -
#9987 vettetem a cikkre egy pillantást és az azt jelenti hogy :
Az Inter vezetősége faxot küldött az AS Roma illetékeseinek, melyben tudatják a fővárosi csapattal, hogy a továbbiakban már nem akarják leigazolni Christian Chivut és megszakítják az ezzel kapcsolatos előrehaladott tárgyalásokat. A mai napon tehát úgy néz ki végleg pont került a Chivu ügy végére.
A hírt küldte: Youme
szal nem kezdtünk ujra semmit -
Csesza #9986 értettem, csak beírtam, hátha el akarod olvasni a cikket :) -
#9985 nem a hír hitelességére írtam hanem erre a huzavonára... -
Csesza #9984 inter.it -
#9983 -
Csesza #9982 az Inter újra megkezdené a tárgyalásokat Chivu ügyében... -
#9981 joa!:DDDDd -
Csesza #9980 :DASdasdasdad -
:D :D :D -
Csesza #9978 BSZ nekije :) -
#9977 Buon compleanno Hernan! -
#9976 hatemondod-.- -
#9975 Hernán Crespo ma 32 éves! BSZ Hernán! -
Csesza #9974 mámeginhülyevagy -
#9973 Ez nem olyan jó minőség de nem is rossz.
-
#9972 :DDDDDDddddddd
jóvan haggyuk csak viccből mondtam:D -
#9971 1000x elmondtam de elmondom még 1x! JÓ minőségű képet róla és mehet(meg az sem árt ha nem 1000éves kép... ) -
#9970 Capitano-val tetszene:P -
#9969 xd
#9966: ugyanez Suazoval?:DDDdd (tudom hogy tetszene :P) -
Csesza #9968 :DDDDDDDDDDDDDP