34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#10047 Jimenez 1 évre kölcsönbe, opcios jog rá. -
#10046 hát tuti hogy 7-nél többet nem adunk érte, viszont Jimenez vszínű hogy jönni fog. -
faláb #10045 Leaglább akkor nem fog jönni -
#10044 szpartak kevésli a 7 millkát kovácsért, és és 10-en alaul neis álmoduzzunk:DDDDDDDDDDdddddddddddd -
#10043 lol :dasdasad -
faláb #10042
-
#10041 Az újságírók beszámolói szerint akik futni, mozogni és edzeni látják őt, Adriano teljesen kicserélődött. Persze kétségtelen, szüksége is van a szemlélet váltásra, hiszen az elmúlt másfél-két éve nem úgy sikeredett mint ahogyan azt a szurkolók elvárták volna tőle. Télen és tavasszal pedig a bulizások, az italozások és a nem megfelelő viselkedés az edzéseken jellemezte. Pontosan ezzel kapcsolatban kérdezte őt először Andrea Elefante tegnap, a La Gazzetta dello Sport újságírója.
-Miért volt ez így Adriano?
”Azért mert ilyen az élet. Az egyik hiba hozza magával a másikat azonnal. Akkor pedig a problémák csak gyülekeznek, az ember pedig semmi másra nem gondol csak a saját maga gondjaira. Borzalmas másfél évem volt, sokkal több tapasztalat és személyes intelligencia kellett volna ahhoz hogy ezt ne így dolgozzam fel. De tanultam ebből is – nagyon sokat.”
-És még?
”Ráadásul a végén a barátaim is kicsit magamra hagytak, bár azt be kell látni vagy egy pont amikor ők már feleslegesek mert az embernek magától kell megoldania ezeket a problémákat. Szerencsére talán időben döbbentem rá arra, hogy most vagy észhez térek vagy pedig elveszítek mindent amit eddig felépítettem.”
-Hogyan sikerült észhez térni?
”Hazamentem nyáron Brazíliába és úgy viselkedtem mint évekkel korábban. Edzettem, nem jártam sehova, úgy viselkedtem mint egy sportoló. Figyeltem rá hogy mit egyek és igyak így pedig teljesen kipihentem magamat a vakáció alatt. Meg kell mondjam, gyakorlatilag négy éve nem volt ilyen nyaralásom.”
-Mi volt az a sarkalatos pont ami végül tényleg ilyen eredményre vezetett Önnél?
”Június közepén volt a fiam Adrianinho egy éves. Rendeztünk egy összejövetelt és ott kezdtem először érezni, hogy a feleségem Daniela (így hívja pedig hivatalosan csak a barátnője, esküvő még nem volt – a szerk.) ismét nyitott velem szemben. Mikor az embernek gondja van, sokszor megy előre és próbálja a korábbi dolgait teljesen elfelejteni. Ez volt a fő hibám hiszen mint kiderült a családom volt az ami eddig iszonyatosan hiányzott én pedig ezt az űrt mással akartam betömködni.”
-És mi lesz most?
”Újra olyan szinten akarok játszani mint korábban. Ez a néhány hét rengeteget segített, így pedig az edzésekre is sokkal jobban tudok koncentrálni majd. Korábban mikor valami világverseny volt soha nem vártam ennyire a felkészülés elejét. De az is sokat segített hogy Brazíliában Gaudinoval folyamatosan edzettem. Most hogy a fejemben a helyére kerültek a dolgok minden sokkal egyszerűbbnek tűnik…”
-Nem könnyű dolog ismét csak hinni Adrianonak azok után ami történt. Massimo Moratt viszont továbbra is kiáll Ön mellett. Meglepi ez?
”Nem, mert Moratti egy olyan elnök aki folyamatosan a játékosai közelében van akkor is kiáll értük amikor hibáznak vagy éppen gondban vannak. Úgy kezel mintha a fia volnék ez pedig nagyon sokat jelent a számomra. Brazília az első otthonom, de a második kétségtelenül az Internazionale.”
-És Mancinivel milyen a viszony? Ő is közel áll magához?
”Visszadobom a labdát, mert szerintem amikor egy ember kedveli a másikat akkor is szokott vele ordibálni vagy éppen csúnyán beszélni. Bízik bennem, tudja hogy tudok a csapaton segíteni, annál sokkal jobban mint ahogyan az elmúlt időben tettem. Remélem továbbra is odafigyel a munkámra és rám kiabál, sőt veszekszik velem hogyha valamit nem megfelelően csinálok.”
-Mit gondol erről az idényről? Ez lesz az Ön utolsó nagy esélye?
”Az Inter mezét viselni mindig is egy plusz felelősség. Itt mindig többet kell nyújtani az átlagosnál és nem csak ebben a szezonban hanem az összesben.”
-Nem gondolja hogy idén elég sok csatár lett az Inter keretében?
”Kevés a hely, de mindenkire szükség van ezért nem kell aggódnia senkinek sem. Tudom hogy nem lesz könnyű a kezdő csapatba kerülni, de mikor majd ott lesz az ember akkor tudhatja hogy a helyes úton jár.”
”És mikor majd Adriano a helyes úton jár, mennyi gólt fog lőni a szezonban?
”Egyet teljesen biztosan, azt pedig a fiamnak fogom ajánlani. A többiről nem szívesen beszélek mert nem akarok ígérgetni senkinek sem. Remélem sokat, húsz góllal már elégedett lennék és arra nagy szükségem lenne.”
-Mit szól ahhoz hogy mostanában a Milannal hozták szóba?
”Vannak játékosok akik örülnek mikor a mercato alatt a nevüket olvassák a címlapokon. Nálam ez nem így van. Én eljegyeztem magamat az Interrel és remekül is érzem magam ennél a klubnál. Minden másról Moratti dönt nem pedig én. Nekem most egy dolgom van, hogy elfeledtessem magammal és mindenkivel a legutóbbi két évet és minél több trófeát nyerjek a csapattal.”
-És ha a Milanba menne Ronaldinho?
”Keveset beszélek vele mostanság, de remélem hogy a Barcelonában marad. Persze ettől még barát marad, egy remek játékos, de szerintem jól van ott ahol van.”
-Mit gondol, az Inter erősebb lesz mint tavaly?
”Hiszem hogy igen, de ezt meg kell majd mutassuk a pályán is. Pont úgy ahogyan tavaly is megmutattuk mindenkinek.”
-A tavalyi évhez képest egy Juventussal bővült a mezőny.
”A Juve bárhol is van nagy csapat marad, de nekünk a jelenlétük csak újabb motivációt ad majd. De aki azt mondja hogy ha tavaly első osztályú a Juve akkor nem mi nyerünk ferdít. Sokkal jobbak voltunk mindenkinél, náluk is jobbak lettünk volna. Ebben az évben pedig meg is fogjuk mutatni nekik.”
-Még mindig klasszis játékosnak gondolja magát?
”Azért dolgozok hogy az legyek! Az utóbbi két év sikertelensége ellenére is azt gondolom hogy ebbe a kategóriába szeretnék tartozni. De én már tudom hogy belül ismét az igazi Adriano vagyok.”
-Az akit mindenki Imperatorenak hívott?
”Engem Adrianonak hívnak és majd a szurkolók eldöntik hogy rám ragasztják-e ismét az Imperatore becenevet vagy sem. Erről ők döntenek majd! Nekem személy szerint mindig is tetszett ez a név, de most sokat kell még tegyek azért hogy ismét kiérdemeljem.”
Az interjút küldte: gaRRy
^^ forza Adri!:) -
#10040 na én is most olvasgatom hogy Adri ujra formában vagy mi a fene:D de jó lenne abban a tudatban kezdeni az évet hogy mindegyik csatárunk jó formában van:) ja és már Suazoról is írják hogy ontja a gólokat edzésen:) -
Csesza #10039 Jimenez elég közel áll ahhoz, hogy leigazoljuk... -
Csesza #10038 :DAsdasdasdasd
-
Csesza #10037 -
Csesza #10036 Ibrahimovics a tegnapi sérülése utána ma a csapattal edzett és állítólag Adriano végre formában van -.- -
Csesza #10035 ”Hallottam én is a Betis érdeklődéséről, de hozzánk semmiféle hivatalos értesítés nem jött ebben az ügyben. Az Inter elsődleges célja hogy megtartsa Francesco Toldot!”
Nézzünk ex-Inter játékosokat most akikről hallani lehet a mercato kapcsán. Mohamed Kallon aki jelenleg a Monacot erősíti Angliából kapott felkérést. A Derby Country keresi, de szóba került a neve a Wigannél, a Fulhamnál és a Middlesbroughnál is.
A Benficánál tett kitérő után Georgios Karagounis három évre a Panathinaikoshoz igazolt. Az Inter egykori játékosát a Genoa is szívesen a soraiban tudta volna. -
Csesza #10034 Burdisso tagadta, hogy bármi köze van/volt a Juventus-hoz... -
Csesza #10033 Giovanni Becali, Chivu ügynöke:
”Chivu az Interbe fog menni, amennyiben a két klub megállapodik egymással. Amennyiben ez nem sikerülne akkor a Romaban folytatja a pályafutását.
”Massimo Moratti szavai számomra egyet jelentenek a szerződés megkötésével. Mikor beszéltünk mondott egy összeget illetve azt hogy mindenképpen szüksége van Christianra. Innen már csak a két klubnak kell megállapodnia, de én azon leszek hogy ezek a tárgyalások minél előbb sikerrel záruljanak.
Real Madrid-ról: ”Nincs közöttünk egyezség, sőt. Tegnap Mijatovic ismét felhívott, de ezúttal is közöltem vele hogy nem érdekel minket a Real Madrid ajánlata.”
”Komolyan beszéltem, hiszen itt most az egyenesség vezethet csak eredményre. Egy klubnak tudnia kell hogy a játékos akit kiszemelt akar-e a játékosa lenni vagy sem. Amit elmondtam az mind igaz, minden más történet az újságírók szüleménye volt.” -
Csesza #10032 :DDDejjjj, netuddmeg :S
fél7-7re értem haza :DASdsadasd -
ryhdeksan #10031 épségben hazaértél?:D -
Csesza #10030 ő nyilatkozott én csak megfejtettem :P -
#10029 Na most akkor fizethetsz egy csomót. Mivel leírtad annak a bevásárlóközpontnak a nevét. :D :D :D -
Csesza #10028 szted mire akart ezzel célozni? hogy leértékelés lesz a tescoba? :ADSdasdsad
majd kiderűl -.-
remélem nem megy el -
#10027 Julio Ricardo Cruz az Inter argentin támadója olyan nyilatkozatot tett a minap amely arra enged következtetni, hogy a Jardinerot a távozás gondolata foglalkoztatja. A csapat Szardínián kezdte meg az előfelkészülést a 2007/08-as szezonra, itt nyilatkozott a Skynak az argentin. ½Nagyon sokan vagyunk támadók a keretben, ez kétségtelen tény. Az Inter a szívem csücske lett de mint tudjuk a foci világában sohasem lehet tudni hogy mi lesz a következő lépés. Egyik pillanatról a másikra bármikor változhat bármi. Igaza volt a múltkor Hernannak, tényleg sokan vagyunk meglátjuk mit hoz majd a nyár. Chivu? Jó játékos, de ne feledjük nélküle is tudtunk scudettot nyerni idén...½
forrás: internazionale.hu
Remélem ezzel Cruz nem akart semmi olyasmire célozni, hogy elmegy a klubtól. -
#10026 Ha eddig valaki kételkedett akkor itt a valóság: Grosso -
Csesza #10025 jó lenne -
#10024 ja mert EU-n kívüli. -
ryhdeksan #10023 Recoba -> Napoli?
-
Csesza #10022 ezt hol olvastad? :O -
#10021 Aztán passzoljuk is tovább az Atalantának kölcsönbe. -
#10020 állítólag leigazoltuk Nelson Rivas-t az uj "Cordobát" a Rivert-ől
játékos adatlap -
Csesza #10019 asszem aug. 31 -
ryhdeksan #10018 mikor zárul az átigazolási időszak? -
Csesza #10017 :Dd
jó lenne már végre lezárni ezt az ügyet és ide igazolna, most meg, hogy elment Grosso, főleg... -
#10016 Na és akkor a Chivu saga folytatódik?
Chivu tells Roma: I want Inter Milan deal -
#10015 Igazad van. -
faláb #10014 Ezzel arra akartam kilyukadni hogy kb semmit se jelent... -
faláb #10013 Nyáron mindig is az volt a módi,hogy pár Primavera játékos a nagycsapattal készül. -
tomcat1 #10012 Bárki bármit mond az a lényeg, hogy Filkor a nagycsapattal kezdte meg a felkészülést. Azért egy kicsit szomorú lennék ha hamar kiszorítaná Cambiassot :)
Na majd meglátjuk... -
#10011 na grosso a lyoné...:( -
#10010 Chivu jöhet,Maresca is ennyi. -
faláb #10009 Szerintem hozzánk még kiegészítő embernek is gyenge lenne:P
-
Csesza #10008 szvsz semmi extra...