FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
te hol élsz? <#idiota>#idiota>
Moratti:
Gyorsan reagált Prandelli azon nyilatkozatára is mely szerint a Fiorentina Tonit abban az esetben engedi el hogyha Adriano érkezhet a helyére Firenzébe. ”Toniért Adrianot kérni szerintem kissé irreális dolog fõképpen furcsa ezt egy komoly csapat edzõjét halljam. De meg fogom nyugtatni a firenzeieket leállítottuk a dolgokat Tonival kapcsolatban.”
Toni 30 vagy 40 millio?
Most komolyan mondod? Ronaldo volt anno 35 millio + egy játékos.
álmodozni szép dolog fiúk...de nem lesz nektek Tonitok...fsgh...arról, hogy ki a nagypofájú...Morattinak van elég nagy arca (és eléggé ráncfelvarrt is), hogy Toniért, aki 31 (!) gólt szerzett a szezonban szánalmas 15 milliót ajánl...na ez a nagypofa, és nem az, hogy DDV cserébe Adrianot kérné...csõlátás cimbi..csõlátás..
amúgy ha már itt járunk: megbízható források (mint pl. calciomercato.it) is emgírták, hogy Pazzini akár egy esetlges Serie B-be történõ visszasorolásnál is Firenzében maradna, Bojinov úgy szintén. Moratti meg akarja tratani Adrianot, így a Toni ügy is ugrott...
és le lehet szállni a csatárainkról...nincs annál idegesítõbb, mikor az ellenfél szurkolói ízekre szedik a csapatot, és a játékosok nevével dobálóznak mint a labdával...
gondoljatok bele, ti hogy viselnétek, ha mondjuk a Juve vagy a Milan topikban csinálnák ugyanezt az Inter játékosaival...ha nem fájna, és idegesítene, akkor nem is vagytok igazi szurkolók...errõl ennyit...
se Toniról, se Pazzinirõl sem pedig Bojinovról ne álmodozzatok, mert nem lesz a tietek egyik sem....
ui: Toni ára (ha menne, de nem fog) MINIMUM 30 millió euró...de inkább 40...szóval lehet elfelejteni...
ciao bastardi giovanili imbecilli 😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
komoly amit mondok, Zamparini mikor megvette a csapatomat, elötte gondolkozott a Rómán is ...szal van lé 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de minden eldõl késõbb akár lehet az is jövõre Tevez-Toni csatársor lesz kitudja😊
sztem Tevez hülye lenne ha a cselszkibe menne... abba a klubba semmi sem biztos
ok akkor legyen Toni, 15 mihály érte nagyon korrekt
Igazad van de ha Tevez megy akkor a Cselzibe😞 manapság már öreganyám is odamegy...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
May. 30. 12:55 -Milano- Amióta Andiy Shevchenko elhagyta a Milant másról sem lehet olvasni minthogy a Juventus bosnyák támadója a pirosfeketék egyik fõ kiszemeltje lett. Erre mit kell olvassunk mikor kinyitjuk a mai Gazzettát? Azt hogy a játékos ügynöke Mino Raiola az Inter vezetõivel akar tárgyalni a játékos jövõjével kapcsolatban és állítólag csupán már az anyagi kérdéseken folyik a vita közöttük.
Csak hát a nem túlságosan szimpatikus Zlatan barátunk Shevchenko Chelsea fizetését meghazudtoló összeggel rukkolt elõ. Nem kevesebb mint évi 8 millió euro nettó bért szeretne 5 idényen keresztül. Akkor pedig még azzal nem is számoltunk hogy a Juventus 25 millió alatt aligha engedné el az egyik csillagát. Ha pedig ezt az összeget összeadjuk és bruttósítjuk akkor az Internek közel 100 millió eurójába kerülne az ügylet.
De miért is akarna az Inter mindenáron csatárt venni? Persze tudjuk Mancini kijelentette hogy neki kell még egy vérbeli csatár. Luca Toni project egyelõre úgy néz ki holtvágányra került. De Adrianot folyamatosan keresgéli a Real Madrid akiknek továbbra is feltett szándékuk megszerezni a támadót. Ám Madridban július eleje elõtt semmi nem fog történni. Ez lehet az oka annak hogy a vezetõk a Via Durinin egyáltalán tárgyalnak Raiola úrral. Adriano távozása esetén akár lehetséges lehet jövõre egy Toni-Ibrahimovic csatárkettõs is. Egyelõre tehát az Inter az amely tapogatózik minden irányban. Ancelotti kijelentette hogy inkább Suazot látná a csapatában mintsem Zlatant, de azért biztos Berlusconinak is lesz egy-két szava ehhez a dologhoz.
Ezek voltak a tények, minden további találgatás már az olvasók feladata lesz. Egy biztos izgalmas és fordulatos mercato elé nézhetünk ezen a nyáron.
internazionale.hu
remélem nem vesszük meg ezt a primadonnát... nem ér ennyit
May. 29. 23:16 -Milano- A minap Fabio Grosso ügynöke Stefano Antonelli tett nyilatkozatot a játékosa jövõjével kapcsolatban. Ebben a pár mondatban nem zárta ki annak a lehetõségét hogy a kliense az Interben folytassa majd a pályafutását. ½Önök is olvassák az újságokat mint ahogyan én is. Tudom hogy a kékfeketék részérõl erõs az érdeklõdés a Fabio iránt, de nekünk elõször mindenképpen Zamparinivel kell tárgyaljunk aki mostanában az egyéb elfoglaltságai miatt nem nagyon ér rá. Számomra két ideális megoldás létezik: az elsõ hogy Fabio Palermoban marad, a másik pedig hogy Milanoba költözik. A játékospiac most amúgy is eléggé passzív mivel nem lehet tudni mi lesz pár egyesület sorsa. De hamarosan beindul minden és akkor össze fog üllni az Inter és a Palermo vezetõsége velünk egyeztetni.½
internazionale.hu
<#eljen>#eljen>remélem jön<#eljen>#eljen>
"Valencia ex-játékosa"
tehát ezexerint már nem!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sunday, 28 May 2006 20:11:40
May. 29. 12:55 -Villarreal- A spanyol klub új sportigazgatója Amadeo Carboni tegnap kijelentette hogy szívesen látná a csapatban Marco Materazzit illetve a Roma játékosát Matteo Ferrarit. A Valencia ex-játékosa kezdõ középsõ védõként számítana Matrixra a Marca értesülései szerint.
Közben érdekes hírek láttak napvilágot Veronnal kapcsolatban is. A játékosnak a napokban választ kell adnia az Inter vezetõinek hogy mit szeretne a következõ szezonban. A múlt héten elhangzott nyilatkoztatok kétségessé tették azt hogy Veron jövõre is kékfekete mezben lépjen pályára. A döntés azért is fontos lenne, mert egy esetleges nemel eldõlne Pizarro sorsa is - ami bizony most Verontól függ...
internazionale.hu
remélem Pizarro itt marad és kezdõként számít rá az edzõ de ehhez az kell hogy Verón elmenjen...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
May. 24. 08:46 -Milano- Argentínából érkezõ hírek szerint Roberto Mancininek sikerült meggyõznie Juan Sebastian Veront arról hogy még egy évre az Inter játékosa maradjon. Az elkövetkezndõ napokban elvileg a szerzõdés aláírására is sor fog majd kerülni. Ugyanez a lap azt írta hogy Pizarro a Romahoz távozik, de elmegy Recoba is akinek nem a legjobb a viszonya az edzõvel. Kilyt pedig a Villarreallal hozták hírbe.
cép kis olasz 4es lenne...
a többi nem hatna meg, még Barone is jó pléja de asszem MAJDNEM azon a poszton jáccik mint De Rossi és azon a poszton De Rossi sztem sokkal jobb
Maicon (Monaco, £4m), Olivier Dacourt (AS Roma, Bosman), Fabian Carini (Cagliari, Loan return), Lampros Choutos (Reggina, Loan return), Francesco Coco (Livorno, Loan return), Sabri Lamouchi (Marseille, Loan return), Riccardo Meggiorini (Cittadella, Loan return), Nicola Napolitano (Pavia, Loan return), Alessandro Potenza (Mallorca, Loan return), Ianis Zicu (Dinamo Bucharest, Loan return)
Out:
Gonzalo Sorondo (Charlton Athletic, Bosman), Pierre Wome (SV Werder Bremen, Bosman), Cesar (Lazio, Loan return), Sinisa Mihajlovic (Retired)
2.aki elmegy , vagy lejáró kölcsön
3.akit akartok
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maxwell (d., Empoli), Maicon (d., Monaco), Dacourt (c, Roma)
CESSIONI
Favalli (d., Milan), Wome (d., Werder Brema)
OBIETTIVI
Grosso (d., Palermo), Barone (c., Palermo), De Rossi (c., Roma), Toni (a., Fiorentina), Ronaldo (a., Real Madrid), Bonera (d., Parma), Van Nistelrooy (a., Manchester Utd)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
inkább a 60misi mint ez a 2szar pléja + pénz
sokkal jobb fiatal olasz játékosokat kellene hozni, nem egy holmi Ronaldo-t aki meg lószart se csinál...