FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Toni seholse 30-40 milla... már a kora miatt sem...sevát vitté 50-ért... akkor Toni 30-40?😄D haggyukmár olyan 20-15 a reális ára mert már 29....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
látom megértetted a mondandóm lényegét...tõled nem is vártam többet...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Lombardini
Jó napot kívánok Nerazzurrik!De régen jártam erre.Hát mi újság van itt kérem szépen?Még mindíg Tonit akarjátok?Felejtsétek már el, nekünk jobb csatár kell.De a VB után az is meglesz nyugi.<#beka3>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

megbízható források (mint pl. calciomercato.it)

te hol élsz? <#idiota>

Moratti:

Gyorsan reagált Prandelli azon nyilatkozatára is mely szerint a Fiorentina Tonit abban az esetben engedi el hogyha Adriano érkezhet a helyére Firenzébe. ”Toniért Adrianot kérni szerintem kissé irreális dolog fõképpen furcsa ezt egy komoly csapat edzõjét halljam. De meg fogom nyugtatni a firenzeieket leállítottuk a dolgokat Tonival kapcsolatban.”

Toni 30 vagy 40 millio?

Most komolyan mondod? Ronaldo volt anno 35 millio + egy játékos.

bmffm856
nem bírom ki hogy ne írjam le véleményemet azzal kapcsoaltban, hogy mennyire mélységesen szánalmas, és gusztustalan, ahogy itt pár imbecille bastardo (Életkor: 14-18 között) cincálja szét a csapatomat szórakozásból...kommentként ennyit:

álmodozni szép dolog fiúk...de nem lesz nektek Tonitok...fsgh...arról, hogy ki a nagypofájú...Morattinak van elég nagy arca (és eléggé ráncfelvarrt is), hogy Toniért, aki 31 (!) gólt szerzett a szezonban szánalmas 15 milliót ajánl...na ez a nagypofa, és nem az, hogy DDV cserébe Adrianot kérné...csõlátás cimbi..csõlátás..

amúgy ha már itt járunk: megbízható források (mint pl. calciomercato.it) is emgírták, hogy Pazzini akár egy esetlges Serie B-be történõ visszasorolásnál is Firenzében maradna, Bojinov úgy szintén. Moratti meg akarja tratani Adrianot, így a Toni ügy is ugrott...

és le lehet szállni a csatárainkról...nincs annál idegesítõbb, mikor az ellenfél szurkolói ízekre szedik a csapatot, és a játékosok nevével dobálóznak mint a labdával...

gondoljatok bele, ti hogy viselnétek, ha mondjuk a Juve vagy a Milan topikban csinálnák ugyanezt az Inter játékosaival...ha nem fájna, és idegesítene, akkor nem is vagytok igazi szurkolók...errõl ennyit...

se Toniról, se Pazzinirõl sem pedig Bojinovról ne álmodozzatok, mert nem lesz a tietek egyik sem....

ui: Toni ára (ha menne, de nem fog) MINIMUM 30 millió euró...de inkább 40...szóval lehet elfelejteni...

ciao bastardi giovanili imbecilli 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

<#mf1>

nem minden a pénz, van vannak olyan játékosok akik kurvajó klubban jáccanak és kapnak sok zsét és mégis el akarnak menni mer nem jáccanak annyit...

rá se megy a mez 😄DDDDPP

fsgh
na õ se lenne rossz meg Bojinov se csak az õ nevük még nem merült fel..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
mondok még 1 nevet: Pazzini

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ne nézd le a csapatom 😛
komoly amit mondok, Zamparini mikor megvette a csapatomat, elötte gondolkozott a Rómán is ...szal van lé 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
😄DDDDDDDDDdddddddd és mit adtok érte két kiló szotyit?😄DDDDDDD

gabber_saviola
sajnos a pénz az úr, de szvsz Tevez nem megy a cselszkibe

fsgh
aha az nem rossz ötlet de nem merült fel a neve😞

gabber_saviola
Adrianót mi visszük, nem a Fio 😛

fsgh
de egyvalami biztos és az a !PÉNZ!ez bõven elég mindenkinek aki oda megy...

gabber_saviola
vagy ott van Alberto Gilardino, csalódás volt számomra a szezonja és szvsz most lenne az a pénz amiért eladnák

fsgh
Hát azzal is lenne némi problem😛 nagy pofájú Fio vezetõég Adrianot akart cserébe szval ez az üzlet hotágra futott😞
de minden eldõl késõbb akár lehet az is jövõre Tevez-Toni csatársor lesz kitudja😊

igen! én már Tevez-t emlegettem régebben is de sajna olyan hülyék hogy nem veszik meg...

sztem Tevez hülye lenne ha a cselszkibe menne... abba a klubba semmi sem biztos

gabber_saviola
szijja Imi
ok akkor legyen Toni, 15 mihály érte nagyon korrekt

fsgh
hello Gábor😊
Igazad van de ha Tevez megy akkor a Cselzibe😞 manapság már öreganyám is odamegy...

gabber_saviola
pl. Tevez

vannak Zlatannál jobb és sokkal olcsóbb játékosok is...

fsgh
Grosso jó lenne Toni jó lenne de Zlatan?:SS kösz de ne...

Inkább Zlatan , mint bárki más, fõleg az ellenünk lõtt gólja után ...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

-Ibrahimovic 8 millió eurót kér idényenként
May. 30. 12:55 -Milano- Amióta Andiy Shevchenko elhagyta a Milant másról sem lehet olvasni minthogy a Juventus bosnyák támadója a pirosfeketék egyik fõ kiszemeltje lett. Erre mit kell olvassunk mikor kinyitjuk a mai Gazzettát? Azt hogy a játékos ügynöke Mino Raiola az Inter vezetõivel akar tárgyalni a játékos jövõjével kapcsolatban és állítólag csupán már az anyagi kérdéseken folyik a vita közöttük.
Csak hát a nem túlságosan szimpatikus Zlatan barátunk Shevchenko Chelsea fizetését meghazudtoló összeggel rukkolt elõ. Nem kevesebb mint évi 8 millió euro nettó bért szeretne 5 idényen keresztül. Akkor pedig még azzal nem is számoltunk hogy a Juventus 25 millió alatt aligha engedné el az egyik csillagát. Ha pedig ezt az összeget összeadjuk és bruttósítjuk akkor az Internek közel 100 millió eurójába kerülne az ügylet.
De miért is akarna az Inter mindenáron csatárt venni? Persze tudjuk Mancini kijelentette hogy neki kell még egy vérbeli csatár. Luca Toni project egyelõre úgy néz ki holtvágányra került. De Adrianot folyamatosan keresgéli a Real Madrid akiknek továbbra is feltett szándékuk megszerezni a támadót. Ám Madridban július eleje elõtt semmi nem fog történni. Ez lehet az oka annak hogy a vezetõk a Via Durinin egyáltalán tárgyalnak Raiola úrral. Adriano távozása esetén akár lehetséges lehet jövõre egy Toni-Ibrahimovic csatárkettõs is. Egyelõre tehát az Inter az amely tapogatózik minden irányban. Ancelotti kijelentette hogy inkább Suazot látná a csapatában mintsem Zlatant, de azért biztos Berlusconinak is lesz egy-két szava ehhez a dologhoz.
Ezek voltak a tények, minden további találgatás már az olvasók feladata lesz. Egy biztos izgalmas és fordulatos mercato elé nézhetünk ezen a nyáron.

internazionale.hu

remélem nem vesszük meg ezt a primadonnát... nem ér ennyit

Grossonál szóba jöhet az Inter
May. 29. 23:16 -Milano- A minap Fabio Grosso ügynöke Stefano Antonelli tett nyilatkozatot a játékosa jövõjével kapcsolatban. Ebben a pár mondatban nem zárta ki annak a lehetõségét hogy a kliense az Interben folytassa majd a pályafutását. ½Önök is olvassák az újságokat mint ahogyan én is. Tudom hogy a kékfeketék részérõl erõs az érdeklõdés a Fabio iránt, de nekünk elõször mindenképpen Zamparinivel kell tárgyaljunk aki mostanában az egyéb elfoglaltságai miatt nem nagyon ér rá. Számomra két ideális megoldás létezik: az elsõ hogy Fabio Palermoban marad, a másik pedig hogy Milanoba költözik. A játékospiac most amúgy is eléggé passzív mivel nem lehet tudni mi lesz pár egyesület sorsa. De hamarosan beindul minden és akkor össze fog üllni az Inter és a Palermo vezetõsége velünk egyeztetni.½

internazionale.hu

<#eljen>remélem jön<#eljen>

"A spanyol klub új sportigazgatója Amadeo Carboni"

"Valencia ex-játékosa"

tehát ezexerint már nem!!!

DONGUBA
itt valami gebasz van carboni a valencia alkalmazottja

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MATERAZZI ON TARGET IN ITALY FRIENDLY
Sunday, 28 May 2006 20:11:40

FLORENCE - (Adnkronos) - Marcello Lippi's Italian national team scored ten goals in each of their two friendly matches against Sestese and Dilettanti category team San Giminiano today. Nerazzurri defender Marco Materazzi scored in the 11th minute of the match against Sestese, with Camoranesi (6' 1st half), Iaquinta (14' 1st half, 5' 2nd half), Gilardino (27', 30', 35', 39' 1st half; 27' 2nd half) and (Totti 35' 2nd half). Perrotta (6' 1st half), Del Piero (9' 1st half), Toni (11', 24' 1st half), Inzaghi (28', 35' 1st half), Del Piero (6' 2nd half), Toni (10', 18' 2nd half) and Inzaghi (35' 2nd half) scored against San Giminiano.

Materazzit vinné a Villarreal

May. 29. 12:55 -Villarreal- A spanyol klub új sportigazgatója Amadeo Carboni tegnap kijelentette hogy szívesen látná a csapatban Marco Materazzit illetve a Roma játékosát Matteo Ferrarit. A Valencia ex-játékosa kezdõ középsõ védõként számítana Matrixra a Marca értesülései szerint.
Közben érdekes hírek láttak napvilágot Veronnal kapcsolatban is. A játékosnak a napokban választ kell adnia az Inter vezetõinek hogy mit szeretne a következõ szezonban. A múlt héten elhangzott nyilatkoztatok kétségessé tették azt hogy Veron jövõre is kékfekete mezben lépjen pályára. A döntés azért is fontos lenne, mert egy esetleges nemel eldõlne Pizarro sorsa is - ami bizony most Verontól függ...

internazionale.hu

remélem Pizarro itt marad és kezdõként számít rá az edzõ de ehhez az kell hogy Verón elmenjen...

lehet hogy nektek jól jönne, ha van egy ember aki kiszolgálja és jó napot fog ki akkor megállíthatatlan, és pedig Gilardoni és Sheva se sok mindent csinált ebbe az idénybe

DONGUBA
Hat az erdekes lenne ha adriano jonne hozzank nem mondom rossz lenne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ha jól értelmeztem akkor az inter.it-en valami olyasmit nyilatkozott Moratti hogy Adriano nem megy sehova...

internazionale.hu

-Veron még egy évet marad

May. 24. 08:46 -Milano- Argentínából érkezõ hírek szerint Roberto Mancininek sikerült meggyõznie Juan Sebastian Veront arról hogy még egy évre az Inter játékosa maradjon. Az elkövetkezndõ napokban elvileg a szerzõdés aláírására is sor fog majd kerülni. Ugyanez a lap azt írta hogy Pizarro a Romahoz távozik, de elmegy Recoba is akinek nem a legjobb a viszonya az edzõvel. Kilyt pedig a Villarreallal hozták hírbe.

Grosso, De Rossi, Bonera, Toni <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

cép kis olasz 4es lenne...

a többi nem hatna meg, még Barone is jó pléja de asszem MAJDNEM azon a poszton jáccik mint De Rossi és azon a poszton De Rossi sztem sokkal jobb

köszi, majdnem eltaláltam, tehát nem is a korával volt a gond hanem a hozzáállásával...

In:
Maicon (Monaco, £4m), Olivier Dacourt (AS Roma, Bosman), Fabian Carini (Cagliari, Loan return), Lampros Choutos (Reggina, Loan return), Francesco Coco (Livorno, Loan return), Sabri Lamouchi (Marseille, Loan return), Riccardo Meggiorini (Cittadella, Loan return), Nicola Napolitano (Pavia, Loan return), Alessandro Potenza (Mallorca, Loan return), Ianis Zicu (Dinamo Bucharest, Loan return)

Out:
Gonzalo Sorondo (Charlton Athletic, Bosman), Pierre Wome (SV Werder Bremen, Bosman), Cesar (Lazio, Loan return), Sinisa Mihajlovic (Retired)

McFrost
1.kölcsönbõl vissza
2.aki elmegy , vagy lejáró kölcsön
3.akit akartok

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
a elsõ aki már a mienk a második aki már elment és a harmadik akiket akarunk?

fsgh
köszönjük😊

McFrost
ACQUISTI
Maxwell (d., Empoli), Maicon (d., Monaco), Dacourt (c, Roma)
CESSIONI
Favalli (d., Milan), Wome (d., Werder Brema)
OBIETTIVI
Grosso (d., Palermo), Barone (c., Palermo), De Rossi (c., Roma), Toni (a., Fiorentina), Ronaldo (a., Real Madrid), Bonera (d., Parma), Van Nistelrooy (a., Manchester Utd)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

EmIn3m02
23

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fsgh
Nagyarcúskodna nálunk egy kicsit hogy milyen nagy pléja és hogy õ viszi a hátán az Intert és akkor Adri felszabadúltan focina😄DDD

most nem is írtam be ebbe a kommentembe Cassano-t, nem is mondtam hogy nem olasz, de sztem lehetne még fiatalbbat is hoznni asszem õ valami 24-25 év körûl van, jó lenne õ is de negyon nem bírom, jó játékos meg minden de nincs meg benne az az alázat és iszonyat nagy arca van...

fsgh
ha jól tudom Cassano fiatal olasz pléja-.-

pfffff...

inkább a 60misi mint ez a 2szar pléja + pénz

sokkal jobb fiatal olasz játékosokat kellene hozni, nem egy holmi Ronaldo-t aki meg lószart se csinál...

fsgh
hát nehogymár kilopják a szemünket... de egy Cassano+Ronaldo+20-30millás ajánlaon zért keményen elgondolkznék😄DD

fsgh
hát ha eadjuk 60 misiért mehet MIN!szvsz