FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen és pontosan 2 év van köztük, de õ legalább olasz lett volna

persze-persze

de nem is Tonira értettem a fiatalítást csak egy postba írtam a 2mondatot

bmffm856
Toni sem lett volna nagyobb fiatalítás mint Crespo...talán 1-2 év van köztük...de nekem ez így jó...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
örülj hogy mostmár nem fogtok Ibrahimobitch-csal fiatalítani

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az kemény...

akkor Toni sztem tuti hogy nem fog jönni

egyik szemem sír a másik nevet! fiatalítás powa <#shakehead>

Már alá is írt!!!

Matthewpamer
<#eljen>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Crespo visszatérhet az Interhez
Aug. 7. 11:53 -Milano- Ma 15.30-kor a Stamford Bridgen kellene lennie, de az már biztos hogy erre nem kerül sor. Hernan Crespo ugyanis a Como-i tó partján tölti a vakációját, és nem igen tervezi a jövõben sem hogy elhagyja Olaszországot. A hírek szerint ennek a fõ oka az Internazionale együttese. Ma és holnap orvosi vizsgálatok lesznek, és ha ezeken megfelel a játékos akkor megkezdõdhetnek a tárgyalások a felek között. Szombaton Carlo Ancelotti jelezte Crespo ügynökének hogy nem tart igényt a támadóra, így most már csak az Inter maradt.
Természetesen ne feledjük hogy a fõ kiszemelt továbbra is Luca Toni, de a Fiorentina hozzáállása miatt az aranycipõs csatár megszerzése a csoda számba menne. Aztán ott volt Ibrahimovic a második helyen, de hallhattunk még egyéb neveket is az elmúlt idõszakban. Erre most itt kínálkozik tálcán Crespo.
Mivel az Inter vezérkara (Branca és Oriali) jelenleg úgyis Angliában vannak ésszerûnek tûnhet ha Londonban letárgyalják a részleteket a Chelsea vezetõivel. Természetesen az Inter kölcsönbe szeretné az argentint, pont mint annak idején Veront. De ezek még csak találgatások, ráadásul azt is figyelembe kellene venni hogy Martins iránt milyen hevesen érdeklõdnek a sziget ország felõl.
Akkor pedig nézzük a Toni ügy állását. A játékos holnap találkozik Diego Della Valleval, hogy a sok-sok üzengetés után most már négyszemközt is megbeszéljék a nézeteltéréseiket. A Fiorentina tulajdonosa továbbra sem hajlandó eladni a csatárt, ám a tanácsadói lassan már a legjobb megoldásnak Toni piacra bocsátását látnák 25 millió eurós áron. Természetesen hogyha az Inter bedobna még egy támadót is az üzletbe akkor sokkal könnyebb lenne a tárgyalás. Csak hát brit sajtóhírek szerint az Arsenal és a Manchester is szívesen látná Tonit, és ugye az említett csapatok is a BL-ben fognak majd játszani.

forrás:www.internazionale.hu

thx

Matthewpamer
xDDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Bazz ha nyertünk akkor miért nem úgy írod???így tök az jött le hogy a Porto nyert... Porto-Inter
1-0
2-0 stb...

de ha mi nyertünk akkor jó😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
nyertünk ^^

Martins rúgott kettõt meg egyet Pizzaro

fsgh
:/ Portot mindigis szerettük😞 ki lõtte a gólokat?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
Porto v Internazionale

letöltés 1-0
letöltés 2-0
letöltés 3-0
letöltés 3-1
letöltés 3-2

bestGP
3-2 :\

hüje vagy hamán szép nem!4

1:1<#szomoru1>

Vezetünk Solari góljával!

Matthewpamer

Matthewpamer

Matthewpamer

fsgh
éééés Visszajött a 2 világbajnokunk és Figo is^^

fsgh
hát ezek hova mennek?😊

fsgh

<#eljen>

Matthewpamer
Materazzi az Interben fejezné be a karrierjét
Aug. 3. 11:40 -Milano- Ezzel kapcsolatban tegnap késõ este Vincenzo Morabito a játékos ügynöke nyilatkozott az Antenna3 tv adón. ½Mindenek elõtt a technikai dolgokat kell megvizsgálni, ez alapján Marco a következõ szezonban az Inter egyik legfontosabb játékosa lesz. A napokban összeülünk a vezetõkkel, ott lesz Marco is mert az anyagi kérdésekben akad némi finomítani való. Senkinek nem lett volna jó hogyha Marco klubot vált ezen a nyáron. De errõl szó sincs, most egy négyéves hosszabbításról fogunk tágyalni hiszen Marco itt szeretné a pályafutását befejezni. Róla most már mint világbajnokról beszélünk és remélem a klubjánál is meg fogják becsülni ezeket az eredményeket. Rengeteg ajánlat érkezett külföldrõl is, fõleg Spanyolországból de Marco Milanoban akar maradni.½

Matthewpamer
Vieira:½Boldog vagyok hogy itt lehetek½
Aug. 3. 11:58 -Milano- Patrick Vieira a tegnapi bemutatkozása után tartott egy rögtönzött sajtótájékoztatót.
½Nagyon boldog vagyok hogy itt lehetek. Nagyon jó csapathoz kerültem, hiszek benne hogy nagy eredményeket fogunk elérni ebben a szezonban. Pár nappal ezelõtt Marco Branca nagyon meggyõzõen beszélt velem, és az érvei meghallhatása után döntöttem az szerzõdés aláírása mellett. Ennél a csapatnál szinte mindenki klasszis játékos és ha játszani akarok akkor a legtöbbet kell kihozzam magamból. Keményen fogok dolgozni azért hogy a mistert meggyõzzem arról hogy nekem a pályán van a helyem.½

-22 játékos a túrákra

Aug. 3. 10:12 -Miláno- Amszterdam, London és Nápoly. Ez a három helyszin szerepel a csapat következõ néhány nap programjában. Roberto Mancini ma reggel kijelölte azt a 22 játékost akik elutaznak majd a fenti tornákra. Íme a komplett lista:

Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Fabian Carini

Védõk: Marco Andreolli, Leonardo Bonucci, Ivan Cordoba, Simone Fautario, Douglas Maicon, Daniele Marino, Walter Samuel, Javier Zanetti

Középpályások: Tjani Belaid, Esteban Cambiasso, Cesar, Olivier Dacourt, David Pizarro, Santiago Solari, Dejan Stankovic

Támadók: Adriano, Lampros Choutos, Obafemi Martins, Goran Slavkovski

www.internazionale.hu

fsgh
miközben Vieira aláír zajlik az élet😊

fsgh
eskü az utolsó képbõl facekeppet csinálok az fm 07-be😛PPP

Matthewpamer

jó az új mez<#beka2>

Lombardini
Bocsi, nem néztem.Csak meg akartam osztani eme hírt, de most látom elkéstem.Sorry.<#bee1>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
"Hivatalosan szeptember 10-én rajtol a bajnokság (de valószínûleg már szombaton 9-én megtartják az elsõ meccset) Az utolsó bajnoki mérkõzést pedig 2007. május 27-én tartják. Négy hétközi forduló lesz: 09.20, 10.25, 12.20, és 02.28-i dátumokkal. Október 8-án és Március 25-én a varsárnapi fordulók elmaradnak az EB selejtezõk miatt. A Karácsonyi szünet maiatt elmarad a December 31-i és a Január 7-i forduló is. A dátumokhoz tartozó hír még, hogy az Olasz Szuperkupa döntõjét augusztus 26-án rendezik a San Siro stadionban az Inter és az AS Roma között."

Forrás: www.internazionale.hu

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Matthewpamer

remélem adja majd valami

fsgh
az szép lesz😊

PÉNTEK: 21:15 AJAX - INTER

SZOMBAT: 19:00 PORTO - INTER

Vieira az Interé

Aug. 2. 10:01 -Milánó- Patrick Vieira elhagyta a Juventust és 4 éves szerzõdést írt alá az Interrel. Moratti már tegnap bejelentette az igazolást, ám az csak ma reggel vált hivatalossá miután az orvosi vizsgálat is mindent rendben talált. A francia középpályás ára a sports.it szerint 9.5 millió euró volt, és a játékos 5 millió eurót fog keresni évente.

www.internazionale.hu

Hivatalos bajnoki dátumok

Aug. 2. 09:46 -Milánó- Hivatalosn szeptember 10-én rajtol a bajnokság (de valószínûleg már szombaton 9-én megtartják az elsõ meccset) Az utolsó bajnoki mérkõzést pedig 2007. május 27-én tartják. Négy hétközi forduló lesz: 09.20, 10.25, 12.20, és 02.28-i dátumokkal. Október 8-án és Március 25-én a varsárnapi fordulók elmaradnak az EB selejtezõk miatt. A Karácsonyi szünet maiatt elmarad a December 31-i és a Január 7-i forduló is. A dátumokhoz tartozó hír még, hogy az Olasz Szuperkupa döntõjét augusztus 26-án rendezik a San Siro stadionban az Inter és az AS Roma között.

www.internazionale.hu

fsgh
ja zt még gyakorolni kell😛

nem rossz,de szerintem is gyakorold a fejek kivágását

Matthewpamer

Matthewpamer
A fejkivágást még gyakorold 😄😄

fsgh
unatkoztam😊még a jobb alsó sarokban van egy kis hey fent tartva 1 csatárnak😉

Matthewpamer
Inter - Tottenham
[Letöltés]

Matthewpamer
pontosan ez van