34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    dik mivanveled te fiu:| kihúzzá száját...
  • fsgh
    addig ne húzd a szád amíg nem tudod milyen...Én bízom benne hogy egy nagyon tehetséges pléja:) U20-ba be van válogatva szal annyira rossz nem lehet.
  • ForzaInter
    de Mancio nyilatkozatában emgemlítette hogy érkezik, és elvileg első csapatban számít rá:|
  • fsgh
    Pelét még nem is írták a hivatalos honlapon
  • ForzaInter
    egyáltlán első csaptba jött...
    igazoltunk egy olasz kapsut is Alfonso Enrico őt első csaptahoz írjak mzszámot is kapoott, ja és mindenki lelett fényképezve uj mezben csak Coco nem aki számot se kapott vszníű távozni fog...
  • fsgh
    na de ez már megint kérdéseket vet fel...

1.Teszem azt lmegy Adriano és Recoba akkor máris kell venni egy csatárt és nem valami lótifutit hanem egy normális, minimum klasszis csatárt.

2.Pelé érkezésével???? Ki ő? mikor dőlt el hogy hozzánk igazol? Eddig a nevét se halottam... na mind1 utánanéztem és ő az:

Születési dátum: 14.09.1987
    Életkor: 19
    Magasság: 1,87
    Nemzetiség: Portugal

• ryhdeksan
    -Adriano nem akar kölcsönbe menni
    Aug. 27. 17:16 -Milano- 48 órán belül el kell dőlni annak hogy mi lesz Adrianoval. Ma megszólalt Gilmar Rinaldi a játékos ügynöke is. ”Vagy az Interben fog játszani Adriano vagy pedig el kell adnia az Internek őt.” Ez mondat pedig veszélyes lehet hiszen senkinek sem lenne jó ha belemennének a felek egy vitába, és egy rossz fél év után januárban következne be a válás. Persze ez az egyik legrosszabb forgatókönyv volt.
    Nézzük mit mondott Rinaldi. ”Egész nap Adrianoval voltam. Nagyon sokat beszéltünk egymással és még egy nap mindenki meg fogja tudni hogy mi a hivatalos állásfoglalásunk. Egy dolgot viszont leszögezhetek: ez a kölcsönadási pletyka minket is meglepetésként ért.” Eddig az idézet mely szerint bizonyosan elvethetjük a kölcsön adás lehetőségét és a Parmaval kapcsolatos pletykákat. Az is biztos hogy Adriano Olaszországon belül nem igazol sehova sem. De hogy mi lesz a sorsa pontosan arról egyelőre még csak találgatni tudunk.
    Angliában három együttessel, a Manchester Cityvel, a Newcastle Uniteddel és az Arsenallal is szóba hozták a brazilt. Persze ez sem jelent semmit, hiszen nem tudjuk pontosan mi a klub szándéka.
    Mancini ezzel kapcsolatban a következőket mondta tegnap. ”Nagyon szeretnénk Adrianot de persze minden vele kapcsolatos beszéd a pletykák számát növeli. Reméljük hogy minél előbb felépül és akkor végre játszani tud. De biztos át fogja gondolni hogy számára mi a legjobb megoldás. Ebben benne van az is hogy elmegy oda ahol folyamatos játéklehetőséget kap majd. A középpálya? Várjuk meg Pelé érkezését és akkor majd okosabbak leszünk.”
    Massimo Moratti a SKY-nak nyilatkozott az ügyről. ”Adriano kölcsönadása a Parmaba a legintelligensebb megoldás lenne.” De amennyiben ez a dolog nem jön össze akkor a kékfekete vezetőségnek a Chievot kell meggyőznie arról hogy Obinnát adja át a Parmanak.
    A múlt hét végén befutott a Real Madridtól egy 30 millió eurós ajánlat Maiconért. A Sevilla majd 40 milliót kér Daniel Alvesért. A spanyolok mintha megbolondultak volna az árakkal, ebből a játékból pedig az Inter talán jobb is ha kimarad… Emlékezzünk, Maicon annak idején 6 millióba került…
  • ForzaInter
    ő jólenne vkp-nak is védőnek is, neki örülnék, de sajna nincs róla szó...
  • Csesza
    sztem ő fasza is lenne :)
  • faláb
    Jöjjön akkor Marquez:D
  • Csesza
    nem is hallottam róla, hogy jönne,
    viszont mi olyan játékost akarunk igazolni aki egyaránt jó középső védőnek és védekező középpályásnak
    Motta-t nem láttam még védőként, de igen, eléggé sérülékeny :S
  • faláb
    Csak ne az a porcelánlábú Motta jöjjön!!
  • fsgh
    :( alig kezdődik el máris szünet:s

am kiváncsi leszek igazolnuk-e még valakit a maradék 5 napban...
  • Csesza
    jaja
  • fsgh
    Empoli Inter után 1 hét kimarad?
  • Csesza
    te mindig is optimista voltál főleg ha az Interről van szó :D
  • faláb
    Azért közelse ez a helyzet:D
  • ryhdeksan
    116 v 114 pont sztem lényegtelen
  • Csesza
    Ma 26éves Maxwell!

höbödö

• Csesza
    mondták a meccs közben, hogy elvileg bármelyik pillanatban leigazolhatjuk Radoslav Kovas-ot :S
  • cula10es
    kp-ra muszáj vkit igazolni, Dacourt megsérült Vieira lett az uj Recoba... Cambiasso se vlt 100%-os, Motta,Deco,Kovac trióból fog kikerülni, hátha Mottát idehozzuk lelövöm magam egy ujabb sérült atomhulladék, Vieirával Reco-val Adrival meg Coco-val kártyázhatnak a lelátón... Deco nemlenne rossz,, Kovacot nem ismerem annyira, de állítólag Motta van a legközelebb hozzánk...:SS
  • fsgh
    mindent összevetve hülye lenne a vezetőség ha nem igazolnánk még 1 középpályást meg egy védőt...

Védőt azért mert Materazzi kihullásával bl csoportkörnek menni 5 védővel állati nagy hülyeség.

Középpályást azért mert az előző 2 meccsünkön azért voltunk szarok mert nem volt középpályánk...se előrejáték se semmi...

de majd meglátjuk
  • faláb
    Samuel,Burdi,Chivu elég lesz szerintem középre,Cordoba gyenge volt,a levegőben egy párharcot se nyert,szélső védelem:Maxwell-t akkor futották le amikor akarták,Maicon roppant pontatlan volt,hát nem tudom mi lesz...Ráadásul a védekező középpályások megint sérültek vagy szar az erőnlétük,kivéve Zanettit.
  • fsgh
    Hát én nem voltam itthon de örülök hogy nem néztem...90.percben öngól. Hülyét kaptam volna. Már az is sziven ütött mikor a rádioban mondták hogy 1-1 :SSs

amúgy meg nem kellene igazolni valakit Matrix pótlására?
  • cula10es
    hát vazze ne tud meg milyen idges voltam, mikor kiállítooták JC-t volt vagy 300 a vérnyomásom már azthittem meguszok erre egy ultra mázli potyagól, de sajnos megérdemltük mert 2 félidőben nagyon gyengék voltunk...
  • Csesza
    most néztem meg, hogy milyen gólt kaptunk
  • Csesza
    Cruz nem szar játékos, de akkor is #10437
  • Csesza

• ryhdeksan
    de adriano menjen 25 évével cruz meg maradjon
  • Csesza
    Materazzi elhagyta a kórházat

Aug. 26. 14:01 -Pavia- Ma reggel Marco Materazzi elhagyhatta paviai San Matteo kórházat, ahol csütörtök kora reggel diagnosztizálták a vérömlenyt a jobb combizmában. Még aznap délelőtt sűrgősen meg is kellett operáltni őt, mert a vérömlegy nyomást gyakorolt az izomszövetekre. (Itt meg kell említeni, hogy a magyar sajtó orgánumokban megjelentekkel ellentétben nem történt izomszakadás) Ettől függetlenül a sérülés nagyon súlyos, és 2008-nál előbb nem igen számíthatunk a világbajnok védőre. A pesszimistább verzióra pedig egyelőre jobb nem is gondolni.

Gyógyulj meg minél előbb Mátrix!!!
  • Csesza
    ehhh, akkor ezexerint gólt is kaptunk a végén?!
    régen volt már olyan Inter meccs amit nem bírtam végignézni, mert annyira szar volt
    szánalmasan játszottunk, főleg a 2. félidőben

és Cruz, hogy milyen helyzetet hagyott ki, TE attyakatasztrófá?!

• ryhdeksan
    majd évvégén mikor beértek nagy nehezen az uefa kupás helyre a juvéval eggyütt akkor örülj ;]]
  • ForzaInter
    nemigaz ááá cordoba büszke lehte magára egész csapat a 2 félidőben egy nagy semmi nulla volt... i
  • ryhdeksan
    zomg 1-1

gyerünk mancini
  • bubu13
    1-1 Asamoah sajnos megérdemelt gól
  • bubu13
    5 perc hosszabítás
  • ryhdeksan
    jó ég crúz....
  • ryhdeksan
    lol ibra mit művelt ;]
  • ryhdeksan