34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    hivatalos! és az inter.it-n az első csapatba van téve!

• fsgh
    itt vannak vékonyan...döntsd el hogy jó-e így Csesza

• gabber_saviola
    csinálsz két kisebbet és berakjátok egymás mellé, nem kell ilyen kilóméteres banner :D
  • fsgh
    Csesza tüntesd el a banner feletti részt(mert ott ki van hagva egy kicsi)és akkor pont lehet írni scrollozás nélkül:P
  • gabber_saviola
    házigazdának a miheztartás végett
  • ryhdeksan
    De ezt a lehetőséget meg sem akarja fontolni?
    ”Én többet kölcsönbe többet nem akarok menni sehova sem. Egyszer igent mondtam és elmentem Parmaba mert az a döntés az én hasznomra is vált. Most már más a helyzet. Vagy elengednek végleg vagy maradok! Most mit mondja? Két éve mikor nekem jobban ment de a csapatnak rosszabbul elmehettem volna, megvolt a lehetőségem rá de nem tettem mert itt akartam maradni. A Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is bombázott a jobbnál jobb ajánlatokkal, de nemet mondtam! Itt maradtam mert az Inter fontos számomra és azt gondoltam hogy én is fontos vagyok az Inter számára.”
  • Csesza
    thx :) minnyá jobban látható
  • fsgh
    Tess

• Csesza
    Aldo?
    Qlassik?
  • fsgh
    www.dafont.com Válassz egyet ami bejön...
  • Csesza
    jah most látom, hogy nem várja meg a szezon végét -.-

akkor jah, kéne nekik még min. 1 csatár
  • Csesza
    a betüstílus nemgyerebe -.-
  • Csesza
    jah, nemtudtam, hogy Saha is sérült, ő is olyan komolyan mint Rooney v. csak kisebb sérülés?
  • 9csöves9
    Saha is sérült,és Tevez nem az a fajta csatár aki 1 csatáros játékban nagyon érvényesülne
  • fsgh
    ?

• Csesza
    de csak gondolom nyáron nem?

addig minek még plusz 1 csatár neki?!
  • Hegeace
    Solksjaer visszavonul benne volt a hírekben
  • Csesza
    minek oda?

saha,solskjaer,tevez,rooney(most sérűlt)

mert ált. 1 csatárral nyomják de mellette ott van még a 2-3 tkp
  • DONGUBA
    johetne manchesterbe.
  • gabber_saviola
    amúgy elfogadnám persze Adrianót, de négy és félmillás fizut mi nem tudunk adni neki :(
  • Csesza
    zsíros :)
  • Csesza
    <delete>

:DASdasdasdasd
  • fsgh

am Csesza majd lehet csinálok uj eredményjelzőt.
  • gabber_saviola
    jaj mit kombináltok Ti össze, simán csak az árára voltam kiváncsi :ASDsdasdsdsdasd

• Csesza
    jah monnyuk tényleg berakta már egyszer Adriano-t rózsaszín mez alá :P
  • fsgh
    mér jönne:D Régi álma Adrianot Rózsaszínben látni :PP (amit persze meg is értek:D)
  • Csesza
    (erre most fog jönni egy lekicsinyítő válasz) :XD
  • fsgh
    szólsz Zampari papának hogy hozza el neked?:D
  • Csesza
    nemtom, sztem már eléggé lemet, olyan 15m euró körűl lehet...
  • gabber_saviola
    mennyi lehet most Adriano értéke?
    [csak úgy kiváncsiskodik a rózsaszíndrukker]
  • fsgh
    Remélem marad.
  • Csesza
    ezt a felállást csak azért, mert remélem, hogy Manicini nem ugy akarja, hogy Chivu bal szélre és Cesar jobb szélre v. esetleg fordítva, hiszen ott van Burdisso aki már nem 1x játszott jobb szélen és bizonyított
  • Csesza
    jah és Barca elleni meccsen vszeg így fogunk a pályára lépni:

Julio Cesar; Rivas, Burdisso, Chivu, Cesar; Jimenez, Cambiasso, Solari; Rcoba; Adriano, Crespo

remélem valami ilyesmi lesz:

J.Cesar

Burdisso - Rivas - Chivu - Cesar

Jimenez - Cambi - Solari

Recoba

Adriano - Crespo
  • Csesza
    nah, tehát, ha Adriano megy, akkor Recoba marad

ha Adri nem megy akkor Recoba megy

mégpedig a Torino-hoz kölcsönben, a felek már teljesen megállapodtak egymással...

amugy Recoba lassan egy 2009-ig szóló szerződést fog aláírni az Interrel
  • Csesza
    ” Azt hogy az Interben szeretnék maradni és játszani szeretnék akkor amikor lehetőséget kapok rá. Tudom hogy sokan vagyunk és nagyon kemény bekerülni a csapatba de ha megkapom azt a lehetőséget mint mások akkor élni fogok vele. Egyet nem értek, a klub álláspontját mely szerint nekem játszanom kell mindig és ez kölcsönben lehetséges csak. Ezzel nem értek egyet!”

”Én többet kölcsönbe többet nem akarok menni sehova sem. Egyszer igent mondtam és elmentem Parmaba mert az a döntés az én hasznomra is vált. Most már más a helyzet. Vagy elengednek végleg vagy maradok! Most mit mondja? Két éve mikor nekem jobban ment de a csapatnak rosszabbul elmehettem volna, megvolt a lehetőségem rá de nem tettem mert itt akartam maradni. A Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is bombázott a jobbnál jobb ajánlatokkal, de nemet mondtam! Itt maradtam mert az Inter fontos számomra és azt gondoltam hogy én is fontos vagyok az Inter számára.”

De ha azt mondja hogy a kispadra vagy a lelátóra teszlek addig ameddig nem leszel csúcsformában azt mondom semmi gond, felülök a lelátóra és szurkolok a csapatnak.”
  • fsgh
    Nézzetek el az Internazionale.hu-ra... ott van egy interjú Morattival és Arianoval erről az ügyről.(Adriano helyzetéről)
  • ryhdeksan
    :| -> úristen
    :o -> óóóó

csodálkozás és csodálkozás között is van különbség
  • fsgh
    az az :o szvsz na mindegy off vége
  • ForzaInter
    csodálkozás
  • fsgh
    :| --> ez nekem szájhúzás..kinek mi