34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#10447 ibra ha jól látom kezdő... a többit nem lájtam :) -
ryhdeksan #10446 mancini kezd meghülyülni -
Csesza #10445 :O
ez most így eléggé érdekes -
#10444 a végleges kezdöcsapat
Cesar-Maicon,Cordoba,Samuel,Maxvell-Stankovic,Dacourt,Zanetti,Figo-Crespo,Cruz
meglepő Chivu padon Ibra is... Suazo is, -
#10443 hát már énse bízok benne... -
Csesza #10442 jaja, én is erről beszéltem, bár én már annyira nem bízok egy esetleges visszatérésében :S -
#10441 Moratti nyiltakozta hogy Valencia 15 milkát ajánlott érte... sztem elkellet volna adni 20-nál többet nem nagyon adnának már érte, Mancio meg nagyon nem bízik már benne, padon meg felesleges tartani...kölcsönadsában az lehet ajó hátha pl. PArmában ujra magára találna és egy uj Adri jönne vissza... -
Csesza #10440 jahjah, a Parma az jobb lett volna neki...
vagy valamelyik olasz kiscsapat
de nemtom, így most kölcsön akarjuk adni, jobban jártunk volna, ha eladjuk nyáron és akkor több pénzt is látunk belőle, mint ha esetlegesen a kölcsön lejárta után adjuk el... -
Csesza #10439 bazmeg, tuti nem fogok megint haza érni az első félidőre :S
útálom, ha vasárnap kora délután vannak a meccsek, mert pont akkor kell elmennem mindig 1 órára :C -
#10438 hát nagyon nem bízok már Mancio Adri-ban sztem, sokan ezen a véleméynen vannak, de azért tényleg az idegesítő nem is ad neki lehetőséget a bizonyításra...de ha kölcsönbe megy ne Citybe menjen mert hát angol foci nem hinném hogy nagyon fekszene neki... -
Csesza #10437 értem :)
de azért az egy kicsit bosszant, hogy Adriano-nak pár meccs erejéig, még csak esélyt sem adnak a bizonyításra, hogy talán megmutassa; lehet, hogy szükség lenne rá ebben a szezoban :( -
#10436 állítólag cuchu és burdi nincs megfelelő fizikai állapotban ezért nincsenek nevezve, Adri meg nagyon ugy tűnik kölcsön lesz adva, ManCity is vinné... -
Csesza #10435 tényleg -.- -
#10434 Cuchu sincs a keretben -
Csesza #10433 nem sok értelme van ezeknek a találgatásoknak, mert általában nem így szokott kinézni a csapat a meccsre, ráadásul Adriano és Burdisso ugyebár a keretben sincs... -
#10432 adrit elseviszi vazze -
#10431 Le probabili formazioni:
Inter: 12 Julio Cesar 13 Maicon 2 Cordoba 26 Chivu 6 Maxwell 5 Stankovic 15 Dacourt 4 Zanetti 7 Figo 18 Crespo 8 Ibrahimovic
a disposizione: 1 Toldo, 25 Samuel, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 11 Jimenez, 29 Suazo, 10 Adriano
Udinese: 22 Handanovic 20 Mesto 6 Coda 2 Zapata 8 Dossena 88 Inler 4 D'Agostino 66 Sivok 27 Quagliarella 3 Asamoah 83 Floro Flores
a disposizione:
25 Chimenti, 21 Zapotocny, 24 Lukovic, 28 Boudianski, 86 Siqueira, 7 Pepe, 9 Paolucci
Arbitro: Luca Banti -
Csesza #10430 Megújult az Inernazionale.hu! -
Csesza #10429 Mancini 19 fős kerete a holnapi bajnoki meccsre
Aug. 25. 15:01 -Appiano Gentile- Holnap délután 15:00 órai kezdettel a Giuseppe Meazza stadionban játsza az első bajnoki mérkőzését az Inter a 2007/08-as bajnoki kiírásban. Robarto Mancini 19 fős keretet jelölt ki az Udinese elleni mérkőzésre. Sok hiányzó van, ami elsősorban a sérüléseknek köszönhető. Hiányzik Burdisso, Materazzi, Vieira, Cambiasso, Adriano és Recoba is. Íme a nevezett játékosok névsora:
Kapusok: J. Cesar, Toldo
Védők: Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Maxwell, Rivas, Cesar
Középpályások: Zanetti, Stankovic, Figo, Dacourt, Jimenez, Solari
Támadók: Ibrahimovic, Suazo, Crespo, Crúz
remélem Cesar-t csak a sérülések miatt nevezte Mancini az első csapathoz ... -
#10428 ::DDDDDDdddddddd
jóhír hogy Matrix november végén már visszatérhet!
és nevezve is lesz a Bl-be. -
Csesza #10427 :XDDDDDddddd
-
Csesza #10426
Az öreg mindenkivel lepacsizott az előző edzésen :P
-
Csesza #10425 ??? -
Kanál #10424 battyo szívélyes zörgetését küldi minden kis interes ficsurnak S: -
ryhdeksan #10423 ezért nem kellett volna mo-ra jönnie -
Csesza #10422 pfffffffffffff... akkor abból lesz több is mint 4 hónap :C -
#10421 4 hónap,combizomszakadás -
Csesza #10420 Azzurri beaten in Budapest
Wednesday, 22 August 2007 22:54:04
[FOTO Wednesday, 22 August 2007 22:54:04]
MILAN - Marco Materazzi faces a spell on the sidelines after injuring his right thigh in last night's friendly match against Hungary, who came from behind to inflict a 3-1 defeat on Italy at the Ferenc Puskas Stadion in Budapest. All the goals came in the second half, with Juhasz (61'), Gera (pen, 67') and Feczesin (76') replying to Di Natale's 48th-minute opener for the Azzurri. The Inter defender played the first half while Inter Primavera's Attila Filkor came on after the break.
(elvileg Mátrix decemberig kidőlt) :S:SS:S:S:S:S: -
Csesza #10419 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd -
ryhdeksan #10418 középsőnek meg jobb oldalinak milyen feje van ,mint 2 fogyatékos xddd -
Csesza #10417 most nézem mien gyors is valójában Filkor :OO -
Csesza #10416 Filkor -
faláb #10415 Halt-hajt...:D -
faláb #10414 Maicon azért van nálam Zaccardo előtt,mert sokkal több munkát végez,teljes erővel halt míg bírja,mindent megtesz a sikerért,én ezt nagyra értékelem,plusz talán technikásabb is. -
Csesza #10413 szvsz 1 kategórai a 2 pléya
de mivel Maicon itt játszik azért mondjuk hogy ő jobb, nem tudjuk, hogy itt mire lenne képes Zaccardo, talán ő egy kicsit védekező szelleműbb, mint Maicon, mind2nek megvannak az előnyei és a hátrányai is :XD
de jah, vszeg padra ugy sem jönne -
faláb #10412 Maicon azér szvsz jobb.Padra meg úgyse jönne... -
Csesza #10411 Roma elleni Szuperkupa "derby" képei:
-
Csesza #10410 Filkor után újabb Magyart igazoltunk
Aug. 21. 18:46 -Milánó- A 17 éves Nikischer György aki eddig a Vác játékosa volt, mától kezdve az Inter családjához tartozónak mondhatja magát. Fikor Attila után tehát idén egy újabb honfitársunk került az Inter utánpótlás csapatához. Azaz mégsem került, mert a klub egyből kölcsönadta őt a Pro Sesto korosztályos csapatának. Sok sikert kivánva, ha csak lehet igyekszünk majd rá is odafigyelni a jövőben. -
#10409 :Dddddd
ennek minden Inter-es örül:xd -
Csesza #10408 Zaccardo-t bírnám :P