FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
faxom minek jártok oda???feldûhíteni magatokat?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kimondtad azt amit én nem mertem<#vigyor>

DJ Bee18
egy f*sz, és az a röhely, õ szidhat bárkit bárhogy, de ha csak szólunk jön gabber a no flame dumájával, eszem megáll

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

azért az hogy leköcsögözött téged az kicsit erõs tényleg

Matthewpamer
ez a br*ki33 mekkora egy nyomorék

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
szép tõlünk: Felszólalunk a háborúk ellen^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az de ilyen kerettel nem is csoda... amugy min. 1 x-re számítottam 😊

fsgh
elég gáz😞(((

fsgh
TOTTENHAM 2-1 INTER

Gólszerzõk: Tainio 37., 80., Martins 44.

INTER: 1 Toldo, 2 Cordoba, 3 Maicon, 4 J. Zanetti , 5 Stankovic, 6 Samuel, 8 Pizarro, 11 Cesar (7 Choutos 82), 13 Marino (21 Solari 46), 15 Dacourt, 30 Martins
Cserék 12 Carini, 9 Slavkovski, 14 Bonucci, 16 Fautario, 18 Belaid, 20 Andreolli
Edzõ: Roberto Mancini

TOTTENHAM: 1 Cerny, 2 Routledge, 3 Assou-Ekotto, 4 Huddlestone (15 Ghaly 63), 5 Dawson, 6 Davenport, 7 Tainio, 8 Davids, 9 Berbatov, 10 R.Keane (14 Murphy 83), 11 Defoe (16 Ziegler 73)
Cserék 13 Fulop, 12 Gardner, 17 Barnard, 18 Ifil
Edzõ: Martin Iol

Vezette: Dean

ehe ehe eeeeeeeeeee ASDS_DFSD:_F_FASDFa

Matthewpamer
vagy muba vagy milanba 😄 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
hat nem orulok neki jott volna inkabb barcaba

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
99%

DONGUBA
ez a viera mar biztos a tietek?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
😄

az elõzõ évben az volt és még nem biztos bekõToni leigazolása

ebben az évben vszeg nem lesz az

Matthewpamer
Fiorentina nem az Inter vetélytársa 😄 Fõleg majd Lüke Toni nélkül

fsgh

de hogy neked is megfeleljek 😊

-Az Angliába utazó keret
Jul. 29. 08:33 -Riscone di Brunico- Roberto Mancini kijelölte azokat a játékosokat aki ma Londonba repülnek, hogy holnap délután a Tottenham csapatával mérkõzzenek meg. Íme a lista:

Kapusok: Carini, Toldo

Védõk: Andreolli, Bonucci, Cordoba, Maicon, Marino, Samuel, Zanetti

Középpályások: Belaid, Cesar, Dacourt, Fautario, Pizarro, Solari, Stankovic

Támadók: Choutos, Martins, Slavkovski

nem off, a vetélytársakat mérjük fel 😊

az Inter-nek se mind1 hogy a Fio hány pont minuszba és meik ligába indul 😛

fsgh
plz ne az Inter topicba ezt...ez már nagyon off<#szomoru1>

nemhiszem, de jó így az A liga 😊

pedig valamiért büntit kaptatok?!

tényleg ti fellebeztetek?

Hát az nem sokban befolyásolta a bajnokság végkimenetelét, mivel a bírók nem hogy a javunkra fújtak hanem inkább ellenünk több meccsen.
Meg amúgy is ha jól tudom akkor nem csak a tavalyi bajnokságra vonatkozott a bundaügy...

ehhh... ha arra büszke vagy akkor a csalásra is 😊

így is úgy is büszke vagyok rájuk a tavalyi helyezésükér... <#beka3>

fsgh
De arra biztos büszke lenneél HA nem csalt volna a csapatod😊

Hát tisztának nem éppen nevezném 😊 Én egy ilyen bajnoki címre nem lennék büszke, fõleg úgy hogy meg se érdemelte az Inter...
Amúgy semmi bajom az interrel, nem akarok flémelni 😊

Matthewpamer
Még szerencse hogy 2 kupát nyertünk 3-ból idén :] ja és TISZTÁN!

fsgh
Istenem de szép ez a labda(kicsit homályos lett:S)

csak Toni állítólagos átigazolására reagáltam...

Lombardini
Jóvan má, nem kell a rossz duma. Egyébként a Barca topicban nem beszélgetnek veled?Csak mert itt irogatsz.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

mondom hogy nem azért van Bojinov név a logómban mert õt szeretném, hanem más végett 😊

fsgh
ááá értem vgyis Barcelona,Fio meg kicsit a Juve mert csíped Bojinovot😄DDBalu2?😄DD

merthogy? 😊
Nem azért Bojinov mert a Fioban játszott...

fsgh
haggyadmá magad😄 Inkább Frisítsd a Lógodat Bojinov😉

Nem poénnak szántam. Ez a valóság. Amúgy van valami konkrét hír róla, hogy Toni megy Interbe?

Lombardini
Mekkora poén volt öreg!Na keresd meg a sajátjaidat és ne fárassz itt minket.Thx.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

és elmegy egy örök vesztesbe <#ravasz1>

Matthewpamer
Úgy néz ki hogy Toni szinte tuti jön hozzánk. Végülis megértem, elakarja haggyni a csaló csapatát.

Matthewpamer

fsgh

lol de szani :c

BUDA > miskolc.

Recoba

Matthewpamer
bal oldalra jó mind a 4
jobb oldalra figo stanko

fsgh
akkor viszont baj van a széleken...mert csak 3 özéppályás van oda...:Figo,Stankovic,Solari:SSS(Césarral nem tom mi van de õ amúgys egy kalap....)

Matthewpamer
már elment 😄

fsgh

fsgh
Transfermarkt.de-n még ott van pedig:/

Zé Maria nem elment már?