34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #10570 jajjj dik :DDDD
elfelejtettem és most nézem, hogy 4-0 :DDDdddd
:DASdasdsdda -
#10569 megint érződött a középpálya teljes hiánya... 4-0 átszaladt rajtunk Iniesta és gól -
ryhdeksan #10568 crespo is játszik lol, -
#10567 élidő van...Rosszak vagyunk...Középpálya nincs. Henry-t csak felrugni tudják szerelni nem....elöl Crespo sehol sincs..Adrianonak volt egy kapuralövése és egy jónak igérgező beadása de nála is csak ennyi... -
#10566 Ha toldo nincs már 5 vagy 6-0 null van nagyokat véd -
#10565 3-0 hihetetlen milyen szarul játszunk...és hogy milyen szarul kezdődik ez a szezon... -
ryhdeksan #10564 3-0
^^ -
#10563 Giovani dos Santos akarom mondani :dsdasdas elírtam na -
faláb #10562 "Giovanni Van Bornckhorst"
íSA:DaS_:D_:SD -
#10561 15.perc Chivut ott szopatják ahol tudják róla kaptunk is 2 gólt 2-0 a Barcának... Giovanni Van Bornckhorst brutális alázza a védelmünket..Henryt csak felrugni tudják... egyszóval akár le is mehet az Inter a pályrol...szarok vagyunk:S -
#10560 hát nem véletlenül pont a Barcával játszunk bari meccset az tig időszak végén (remélem :DDd)
am Durva ez a Ronaldinho - Henry egy csapatban :ooo Nem iskell már nekik Messi:P -
#10559 Barcelona (4-3-1-2): Jorquera; Zambrotta, Marquez, Oleguer, Abidal; Xavi, Tourè, Deco; Giovani, Henry, Ronaldinho.
Subs: Valdes, Motta, Thuram, Iniesta, Eto'ò, Milito, Sylvinho, Messi, Ezquerro, M.Crosas.
Coach: Frank Rijkaard.
Inter (4-4-2): Toldo; Burdisso, Rivas, Chivu, Cesar; Pelé, Cambiasso, Solari; Jimenez; Crespo, Adriano.
Subs: Alfonso, Fatic, Filippini, Esposito, Filkor, Maaroufi, Pedrelli, Recoba, Balotelli.
Coach: Roberto Mancini. -
ryhdeksan #10558 Messit elfogadnám xd -
#10557 hát Canna is ilyesmi lenne:D -
#10556 azért mondtam mert őt is 31.-én igazoltuk:D azért mondtam hogy nem ilyesfajta bombára vágyom az átig időszak végén:D -
ryhdeksan #10555 mariano .DDDDD
csetlett botlott a labdával -
faláb #10554 Cannavaro már nem az igazi szvsz. -
#10553 reméljük elég lesz mert nem úgy tűik hogy igazolnánk még valakit.
mondjuk 31.-én este robbanhatna valami nagy igazolás :DDD Mondjuk tavaly az a bomba Mariano volt :s szal inkább ne :d -
#10552 sztem nemkell védő: Chivu,Rivas,Samuel,Maxwell,Zanetti két meccset kibírnak és utána Maicon és Cordoba visszatér... -
#10551 Lapértesülések szerint Fabio Cannavaro, a Real Madrid olasz középpályása hazatérhet, és a BL-címvédő Milannál folytathatja pályafutását.
Angol internetes értesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának aranylabdás védőjéért a napokban bejelentkezett az AC Milan, amely még a nyári átigazolási időszak pénteki lezárása előtt szerződtetné a 33 éves játékost. A Real Madrid nem akar mindenáron megválni Cannavarótól, de 7 millió euró fejében elengedi az olasz válogatott hátvédet.
Cannavaro - bár télen megnyerte az Aranylabdát - az elmúlt szezonban csak árnyéka volt a Juventusban szereplő önmagának, és azóta sem tudott alkalmazkodni a spanyol bajnoksághoz. Nem kizárt tehát, hogy ő maga sem ellenezné a hazatérést, pláne, hogy a Milanban ismét együtt szerepelhetne válogatottbeli társával, a squadra azzurrától már visszavonult Alessandro Nestával.
a lényeg itt az hogy rá kéne mozdulni...márpedig azért mert nem lesz elég védőnk Materazzi kiesésével...volt Juvés vagy nem jobb megoldást nem nagyon látok:S -
Csesza #10550 persze-persze, de általában az internazionale.hu jól szokta megadni a kezdőket -
#10549 kitudja...ezek mindig változnak. -
Csesza #10548 már elvileg előre megadtak egy kezdőt:
#10498 -
#10547 nem vszínű hogy Mancio annak rakjabe, de sos elehet tudni... de lehet Solari is kezdő lesz... -
ryhdeksan #10546 egyértelmű hogy adrianonak végig kell játszania a mai meccset
ez nem kérdéses de ha mancini megint nyomorékoskodik... -
#10545 csak 2 helyen különbözik:) amgy lehet Jiménez helyére jobb lenne Recoba a 2 csaár mögött:) -
#10544 ------------------Toldo--------------------
----Cesar----Burdisso----Rivas---Chivu-----
----Pelé-----Cambiasso----Filkor-------
-------------Jimenez------------------
-------Recoba-------Crespo--------- -
#10543 Az én kezdőm ez alapján:)
------------------Toldo--------------------
Burdisso----Esposito----Rivas---Chivu
----Pelé-----Cambiasso----Filkor-------
-----------------Jimenez------------------
----------Adriano-------Crespo---------- -
#10542 Hát aki Olasz védőket szopat...:DDDD -
Csesza #10541 Materazzi a sérüléséről
Aug. 29. 13:38 -Milano- A műtét óta először szólalt meg Marco Materazzi az Internazionale védője aki a Magyarország elleni barátságos válogatott mérkőzésen szenvedett sérülést. Paviaban operálták még egy előre láthatólag pár hónapig (egyes hírek szerint januárig) nem számíthat rá Roberto Mancini vezetőedző. ”Hihetetlen fájdalmat éreztem abban a pillanatban - mondta Materazzi - de még a repülő út is borzasztó volt, az segített egyedül mikor a feleségemre Danielara gondoltam. Azt mondta nekem korábban hogy szülésnél nincs nagyobb fájdalom, hát őszintén szólva vitába tudtam volna vele szállni akkor.”
Materazzinak a jobb combja sérült meg igen ritka módon. ”Most először néztem vissza az egészet a tvben. Így elnézve nem tűnt olyan súlyosnak a dolog és az ütközés sem volt különlegesen erős. Persze most már tudom hogy a hányinger és a rosszullét az a bevérzés miatt volt, pontosan elmondtak az orvosok mindent.
Mikor visszaértünk nem is gondoltam hogy ilyen nagy a baj, abban bíztam hogy a fájdalom majd elmúlik magától. Benazzo és Combi professzorok viszont azonnal cselekedtek és szerintem nagyon jól döntöttek. Most a legjobb amit tehetek hogy sétálgatok mozgatom az izmokat hogy ne gyengüljön el a lábam teljesen. Azért nagy volt a dilemma az indulás előtt, mert ilyen sérüléssel veszélyes volt repülőre szállni, akár a karrierem is véget érhetett volna. De én nem akartam megkockáztatni hogy ott maradok, haza akartam jönni mert itt jó kezek közé kerültem azonnal. Nagyon szerencsésnek tartom magam hogy végül így alakult minden, lehetett volna sokkal nagyobb is a baj.” -
Csesza #10540 remélem Filkor szííjjel szopatja a bozontost :XD -
#10539 Goalkeepers: Enrico Alfonso, Francesco Toldo.
Defenders: Nicolas Burdisso, Cesar, Cristian Chivu, Dennis Esposito* (born in 1988), Ivan Fatic* (1988), Marco Filippini* (1988), Nelson Rivas.
Midfielders: Esteban Cambiasso, Luis Jimenez, Attila Filkor* (1988); Ibrahim Maaroufi* (1989), Daniele Pedrelli* (1988), Pelé, Santiago Solari;
Strikers: Adriano, Mario Barwuah Balotelli (1990*), Hernan Crespo, Alvaro Recoba.
*Members of 2007/08 Inter Primavera squad.
itt a keret! FILKOR ott van ja és Pelé is:) remélem mind2-en kapnak lehetőséget. Pelére kivánci leszek. -
Csesza #10538 rembemmen, htx -
#10537 am én most nem tudom mi lenne jobb:S -
ryhdeksan #10536 inkább menjen a realba -
#10535 amúgy a média nagyon el van foglalva Adrinoval de még szerintem egy védő is kellen így a vége felé...5 védő kevés lesz a csoportmérkőzésekre. -
ryhdeksan #10534 nehogy ilyen fos csapatba menjen
-
Xtra99 #10533 Legutolsó info szerint (eurosport) a West Ham vinné Adrianot (ma éjjel Milánóban tárgyalnak) .
Jelentkezett mellette még az Arsenal is , de Ők csak kölcsönbe vitték volna . -
#10532 -
ryhdeksan #10531 lehet nem véletlen pelé .D