FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
A Napoli kezdõje:
Iezzo-Cannavaro,Maldonado,Domizzi,Savini-Bogliacino,Montervino,Dalla Bona,De Zerbi,-Calaio,Bucchi

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
kezdünk a Napoli ellen ha nagyon megverjük õket 2-3 null és a Juve majd kikap tõlük akkor mi nyertük a kupát😛
kezdõnk:
J Cesar- Maicon,Andreolli,Cordoba,Cesar-Sztankovics,Dacourt,Cambiasso,Solari,-Martins,Adriano

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hát igen mert mondhatni hogy a tavalyi kezdõvel áltunk ki és egy borzasztóan legyengített juve ellen kikaptunk... ráadásul a maradék pléjákból is a rosszabbakkal áltak ki.... most kezdõdik a Napoli elleni meccs😊

Ha összehasonlítjuk a két kezdõt akkor azt kell mondamom hogy ez a vereség ciki volt.

fsgh
Zalaeyta Góljával 0-1-re nyert a Juve....😞(((

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Samuel, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz, 30 Martins

Juventus kezdõcsapata:
Antonio Mirante
Federico Balzaretti
Giorgio Chiellini
Alessandro Birindelli
Nicola Legrottaglie
Matteo Paro
Giuliano Giannichedda
Pavel Nedved
Marco Marchionni
Walery Bo¿inow
Marcelo Danubio Zalayeta

fsgh
INTERNAZIONALE-JUVENTUS!!!!!! MA ESTE 20:30-kor!!!!!!!!
(valaki valamilyen streamet nem tud vagy olyan helyet ahol közvetítik írásban???)

fsgh
NEM! ne adjuk már el!!! pénz ide pénz oda kit hozol a helyére???nem lesz elég Ibra,Crespo,Oba hármas higyétek el!ADRIANK maradnia KELLL

felviszik 50-60ra és mehet

fsgh

NEM

Matthewpamer
mu 40m fontot adni adriért
világ 2.legdrágább játékosa lenne

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
na csak nekem volt igazam! Youme írta az Index topicban:
"2 évre jött kölcsön, de ha a Chelsea is úgy akarja, vissza kell mennie jövõ nyáron. Ez mondjuk azért hülyeség, mert így a játékosnak (aki szemmel láthatólag utálja Londodnt) nem érdeke kimagasló teljesítményt produkálni nálunk, hiszen emlékszik még 2005-re. Másrészt ez valószínûleg tárgytalan lesz 1 év múlva ha Shevcenko beváltja a hozzá fûzött reményeket. "

sry... fiuk bocs Faláb

bmeg és tényleg 😄

Internazionale.hu rosszul tuggya

- On the 7th August 2006 Crespo signed on a free loan to Inter Milan on a two year contract from Chelsea, same case as Verón.

fsgh
akkor megnyugodtam😊 remélem el lessz nálunk itt még vagy 3évig😊 én Vierit látom benne^^

Crespo 2 évre aláírt

Aug. 7. 13:27 -Milánó- Hivatalosan is bejelentették, hogy két évre az Interhez szerzõdött Hernan Crespo. A 31 éves támadó a 2002/03-as szezonban már játszott nálunk, majd a Chelsea csapatához szerzõdött. Két éve a Milánnál is megfordult, ám most visszatért hozzánk. Crespo a hírek szerint ingyen érkezett Milánóba.

a szerzõdése lejárt...

rosszul tuggyák...

Két évre adta kölcsön a Chelsea,de az idei szezon végén akár vissza is hívhatja.

fsgh
transfermarkt.de-n is azt írják hogy kölcsön...

LEigazoltuk 😄

2éves szerzõdést kapott

fsgh
Crespo csak 1évre jött kölcsönbe nem?szerintetek meg fogjuk venni véglegesen is?

fsgh
Píísz^^

McFrost
no problémo

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

akkor sorry, nem akartam senkit megsérteni(fõleg téged) (nem szokásom)...

McFrost
pofi lapos -.-
amúgy nem a fikázás a bay , hanem a csiévó....
amúgy meg jahh😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nekem megjelenítette...

amugy ha nem használok válaszgombot akkor vszeg az uccsó hsz-t kommentálom 😊

fsgh
ezt most nekem írtad??mert ha igen akkor az elsõt nekem nem jelenítette meg...

most mi volt a bajod az elõzõvel?

fsgh
hupsz na akkor újra😛

gabber_saviola
neked sem kell visszairkálni neki, köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
úgy gondolom már nem igazolunk senkit ezért csináltam 1 ilyet^^

fsgh
😮....

#4599:Köszi (mármint hogy gyorsan intézekedsz)

gabber_saviola
máris adom a büntit

amúgy ezt a stílust nem tûröm meg a sportban, még akkor sem ha haverod volt topikja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fuck inter <#mf2><#mf1><#violent><#boxer>

ban please 😄 <#banplz>
fsgh
😄DDDDD bejössz ide fikázod kicsit az Intert aztán nem bírod ha fikázzák a Chievot😊 na pá

#4596:zsíír😊 Viera^^

INTER 6-0 BRESSANONE (HT: 5-0)

Scorers: Vieira 13, Figo 16, Ribas 28 37, Recoba 43 (first half); Litteri 27 (second half)

INTER (first half): Tornaghi (Bonfiglio 30); Fais (Semenzato 24), Mei, Materazzi, Grosso; Figo , Vieira, Maroufi, Maxwell; Ribas, Recoba
INTER: (second half): Bonfiglio (Ciceri 30); Adou, Modolo, Delledonne, Maxwell (Marconi 13); Semenzato, Vieira (Bolzoni 14), De Los Santos, Begora; Litteri, Recoba (Siligardi 11)
Coach: Salsano/Esposito

BRESSANONE: (first half): Cimadom; Demetz, Slaviero, Niederjaufner, Prossliner; Regele, Siller, Wachter; 10 Sullmann; Salcher, Lorenzi
BRESSANONE: (second half): Sica (Holzer 25); Demetz, Niederjaufner (Kerschbaumer 15), Prossliner; Regele, Cogoli, Wachter (Germano 8); Sullmann (Schrott 8); Salcher (Buger 8), Lorenzi (Piccin 10)
Coach: Zingerle

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
tesom nincs :]

apád? anyád? testvéred? 😄

Matthewpamer
breki fenyegetõzik hogy megver mert ismeri a rokonomat, nincs is rokonom szekszárdon de nem gáz 😄DDD
nagyon kemény

noh...

McFrost
vigyázz a szádra pisis!

<#idiota><#idiota>

nyáh, csiévó mennyé vissza a totyikodba és készüjj a bl leégésre 😊)))

McFrost
beteg vagy-e?😄DDd
így sem nyertek semmit😛

ha Recobat elküldik akkor nemtom mit csinálok...

fsgh
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddd de jó vicceid vannak hogy menne már el mindenkettõ egyszerre???😄DDmax az egyik de az se biztos mert lehet Cruzt vagy Recobát küldik el😊 Parázol a keretünktõl mi?😛

Dagi? 😄DDDDDD

az az ember csak izomból áll bazzeee 😄

Matthewpamer
Dagi? wtf?

McFrost
nyakam rá , hogy Crespo-Ibra lesz a kezdõ
Oba - Dagi meg mennek

fsgh
jaja pletykál mindenki mindent😊 tul képpen akkor leszek ideges Ibra jövetele miatt ha miatta megy el Oba vagy Adriano...