FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iezzo-Cannavaro,Maldonado,Domizzi,Savini-Bogliacino,Montervino,Dalla Bona,De Zerbi,-Calaio,Bucchi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kezdõnk:
J Cesar- Maicon,Andreolli,Cordoba,Cesar-Sztankovics,Dacourt,Cambiasso,Solari,-Martins,Adriano
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Samuel, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz, 30 Martins
Juventus kezdõcsapata:
Antonio Mirante
Federico Balzaretti
Giorgio Chiellini
Alessandro Birindelli
Nicola Legrottaglie
Matteo Paro
Giuliano Giannichedda
Pavel Nedved
Marco Marchionni
Walery Bo¿inow
Marcelo Danubio Zalayeta
(valaki valamilyen streamet nem tud vagy olyan helyet ahol közvetítik írásban???)
világ 2.legdrágább játékosa lenne
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"2 évre jött kölcsön, de ha a Chelsea is úgy akarja, vissza kell mennie jövõ nyáron. Ez mondjuk azért hülyeség, mert így a játékosnak (aki szemmel láthatólag utálja Londodnt) nem érdeke kimagasló teljesítményt produkálni nálunk, hiszen emlékszik még 2005-re. Másrészt ez valószínûleg tárgytalan lesz 1 év múlva ha Shevcenko beváltja a hozzá fûzött reményeket. "
Internazionale.hu rosszul tuggya
- On the 7th August 2006 Crespo signed on a free loan to Inter Milan on a two year contract from Chelsea, same case as Verón.
Aug. 7. 13:27 -Milánó- Hivatalosan is bejelentették, hogy két évre az Interhez szerzõdött Hernan Crespo. A 31 éves támadó a 2002/03-as szezonban már játszott nálunk, majd a Chelsea csapatához szerzõdött. Két éve a Milánnál is megfordult, ám most visszatért hozzánk. Crespo a hírek szerint ingyen érkezett Milánóba.
a szerzõdése lejárt...
2éves szerzõdést kapott
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy nem a fikázás a bay , hanem a csiévó....
amúgy meg jahh😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amugy ha nem használok válaszgombot akkor vszeg az uccsó hsz-t kommentálom 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#4599:Köszi (mármint hogy gyorsan intézekedsz)
amúgy ezt a stílust nem tûröm meg a sportban, még akkor sem ha haverod volt topikja
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ban please 😄 <#banplz>#banplz>
#4596:zsíír😊 Viera^^
Scorers: Vieira 13, Figo 16, Ribas 28 37, Recoba 43 (first half); Litteri 27 (second half)
INTER (first half): Tornaghi (Bonfiglio 30); Fais (Semenzato 24), Mei, Materazzi, Grosso; Figo , Vieira, Maroufi, Maxwell; Ribas, Recoba
INTER: (second half): Bonfiglio (Ciceri 30); Adou, Modolo, Delledonne, Maxwell (Marconi 13); Semenzato, Vieira (Bolzoni 14), De Los Santos, Begora; Litteri, Recoba (Siligardi 11)
Coach: Salsano/Esposito
BRESSANONE: (first half): Cimadom; Demetz, Slaviero, Niederjaufner, Prossliner; Regele, Siller, Wachter; 10 Sullmann; Salcher, Lorenzi
BRESSANONE: (second half): Sica (Holzer 25); Demetz, Niederjaufner (Kerschbaumer 15), Prossliner; Regele, Cogoli, Wachter (Germano 8); Sullmann (Schrott 8); Salcher (Buger 8), Lorenzi (Piccin 10)
Coach: Zingerle
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
nagyon kemény
így sem nyertek semmit😛
az az ember csak izomból áll bazzeee 😄
Oba - Dagi meg mennek