FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
Vieira dupláz 3-3!!!!!!
(a teljesítményünk az elsõ félidõben ettõl fügetlenül szánalmas volt...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tavalyhoz képest erõsödtünk játékos álományban akkor azzal a kerettel vertük õket...bezzeg most...
MANCINI TAKARODJ!
Toldo; Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso; Figo, Vieira, Cambiasso, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano.
Aug. 26. 09:39 -Milano- Roberto Mancini tegnap délután igen bizakodó volt a sajtótájékoztatón. De hát ez normális is, hiszen az elsõ tétmeccs következik a 2006/07-es szezonban, Internazionale-Roma Szuperkupa döntõ. Az edzõ szerint egy esetleges gyõzelem nem csak a játékosaira lenne jó hatással hanem a stadionba kilátogató szurkoló seregnek is. ”Remélem hogy a vasárnapi helyett mi már szombaton ünnepi hangulatot tudunk varázsolni a San Siroba. Szeretnénk egy telt házas, forró hangulatú meccsen elhódítani a trófeát.”
Ezután a csapat állapotáról beszélt. ”Nem vagyunk még 100%-os állapotban, akárcsak a többieknek nekünk is hiányzik még az a kis plusz. De az elsõ tétmeccset illik megnyerni és mindenképpen meg is szeretnénk. Mondjuk a Roma ellen amely egy nagyon összeszedett csapat nem lesz könnyû feladat.” Mint tudjuk ebben az szezonban a scudetto elsõ számú esélyese az Inter lett. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott a Jesiben született tréner. ”Szerintem teljesen normális dolog hogy minket tart mindenki fõ esélyesnek, hiszen a Milan büntetéssel indul a Juve nincs, de nem hiszem hogy ez a tudat rossz hatással lenne a csapatomra. Szerintem egyáltalán nem probléma és nem tehet hogy így alakultak a dolgok.”
Az Inter edzõje ezután Pizarroról beszélt aki nem is olyan rég még az Intert erõsítette ám ezen a meccsen már a mint Roma játékos fut ki a San Siro gyepére. ”Nagyon szerettem Davidot szinte mint egy idõsebb testvér az öccsét. Jó srác volt, jó játékos nem nagyon csinált ügyet semmibõl sem. Hogy hiba volt az eladása? Nem tudom. Azt tudom hogy Pizarro nem gyerek már és úgy érezte hogy neki hétrõl hétre játéklehetõségre van szüksége erre pedig rendszeresen az Interben nem lett volna esélye. Ilyenkor egyesek elégedetlenek és távoznak.”
Utána pedig a Roma került terítékre. ”Nagyon kemény meccs lesz, a Roma egy erõs és jó csapat amely olyan szisztémában játszik amelyet kevés helyen lehet megfogni. Õk is nyerni jönnek ide, de nekünk mindenképpen jól kell kezdjük a szezont és be kell gyûjtenünk ismét ezt a címet. A felállás? Zanetti és Adriano biztosan játszani fognak, a többit még nem tudom pontosan.” Majd a mercatoról beszélt, mivel Vieira és Ibrahimovic érkezése után egy újabb Juve játékos Camoranesi neve került képbe az Interrel kapcsolatban. ”Camoranesi? Az õ posztján elég sok játékosom van, mondhatni a középpálya eléggé telített. Ronaldo és a Milan? Nem hinném hogy a Real egy olyan kaliberû játékost mint õ nélkülözni tudna. Ne feledjük a világ egyik legjobb támadójáról van szó. A Ronaldo-Adriano csere? Ilyenekkel én nem foglalkozok, én az újságokban azt olvastam hogy Ronaldo a Milanba akar menni. Ronaldo egy nagyon jó játékos de nekünk van egy Adrianonk!”
A hírt küldte: gaRRy
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
poéngyáros kisbarátom -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt a hír 😊
INTER SIGN ATTILA FILKOR FOR PRIMAVERA
Friday, 25 August 2006 17:32:03
MILAN - Hungarian Under-19 national team captain Attila Filkor joins Inter on a permanent deal from Maltese club Peita Hotspurs. The midfielder, born in Budapest on 12 July 1988, has signed a four-year contract to 30 June 2010 and will play for Vincenzo Esposito's Primavera team this season.
Two academy players join new clubs on loan deals. Midfielder Matteo Marinoni, born in 1988, moves to local side Pro Sesto where he will play for the Primavera team together with many of his former Juniores Berretti team-mates at Inter, as part of an academy project between the two clubs. Ghanaian striker Basty Kyeremateng, born in 1987, joins Nazionale Dilettanti category team Alessandria on loan.
adriano egymaga vagy 3szor tbbet ér annál a dagadt szarnál
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ez azért vicc...
[/img]
nem lett olyan jó de a lényeget tükrözi😊
nagyon jól járt vele a Newcastle
ha Owen felépûl majd egyszer, azért durva egy Owen - Martins csatársor 😄 talán a leggyorsabb csatársor lenne európában 😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
INTER
BAYERN
SPORTING
SPARTAK