34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
ryhdeksan #10693 -
Csesza #10692 és Adriano újra a keretben -
Csesza #10691 de, kilehetett volna -
Csesza #10690 :DAdsadasdasdasd -
#10689 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo. -
#10688 ezt nem lehet kihagyni : off:D
:DDD -
#10687 jóhogy felfigyelek egy Pinarello vázra :DDDDDDDdd -
#10686 na. berak Csesza egy biciklis képet Gábor bá máris megjelenik:DD -
#10685 testvérem lesz nekem ez a Mátriksz, ha sokat nyomja azzal a Pinarello vázzal :Ddddd
első ránézésre egy egy 2007-es Campagnolo Record Carbon szett van rajta -
#10684 csak jó valamire ha ennyiért vettük:) -
Csesza #10683 :DSDASdasdasdasdasd
-
Csesza #10682 Vasárnap Inter-Catania
Sep. 14. 14:25 -Milano- Az Inter vasárnap délután háromkor fog megmérkőzni hazai pályán a Cataniaval. Nézzünk pár érdekességet ennek a mérkőzésnek a kapcsán. Az Inter két héttel ezelőtt Empoliban gyűjtötte be első sikerét a bajnokságban Gigi Cagni együttese ellen, most pedig az első idei hazai győzelemre készülhetnek Mancini fiai hiszen az idény nyitón az Udinese csak 1-1 lett a végeredmény. A Catania ellen tavaly jó volt a mérleg mivel a San Siroban Stankovic két góljával 2-1-re győzött a csapat még Cesenaban a visszavágón 5-2 lett a vége az Inter javára. A csapat amúgy ez év áprilisa óta nem veszített bajnoki mérkőzést otthon akkor a Roma tudott 3-1 arányban győzedelmeskedni. A Catania viszont a tavalyi idényben összesen három alkalommal tudott idegenben győzelmet aratni így a statisztikák szerint nem tűnik komoly feladatnak a győzelem a szicíliai együttes ellenében. Persze csak a számok szerint…
Roberto Mancini és Silvio Baldini egymás elleni mérlegében Mancio áll jobban, három meccsből kettőt megnyert és egy találkozó döntetlenre végződött. Ez akkor volt amikor Baldini a Parmat irányította és 2004 szeptemberében meglepetésre 2-2-őt játszott az Inter otthonában (a gólokat Gilardino, Marchionni és Martins 2 szerezték). Ezzel az egy ponttal most is bőségesen kiegyeznének Cataniában, mivel akkor tovább tartana a csapat pozitív mérlege, mivel idén még nem szenvedtek vereséget. -
Csesza #10681 Rivas az utolsó hadra fogható
Sep. 14. 10:13 -Milano- Christian Chivu sérülése után az egyetlen klasszikus középhátvéd az Inter keretében a frissen igazolt Nelson Rivas maradt. Közismertebb nevén Tyson. Gondolom azért Massimo Moratti most hálás lehet önmagának azért mert a védőt a nyáron leigazolta pedig akkor nem sokan gondolták volna hogy a törökországi BL premier előtt ő lesz a csapat utolsó reménysége. Chivu kidőlt egy hónapra, Burdissoék el vannak tiltva Cordobával. Materazzi sérült, Samuel pedig nem edzett a héten teljes erőbedobással, csak futkározott de a labdához nem ért hozzá. Szép előjelek… Maradt tehát Rivas aki a Riverből került az Interbe és Barcelonában szerepet is kapott Mancinitől, igaz akkor nem kápráztatott el senkit sem a szín izom védő. A testalkatával kapcsolatban ő hasonlóképpen vélekedett amúgy. ”Hát igen annak idején a Riverbe is a fizikai képességeim és a sebességem miatt kerültem. Középhátvédnek vettek, de volt hogy a szélen játszottam ez sem okozott problémát a számomra de elsősorban középső védő vagyok ott tudom a maximumot nyújtani. A Tyson becenév? Rám ragadt Argentínában de egyáltalán nem bánom.”
Az 1982.március 25-én született játékos először a Deportivo Cali labdarúgója volt, majd a Pasto és a Dolima együttesében is megfordult mielőtt a River Platehez került. Az Inter 5 millió eurót fizetett ki érte a játékos pedig négy évre írt alá Morattinak. A River edzője Passarella nagyon nem örült a védő távozásának, ezt Rivas is megerősített. ”Igen, a Rivernél elég fontos szerepem volt a csapatban és Passarella nem hogy szomorú volt a távozásom miatt, kimondottan dühös lett mikor megtudta a transzfert. De én meg vagyok róla győződve hogy a legjobb döntést hoztam. Egyáltalán nem tartok a BL bemutatkozástól hiszen szerepeltem már fontos meccseken, nem is egyen. A célom hogy dolgozzak, fejlődjek és újabb sikerekhez segítsem az Intert. Természetesen Ivan Cordoba jelenléte nagyban segíti a dolgomat. Sokat beszéltünk, sok mindent elmondott amit így nem kellett megtapasztalnom. Végtelenül hálás vagyok neki a segítségéért.”
De nézzük hogy Ivan Cordoba miképpen beszélt a fiatal honfitársáról. ”Egy remek fizikummal rendelkező srác, aki hatalmas alázattal és odafigyeléssel dolgozik minden edzésen. Napról-napra egyre jobban megy neki a csapat taktikai repertoárjának az elsajátítása pedig ez azért nem egyszerű dolog. Mancini pedig remek érzékkel látja meg rajta azokat a dolgokat amikben fejlődnie kell. Nelson egy nagyon nyugodt, komoly srác biztos vagyok benne hogy meg fogja állni a helyét a csapatban.”
Hát mit lehetne erre még mondani? Úgy legyen! Mert nagy szükség lesz rá.
ez aztán bíztató :S -
#10680 majd valami stream kéne a meccshez! lehetőleg angol...abból még értenék is vmit... -
Csesza #10679 volt ilyen kérdés? :D -
ryhdeksan #10678 jah 1 héten 1szer géphez jutok .D -
Csesza #10677 sokat teszel érte :) -
ryhdeksan #10676 pörög a fórum -
Csesza #10675 8.000 euro büntetés az Internek
Sep. 12. 11:36 -Milano- Meghozta a Fegyelmi Bizottság az ítéleteit a 2.fordulóval kapcsolatban. Az Internazionalet 8.000 eurora büntették mert a szurkolók a meccs folyamán három görögtüzet is kidobtak a szektorukból. Az Inter ráadásul visszaeső ez ügyben így ezért is volt súlyosabb a pénzbírság.
A további bírságok: Napoli 9.000€, Roma 8.200€, Atalanta, Cagliari 6.000€, Sampdoria 4.000€, Milan 1.000€.
A játékosok közül a Juventus védője Jonathan Zebina kapott kirívó büntetést, hiszen négy bajnoki meccsre eltiltották és 15.000€-ra büntették meg mert a Cagliari elleni bajnokin a kiállítása után még megütött egy pályán dolgozó rendezőt.
Egy meccses eltiltást kapott: Cristiano Del Grosso (Cagliari) és Reto Ziegler (Sampdoria).
5.000€-ra büntették Gionatha Spinesit (Catania) még 500€-s büntetést kapott Amoruso (Reggina) és Zauri (Lazio). -
#10674 Mint valami Olasz maffia :DDDDdd
-
#10673 11 rugó volt:S -
faláb #10672 Fasza!Mennyibe fájt? -
#10671 Lionsportban jártam...
:)) -
Xtra99 #10670 Olasz-Francia :)
-
Csesza #10669 Cruz 2009-ig szerződést hosszabbított
-------------------------------------------
Edzőmeccs:
Inter - Primavera 7-0
Crespo(4), Adriano(3)
-------------------------------------------
Samuel - izomhúzódás -
Csesza #10668 nem kell ide német -.-
főleg ő nem -
#10667 szerintem igenis j lenne. fél év kölcsön és ha jól játszana maradna...ha meg szarul akkor ugyis csak kölcsöben van. -
faláb #10666 Kell a halálnak Ballack. -
#10665 osé Mourinho, a Chelsea menedzsere szívesen látná együttesében Adrianót, az Inter számkivetett támadóját.
Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti csatára januárban hosszabb ideig nem állhat csapata rendelkezésére, mert az Arikai Nemzetek Kupáján vesz részt. José Mourinho erre az időszakra már jó előre szeretne utánpótlásról gondoskodni, s miután Andrij Sevcsenko elvesztette a bizalmát, kész új támadót hozni az együtteshez.
Ez a futballista lehet Adriano, akitől már szabadulna az Inter, és Michael Ballackért cserébe szívesen odaadná a brazilt. A játékoscsere azonban nem lenne végleges, mindkét futballista kölcsönben váltana csapatot, és nyáron visszatérne együttesébe.
----------------
Az angol Chelsea menedzsere, José Mourinho érdekes kijelentést tett a hét második felében: el tudná képzelni, hogy a játékosát, Michael Ballackot egy az egyben elcserélné januárban az olasz Internazionale brazil támadójára, Adrianora! Állítólag Massimo Morattinak is tetszik a lehetőség, mert egy Ballackhoz hasonló játékosra lett volna már szüksége a nyár folyamán is Roberto Mancini vezetőedzőnek! A hírek szerint egyenlőre fél évre "cserélni" ki a két klub a két játékost. Aztán majd nyáron döntenek a folytatásról!
(foci24.com - Fedor János)
a Samsungsport és a foci24 is írja...szerintem tök jó lenne. fél év és meglátmák mit tudna. -
Csesza #10664 gratulálok nekik -
#10663 Na és? Akkor sem biztos, hogy mindenki elolvassa. Tudod hány olyan van más fórumon is, hogy kétszer leírják ugyanazt a hírt, és nem pillantanak három meg négy hsz-el lejjebb? -
Csesza #10662 "esetleg nem olvasott vissza"
:DDDDDDDDdddddddd
2hsz-el lejebb van :ASdasdasdasds -
#10661 Megismételném a felhívást, hátha van olyan aki még nem tudja esetleg nem olvasott vissza.
Az október 7.-i Inter-Napoli bajnoki mérkőzésre buszos utazást szervezünk! Az utazás ára: 30.000 Ft ebben a jegy is benne van! Indulás 2007.10.06-án szombaton este Budapestről, reggel Milánóban vagyunk, egész nap város nézés, szabad program, délután meccs, a jegy a 3.gyűrűbe szól. Mérkőzés után indulás haza remélhetőleg ünnepi hangulatban. Várható érkezés Budapestre hétfőn dél körül.
FONTOS, HOGY AKI ÚGY DÖNT, HOGY JÖN AZ MINÉL ELŐB JELEZZE EZT NEKEM! Lehet hozni ismerőst családtagot is a lényeg, hogy legkésőbb szeptember 20.-ig mindenki adja le nekem az utazók listáját. Ez azért is fontos mert a jegyek a beléptető rendszer miatt névre szólnak! Ugyancsak szeptember 20.-ig kell befizetni az összeget is, a számlaszámot privátban vagy emailen megadom. Szóval akkor aki szeretne jönni az jelezze minél előbb. Már fogynak a helyek a buszon! :)
-
Csesza #10660 Vita Vieira miatt
Sep. 5. 07:48 -Milano- Roberto Mancini szerint szeptember végére lesz olyan állapotban a csapat mint amilyet a tavalyi idényben megszokhattunk tőle. Igaz akkor már olyan ellenfelek jönnek majd a bajnokságban mint a Sampdoria vagy a Roma… Most hogy itt a bajnoki szünet lehetne dolgozni, ám úgy az elég nehéz hogy 15 ember hiányzik a keretből a válogatott elfoglaltságai miatt.
Köztük van többek között a Patrick Vieira is akit az olaszok nagy ’barátja’ Domenech kapitány úgy válogatott be hogy még gyakorlatilag sérült. Ivan Carminati az Inter atléta edzője elmondta, hogy ”A játékos az elmúlt héten csak fizikoterápián volt és atlétizált, labdát egyáltalán nem látott. Semmiképpen nem szabadna szombaton játszania még! Combinak mindenképpen kommunikálnia kell ez ügyben a francia válogatottban lévő orvos kollégájával. Érdekes az Interben szóba sem került a játéka, ezt a válogatottja egyáltalán nem veszi figyelembe.”
Hát igen, az eltiltott Domenech igen másképpen vélekedik erről. Nem elég hogy legutóbb is egy válogatott meccsen sérült meg Vieira, a kapitány most sem hallgat másra. ”Vieira fizikális problémája szépen javul, sokkal jobban van már és amennyiben ő is vállalja akkor játszani fog! Ne értsenek félre nem vagyok orvos és mint korábban most sem fogom kockáztatni egy játékosom testi épségét.” Persze a szép szavaktól függetlenül 70% hogy játszani fog a francia, Mancini és az Inter szurkolók legnagyobb ’örömére’.
Carminati szerint az utazás és a játék a felkészülés abban a szakaszában amikor edzeni kellene mind-mind veszély faktorok. Burdisso és Javier Zanetti például Ausztráliába repültek egy barátságos meccsre, ezzel kapcsolatban az atléta edző így vélekedett. ”Kész szerencse hogy Cambiasso és Crespo itthon maradtak. A dél-amerikaiak még mindig lemaradásban vannak a Copa miatt, nekik kimondottan jól jön hogy készülhetnek Pinetinában. Cambiasso formája engem is meglepett hiszen játszott Barcelonában is múlt szerdán aztán pedig Empoliban is pályára lépett és nem volt rossz állapotban. Hernannal már más a helyzet, neki a sérüléséből kell felépülnie ez pedig nagy türelmet igényel.”
Arra a kérdésre hogy milyen jellegű munka vár most a maradék csapatra Carminati így felelt. ”Erőnléti edzések, aerobic és tesztek az első szakaszban. Aztán meglátom hogy milyen állapotok uralkodnak. Ha minden jól megy akkor csak csütörtökön edzünk kettőt. Az Internek vissza kell nyerni a frissességét és a dinamizmusát ami az elmúlt szezonban jellemezte. A srácok meccsről meccsre javulnak és ha szünet után nem is, szeptember végére mindenki visszanyeri a formáját.”
Persze, ez így elmondva szép és jó, de a szurkolók akkor sem értik hogy miképpen lehetséges a májusban 90.percben is sprintelő játékosok most a 70.perc után csak tántorognak a pályán. ”Ne feledjük hogy tavaly két héttel később indult a bajnokság és az elején akkor is voltak gondok, elég csak arra gondolni mikor 0-3-ra álltunk a Roma elleni Szuperkupa meccsen, majd pedig a Samp ellen csak döntetlen jött és a Chievo meccsen is csak a végén hoztuk a gólokat. Nyugodjon meg mindenki tudatosan dolgozunk, a hónap végére minden rendben lesz!” -
#10659 Figyelem!
Az október 7.-i Inter-Napoli bajnoki mérkőzésre buszos utazást szervezünk! Az utazás ára: 30.000 Ft, Inter Club Ungheria tagoknak 10% kedvezmény. Indulás 2007.10.06-án szombaton este Budapestről. Vasárnap dél körül vagyunk Milánóban ahol is a mérkőzés kezdetéig szabad program, majd 15:00-tól megnézzük a mérkőzést a San Siroban. Várhatóan este indulunk vissza Magyarországra és másnap dél körül érkezünk meg Budapestre! Aki szeretne jönni az az email címemre a [email protected] -ra jelezze írásban! -
s ez 7000-ért:| bazeg tavalyi de ez kurvajó egy ilyet ennyiért tuti veszek:D meg majd idegenbelit:D ideiből. -
Csesza #10657 Egy éve ment el Facchetti
Sep. 4. 13:19 -Milano- Massimo Moratti de amúgy Olaszországban igen sokan mások is megemlékeztek az egy évvel ezelőtt elhunyt Giacinto Facchettiről. Ma reggel 8 órakor a Rai3 csatornán például egy két órás műsort szenteltek neki, ahol olyan kuriózumokat mutattak mint például a fiatalkori stúdióbeszélgetéseit. De vissza Morattira, aki az Inter hivatalos oldalán emlékezett meg egy levélben a legendáról. Íme néhány részlet:
”Facchetti hiányzik a fontos pillanatokban, akkor amikor nagyon szükség lenne valakire hogy segítsen megoldani a problémákat. Hiányzik emberileg hiszen ketten olyan pillanatokban is találtunk megoldást a gondokra amikor vagy az egyikünk vagy a másikunk ideges volt de mégis a végén építő javaslatig tudtunk eljutni.”
„Ez az első év volt nélküle és biztos vagyok benne hogy roppant büszke lenne az Inter fiataljaira, örültem volna ha megérte volna a Primavera csapat bajnoki címét hiszen azt a gárdát gyakorlatilag ő hozta össze. De természetesen büszke lett volna a pályán kiharcolt bajnoki címre is, tetszett volna neki a csapat magabiztossága. Biztos kicsit az ő csapatára emlékeztette volna sima diadal.”
„Az amit Facchettitől tanultunk, nem felejthetjük el soha sem de nem is lehet hiszen hiába ment el így is nap mint nap együtt van velünk. Beszélhetnék róla tovább pozitív jelzőkkel, de aki ismerte tudja hogy valóban milyen egyenes és természetes ember volt. Hiányzik nagyon…” -
Csesza #10656 23 mérkőzésen 15 játékos
Sep. 4. 10:44 -Milánó- Ezen a hétvégén szünetelnek a nemzeti bajnokságok szerte Európában, ugyanis a hétvégén a 2008-as Európabajnokság selejtezőit (és egyéb mérkőzéseket) játszák. Az Inter csapatából 15 játékos húzhatja majd magára a nemzeti mezt és 23 mérkőzésen léphetnek pályára ők tizenöten. Nézzük időrendben a mérkőzéseket:
09.07. Svájc - Chile (barátságos) Luis Jimenez
09.08. Románia - Fehéroroszország (Euro 2008) Cristian Chivu
09.08. Svédország – Dánia (Euro 2008) Zlatan Ibrahimovic
09.08. Szerbia – Finnország (Euro 2008) Dejan Stankovic
09.08. Olaszország – Franciaország (Euro 2008) Patrick Vieira
09.08. Magyarország - Bosznia (Euro 2008) Filkor Attila
09.09. USA – Brazilia (barátságos) Julio Cesar és Maicon
09.09. Honduras - Costa Rica (barátságos) David Suazo
09.11. Auztrália - Argentina (barátságos) Nicolas Burdisso és Javier Zanetti
09.11. Ausztria - Chile (barátságos) Luis Jimenez
09.12. Portugália - Szerbia (Euro 2008) Dejan Stankovic
09.12. Franciaország – Skócia (Euro 2008) Patrick Vieira