FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azér csak ne kapjuk meg a cselszkit ilyen játékkal amit mostanába produkálunk egy
sokkal kisebb csapttal is meggyülhet a bajunk
szerintetek kiket kapunk? Idén tuti megkapjuk a Cselzit 😊 de meg tudjuk õket verni szvsz😊 Crespo vág 2-t Adri 1et Seva 2-t és 3-2 ide😛
(OLASZ SZUPERKUPA DÖNTÕ)
INTER FC - AS ROMA
A hírek szerint a RAI UNO csatorna élõben közvetíti majd a sorsolási ceremóniát.
INTER (4-4-2): Toldo (46’ Julio Cesar), Maicon (84’ J.Zanetti), Materazzi, Samuel (39´ st Andreolli), Grosso (74’ Cesar), Figo (69’ Cordoba), Vieira (84’ Dacourt), Cambiasso (84’ Solari), Stankovic, Crespo (74’ Adriano), Ibrahimovic (74’ Recoba). (Maxwell, Cruz). edzõ: Mancini.
vezette: Bruno Paixo.
jegyzet: Szöglet: 6-2 a Sportingnak. Hosszabbítás 2´ ill 3´. Kiállítva: Materazzi (I) a második sárga lapja után. Lisszabon 46.000 nézõ.
Ez nagyon gáz! Remélem a bajnokságra összekapjuk magunkat, mert így nem lehet Scudettot nyerni.
CSESZÁT HÁZIGAZDÁNAK😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én szívesen elvállalom de mai nap biztos hogy nem küldök már levelet, hanem holnap mert én most indulok vagy bulizni vagy megázni 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de ha ez nem gond?!
nah berakjam?
R9: Csinálhatnál már vmit a házigazdasággal...mert ha nem válaszolnak a leveledre akkor azért még kéne 1 házigazda mert így mindig a modik kell futni ha változtatni akarunk vmit...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

mit szolnátok ha ez lenne a háttér?(nem fehér hanem kék hátérrel..)

ha megin Mancini fogja elkurni az egészet akkornemtom milesz
pedig illet volna megynyerni...(kezdõ:Toldo,Maicon,Samuel,Materazzi,Grosso,Figo,Vieira,Cambiasso,Stankovic,Crespo,Ibra....)
Maicon góljával gyõzelem Mallorcán
Aug. 20. 12:27 -Palma de Mallorca- Egy edzõmeccs jellegû összecsapáson 1-0 arányban tudott nyerni az Inter a Real Mallorca otthonában. Az elsõ játékrész gól nélküli döntetlent hozott, majd a folytatásban Maicon lõtt egy jobblábas gólt Adriano elõkészítése után.
Roberto Mancini három védõs rendszerben állította fel a csapatot, de az elsõ félidõben nem sok mindent láthattunk. A játék gyorsaságára nem lehetett panasz, de elég sok hiba csúszott be így nem volt túl élvezhetõ a találkozó. A hazaiak sokkal aktívabbnak tûntek és még egy kapufáig is eljutottak Arango révén. A második játékrészre Mancini alaposan felforgatott mindent, tulajdonképpen Stankovicon kívül minden játékos kapott lehetõséget. Ekkor már négy védõvel játszott a csapat és sokkal magabiztosabb is lett az alapjáték. Jött is a gól, sõt még a végén Figo is betalálhatott volna. Persze voltak lehetõségek a hazai oldalon is, de ezek vagy elhaltak Toldoban vagy elkerülték a kaput. Még a végére is jutott izgalom, de aztán meglett a siker és a kupa Milanóba került.
REAL MALLORCA – INTERNAZIONALE 0 – 1
gól: Maicon (I) 66´
MAIORCA (4-5-1): Prats, Varela, Ballestreros (77’ Ramis), Nunes, Navarro (70’ Dorado), Jonas (59’ Hector), Pereyra, Basinas, Tuni (59’ Pisculichi), Arango, Maxi Lopez (59’ Victor) (14 Juanjo, 8 Jordi Lopez). Edzõ: Manzano.
INTER (3-5-2): Julio Cesar (46’ Toldo); Cordoba, Materazzi (46’ Andreolli), Samuel (63’ Figo), J.Zanetti (74’ Recoba), Vieira (46’ Maicon) , Dacourt (83’ Maxwell), Cambiasso (46’ Solari), Grosso (46’ Cesar); Adriano (74’ Crespo), Ibrahimovic (46’ Cruz). (5 Stankovic). Edzõ: Mancini.
vezette: Megia Davila.
jegyzet - Szöglet: 6-1 az Internek. Sárga lap: Vieira (I). A találkozó elõtt egy perces gyásszünet volt az augusztus 15-én elhunyt holland Faas Wilkes emlékére, aki 1949 és 1952 között volt az Inter játékosa.
www.internazionale.hu
Martins és a managementje Angliába repült, hogy ott találkozhassanak a newcastle-i delegációval, beleértve Freddy Shepherd elnököt is.
A hírek szerint Martins 16 millió euroért fog a Szarkákhoz kerülni. Glenn Roader manager már a nyáron kiszemelte csapatának a fiatal nigériai csatárt, és miután a Liverpool elorozta elõlük az elsõ számú csatár jelöltjüket, Dirk Kuytot, most teljes erõbedobással próbálják megszerezni Obát.
Amennyiben minden a klubok tervei szerint halad, Martins akár már holnap alá is írhatja szerzõdését új csapatával...
😞(((((((((((((((((((((((((8
Scorer: Maicon 66'
MALLORCA: 25 Prats; 7 Varela, 22 Ballestreros (2 Ramis 78), 16 Nunes, 3 Navarro; 23 Gutierrez (15 Hector 58), 4 Pereyra, 6 Basinas (8 Jordi Lopez 46), 11 Tuni (20 Piscu 59); 18 Arango, 9 Maxi Lopez (19 Victor 59)
Subs not used: 14 Juanjo, 21 Dorado
Coach: Gregorio Manzano
INTER: 12 Julio Cesar (1 Toldo 46); 2 Cordoba, 23 Materazzi (3 Andreolli 46), 25 Samuel (7 Figo 63); 4 Zanetti (20 Recoba 74), 14 Vieira (13 Maicon 46), 15 Dacourt (6 Maxwell 83), 19 Cambiasso (21 Solari 46), 11 Grosso (8 Cesar 46); 10 Adriano (18 Crespo 75), 27 Ibrahimovic (9 Cruz 46)
Subs not used: 5 Stankovic
Coach: Roberto Mancini
Booked: Vieira
Aug. 19. 15:40 -Milánó-
Több oldal is hivatalosnak veszi, hogy a múlt nyáron vett chilei irányító az AS Roma csapatához került, pontosabban csak a játékos ½fele½, no nem 85 centi, hanem a tulajdonjoga, így 50%ban továbbra is az Inter játékosa marad. Szerzõdését 2010-ig írta alá, évi 2 millió euros fizetést fog kapni, és 6 millió euroért költözik a fõvárosba. Mindezt az is alátámasztja, hogy Pizarro Mallorcából visszautazott Olaszországba, hogy nyélbe üssék a transfert a Farkasokkal. Az esetrõl napok óta cikkeznek a különbözõ orgánumok, olyan hír is napvilágot látott, miszerint Pizarro azt kérte a Roma vezetõitõl, hogy amennyiben az Inter a 2006/07-es bajnokságot megnyeri, új klubja fizesse ki neki a bajnoki cím után járó prémiumot. Érdekes kérés...
www.internazionale.hu
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
ha valaki tud valami stream-et akkor azt megköszönném