FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Pfu 😛

egyszerûbb, csak azért... 😛

fsgh
Mert nehéz leírni😛 (de komolyan😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Sztem is összekerülünk az Interrel😊)
Miért nem lehet leszokni már a Chelskizésrõl?😊

fsgh
én bízom a csapatban^^ Szuperkupán eldõl minden😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

m1? zsííír....

azér csak ne kapjuk meg a cselszkit ilyen játékkal amit mostanába produkálunk egy

sokkal kisebb csapttal is meggyülhet a bajunk

fsgh
az M1 is közvetíti 😄DDD

szerintetek kiket kapunk? Idén tuti megkapjuk a Cselzit 😊 de meg tudjuk õket verni szvsz😊 Crespo vág 2-t Adri 1et Seva 2-t és 3-2 ide😛

MILÁNÓ, 2006. Augusztus 26. 20:45- TV: RAI-1

(OLASZ SZUPERKUPA DÖNTÕ)

INTER FC - AS ROMA

Ma 18:00-kor Bajnokok Ligája sorsolás

A hírek szerint a RAI UNO csatorna élõben közvetíti majd a sorsolási ceremóniát.

SPORTING LISBOA – INTERNAZIONALE 0 – 0 <#szomoru1><#szomoru1>

INTER (4-4-2): Toldo (46’ Julio Cesar), Maicon (84’ J.Zanetti), Materazzi, Samuel (39´ st Andreolli), Grosso (74’ Cesar), Figo (69’ Cordoba), Vieira (84’ Dacourt), Cambiasso (84’ Solari), Stankovic, Crespo (74’ Adriano), Ibrahimovic (74’ Recoba). (Maxwell, Cruz). edzõ: Mancini.

vezette: Bruno Paixo.
jegyzet: Szöglet: 6-2 a Sportingnak. Hosszabbítás 2´ ill 3´. Kiállítva: Materazzi (I) a második sárga lapja után. Lisszabon 46.000 nézõ.

Ez nagyon gáz! Remélem a bajnokságra összekapjuk magunkat, mert így nem lehet Scudettot nyerni.

Cambiasso 2010-ig szerzõdést hosszabbított <#eljen><#eljen>

fsgh
Kösz Gabber hogy beraktad^^

elküldtem 😊

még jó hogy nem idevalósi vagy 😄DDD

fsgh
aha plz rakd be.

CSESZÁT HÁZIGAZDÁNAK😄

McFrost
ellenzem😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄DDD úgy viszont nem fogom elvállalni ha mindenki tiltakozik

én szívesen elvállalom de mai nap biztos hogy nem küldök már levelet, hanem holnap mert én most indulok vagy bulizni vagy megázni 😊

gabber_saviola
nincs más választásuk 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ok, holnap ezt megteszem ,ha beleeggyeznek az itteni inter fanok

gabber_saviola
mind1 abban segítek, dobd a mélt a [email protected] -ra és írd bele hogy a mostani HG banolva van azért kéred

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

erre bizonyíték kell 😊

McFrost
holnap fekete lesz az egyik fele

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄DDDDDD nem, túl sárga-kék a szíved, ha a kéket-átállítod feketére akkor talán... 😛PP

McFrost
nemááááááááá Szabi!!!!!!4

nemkéne... 😛

McFrost
én nem lehetek itt? de jó lenne...egy álmom teljesülne

thx, de nem én vagyok a rangidõs hanem R9, legalábbis sztem és jobban is ért a bannerdolgokhoz

de ha ez nem gond?!

gabber_saviola
Csesza jó lenne HG-nak, amúgy is, tán Õ itt a rangidõs

nah berakjam?

fsgh
óóó köszönöm nagylekûséged... -.-

R9: Csinálhatnál már vmit a házigazdasággal...mert ha nem válaszolnak a leveledre akkor azért még kéne 1 házigazda mert így mindig a modik kell futni ha változtatni akarunk vmit...

Matthewpamer
mert ez nem palermo topic?o.O

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
jó a mostani és marad -.-

fsgh
na akkor szerintetek mehet be ez háttérnek??

fsgh
France men csinálta ezt a képet😊
mit szolnátok ha ez lenne a háttér?(nem fehér hanem kék hátérrel..)

remélem Mancini nem fogja folytatni azt a taktikáját hogy minden meccsen más a kezdõ 11 mert ugy sose lehet eredményt elérni

Volt két kapufánk,a Sportingnak meg alig volt helyzete,volt még egy 11-es gyanús szitu amikor Adri elesett a 16-oson belül,és nagyon sok helyzet maradt ki a részünkrõl.

remélem összekapjuk magunkat az idényre, mert ez így nem állapot

ha megin Mancini fogja elkurni az egészet akkornemtom milesz

fsgh
Sporting ellen játszottunk és 0-0 Materazzi kiálítva a második félidõ közepén....

pedig illet volna megynyerni...(kezdõ:Toldo,Maicon,Samuel,Materazzi,Grosso,Figo,Vieira,Cambiasso,Stankovic,Crespo,Ibra....)

Egy kicsit részletesebben!

Maicon góljával gyõzelem Mallorcán

Aug. 20. 12:27 -Palma de Mallorca- Egy edzõmeccs jellegû összecsapáson 1-0 arányban tudott nyerni az Inter a Real Mallorca otthonában. Az elsõ játékrész gól nélküli döntetlent hozott, majd a folytatásban Maicon lõtt egy jobblábas gólt Adriano elõkészítése után.
Roberto Mancini három védõs rendszerben állította fel a csapatot, de az elsõ félidõben nem sok mindent láthattunk. A játék gyorsaságára nem lehetett panasz, de elég sok hiba csúszott be így nem volt túl élvezhetõ a találkozó. A hazaiak sokkal aktívabbnak tûntek és még egy kapufáig is eljutottak Arango révén. A második játékrészre Mancini alaposan felforgatott mindent, tulajdonképpen Stankovicon kívül minden játékos kapott lehetõséget. Ekkor már négy védõvel játszott a csapat és sokkal magabiztosabb is lett az alapjáték. Jött is a gól, sõt még a végén Figo is betalálhatott volna. Persze voltak lehetõségek a hazai oldalon is, de ezek vagy elhaltak Toldoban vagy elkerülték a kaput. Még a végére is jutott izgalom, de aztán meglett a siker és a kupa Milanóba került.
REAL MALLORCA – INTERNAZIONALE 0 – 1
gól: Maicon (I) 66´
MAIORCA (4-5-1): Prats, Varela, Ballestreros (77’ Ramis), Nunes, Navarro (70’ Dorado), Jonas (59’ Hector), Pereyra, Basinas, Tuni (59’ Pisculichi), Arango, Maxi Lopez (59’ Victor) (14 Juanjo, 8 Jordi Lopez). Edzõ: Manzano.
INTER (3-5-2): Julio Cesar (46’ Toldo); Cordoba, Materazzi (46’ Andreolli), Samuel (63’ Figo), J.Zanetti (74’ Recoba), Vieira (46’ Maicon) , Dacourt (83’ Maxwell), Cambiasso (46’ Solari), Grosso (46’ Cesar); Adriano (74’ Crespo), Ibrahimovic (46’ Cruz). (5 Stankovic). Edzõ: Mancini.
vezette: Megia Davila.
jegyzet - Szöglet: 6-1 az Internek. Sárga lap: Vieira (I). A találkozó elõtt egy perces gyásszünet volt az augusztus 15-én elhunyt holland Faas Wilkes emlékére, aki 1949 és 1952 között volt az Inter játékosa.

www.internazionale.hu

Moratti már nem adja el Adrit,mert akkor megint itt lesz a szenvedés hogy kevés a csatár.

fsgh
azért Moratti elgondolkodik egy 50 millás ajánlaton Adrianoért...:/

Két lehetõség volt hogy ki távozik,Adri vagy Martins,és hát mivel Martins megy,Adriano marad.

fsgh
A Newcastle vezetõi ma találkoznak Obafemi Martinssal és az õt képviselõ delegációval, hogy a napokban nyélbe üssék a nigériai támadó Angliába igazolását.
Martins és a managementje Angliába repült, hogy ott találkozhassanak a newcastle-i delegációval, beleértve Freddy Shepherd elnököt is.
A hírek szerint Martins 16 millió euroért fog a Szarkákhoz kerülni. Glenn Roader manager már a nyáron kiszemelte csapatának a fiatal nigériai csatárt, és miután a Liverpool elorozta elõlük az elsõ számú csatár jelöltjüket, Dirk Kuytot, most teljes erõbedobással próbálják megszerezni Obát.
Amennyiben minden a klubok tervei szerint halad, Martins akár már holnap alá is írhatja szerzõdését új csapatával...

😞(((((((((((((((((((((((((8

Hát ja,de a passz se volt semmi.

gyönyörû gólt lõtt!!!

MALLORCA 0-1 INTER (HT: 0-0)

Scorer: Maicon 66'

MALLORCA: 25 Prats; 7 Varela, 22 Ballestreros (2 Ramis 78), 16 Nunes, 3 Navarro; 23 Gutierrez (15 Hector 58), 4 Pereyra, 6 Basinas (8 Jordi Lopez 46), 11 Tuni (20 Piscu 59); 18 Arango, 9 Maxi Lopez (19 Victor 59)
Subs not used: 14 Juanjo, 21 Dorado
Coach: Gregorio Manzano

INTER: 12 Julio Cesar (1 Toldo 46); 2 Cordoba, 23 Materazzi (3 Andreolli 46), 25 Samuel (7 Figo 63); 4 Zanetti (20 Recoba 74), 14 Vieira (13 Maicon 46), 15 Dacourt (6 Maxwell 83), 19 Cambiasso (21 Solari 46), 11 Grosso (8 Cesar 46); 10 Adriano (18 Crespo 75), 27 Ibrahimovic (9 Cruz 46)
Subs not used: 5 Stankovic
Coach: Roberto Mancini

Booked: Vieira

Pizarro a fõvárosba költözik

Aug. 19. 15:40 -Milánó-

Több oldal is hivatalosnak veszi, hogy a múlt nyáron vett chilei irányító az AS Roma csapatához került, pontosabban csak a játékos ½fele½, no nem 85 centi, hanem a tulajdonjoga, így 50%ban továbbra is az Inter játékosa marad. Szerzõdését 2010-ig írta alá, évi 2 millió euros fizetést fog kapni, és 6 millió euroért költözik a fõvárosba. Mindezt az is alátámasztja, hogy Pizarro Mallorcából visszautazott Olaszországba, hogy nyélbe üssék a transfert a Farkasokkal. Az esetrõl napok óta cikkeznek a különbözõ orgánumok, olyan hír is napvilágot látott, miszerint Pizarro azt kérte a Roma vezetõitõl, hogy amennyiben az Inter a 2006/07-es bajnokságot megnyeri, új klubja fizesse ki neki a bajnoki cím után járó prémiumot. Érdekes kérés...

www.internazionale.hu

<#wow1><#wow2>

fél óra és elvileg kezdõdik a mallorca elleni meccs

ha valaki tud valami stream-et akkor azt megköszönném

fsgh
kabeee😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

fsgh
mikor is lesz a szuperkupa?