FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no cheat
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bal oldalt a Video gallery alatt van az Inter - Roma 4-3 na zaz Összefoglaló...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ugyérzem nemhogy feljutás,de a másodosztályban is szopinyali lesz ?_SADA?S:_
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
látszik csalás nélkül nem megy nekik <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
csak nyerünk
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ééés a lál kép😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jah és a nemalváshoz hozzá kell tenni hogy ingyen volt a sör egész nap ugyhogy egész nagy mennyiségû malátaléé csúszott le a torkomon ami még jobban rányomta a bélyegét arra hogy irány pihenni
😄
Szentendrén voltam, mondjuk le tudtam volna menni, de 3nap alatt összesen 8-10 órát aludtam, ugyhogy jó volt aludni egy kicsit 😊
tegnap este miért nem voltál grundban?😄
ez nem jó jel a továbbiakra nézve...

hááát ilyet még nem láttam két véglet... 1.félidõ a rémálmomban se jöjjön elõ... a többi meg hihetetlen jó volt sorra helyzetek néhányat ki is használtunk😊 Ibra hasznosan játszik Crespo is😊 Figo meg fantasztikus volt csak néztem amikor 3 embert hagyott ott a cseleivel a 16-osnál....
amikor megkaptuk az elsõ három gólt, azt kívántam hogy legyen a meccs végére 0-10 a Roma-nak(ezt komolyan), felybekólíntás végett... elõször azt hittem ezdõbuktatás 😛
az elsõ félidõben ugy le focizott minket a Roma mint a sicc...
jól jött Vieira gólja
a második feélidõben mi játszottuk le a Roma-t de nagyon (sztem a Roma edzõje kicsit eltaktikázta magát) de mi iszonyat fellelkesedtünk (Sampdoria meccs filling😄)
olvastam pár hszt-t a Roma topikban is, sztem a bíró nem befolyásolta a meccset
teljesítmények:
Figo: 10-es skálán 11es (mindenki tudja hogy mit gondolok Figoról és ennek ellenére is)
Cambiasso - 10-10 hihetetlen mennyit futott és hogy mennyi labdát szerzett
Stanko - szintén : nagyon sokat futott, gólpassz...
J.Zanetti - amiután átkerûlt a bal oldalra kiválóan játszott
Vieira - a gólja után türhetõen játszott 😊
MARCO és SAMUEL : pffff (-1)es a teljesítményük egyszerûen katasztrófa
Grosso is szar volt de õ majd idõvel bele fog jönni
de Marco és Samuel ott folytatja ahol tavaly abbahagyta - katasztrófa
jah és Adriano is egy kalap szar volt
Ibra:tûrhetõ
még így a meccs vége elõtt - remélem nem változik
jah és MÉR 0-3 után kell elkezdeni normálisan jáccani????
NA MÉg 15 perc aztán vége...
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID