FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Juventusé - pont a kettõ között 😊

fsgh
Trez és Camo...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
van még pár

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
és mennyit is kapok ezért?:SD:ASD:AS😄ASDS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
most le kellett volna csapni pár Juve játékosra neki...

9csöves9
és szerinted melyik volt eddig eredményesebb? Moratti költekezése vagy a milan "spórolása"?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
az Inter legalább igazolt normális játékosokat, Berlusconi papát csak ezé nem szeretem, öreganyám se spórol ennyire

#acm

ehhez nem gratulálok, te ezé vagy itt 😄DDDD

fsgh
😄DDDD
látjátok milyen jó vagyok felpörgetem itt a topicot😛😄DD

neked csak MR.CSESZA :ASDdasffdasadsd:A_A

fsgh
akar a fene mindenáron igazolni😛 Csak hozzánk akar jönni akkor sztem elfér de majd meglátjuk!!!CSESZA!

inkább 1 betonvédõt kéne hozni ha már nagyon igazolni akartatsz FSGH

Egy védõ azért más eset mint egy szélsõ.

fsgh
Materazzi ellen sincs kfogásotok pedig õ is szeret piros lapot kapni..😛 meg amúgyis Camo is világbajnok...

Hát nagyon hasznos lesz ha kiállítatja magát...

fsgh
Kabdbe!!!!!!😄DDDDDD
inkább makacs....mind1 sztem haszos lenne szerintetek nem...majd meglátjuk ha jön de ha nem jön akkor örök rejtély marad😛

TE VAGY A LEGÉRTETLENEBB INTER DRUKKER EME MAGYAR FÖLDÖN

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

fsgh
sztem tuti nem lenne gond rotálnák egymást...nem bírná egyedül Figo a 3 frontot...

Camoranesi nem a padra akar jönni,és nem egy olyan szélsõ kellene aki nyalzik mert akar jönni,meg néha eldurran az agya.

fsgh
én úgy gondolom hogy Camo azért lenne jo ha jönne mert most váltogatnák egymást Figoval aztán jövõre jönne egy fiatalabb akkor Camo 30-31 éves lenne és a Fiatalabb(talán Mancini)lenne a kezdõ és õ a cseréje...

Különben szerintetek meddig játszik Figo?ezt az idényt letudja akkor már 34éves lesz...

fsgh
de majd meglátjuk...

fsgh
na jóó meggyõztél😛 de attól le fogjuk igazolni<#beka3><#vigyor1>

Nem bízok de úgyis játszatni fogja Mancini...

de nem érted hogy azér írtam hogy szinte az összes szélsõnk jo mind a 2 oldalra ha van valami gond

nemérted bazzzeee? 😄DDD

fsgh
az tény😛

FIGYELJ FSGH - K*VA JÓAK VATYUNK

😄DDD

fsgh
olyan hülyeség így számolni😛 mert egy meccsen nem tudunk kilni 2darab Stankovical😛P

fsgh
hát ha Te Cesárban bízol...

elég ha én tudom 😄

ott van Stanko

és csak szólok bal oldalra van 3 emberünk 😄 + Stanko és Figo is jó bal-ra 😄

jobbra: Stanko-Zanetti-Figo igen és talán még Maicon sõõõt nem talán 😄

Maicon nem sámli,védõként és középpályásként is egyik legjobbja volt a csapatnak amikor játszott.

fsgh
mi? hogy ha Figo kidõl akkor Zanetti vagy Maicon lesz a jobb szélsõnk?? háát nem tom...

Figo-Solari,Deki-Solari,Cesar

de ez az igazi 😊

nem kell még 1 játékos... teljes káosz lesz mááá 😄

fsgh
jó lesz😊

(most nézem milyen géped van hááát nem sámli😛)

fsgh
😄DDDDDD nem nézlek hülyének csak jólesett :sdasdasdads😛

különben én nem látom a megoldást a szélek pótlására mert ott van Figo-stanko és kik a cseréi??? Solari és talán Maxwel... igaz még lehet variálni hogy szélsõ védõk játszanak ott(Zanetti,Maicon,Grosso) de az nem az igazi...

LasCar16
A 2006-os TIM Trófea menetrendje:

Augusztus 31. San Siro

20:30 Milan-Inter

21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus

22:30 Milan-Inter gyõztese - Juventus

Minden mérkõzés 45 perces lesz.

#acm

De ha mégis igaz a Mancini opció jövõ nyárra akkor már nem nagyon kell keresni sztárt arra a posztra.

én faláb-nak válaszoltam, mondta hogy FIATAL kell Figo után én meg mondtam hogy OLASZ

ez már nem Camo-ra vonatkozik :XD

a Figo utáni idõszakra

hamár itt tartunk akkor Camoranesi-re nem mindegyik "jelzõ" jelllemzõ
- a fiatal és olasz

ebbõl tudjuk hogy meik nem?!

és még 1 kérdés! hülyének nézel baaaazmeeg? A:sdfasA:fsADsA

fsgh
miért szerinted Camoranesi Afgán?😛

és olaszt 😊

Nehogy jöjjön Camoranesi,most ott van Figo,utána meg ha elmegy akkor meg valami fiatalt kell igazolni oda szélre.

CSÜTÖRTÖK:

TROFEO TIM

Milan, Juventus, INTER

20:45

Filkor Attila góllal debütált

Aug. 28. 18:13 -Pescara- Az utánpótlás csapat tegnap legyõzte az Ascoli együttesét 3:2-re, így megynerte a ½Cecco½ tornát két évnyi Juventus dominancia után. Filkor Attila a harmadik Inter gólt szerezte, a volt PSV játékos Ibrahim Maroufi és a francia Jonathan Ludovic Begora után. Igazán szép bemutatkozás volt a 18 éves magyar játékostól 2 nappal a leigazolása után.

<#worship><#taps><#eljen>

nem kell egyikse

most középpályán is mind a 2 oldalra megvannak a játékosok nem kell

a csatárposzt az meg ugye telített!

fsgh
és erre a Juve elnöke:

“I don't know what these clubs have in mind for Camoranesi and Trezeguet, but we won't give up – they will remain at Juve," President Giovanni Cobolli Gigli stated.

Nem tudom melyik luban folytatja Camoranesi és Trezgól de mi mindent megteszünk hogy nálunk maradjanak a jövõben...

fsgh
Camoranesi nagyon jönni akar😄DDD

ezt a nyalizát XDDDD bexarok😄DD

“Inter is a great team and it's what Mauro would like for his career from now on," his agent Sergio Fortunato explained.
Inter egy nagyszerû csapat és szeretném itt folytatni a pályafutásomat.

“He is looking for strong motivation and wants to play in a team that fights for the likes of the Champions League or the Scudetto.
Õ nagy motivációt érez hogy egy olyan csapatban játszon ahol harcolnak a Blért és a Scudettóért

"The Nerazzurri have built a very strong team and Mauro has been seduced by the idea of playing there."
Az Inter egy agyon erõs csapatot épített és szeretne ebben a csapatban játszani...

nagyon nagyon ide akar jöni ez a Camo gyerek...háát nem is tom...😛

Matthewpamer
inter.it-n állanodan explorer.exe hibát kapok

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
jééé most néztem a 2000. évi zuperkupa döntõ eredményét :/

Lazio - Inter 4-3

fura mi?

A fenebe olyan kicsi a kep alig latok valamit de azert koszi. 😞
Torrentet tud valaki setleg? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthewpamer
viszlát

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!