34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    küldjön mindenki 100 e-mailt és akkor lesz:P
  • ForzaInter
    nemsok esély van meccsünkre
  • fsgh
    Udine meccs után mondták a szavazást!!!!

[email protected]

vagy

06-30-30-30001

mind sms-ben mind e-mailban azt kell írni hogy Inter - Sampdoria

akkor szavazásra fel!!!
  • ForzaInter
    hát olaszba nemtom mit alkotna... nem sokat sztem és elég sokan ezen a véleméyne vannak, angolba jó... de olaszfoci más...
  • fsgh
    megjött az én emberem :DDDDD
  • ryhdeksan
    lampard szar ?????????????????????????????????v

lol
  • fsgh
    küldtem nekik e-mailt :D majd ha válaszolnak akkor szólok mindenkinek:d aztán nyomjuk az e-mailokat 1000-el :D:D:D
  • karajjj
    mail-ben lehet szavazni, de a címet sajna nemtudom
  • fsgh
    Cristiano Ronaldo?:D

más: a szerdai meccset megszavaztatják a sport tv-nél :O Interre is lehet szavazni! még nem tudom pontosan hogy és miképp de erősen figyelem a sport tv-ket hátha feltűnik az ajánlóban
  • Csesza
    mert lampard egy szar, azért

különben is nekünk nem ilyen pléya kéne sztem, hanem egy olyan aki akár el fut a szélen és jó bead és néha-néha befel húzódik és szétszopatja a védőket, esetleg

lampard nem ilyen játékos, akár csak deco

és ha solari helyett vennénk valakit v. ugye elmegy figo akkor nekünk nem 1-2 középső támadó középpályás kell, hanem szélső, mert ha ők elmennek és ilyen embereket hoznak, akkor teljesen meglenne kötve a kezünk, hogy milyen felállásban játszhatunk, mer akkor a csapat csak erre lenne képes
  • Csesza
    az ellen lázongok aki ellen akarok

ha nekem nem tetszik akkor nem fogok neki jó pofát vágni
  • ForzaInter
    Solari vagy Adriano
  • fsgh
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

22 játékos! Ebből kiesik Orlandoni,Pelé,Jimenez...kiváncsivagyok ki lesz a 4.-ik...
  • ForzaInter
    Lampard tuti szar lenne itt, nem az olaszfoci valóneki, ő is vagybeválna vagynem... szal őtse tudjuk milyen lenne... Deco még talán elmenne...
  • fsgh
    én már unom az ilyen hátha jó lesz pléjákat :S Jó lenne már valaki olyat venni aki ép most van a csúcson...Lampardot is fikázza mindenki...De kérem pl solari helyett bőőőven elférne...tudom tudom nem az a poszt de én itt a középpályára gondoltam...
  • ForzaInter
    Lampard nemke, Deco talán...
    figyeljük Schalke 19 éves középályását Rakiticet elég jól nyomja neki örülnék.
  • fsgh
    Figo elmegy, Stankovic formája ingadozó. Szerintem meg kell.Nem kell mindíg lázongani az új arcok miatt...
  • ForzaInter
    nemigen
  • Csesza
    egyik sem kell
  • fsgh
    Inter demand Deco and Lampard
    Saturday 22 September, 2007
    Inter are already planning more huge signings for next season or even in January – Deco and Frank Lampard....

Máris megy a pletyka a jövő nyári igazolásoról...pff

Deco jönne Figo helyett. Meg még Lampard van terítéken...
  • fsgh
    igazábol ez az egész időszak a téli átigazolási időszakik egy nagy esély...vagyis vagy bizonyít januárig vagy pápá...
  • fsgh
    hát zért az is belenyúlik az estébe...mert 6-kor kezdődik akkor annak 8kor van vége...na mind1 a lényeg hogy adják a sport1-2-ön :)
  • Csesza
    most úgylátszik ismért Adriano körűl forognak a hírek

adnak neki még 1 esélyt
  • Csesza
    APPIANO GENTILE -

Marco Materazzi (strengthening exercises, jogging, runs on sand track), Cristian Chivu (physical therapy, aerobic work) and Patrick Vieira (physical therapy, strengthening exercises) worked separately.
  • Csesza
    nekem mondjuk valamennyivel jobb is, hogy szombat estéről szombat délutánra rakják ezeket a meccseket, mert szombat este szint soha nem vagyok otthon, de mondjuk sztem egy ilyen rangadónak jobb lenne tényleg egy esti időpont, ha nem is szombat de talán a vasárnap este is...

szvsz az ottani közönség meg jobban örűlne az esti meccseknek, dehát "fő a biztonság"

mondjuk én sem értem, hogy akkor a Torino-i rangadót miért rakhatják estére?! talán azért mert nem 2 nagycsapat
  • fsgh
    Nem rendezhetik este a Roma - Inter rangadót
    2007-09-21 18:50:54
    Az Olasz Labdarúgóliga határozatai szerint a kiemelt biztonsági fokozatba sorolt rangadókat továbbra sem lehet villanyfénynél este rendezni.
    Ennek jegyében döntöttek arról, hogy az AS Roma - Internazionale rangadót szeptember 29-én szombaton délután kell megrendezni, ami tizennyolc órás kezdést jelent. Érdekes viszont, hogy az egy nappal később sorra kerülő, Torino - Juventus városi rangadót este 20.30-as kezdéssel lehet majd megtekinteniük a nézőknek.

...
  • Scapolite
    Ja igaz,még haza sem értek
    sry:)
  • fsgh
    ma nem lesz meccs.
  • Scapolite
    Közvetítik valahol a mai meccset?

Sport 1-en most kommentálták a tegnapi mérkőzést.
    Röviden azt mondták,hogy a hiányzók miatt lehetett a vereség és hogy TörökO.-ban nehéz most nyerni.
    A csapatot azért dicsérték mondták,hogy erős csapat.Jókat jósoltak a jövőbeni meccsekre!
    Úgy legyen:)
  • ForzaInter
    ha Mancs szar idényt fog prudukálni akkor nyáron meg jöhet ide
  • fsgh
    [IMG][/IMG]
  • faláb
    Portugálokhoz fog menni.
  • ForzaInter
    nagyonénse:S
  • ForzaInter
    Solari év végén mehet innét, amugy Rivas kellemes csalódás volt...
  • Csesza
    én nem vagyok már benne biztos :S
  • ForzaInter
    vszínű jobbis ugy...
  • faláb
    Úgyis marad Mancini szvsz.
  • ForzaInter
    Mancio nagyot hibázott...
    Morunhot kirugtak van egy érzésem hogy lehet it kötki...
  • Csesza
    :D most nézem én is, hogy elírta

plz Imi, javítsd
  • karajjj
    az nem livorno lenne?