34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#10773 küldjön mindenki 100 e-mailt és akkor lesz:P -
#10772 nemsok esély van meccsünkre -
#10771 Udine meccs után mondták a szavazást!!!!
[email protected]
vagy
06-30-30-30001
mind sms-ben mind e-mailban azt kell írni hogy Inter - Sampdoria
akkor szavazásra fel!!! -
#10770 hát olaszba nemtom mit alkotna... nem sokat sztem és elég sokan ezen a véleméyne vannak, angolba jó... de olaszfoci más... -
#10769 megjött az én emberem :DDDDD -
ryhdeksan #10768 lampard szar ?????????????????????????????????v
lol -
#10767 küldtem nekik e-mailt :D majd ha válaszolnak akkor szólok mindenkinek:d aztán nyomjuk az e-mailokat 1000-el :D:D:D -
karajjj #10766 mail-ben lehet szavazni, de a címet sajna nemtudom -
#10765 Cristiano Ronaldo?:D
más: a szerdai meccset megszavaztatják a sport tv-nél :O Interre is lehet szavazni! még nem tudom pontosan hogy és miképp de erősen figyelem a sport tv-ket hátha feltűnik az ajánlóban -
Csesza #10764 mert lampard egy szar, azért
különben is nekünk nem ilyen pléya kéne sztem, hanem egy olyan aki akár el fut a szélen és jó bead és néha-néha befel húzódik és szétszopatja a védőket, esetleg
lampard nem ilyen játékos, akár csak deco
és ha solari helyett vennénk valakit v. ugye elmegy figo akkor nekünk nem 1-2 középső támadó középpályás kell, hanem szélső, mert ha ők elmennek és ilyen embereket hoznak, akkor teljesen meglenne kötve a kezünk, hogy milyen felállásban játszhatunk, mer akkor a csapat csak erre lenne képes -
Csesza #10763 az ellen lázongok aki ellen akarok
ha nekem nem tetszik akkor nem fogok neki jó pofát vágni -
#10762 Solari vagy Adriano -
#10761 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
22 játékos! Ebből kiesik Orlandoni,Pelé,Jimenez...kiváncsivagyok ki lesz a 4.-ik... -
#10760 Lampard tuti szar lenne itt, nem az olaszfoci valóneki, ő is vagybeválna vagynem... szal őtse tudjuk milyen lenne... Deco még talán elmenne... -
#10759 én már unom az ilyen hátha jó lesz pléjákat :S Jó lenne már valaki olyat venni aki ép most van a csúcson...Lampardot is fikázza mindenki...De kérem pl solari helyett bőőőven elférne...tudom tudom nem az a poszt de én itt a középpályára gondoltam... -
#10758 Lampard nemke, Deco talán...
figyeljük Schalke 19 éves középályását Rakiticet elég jól nyomja neki örülnék. -
#10757 Figo elmegy, Stankovic formája ingadozó. Szerintem meg kell.Nem kell mindíg lázongani az új arcok miatt... -
#10756 nemigen -
Csesza #10755 egyik sem kell -
#10754 Inter demand Deco and Lampard
Saturday 22 September, 2007
Inter are already planning more huge signings for next season or even in January – Deco and Frank Lampard....
Máris megy a pletyka a jövő nyári igazolásoról...pff
Deco jönne Figo helyett. Meg még Lampard van terítéken...
-
#10753 igazábol ez az egész időszak a téli átigazolási időszakik egy nagy esély...vagyis vagy bizonyít januárig vagy pápá... -
#10752 hát zért az is belenyúlik az estébe...mert 6-kor kezdődik akkor annak 8kor van vége...na mind1 a lényeg hogy adják a sport1-2-ön :) -
Csesza #10751 most úgylátszik ismért Adriano körűl forognak a hírek
adnak neki még 1 esélyt -
Csesza #10750 APPIANO GENTILE -
Marco Materazzi (strengthening exercises, jogging, runs on sand track), Cristian Chivu (physical therapy, aerobic work) and Patrick Vieira (physical therapy, strengthening exercises) worked separately. -
Csesza #10749 nekem mondjuk valamennyivel jobb is, hogy szombat estéről szombat délutánra rakják ezeket a meccseket, mert szombat este szint soha nem vagyok otthon, de mondjuk sztem egy ilyen rangadónak jobb lenne tényleg egy esti időpont, ha nem is szombat de talán a vasárnap este is...
szvsz az ottani közönség meg jobban örűlne az esti meccseknek, dehát "fő a biztonság"
mondjuk én sem értem, hogy akkor a Torino-i rangadót miért rakhatják estére?! talán azért mert nem 2 nagycsapat -
#10748 Nem rendezhetik este a Roma - Inter rangadót
2007-09-21 18:50:54
Az Olasz Labdarúgóliga határozatai szerint a kiemelt biztonsági fokozatba sorolt rangadókat továbbra sem lehet villanyfénynél este rendezni.
Ennek jegyében döntöttek arról, hogy az AS Roma - Internazionale rangadót szeptember 29-én szombaton délután kell megrendezni, ami tizennyolc órás kezdést jelent. Érdekes viszont, hogy az egy nappal később sorra kerülő, Torino - Juventus városi rangadót este 20.30-as kezdéssel lehet majd megtekinteniük a nézőknek.
... -
Scapolite #10747 Ja igaz,még haza sem értek
sry:) -
#10746 ma nem lesz meccs. -
Scapolite #10745 Közvetítik valahol a mai meccset?
Sport 1-en most kommentálták a tegnapi mérkőzést.
Röviden azt mondták,hogy a hiányzók miatt lehetett a vereség és hogy TörökO.-ban nehéz most nyerni.
A csapatot azért dicsérték mondták,hogy erős csapat.Jókat jósoltak a jövőbeni meccsekre!
Úgy legyen:) -
#10744 ha Mancs szar idényt fog prudukálni akkor nyáron meg jöhet ide -
#10743 [IMG][/IMG] -
faláb #10742 Portugálokhoz fog menni. -
#10741 nagyonénse:S -
#10740 Solari év végén mehet innét, amugy Rivas kellemes csalódás volt... -
Csesza #10739 én nem vagyok már benne biztos :S -
#10738 vszínű jobbis ugy... -
faláb #10737 Úgyis marad Mancini szvsz. -
#10736 Mancio nagyot hibázott...
Morunhot kirugtak van egy érzésem hogy lehet it kötki...
-
Csesza #10735 :D most nézem én is, hogy elírta
plz Imi, javítsd -
karajjj #10734 az nem livorno lenne?