FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
látjátok milyen jó vagyok felpörgetem itt a topicot😛😄DD
inkább makacs....mind1 sztem haszos lenne szerintetek nem...majd meglátjuk ha jön de ha nem jön akkor örök rejtély marad😛
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Különben szerintetek meddig játszik Figo?ezt az idényt letudja akkor már 34éves lesz...
nemérted bazzzeee? 😄DDD
😄DDD
ott van Stanko
és csak szólok bal oldalra van 3 emberünk 😄 + Stanko és Figo is jó bal-ra 😄
jobbra: Stanko-Zanetti-Figo igen és talán még Maicon sõõõt nem talán 😄
nem kell még 1 játékos... teljes káosz lesz mááá 😄
(most nézem milyen géped van hááát nem sámli😛)
különben én nem látom a megoldást a szélek pótlására mert ott van Figo-stanko és kik a cseréi??? Solari és talán Maxwel... igaz még lehet variálni hogy szélsõ védõk játszanak ott(Zanetti,Maicon,Grosso) de az nem az igazi...
Augusztus 31. San Siro
20:30 Milan-Inter
21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus
22:30 Milan-Inter gyõztese - Juventus
Minden mérkõzés 45 perces lesz.
#acm
ez már nem Camo-ra vonatkozik :XD
a Figo utáni idõszakra
hamár itt tartunk akkor Camoranesi-re nem mindegyik "jelzõ" jelllemzõ
- a fiatal és olasz
ebbõl tudjuk hogy meik nem?!
és még 1 kérdés! hülyének nézel baaaazmeeg? A:sdfasA:fsADsA
TROFEO TIM
Milan, Juventus, INTER
20:45
Aug. 28. 18:13 -Pescara- Az utánpótlás csapat tegnap legyõzte az Ascoli együttesét 3:2-re, így megynerte a ½Cecco½ tornát két évnyi Juventus dominancia után. Filkor Attila a harmadik Inter gólt szerezte, a volt PSV játékos Ibrahim Maroufi és a francia Jonathan Ludovic Begora után. Igazán szép bemutatkozás volt a 18 éves magyar játékostól 2 nappal a leigazolása után.
<#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
most középpályán is mind a 2 oldalra megvannak a játékosok nem kell
a csatárposzt az meg ugye telített!
“I don't know what these clubs have in mind for Camoranesi and Trezeguet, but we won't give up – they will remain at Juve," President Giovanni Cobolli Gigli stated.
Nem tudom melyik luban folytatja Camoranesi és Trezgól de mi mindent megteszünk hogy nálunk maradjanak a jövõben...
ezt a nyalizát XDDDD bexarok😄DD
“Inter is a great team and it's what Mauro would like for his career from now on," his agent Sergio Fortunato explained.
Inter egy nagyszerû csapat és szeretném itt folytatni a pályafutásomat.
“He is looking for strong motivation and wants to play in a team that fights for the likes of the Champions League or the Scudetto.
Õ nagy motivációt érez hogy egy olyan csapatban játszon ahol harcolnak a Blért és a Scudettóért
"The Nerazzurri have built a very strong team and Mauro has been seduced by the idea of playing there."
Az Inter egy agyon erõs csapatot épített és szeretne ebben a csapatban játszani...
nagyon nagyon ide akar jöni ez a Camo gyerek...háát nem is tom...😛
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Lazio - Inter 4-3
fura mi?
Torrentet tud valaki setleg? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!