34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
-
ryhdeksan #10812 3. mert kiejtenénk a juvét
amúgy megnéztem az összefoglalót, ibra egész meccsen kb belőtt 1 ziccert meg egy 11-est, ennyi volt amit csinált .D mondjuk elég volt
Adriano is jó volt, 3-4 lövését mezőnyjátékos védte ki a gólvonalról megvolt kapufája is
csak szerencséje nem -
#10811 tudom:) Jó lenne! mert 1. Nagy meccs lenne 2. Még a Tv is adná :) -
#10810 eredméyjelző csúszni fog:S vagyis holnap már kész lesz de suli miatt csak 5 körül -
#10809 ha Ti is és Mi is nyerjük a következő kupameccsünket akkor összekerülünk -
#10808 csak hogy legyen valami jó hír is!
egy gyerek írt a sport1-nek hogy miért nincsenek olasz kupa meccsek. a Sport1 meg válaszolt hogy idén lesznek! Decembertől élőben vagyis láthatjuk a Nyolcad,negyed,elő döntők mind2 meccsét plusz a döntőt! azt nem tudom mennyire tudom jól de az olasz kupa döntőjét 2meccses helyett 1 meccsesre cserélték?
am még egy érdekesség: Roma megint a másik ágon van tehát megint kialakulhat egy Inter - Roma Kupa döntő ami az utobbi 3 évben már rendszeressé vált:DDD -
#10807 de most konolyan jót tenne az a határozottság! Hányszor láttuk Chelsea-t ilyen ötletelenül,motiválatlanul játszani...biztos volt olyan de szerintem sokkal kevesebbszer(annak elenére mondom ezt hogy nem vaygok oda a Chelseaért...)
mind1 kár is fantáziálni...tuti nem fog jönni...Száraz játékkal megcsípünk egy második helyet a bajnokságban(mert ilyen Milan,és Juve melett nem nehéz) és a Bl-ből meg kiesünk hamar...
jó lehet hogy túl pesszimista vagyok most de ez van -
ryhdeksan #10806 én is úgy érzem
sajna edzőknél van egy ilyen pont hogy x idő után bekattannak és owned
kivéve ször elex -
#10805 mi lenne ha a saját topikodba irogatnál? vagy pontot karsz flémkeltésért?
kurv@ szär erre hazajönni...2-2 egy Livorno ellen...gondoom megint cak Ibra focizot...Murinyo kell ide úgy érzem...
-
mrroma #10804 ugy legyen!!! -
Csesza #10803 50%ban én is :P
jah és valahogy sejtettem, hogy nem tudunk nyerni, kegyetlen ez a forma amit produlálunk, igaz, hogy most a Roma sem nyert de ha nem szedjük össze magunkat akkor a Roma ugy nyeri meg a bajnokságot ahogy akarja -
ryhdeksan #10802 jah
lofaszok voltunk -
Scapolite #10801 Hát 2-2 lett az Inter meccs:(
Akárcsak a Roma-Juve -
ryhdeksan #10800 ahham ;-]
mondjuk most már pesti félig .p -
Scapolite #10799 Most nézem az adatlapod.Szekszárdi vagy?Én is:) -
ryhdeksan #10798 adri is kezdő váhá -
Scapolite #10797 Ibra egyenlítettLivorno ellen. -
faláb #10796 Passz,én csak az eredményt látom. -
Scapolite #10795 Hol közvetítik?? -
Scapolite #10794 Az AS Roma-t máris veri a Juve 1-el -
faláb #10793 Rémálom kezdés,máris vezet a Livorno :| -
#10792 jobbulást neki -
Csesza #10791 thx
:CCC
remélem mihamarabb meggyógyúl -
#10790 ejjha remélem jobban lesz -
#10789 goal.com -
Csesza #10788 ?????? :OOOOoo
erről miért nem írnak semmit az inter honlapjain?
up.:van valami link?
én csak azt hallottam, hogy megbetegedett és ezért nem utazott el -
kretyás #10787 Rivas tegnap összeesett az edzésen és korházba kellett vinni O.O -
Csesza #10786 jolvan, akkor ízlések és pofonok
én sztem közelében sincs sem Cambiasso-nak, sem Stankovic-nak, stb.
nem tartom jó játékosnak
és akkor itt zárjuk is le mindenki elmondta a saját véleményét, hála Istennek ez nem Lampard topik -
ryhdeksan #10785 tényleg fos volt az mu-ban, volt egy két lefordulása de nem azt várták tőle
lampard meg a világ egyik legjobb középpályása, bármelyik Interes középpályás aki azon a poszton van elbújhat mögötte -
Csesza #10784 olaszországban faszán játszott, de nekem pl. az egyik kedvenc játékosom volt akkor a ManU-ban, ha ilyen a statisztika hanem... -
#10783 Veron botrányosan szar volt a MU-ban,rajtavan a minden idők legrosszabb PL-s igazolások listáján
kb 20 perc alatt elfáradt,nem futott és minden 2. labdát eladott
Olaszországban minden jellemző volt rá csak a labdaeladás nem -
Csesza #10782 van 3e-mail-em
küldöm -
Csesza #10781 ezt nemtod meghatározni, Veron is jó volt a ManU-ban
-
Csesza #10780 igen -
ryhdeksan #10779 miért angol bajnokság gyengébb mint az olasz ?
angol bajnokság igen kemény, crespo veron mutu olaszba jók voltak míg angolba egy darab kakik
sztem lampard aki nemtudom meddig nem volt sérült, simán megállná a helyét az olasz bajnokságban, ráadásul imba játékos
-
#10778 leszakíthatjuk maunkról a Milant! Milan - Parma 1-1 -
#10777 nem tudom...én küldtem vagy 20-at 3 email címről...most max nem fogadják el a töbletet...mit veszíthetek..
am küldtem 3 sms-t is:D -
#10776 1 ről nemcsak egyet lehet? -
#10775 1-ről küldj :P
am meg milyen drukker vag Te irány csinálni 100 mailt :DDDASDAd -
#10774 nincs 100 emailem:D