FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hát én ezt a képet tudom😊
http://www.freeweb.hu/youme/pics/fotok/cn2.jpg

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
nah jöhetnek a nyersképek a bannerhoz (nekiállok most)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
-Gonzalez: ½Egy álmom vált valóra½
Aug. 31. 22:28 -Milánó-
A Kék-feketék legújabb igazolása, az argentin Mariano Gonzalez a következõket mondta a csapatba kerülésérõl:
½Nagyon boldog vagyok, hogy az Inter játékosa lehetek! Azzal, hogy csatlakoztam a világ egyik legnagyobb klubjához,
A Kék-feketék legújabb igazolása, az argentin Mariano Gonzalez a következõket mondta a csapatba kerülésérõl:
½Nagyon boldog vagyok, hogy az Inter játékosa lehetek! Azzal, hogy csatlakoztam a világ egyik legnagyobb klubjához, egy álmom vált valóra. Amint lehet, Milánóba utazom hogy a Mister szolgálatába állítsam magam. Nagyon büszke vagyok és meg szeretném ragadni esélyt, hogy bajnok labdarúgokkal szerepelhetek egy gárdában. Hogy sok az argentin az Interben? Ez csak még jobban motivál engem!½ - zárta nyilatkozatát az Inter új szerzeménye.
A hírt küldte: Lorandinho

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
Adriano kilõtte a heggesztést

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
Adriano és Marino hibáztak.

fsgh
kikaptunk 5-4 re...tizikkel...nem fekszik nekünk ez a 45perces jték...

Nuno88
+ emberelõnyben vagytok 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
1-1 Figo góóól😊 Adri adta a gólpaszt😊

fsgh
Juve-Inter 1:0 Delpiero

Nuno88
Boriello szép gólt rúgott a védelmetek jó volt -.-

Átok kupa nem kell...

fsgh
1-2 Boriello ismét fantasztikusan játszunk... pedig jól indult...

fsgh
1-1 Favalli-.-

fsgh
CRuz, 1:0 ide! 😄

ez sima lesz😛

fsgh
Crespo Cruz hmmmm😊

Nuno88
MILAN-INTER, TROFEO TIM: LE FORMAZIONI UFFICIALI
31/08/2006
MILANO - Queste le formazioni ufficiali di Milan e Inter che si preparano a scendere in campo per la prima sfida del Trofeo Tim:

MILAN: Kalac, Bonera, Simic, Costacurta, Maldini, Kakà, Brocchi, Seedorf, Favalli, Lunati, Borriello

INTER: Julio Cesar, Maxwell, Cordoba, Materazzi, Zanetti, Solari, Maicon, Dacourt, Recoba, Crespo, Cruz

fsgh
éééés Vége az idei mercatonak!!!nagyoon jól igazoltunk😊 Védelem gyengepontját megszüntettük(Bal oldal) és gondoskodtunk a megfelelõ védõ cserékrõl...(Maxwel,Maicon) a Középpálya iszonyat jó lett Vieiraval😊és egy remek kiegészítõ embert hoztunk Dacourt személyében...Csatároknál megszüntettük a töketlenkedést 5olyan csatárunk van amelyikbõl akármelyik 2-t teszük is be biztos gólokat várhaunk😊GRAT A CSAPATNAK😊))
s a negatívum: Martins😞

fsgh
Ronaldo nem tér vissza Milánóba

2006.08.31., Forrás: www.marca.es

19 órakor Olaszországban lezárult a nyári átigazolási idõszak, ezzel együtt pedig biztossá vált, hogy nem jön létre a nyár egyik legérdekesebb csereüzlete. Az Inter és a Madrid egy esetleges Adriano-Ronaldo cserérõl tárgyalt, ám végül nem sikerült megegyezniük, ezzel pedig pont került az ügy végére.

Ronaldót korábban az AC Milan ostromolta hevesen, azonban végül nekik sem sikerült megszerezni a brazil zsenit. Most Milánó másik csapata, az Inter látta volna szívesen soraiban Ronaldót, s tegnapi sajtóértesülések szerint, a királyi gárda hajlott is volna a játékos eladására abban az esetben, ha cserébe megkapják Adrianót.

A tárgyalás ma állítólag egész nap zajlott a felek között, minek végén a Real Madrid és az Inter nem jutott közös nevezõre, így Ronaldo végül marad a spanyol fõvárosban – írja a Marca.

Figo szurkolo elsosorban. 😊
Portugal foci ámblokk szeretem kategoria, de RMad-nak szurkolgatok ha idom ngedi. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fsgh
jaja😊 Különben Te milyen szurkoló vagy?😊

No sikerult beszereznem az inter roma meccs osszefoglalojat... Igen izgi meccs lehetett. 😊 Ha Figi tartja ezt a format amit nyujtott akkor aranylaba eselyes megin. <#smile>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

oké, errõl nem halottam, de így már korrektebb az info

Olvastam pár helyen hogy vinné a Livorno,meg hogy lehet visszamegy a Lazioba...

faláb:

Cesar távozása? miért pont õ?

MARIANO GONZALEZ ALL'INTER Mariano Gonzalez giocherà la prossima stagione nell'Inter. Il Palermo lo ha ceduto in prestito.

Palermo topikból!!!

érdekes...

fsgh
pontosan😊 Nagyon szépen köszönjük<#taps><#taps>

(a 2milanoi csapat közül azért nagyságrendekkel minket szeret jobban😊)

hihetetlen mit meg nem teszel a topikért, annak ellenére hogy nem szíved csücske ez a csapat 😊 <#worship>

gabber_saviola
okés összedobok nektek valamit 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát igen, természetesen õ rá gondoltam elsõsorban 😄

PL. Zanetti

thx és ha lehetne ne egy játékosról szóljon a banner, de ha igen akkor legyen õs interes 😄

fsgh
ha kell ez a stadionkép szólj és linkelem😊

fsgh
olvasol a gondolataimban😉

fsgh
ebbe benne van a San Siro is😛 akkorinkább megkérlek arra hogy csiálj olyan bannert mint amilyet én megprobáltam csinálni kevés sikerrel😛

gabber_saviola
legegyszerübb, ma csinálok nektek egy új bannert ha már annyira cserélgetni akartok, oks?

gabber_saviola
lenne szived ilyen minõségü bannerra cserélni az én régi munkámat? 😛

nem szar, de a mostani jobb...

fsgh
vagyis szar thx mindenkinek😄DDD

fsgh
kicsiben
[/img]

Az az e csak szerintem olyan mint egy c?

A kivágás nagyszerû!

az egy kicsit profibb 😛

fsgh
Sztetek jó?(Parmas topicból Fyrex munkáját másoltam le csak Interesre csináltam...)

fsgh
szép kis keret😊

De ha Adriano a ott lesz akkor nem sok mindent tud aláírni a Madriddal😉

öhmmm... kemény keret 😮

Goalkeepers: Carini, Julio Cesar, Orlandoni

Defenders: Maicon, Marino, Materazzi, Maxwell, Mei, Zanetti

Midfielders: Cambiasso, Dacourt, Figo, Maroufi, Solari

Strikers: Adriano, Biabiany, Crespo, Cruz, Recoba, Ribas, Slavkovski

fsgh
😊 jobb mintha csak kiírnánk szimplán az eredményt😊 mekorra legyen?(Pixelben)

gabber_saviola
nem akarod tudni a véleményem 😊 (nem ezen a szinten vagyok)
sok mindent meg kéne még tanulnod a garfikárol, de ahhoz képest nem rossz csak túl magas. ezt a magas dolgot azért monom, mert a Paks topikban is szólt a vezetõség, hogy a banner alatti kép túl magas volt

fsgh
remélem nem:S

kíváncsi leszek erre a Ronaldo - Adriano üzletre

lehet, hogy jól járunk Ronaldo-val, én mondjuk kifejezetten rühellem õt, de nagy valószínüséggel nem lesz rossszabb mint Adriano, sõõõt :S

Ha egyeltalán megvalósul ez a transzfer.