34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    Maxwell...Istenem......:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@vvvv
  • bubu13
    Most kéne még eggyet gyorsan bevágni!
  • fsgh
    IIIBBRAAAAAA GÓÓÓÓLLL!!!!!!!!!!

GIULY PIROS LAP!!!!!!!!!
  • ryhdeksan
    ibragooooooooooooooooooooool
  • ryhdeksan
    11-es kiállítás
    ty maxvell ;] mekkora labdaszerzés
  • bubu13
    Ez közel volt
  • fsgh
    :SSSS
  • Csesza
    kivanazacsim, hogy megint szombat estére tették a meccset

megin nem leszek itthon :S
  • fsgh
    J.Cesar-Maxwell-Samuel-Burdisso-Zanetti-Stankovic-Cambiasso-Dacourt-Figo-Adriano-Ibrahimovic

ez lenne az én kezdőm:)
  • Csesza
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
  • banok
    CCTV5-ön (Sopcast, TVUPlayer) tudod nézni élőben. nem magyar de több mint a semmi.
  • ryhdeksan
    nekem se ovlt szimpi a cs csapatában, de megtért
    betette a kezét a szentelt vízbe és jött az Interbe ;]
  • fsgh
    nekem sose volt az:DDDDd De sok gólja és viszonylag normális nyilatkozatai miatt megkedveltem :)
  • Scapolite
    Övé legyen!
    Ibrahimovic mindig is szimpi volt nekem.Na és persze + is érdemelné.
  • fsgh
    Az Inter idén teljesen Ibra függő lett, mondjon bárki bármit. A számok és a tények is ezt támasztják alá, elég csak a góllövőlistára tekinteni illetve arra hogy hány csapat tud felmutatni olyan játékost aki az öt forduló alatt három duplát abszolváljon. Azzal kapcsolatban pedig hogy a csapat valóban Ibra függő lenne-e érdemes volna megnézni mit mond az érintett maga. Zlatan szerint ez a dolog nem egészen így van. ”Nem egyáltalán nem igaz ez a felvetés. Mindannyian erősek vagyunk, azok is klasszis játékosok akik egy-egy alkalommal csak a padra szorulnak. Mikor a csapatban mindenki jól játszik akkor nekem is könnyű dolgom van. Tény hogy remek formában érzem magam, de a társak nélkül mindez édeskevés lenne elhihetik. A tegnapi meccs arra is jó volt hogy mindenki kissé visszanyerje a mostanában megkopott önbizalmát, ennek pedig a szombati Roma elleni meccsen nagy hasznát fogjuk majd venni. Egyértelmű célunk hogy győzzünk az Olimpicoban is!”
    Roberto Mancini szerint Ibra gyakorlatilag akkor lő gólt amikor csak akar. ”Mindig minden helyzetben arra törekszem hogy gólt lőjek vagy hogy a társaimnak olyan labdát adjak hogy ők legyenek eredményesek. Persze nyílván jobb érzés ha az ember maga talál a kapuba, a lényeg viszont tényleg az hogy bent legyen a labda, az már mindegy hogy miképpen kerül oda. Hogy én és Totti? Ez a meccs nem rólunk fog szólni hanem az Inter és a Roma párharca lesz. Badarság lenne azt hinni hogy két ilyen nagyszerű csapat két játékostól függne csak… Tegnap az első félidő után megvallom kicsit elfáradtam és az öltözőben eldöntöttük hogy 15 perc után lemegyek a folytatásban. Oda kell figyelnünk mert nagyon sok meccsünk van és nagyon fontos hogy most jól teljesítsünk. Természetesen arról hogy ki fog játszani majd a mister dönt, véleményem szerint igen jó a kettőnk viszonya.”
    Ezután az újságírók arról faggatták Ibrahimovicot hogy az európai kupákban miért nem tud olyan eredményes lenni mint a bajnokságban. ”Egyetlen meccsünk volt eddig a BL-ben nyugodjon meg mindenki, még legalább öt vár ránk idén. Előbb viszont a Roma meccsel kell foglalkozzunk, utána majd jöhet a PSV. Véleményem szerint pedig mikor nem nyerünk akkor túlságosan is sok kritikát kapunk a sajtótól! Mikor kikap a Juve fele annyira nem kongatják a vészharangokat, ellenben ha nálunk nem megy valami akkor mindenki azonnal támad.”
    Beszélt Suazoról. ”Jó kezdés után kevésbé remekelt. De még új itt neki minden. Új csapat, új stadion, új város. Nem kell pálcát törni felette, remek támadó.” Meg Adrianoról is. ”Nagyon jól edz és az utolsó három meccsen már jól is játszott. Szeretek vele együtt a pályán lenni. Továbbra is tartom hogy a világ egyik legjobb támadója.”
    Végül pedig a Milan kríziséről így vélekedett. ”Szerintem egyszerűen csak balszerencsések, velünk is elő szokott ez fordulni. Kár lenne leírni őket, nagyon erős csapat amely ott lesz majd a végelszámolásnál.”
    A hírt küldte: gaRRy

szimpatikusan nyilatkozott! Remélem idén ővé lesz az arany labda!
  • Scapolite
    Jah és nagyon Hajrááá!!

Ibra-nak grat a góllövő lista vezetéséhez a csapatnak pedig az első helyhez a Ligában.
    Azaz teljesen első helyen leszünk nemsokára :-)
  • Scapolite
    Miért pont a Sport 2-re kell rakni a szombat esti Roma-Inter rangadót?
    Nekem nincs az az adóm:(
    Azért látom lesz a Sport 1-en is ismétlése éjjel!Ez jó!
    Szombaton megpróbálom a híreket és a topic-ot figyelmen kívül hagyni,hogy élvezzem a meccset
  • fsgh
    faxom vezeték nélküli bill...:S csesza még ugyse tette ki

jav:

• gabber_saviola
    Ibrahimovic?
  • fsgh

• Csesza
    jah, mi jöttünk ki legjobban ebből a fordulóból :)
  • Csesza

• Csesza
    nagyaon nagy grat,

szép volt mind1ik gól, nem csak ilyen odapottyant lófaszok :D

a 2. gólnál szépen elküldött 2 védőt Ibra amikor befele húzta a labdát :P

ha jól láttam 2 Stanko gólpassz

végre egy normális meccs, kár, hogy pont nem ezt közvetítette a tv :S
  • Scapolite
    Jó híreket hallok és látok

más:Palermo verte Milan-t :D
    Roma X-elt fiorentinával:D
  • fsgh
    VÉGE NYERTÜNK!!!!!! IBRA FOR PREZ:P

Milan kikap...Roma x:D lehet ennél jobb?
  • fsgh
    :DD Pelé golpasszal egy Adri gólt kérek a 92.percben:PPP
  • Csesza

namég1et :D
  • fsgh
    Figo le Suazo be
  • fsgh
    78' Inter Milan 3 - 0 Sampdoria

75' Pelé a pályán:))

cserék eddig:

Ariano be Ibra le

Pelé be Crespo le
  • fsgh
    57' Inter Milan 3 - 0 Sampdoria

Figo!! VÉGRE emberek fölényesen nyerhetünk:)) hintsünk már egy ötöst:P
  • fsgh
    53' Inter Milan 2 - 0 Sampdoria

MEGINT IBRA!!!! 6 gólos :DDDD
  • fsgh
    hihetetlen amúgy mennyire függünk ién Ibrától.De nagyon jól nyomja! aranylabdát neike:DDdd
  • fsgh
    VEZETÜNK!!!!!

IBRA 5.-ik gólja idén!!!:DDD
  • fsgh
    Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 7 Figo, 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 18 Crespo, 8 Ibrahimovic.
    Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 9 Cruz, 10 Adriano, 16 Burdisso, 29 Suazo, 30 Pelé.
    Coach: Roberto Mancini.

Adriano padon,Ibra nem pihen ezek szerint.3 csatár csere...védő csere nincs...PELÉ a padon:D alkothatna valamit:P
  • Csesza
    nem az inter meccsre esett a legtöbb szavazat hanem holtversenyben palermo-milan és a fio-roma meccsre, ezért ezt a 2 meccset fogják nyomni egyszerre
  • gabber_saviola
    :Dddddddddd
  • fsgh
    valahogy gondoltam :DDDDD
  • Csesza
    olvasónapló :D

életemben nem adtam még be olyat :P
  • fsgh
    nm! késett picit. Ezen a héten CSAK 5 olvasónaplót kell leadnom...töltöm őket a netről de ez még így is kurv@ sok :s :D
  • Csesza
    thx :)