34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    nyáron nagy változások lesznejk kp-n, Figo-nak lejár szerződése nem vszínű hogy meg hosszabítjuk, bár akármennyire is jó sztem nyáron menjen azért már csak 35 éves:\ Cesar-nak szintén lejár kötve hiszem hogy vele hosszbítanánk akármilyen jól is játszik... Solari szintén megy ez szinte biztos, sajnos nem tudott maradandót alkotni... bár amennyi meccsen játszot, Pelé már lehet télen megy kölcsönbe, Jimenez csak BL nevezéshez kellett... megy vissza... nem hinném hogy végleg megvennénk, lehet Vieira is megy sorozatos sérülései miatt sok hasznát nem vesszük, nemkell mégegy Recoba a csapatba, porclelánlábú lett:S legujabb hírek szerint 2 hónapra dőlt ki... bár azért ő lehet marad, de elég sokan vinnék,Dacourt-nak is lejár szerződése de szttem ő marad, kifejezetten jó vétel volt, mikor játszik akkor nemrossz,Stanko,Capitano,Cambiasso tuti marad kp-n, min 4 ember menni fog, elkell a fiatalítás, hátha jön pár olasz is:D mostanában olasz játékosokkal hoznak kapcsolatba az Intert, Dessena,Dossena:D,Cigarini,Aquilani(bár ő tuti nem hagyaj ott a Rómát)
    azért jövőre nézve van pár jó játékosokból válogatunk,Van Der Vaart,Nasri,Quaresma,Cigarini,Dessena...
    am hétévvégn Palermo ellen gecinehéz meccslesz...
    bocs egy kicsit hosszú lett.
  • Csesza
    Dessena-t nemkicsit elfogadnám :D
  • ForzaInter
    figyeljük Dessenat és Cigarinit
  • gabber_saviola
    Tök normálisan el lehetett vele beszélgetni.
  • Csesza
    jovanna off off :D
  • fsgh
    húú micsoda fight lessz ott:D mentsétek el és linket thx :DDSADas
  • ryhdeksan
    ne flémelj
  • gabber_saviola
    na tied vagyok pár percig és csak rád figyelek, ha annyira akarod :Ddddd

[email protected]
  • gabber_saviola
    Ha normális lennél és nem a más csapatok fikázása nyújtana élményt neked, akkor még bírnám is a gyufafejedet :Ddddd
  • ryhdeksan
    amúgy egyszer elbeszélgetnék veled msn-n pár dologról
  • ryhdeksan
    Ja mert beírtam a Palermo topicba a végeredményt és flémkeltés miatt 1 hét bann

Amúgy meg a mondatot nagy kezdőbetűvel írják
  • gabber_saviola
    stílusod miatt voltál banolva, mert nem felelt meg az SG szinvonalának. amúgy meg a Palermót nagy P-vel írják, úgy ahogy énis az Intert nagy I-vel irom :)
  • Csesza
    :DASdasdasdasd
  • fsgh
    kb:PPP
  • ryhdeksan
    nah jön a palermo megint leleszek bannolva sg-ről 1 hétre ha nyerünk ^.^
  • Csesza
    thx :)
  • fsgh

• ryhdeksan
    ez nemvolt vicces -.-
  • LasCar16
    jahazinteresekegyformakecik:_ASD:_AS
  • fsgh
    "minthaénírtamvolna"

Hát nagyon hajazott rá:DDDDDDDDDddddddd
  • ryhdeksan
    Amúgy Figo tegnap nagyott játszott 100 meccsén a béelbe
  • ryhdeksan
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    bazdmeg fetrengek a röhögéstől xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

minthaénírtamvolna YSD.ASD.DA.
  • ForzaInter
    :Dddddd
  • Csesza
    jolvan ti reménytelen szarok vagytok, ez van :D
  • LasCar16
    bazzeg én mit adnék azér h lélektelen játékkal győzzünk
  • ryhdeksan
    amíg nyerünk addig nicns gáz
    ez volt cúpernél is, csak ő örökvesztes .D
  • ForzaInter
    nem voltunk szarok, 2 félidő enmvolt rossz, voltak helyzteink is...
  • Csesza
    nyertünk, unalmas volt, szarok voltunk, szokásos...

kicsit idegesítő, hogy már meccsek óta a felsorolt jelzők jellemzőek a játékunkra

én mondjuk már rég elküldtem volna Mancini-t

lehet, hogy most tulzok de én így érzem, hogy nagyon szar érzés látni azt, hogy "csak" nyerünk, de lélektelen játékkal
  • Xtra99
    1-2
    SAMUEL
    Kapus potya :)
  • fsgh
    MEKKORA POTYA!!!:DDD
  • Xtra99
    Kezdjük újra :)

1-1 (Crespo)

FORZA INTER
  • ForzaInter
    egyelőre az történik amire számítotram, a CSKA-nak betonvédelme van nagyon szervezettek, és jól játszanak bár félidő végére már vmennyire feljavultunk, egy x-el elégedett lennék.
  • Xtra99
    Vagy amatőr...
    Uccso 10 percet kell folytatni !
    Forza .
  • fsgh
    de idegesítő hogy a kommentátor ennyire Inter ellenes...vagy Orosz imádó...
  • fsgh
    1-0... hmmm de jók vagyunk...
  • Csesza
    Adriano bocsánatot kért
    Oct. 21. 10:01 -REGGIO CALABRIA- Adriano a gólján kívül ismét azzal hívta fel magára a figyelmet hogy a lecserélést követően látványosan és sértődötten vonult a kispadig nem köszönvén meg a gratulációkat. ”Senki sem szereti ha lecserélik, én mindent meg szerettem volna tenni ezért a csapatért ma este a pályán. Hibáztam mikor lecseréltek, de nem akartam megbántani senkit sem. Mancinivel amúgy is teljesen normális a kapcsolatom nem hiszem hogy ez most különösen befolyásolna bármit is. Ő hozza a döntéseket, nekem pedig ezeket el kell fogadnom, sajnos ez most nem volt könnyű dolog.”
    Francesco Toldo kezdő volt ezen az estén, és ha már játszott akkor az Inter legjobb teljesítményét is nyújtotta. A SKY és a Gazzetta szerint is ő volt a mezőny embere. Nézzük mit mondott a lefújás után a tv-ben. ”Tudtuk hogy egyáltalán nem lesz egy könnyű mérkőzés, mivel a Serie-A-ban főleg idegenben nincsenek könnyű meccsek. Nehéz és verejtékes győzelem volt ez, az első félidőben mikor kiegyenlített játék folyt nagyon észnél kellett hogy legyünk. Ráadásul a pálya talaja is igencsak lekorlátozta a lehetőségeket, nem nagyon tudott kialakulni összefüggő játék. A jelenlegi helyzetem? Miután egész életemben játszottam, nem egyszerű megszokni ezt a szerepkört. De elfogadom a döntéseket, szerencsére most nagyon együtt van a csapat és képesnek tartom magunkat arra hogy jó eredményt érjünk el idén is.”
  • Csesza
    CSKA Moscow
    Cautioned: -
    Disqualified: -

Inter
    Cautioned: Samuel.
    Disqualified: Burdisso (4 games), Chivu, Maicon, Suazo.
  • Lombardini
    Mancini: bizalom az Interrel szemben
  • Lombardini
    Persze, hogy nem.
  • ForzaInter
    Roma se fogja végigbírni