FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy a lényeg h titeket utállak mert a csapat is szar meg it is<#hehe>#hehe>
na most flémeltem szevasztok dagik
violence can be used for good - JUSTICE
DIVATGECY
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
híreslettél hallod-e 😄DDDDDD
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
roma-juve-chelsea-mu-nufc-mcfc-ev'ton-psg-bayern-valencia-atlético
a jó csapatoknak szurkolok, meg ahol nincs olyan ember akit nem szeretek-pl ibra,vieira,materazzi,adriano,javier zanetti-csak h párat említsek
amúgy még mielõtt ledivatdrukkerezne valaki elmondom h 7-8 éve folyamatosan õk a kedvenc csapataim
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mindenki tanul... 😄DDD
vagy legyen drukker 😄DDDDDDD
Battyo: amúgy te Inter drukker vagyol?😊)
nemgyenge guszti a srác
#5209 a nagy része rád is vonatkozik
jajj várjámá melyik cspatodra is gondolsz a 20közül?<#wow3>#wow3><#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
a véleményt elfogadjuk, de ez igen, offenzív kárörvendésnek, cukkolásnak tûnt
mi is azt szeretnénk ha pályán dõlne el a bajnoki cím, remélhetõleg a javunkra
nem az Inter okozta ezt a helyzetet úgytudom, tehát rohattul nem mi tehetünk arról hogy itt van a serleg 😊...
béke
amúgy nem akarok rosszat a csapatnak csak azt h a pályán vívjon ki minden gyõzelmet-pl most a szuprkupán ellenünk
szóval ha tiszta bajnoki címet nyertek respect de addig még nem
"majd zlatan és adriano jól széthúzza a "csapatot"vieira meg elpirul majd"
-ezt tudom én is de erre is van megoldás...
-téged meg mit érdekel hogy ha az Inter szarul jáccik? örüjj a fejednek és shut up fucka
és ha legközelebb megin flémkeltõ kommentel jössz ide számíccs büntire de tudom te kemény vagy téged ez nem érdekel de késõbb ha ilyenvagy kaphatsz ban-t is és legalább megszabadulunk szerény személyedtõl egy idõre aminek én személy szerint vszeg örülni fogok
csumiiii
amúgy ilyen bajnoki címre verhetitek a melleteket...
majd zlatan és adriano jól széthúzza a "csapatot"<#hehe>#hehe>vieira meg elpirul majd<#hehe>#hehe>
na pá
éljetek csak a dicsfényben "bajnokok"!
ugytudom én se járok át kárörvendeni
#acm
pá
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
remélem crespo és recoba minél hamarabb rájön, hogy rossz helyen játszanak
ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet tiétek a világ legerõsebb kerete-de valami azt súgja, hogy ettõl még nem lesztek a legjobb csapat...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
jó 8 all!
Heló szia remélem hogy vagy
.............<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
61' Sporting Lisbon <0 - 0>0 - 0> Inter Milan
16' M.d.S. Liedson
21' J. Moutinho
27' I. Cordoba
32' F. Toldo
44' P. Vieira
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
😞(((((
HT Sporting Lisbon <0 - 0>0 - 0> Inter Milan
16' M.d.S. Liedson
21' J. Moutinho
27' I. Cordoba
32' F. Toldo
44' P. Vieira
16' M.d.S. Liedson
21' J. Moutinho
27' I. Cordoba
Cordoba is besárgult és ami aggasztó gól még mindig nincs...