FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah már láttam én is, de Coco fullon ugy néz ki mint egy kubai drogbáró 😄DDD

fsgh
jaja már láttam dokszor😊de jó😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8z74zP3W-fI&mode=related&search= ezt nézzétek emg pár évvel ezelõtti csapat de😊
fsgh
ez a Inter topic...ezzel cak flémet keltesz-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ez egy fórum,nem kell,hogy megkérdezzél ahhoz,hogy véleményt alkossak.Ennyi.
Matthewpamer
A😄ASAS:AS😄::A:ASD:FASD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ADsdasd😄DDDD

fsgh
a Milan mezén a scudetto jel?😮
amúgy jó😊))

báttyó02
zsíroskenyérnek logóhoz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

én má tegnap átestem rajta :S 😄

fsgh
hát téged ki kérdezett?
Viszlát...

kicsit vicces ez a bajnokcsapat felirat...
fsgh
akkor mikor?😊

Matthewpamer
sztem meccsu tán nagyon beleszek baszva 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
jajjj méég 8 és fél óra😞(((

már olvastam, vicces 😄

hunbasser
látom itt oltottátok a zsírkereskedõt 😊
roma topikból idézet:
"azt monodm mi nem vagyok😄
inter...magyar foci...balkáni foci...annyira a brazilok se hoznak lázba...
de én többször kijelentettem h mindenkit birok csak van egy két focista akit kifejezetten utálok pl ibrahimovic...kuffour(sajna a romában van még)
a kedvencem az angol foci ott mindekit szeretek...
és persze vannak országonként kiemelt csapatok anglia-chelsea-ev'ton-n'castle-mu
olaszo-asroma-juve
spanyolo-atletico madrid
németeknél meg hsv és bayern...
kielégít?😄

"

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
akkor majd a meccs után rádobod a szöveget?😊

Matthewpamer
😊

fsgh
34,828 bérletesünk van és ha jól tudom még szept 22-ig árulják...

fsgh
nekem mind1...

Az nem mindegy?

fsgh
miért erre vártál hogy rájöjjek?😄DD
amúgy ott miért nem Faláb vagy , vagy itt Ágoston...

Bravó,végre rájöttél...<#taps>

fsgh
faláb = ágoston?😛PPPP

Ja sry,nincs eltiltva,elnéztem...

fsgh
Gazetta Dello Sportsról szedtem... azt hittem nincs benne hiba..

Elsõ ránézésre azt mondom,Bonazzoli el van tiltva...

fsgh
várhtó kezdõk:

INTER:
1 Toldo
4 Zanetti
2 Cordoba
23 Materazzi
11 Grosso
14 Vieira
15 Dacourt
5 Stankovic
7 Figo
8 Ibrahimovic
18 Crespo

A disposizione(Cserék)
79 Carini
13 Maicon
25 Samuel
6 Maxwell
91 Gonzalez
21 Solari
10 Adriano

SAMPDORIA
1 L. Castellazzi
7 Maggio
14 Sala
17 Palombo
77 C. Zenoni
8 Olivera
4 Volpi
18 Parola
11 Bonanni
10 Flachi
20 Bonazzoli

A disposizione(Cserék)
99 Berti
46 Pieri
21 D. Franceschini
33 Bastrini
66 Da Mota
87 P. Castellazzi
27 Quagliarella

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

fsgh
R9!😊 itt a kép majd tedd rá a szöveget...😊

fsgh
Csesza! meg tudod oldani hogy ahova gépelünk legyen egy Inter címer?😊 sztem jól néze ki😊

fsgh
nm😄DD

Matthewpamer
thx 😄

fsgh
ok megbeszéltük: Samp meccs után odadom a képet és az összes szöveget Te írod rá😊

Matthewpamer
csináld meg az alapot had írjam majd rá a szöveget én pls.

<#eljen>

fsgh
ha van rá igény akkor természetesen😊 ha gondoljátok a kupáról és a blrõl is csinálhatok😊 (a Sportingról már nem mert mindjárt Samp meccs...)

fsgh
na vééégre... üljenek rá Mancs nyakára hátha csinál már valamit!! sztem a 10 forduló után nem álunk az élen és kikapunk a Bayerntõl Mancini helye veszélybe kerül...Én összeségében nem mondom hogy annyira rossz edzõ, de eddig nem jöttek be a húzásai

báttyó02
SADASDF:SFDDDDD!!44

fsgh! ugye minden meccs után csinálsz ilyen képet mint a Fio-Inter meccsrõl?!

Mancini, elég volt a hibákból!!!

Sep. 14. 15:04 -Milano- A Szuperkupa végül jól sült el, de csak onnantól hogy 0-3 állt az eredményjelzõn, ráadásul a gyõztes gól a hosszabbításban esett csak. Jól sült el a bajnoki nyitány is, mert a Fiorentina viszonylag késõn tért magához. A Bajnokok Ligájában végül besült a csapat, hiszen úgy szenvedett a nem túl acélos Sporting otthonában vereséget hogy semmi veszélyt nem jelentett a hazai kapura.
Roberto Mancininek nagyon is tudnia kell hogy idén nem hibázhat. Moratti bevásárolt, szinte mindenkit aki szabad volt a játékos piacon. Kellett egy középpályás? Megvette Vieirát? Támadóra volt szükség? Jött Ibrahimovic. De Grosso, Maicon, Dacourt vagy Gonzalez is erõsítést jelentett.
Mancini, a csapat pedig mit csinál? Mikor gyõz, akkor a játék nem meggyõzõ. Egy ilyen játékos keretbõl ennél sokkal többet és látványosabbat kellene kihozni, ráadásul most már ott van a gyõzelmi kényszer is mindenkin. Abba jobb nem is belegondolni ha nem sikerülne megverni a Bayern Münchent otthon…Moratti egyértelmû ultimátumot adott az edzõnek, hogyha egy ilyen idényben mikor a Juve a B-ben van a Milan -8 pontról indul nem jön össze a scudetto akkor Mancininek nincs helye az Inter kispadján. Persze nem egyszerû dolog ennyi emberbõl csapatot gyúrni de egy edzõnek akkor is felkészültebbnek kell lennie olyan közegben mint a mai mikor egymást érik a bajnoki, kupa és válogatott meccsek. Azokon a kevés edzéseken kellene összekovácsolni a társaságot, mivel ez a mostani állapot közel sem megfelelõ. Moratti sem lesz a végtelenségig türelmes, így Mancininek elõbb-utóbb meggyõzõbb teljesítménnyel kell majd elõrukkolnia.

www.internazionale.hu

Matthewpamer
mi serie a
ti serie b

leszarni lehet de felszarni nem ;]]

NAH JÓLVAN ELÉG VOLT ENNYI MOSTANTÓL AZ INTERÉ A TOPIK!!!

Matthewpamer
te nagyon low vagy divatgec!

A magyar atlagfiatal keremszepen.
Klikk klikk klikk (japan turistak fenykepezojenek a kattogasa)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kuktabá
há inkább a Lazio :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

szevasz punci... vissza se gyere

báttyó02
hiába nemvagyok olasz drukker(sõt),de te akkora idióta vagy hogy az hihetetlen adssad
sunyin megnyerik a bajnokságot? inkább a szarventuszod szétbundázta az egész bajnokságot,a bilánnal együtt...nemtom mitvársz hogy ki kapta volna meg a bajnoki cím(ek)et? a lazio vagy mi? 😄DD
de nemtudom mit pazarlom iylen faszokra a szót,mikor akkora divat vagy hogy fáj

1:nem a kérdésemre válaszoltál
2:A szurkolókat miért kell basztatni?Fõleg egy gusztinak...
3:Mi az hogy dagik?!