FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16' M.d.S. Liedson
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
4' Sporting Lisbon 0 - 0 Inter Milan
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
1' Inter lineup: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Grosso; 7 Figo, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Mourinho: az Inter a legjobb!
A Chelsea menedzsere úgy véli, hogy jelenleg az olasz bajnoknak van a legerõsebb kerete a világon.
José Mourinho szerint csapata erõsödött annyit a nyári szünetben, hogy idén meg tudja szerezni a Bajnokok Ligája-elsõséget, ugyanakkor a Chelsea-n kívül még legalább tíz együttes van, amelyiknek megvan az esélye az elsõségre.
- Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, de ezzel így vannak a többiek is. Sokat erõsödtünk a nyáron, jó esélyünk van a végsõ sikerre, de ugyanez elmondható legalább másik tíz csapatról is. Úgy vélem, ha a játékoskeret minõségét nézzük, akkor jelenleg az Inter a világ legerõsebb csapata, de elhanyagolható a különbség a legjobbak között.
Mourinho szerint csapatának nem volt szerencséje a sorsoláskor, mert a Barcelona mellé megkapta a legerõsebb ellenfelet a harmadik kalapból.
- Elsõ ellenfelünk, a Werder volt a legnagyobb játékerõt képviselõ csapat, amelyet kaphattunk a harmadik kalapból. Nem hiszem, hogy a németek tartanak tõlünk, ezen a szinten már minden együttesben a világ legjobbjai futballoznak. Nagyon fontos, hogy gyõzelemmel kezdjük a csoportkört, mert sok nehéz meccs vár még ránk, jól jönne a plusz önbizalom.
peace
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az argentin kapitány meg nem normális,van Riquelmenel jobb irányító is,pl. Aimar,D'alessandro hogy csak két nevet említsek...
csak lassítani tudja a játékot,nem látok benne semmi lendületet,a hetvenes években még sztárjátékosnak számítana de a mai fociban nem elég néhány jó passz meg lövés...
sztem:
Grosso Materazzi Samuel Zanetti
Solari Vieira Dacourt Gonzalez
Zlatan Adriano
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Monday, 11 September 2006 13:56:01
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo
na akkor szezgessünk😊 ebbõl ki lesz a kezdõ 11?😊)
Szerintem nem is olyan nagy hajtás Riquelme mint itt néhányan gondolják...
Örülök hogy szimpatizálsz a csapattal😊 Forza Figo!😊))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hát nemtudom😊 Azért egy Fiorentina aki tavaly több sztárgárdát is kivert azt hiszem, és ott volt a 4. helyen nem olyan könnyû megvernu, ráadásul a Milan a Lazioval játszott, most szerintem a Fio jobb mint a Lazio,és õk csak 2-t rúgtak nekik és õk sem játszottak jobban.
Nem nagyképû kicsit Ancelotti?
Arab nyelvû
Rapidshares
Fiorentina.it-rõl kommentár nélkül
Youtubeos
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bl-be is tuti zlatan kezdeni fog
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szerintem:
ez lenne az ideális kezdõ annak szellemében hogy szerintem a Fio meccsen sokan nagyn elfáradtak...pl Vieira válogatott meccs után kapásból egy rangadó...Meg Figo is fáradtnak tûnt...