FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
19' Sporting Lisbon <0 - 0> Inter Milan
16' M.d.S. Liedson
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Szórjuk meg õkeeet!!!!
4' Sporting Lisbon 0 - 0 Inter Milan

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
FORZA INTER!!!!

1' Inter lineup: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Grosso; 7 Figo, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.

LasCar16
:ASDASDASDAS 😄

#acm

gabber_saviola
így igaz igértem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
alap hogy az Inter a legjobb ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
😄DDD szval vége elismer minket😊)))

Mourinho: az Inter a legjobb!

A Chelsea menedzsere úgy véli, hogy jelenleg az olasz bajnoknak van a legerõsebb kerete a világon.

José Mourinho szerint csapata erõsödött annyit a nyári szünetben, hogy idén meg tudja szerezni a Bajnokok Ligája-elsõséget, ugyanakkor a Chelsea-n kívül még legalább tíz együttes van, amelyiknek megvan az esélye az elsõségre.

- Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, de ezzel így vannak a többiek is. Sokat erõsödtünk a nyáron, jó esélyünk van a végsõ sikerre, de ugyanez elmondható legalább másik tíz csapatról is. Úgy vélem, ha a játékoskeret minõségét nézzük, akkor jelenleg az Inter a világ legerõsebb csapata, de elhanyagolható a különbség a legjobbak között.

Mourinho szerint csapatának nem volt szerencséje a sorsoláskor, mert a Barcelona mellé megkapta a legerõsebb ellenfelet a harmadik kalapból.

- Elsõ ellenfelünk, a Werder volt a legnagyobb játékerõt képviselõ csapat, amelyet kaphattunk a harmadik kalapból. Nem hiszem, hogy a németek tartanak tõlünk, ezen a szinten már minden együttesben a világ legjobbjai futballoznak. Nagyon fontos, hogy gyõzelemmel kezdjük a csoportkört, mert sok nehéz meccs vár még ránk, jól jönne a plusz önbizalom.

nem lételem

😄DDDD jóvan persze, mert az elitcsapatok szurkoloi fele Brazílbuzi, de nekem8 ez az én véleményem a másik a tied, itt haggyuk abba mer ez nem ide való

peace

hunbasser
még mindig nincs új banner :S
mintha régebben ígért volna egyet gabber

ReaL MaDRid x siempre

Az öszes elit csapat topikjában szétnéztem pár fórumon és szinte senki se örült volna Riquelmének...Csak az Interesek...

nem nagy csapat de nagyobb, és majdnem az összes elit csapat hívta, Aimar jó játékos de még egy szaros Valenciába se fért be sõt a Zaragozába se nagyon fog sokat jáccani

Miért talán a Villareal nagycsapat...

ha jobb lenne nem a Zarogozában játszana, már ha játszik

Aimar azért jobb ha összeszedi magát...

eggyik se jobb mint Riquelme

nahtessék...

9csöves9
2 éve is gólkirályt csinált abból a nyomorék Forlanból

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

igazi nagycsapatba nem való én azt mondom...
Az argentin kapitány meg nem normális,van Riquelmenel jobb irányító is,pl. Aimar,D'alessandro hogy csak két nevet említsek...

hidd el nem szarért-hugyért játszik állandóan az argentín válogatottban és ontja a gólpasszokat a Villareal-ban

én helyett és...

olvasok pár argentinos fórumot én nem nagyon vannak oda a játékáért...
csak lassítani tudja a játékot,nem látok benne semmi lendületet,a hetvenes években még sztárjátékosnak számítana de a mai fociban nem elég néhány jó passz meg lövés...

ezt tudom, így már teljesen mind1, csak felhozta a srác a témát én meg válaszoltam

azért mert kibaszott jó játékos, gondolom nem sok spanyol focit és argentín válogatott meccset nézzel?!

A fociban nincs ha...

De kérdem én,miért sztároljátok annyira Riquelmet?

mondom minden olasz focit SZERETÕ...

Vieira sokkal drágább lett volna ha nincs a balhé a Juvéval

fsgh
kell a pihi a középpályásoknak ráadásul Solari és Gonzalez mikor kerüljön be a kezdõbe ha nem egy Sporting ellen...

fsgh
nahh pörögjünk mááár😊)

sztem:

Toldo

Grosso Materazzi Samuel Zanetti

Solari Vieira Dacourt Gonzalez

Zlatan Adriano

Jaja. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR SPORTING V INTER
Monday, 11 September 2006 13:56:01

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 20-player squad for Tuesday's Champions League Group B Matchday 1 game with Sporting Lisbon (Estadio Jose Alvalade at 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

na akkor szezgessünk😊 ebbõl ki lesz a kezdõ 11?😊)

És százszor drágább...
Szerintem nem is olyan nagy hajtás Riquelme mint itt néhányan gondolják...

fsgh
😄DD hát jah vannak a fehér hollók akik mindkettõt szeretik😊) (Mi😄)
Örülök hogy szimpatizálsz a csapattal😊 Forza Figo!😊))

En speciel az olasz focit utalom es az interrel meg megvagyok. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ez teljesen igaz, Riquelme ezerszer jobb mint Vieira és most tényleg nem sok mindent nyujtott az utóbbi meccsen 😊

Ancelotti nyilatkozata: "Az Inter eredménye nem ad okot az aggodalomra. Késõbb velük is foglalkozunk, de majd csak a pályán"

Hát nemtudom😊 Azért egy Fiorentina aki tavaly több sztárgárdát is kivert azt hiszem, és ott volt a 4. helyen nem olyan könnyû megvernu, ráadásul a Milan a Lazioval játszott, most szerintem a Fio jobb mint a Lazio,és õk csak 2-t rúgtak nekik és õk sem játszottak jobban.
Nem nagyképû kicsit Ancelotti?
Na ezt elírtam, nincs 2 Crespo, egyik Crespo helyett Ibrahimovicot akartam írni😊
Riquelme meg szépen osztogatná a labdákat Cresponak, Adrianonak meg Cresponak.
Lehet hülyének tartok majd, de õszintén megmondva én Vieira helyett Riquelmét hoztam volna ide. Amíg néztem a meccset hát Vieira csak sétált fel-alá. Ezen a meccsen nem sokat mutatott de lehet csak én vagyok hülye.
fsgh
1hónapra dõlt ki Cambiasso és Cruz!😞(((((((((8

fsgh
üdvözlünk itt Thomee😊)) Forza Inter😊

Én új vagyok itt, de az Internek drukkolok, szal egy emberrel bõvült az utált emberek listája😉
😄DDD majd megszokod, engem már nem zavar, de csak szólok hogy ezen a fórumon minden olasz focit szeretõ szurkoló utálja az Inter-t, nem kell velük foglalkozni, ennyi

Nem értem most végülis miért a Juve szurkolóknak áll feljebb. Utálnak mert az Internek adták a bajnoki címet, de mégiscsak nem mi csaltunk. Valhol olvastam Juve topicban hogy szerintük az Inter rendezte ezt az egészet.
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
lehet...Én csak örülnék neki mert eddig eredményes😊 de sztem tuti nem lesz kezdõ max csere😊 iszont jó lenne ha Gonzalez kezdõ lenne..kíváncsi vagyok rá..

Matthewpamer
betûtípus még mindig gáz amúgy többi jó
bl-be is tuti zlatan kezdeni fog

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jah kb. ez csak Burdisso helyett Samuel

fsgh
Szerintetek mi lesz a kezdõ 11 a blben?

Szerintem:
J.Cesar

Grosso Burdisso Cordoba Zanetti

Solari Stankovic Gonzalez

Recoba

Adriano Cruz

ez lenne az ideális kezdõ annak szellemében hogy szerintem a Fio meccsen sokan nagyn elfáradtak...pl Vieira válogatott meccs után kapásból egy rangadó...Meg Figo is fáradtnak tûnt...