34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11134 :DDDDDDDddddd -
ryhdeksan #11133 JUVENTINO PEZZO DI MERDA -
ryhdeksan #11132 pont illik a juvera a ronda szóval maradjon csak
-
Csesza #11131 amugy most nézem, baxott ronda ez a Juventuszos eredményjelző Imikém :D -
#11130 csúnya lett volnba ha nem adják:D -
Csesza #11129 és végre megtudom nézni :D -
Csesza #11128 köfi :)
ÉLŐ 20:15 Labdarúgás, Juventus-Inter, olasz bajnokság, 11. forduló (élő) -
-
Csesza #11126 :DDDDDddd -
ryhdeksan #11125 mit siránkzolol nyertünk 3 góllal
D -
Csesza #11124 most azért így végignézve a gólokat, megint kicsit csalódott vagyok, hogy csak ugy bírtunk gólt szereni, hogy kipattanóból,védő balfasságából és tizeneggyesből ellenben a Genova meg egy szép akcióból
jó persze most mindenki azt mondja, hogy mit siránkozok mert nyertünk 3góllal de akkor is, nekem gecire hiányzik a normális játék és az akció golok :S -
Csesza #11123 Cruz elégedett volt
Nov. 1. 05:52 -MILANO- Az Internazionale gárdája ma magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Genoa csapata ellen, Cordoba, Cambiasso, Cruz, valamint Suazo góljával. Utóbbinak a mai gól egyfajta mérföldkő volt, lássuk, hogy miért:
½Nagyon boldog vagyok!½- kezdte nyilatkozatát David Suazo, aki megszerezte első bajnoki találatát az Interben. ½Ez a nagyszerű dolog a futballban, hogy sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Fontos, hogy én mindig keményen dolgoztam és mindig kihoztam magamból a legtöbbet. Néha jól ment, néha nem... Ma végre gólt szereztem és ez is hozzásegítte a csapatot a 3 ponthoz. Nagyon örülök és folytatni fogom a kemény munkát. A legjobb az egészben a csapattársaim reakciója volt a gólom után. Mindnyájan szerették volna, hogy végre betaláljak, ez is azt mutatja, hogy milyen egységes is a mi csapatunk. Lényeges, hogy megtartsuk a jó formánkat, mert ha ez sikerül, akkor nagyon nehéz dolga lesz azoknak, akik le akarnak minket győzni.½
-
Csesza #11122 -
#11121 34 gól ebben a fordulóban:O a ez nem semmi...
3,4 gól per meccs:) -
#11120 téves Cruz volt...:)
ja és végi 4-1-re nyertünk:)) -
#11119 Cruz -
Tomy Lee #11118 -
#11117 4-1!!!!
SUAZO!!!! tiziből -
#11116 Suazo kapásból válaszolt!!!!!!
SUAZO! 3-1! -
ryhdeksan #11115 3-1 suazo végre -
#11114 b@sszameg! 2-1! -
#11113 vagyis senkit se hagyunk le ebben a fordulóban...
vagy mégis? (Roma - Lazio már 3-2 :P) -
ryhdeksan #11112 mindegyik nagycsapat vezet, Inter milan roma
meg a középcsapatok is, juve, fiorentina -
ryhdeksan #11111 adrianot megint nem nevezete ez a fsz -
#11110 2-0!!! Cambiasso!!!!:) -
#11109 2:1 a Rómának -
Tomy Lee #11108 Hol a meccs??Én Roma-Laziot nézek éppen:( -
#11107 Vezet a Lazio -
#11106 meccs van gyerekek!! VEZETÜNK!!!!
Cordoba! 1-0! 8.percben:) -
#11105 Cordoba -
ryhdeksan #11104 nemtom mit sír a juvesok szája bírók csaltak nekik 3-4 évig most meg egyszer ellenük fújtak és nem tetszik -
ryhdeksan #11103 Moratti szerint nincsenek a Juve ellen a bírók
Oct. 30. 07:40 -MILANO- ”Minden évben azt mondják hogy a játékvezetőknek éppen rossz éve van. A bírók nagy része fiatal így előfordul hogy hibáznak. Persze vannak kirívó esetek, mint például most a Juventus meccsen történtek. De ami fontos hogy jelenleg ezek a dolgok nem rendeltetés szerűen működnek már hanem tényleg véletlenszerűen.” mondta Massimo Moratti az Inter elnöke az olasz közvéleményt felkorbácsoló Napoli-Juventus meccs kapcsán.
Moratti szerint most közel sem lesz akkora rangadó a hétvégi összecsapás, egyszerűen csak játszik egymással az Inter és a Juventus. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta. ”Egy normál bajnoki meccs lesz két olyan csapat között amely nagy és dicső múlttal rendelkezik. Persze sokat számít majd ennek a meccsnek a végkimenetele. Bennem nincsenek semmiféle sérelmek a múlttal kapcsolatban, akkor sem hogyha nagyon szeretnék egyesek hogy legyen.”
Ezután már konkrétabban az Interről esett szó, pontosabban a legutóbbi Palermo meccsről. ”Jól alakultak a dolgok az elmúlt időszakban hiszen hoztuk a meccseket. Teljes mértékben elégedett lennék hogyha a jövőben is így teljesítenénk, mind ami az eredményt mind ami a játékot illeti. Stankovic kieséséért kár, de szerencsére akkora nagy baj nincs így egy kis pihenő után visszatérhet majd ő is. Vannak ilyenek, meg kellett már tapasztaljuk Vieira sérülésénél is. Vannak olyan játékosaink akik pótolni tudják majd a kiesetteket!”
Ezt követően a mercatoról kérdezték Morattit. ”A januári dolgokról igen korai lenne még beszélni. Ráadásul januárra már felépül mindenki így teljes lesz a keret így jelenleg nem látom okát annak hogy különösebben nagy tranzakciókba kellene fognunk. Adriano? Nem kell abból akkora ügyet csinálni hogy kimaradt a keretből. Öt támadónk van és a leginkább formában lévőket nevezi az edző. Adriano megítélése a klub számára mit sem változott ugyanolyan fontos része a csapatnak mint korábban. Mások is ki szoktak maradni, nem kell ebből ügyet csinálni.”
Végül pedig Fabio Capello azon kijelentésére reagált mely szerint az Inter az ő tanácsára igazolta le Vieirat és Ibrahimovicot, most pedig ennek köszönhetően állnak csak elől. ”Nem hallottam hogy Capello ilyet mondott volna, de nem az ő tanácsára vettük meg az említett játékosokat. Sőt egyáltalán nem emlékszem rá hogy a tanácsait kikértük volna…” -
#11102 Inter Club Ungheria tuti szervez utazást, több bajnoki és bl meccsre szoktak utazást szervezni,buszos és asszem 3 nap nem klubtagoknak asszem 30 rugó. -
#11101 igen, szerveznek. -
ryhdeksan #11100 bármondjuk 11095 után átgondolom -.- -
ryhdeksan #11099 nem tudja vki szerveznek a dec 23-ai Inter milan meccsre utakat?
ha vki tud vmit privátszervezést vagy vmi honlapot ahol vannak ilyenek írja már le pls
köszi -
#11098 :OOOOo
Részvét! -
Csesza #11097 :O :C
RÉSZVÉT! -
#11096 aimben-amiben -
#11095 Buszbalesetet szenvedet egy magyar autó busz aimben Milan szurkolók voltak 3 halott (Milan-Roma meccsrQl jöttek haza)