34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    :DDDDDDDddddd
  • ryhdeksan
    JUVENTINO PEZZO DI MERDA
  • ryhdeksan
    pont illik a juvera a ronda szóval maradjon csak
  • Csesza
    amugy most nézem, baxott ronda ez a Juventuszos eredményjelző Imikém :D
  • fsgh
    csúnya lett volnba ha nem adják:D
  • Csesza
    és végre megtudom nézni :D
  • Csesza
    köfi :)

ÉLŐ 20:15 Labdarúgás, Juventus-Inter, olasz bajnokság, 11. forduló (élő)
  • fsgh

• Csesza
    :DDDDDddd
  • ryhdeksan
    mit siránkzolol nyertünk 3 góllal
    D
  • Csesza
    most azért így végignézve a gólokat, megint kicsit csalódott vagyok, hogy csak ugy bírtunk gólt szereni, hogy kipattanóból,védő balfasságából és tizeneggyesből ellenben a Genova meg egy szép akcióból

jó persze most mindenki azt mondja, hogy mit siránkozok mert nyertünk 3góllal de akkor is, nekem gecire hiányzik a normális játék és az akció golok :S
  • Csesza
    Cruz elégedett volt
    Nov. 1. 05:52 -MILANO- Az Internazionale gárdája ma magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Genoa csapata ellen, Cordoba, Cambiasso, Cruz, valamint Suazo góljával. Utóbbinak a mai gól egyfajta mérföldkő volt, lássuk, hogy miért:
    ½Nagyon boldog vagyok!½- kezdte nyilatkozatát David Suazo, aki megszerezte első bajnoki találatát az Interben. ½Ez a nagyszerű dolog a futballban, hogy sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Fontos, hogy én mindig keményen dolgoztam és mindig kihoztam magamból a legtöbbet. Néha jól ment, néha nem... Ma végre gólt szereztem és ez is hozzásegítte a csapatot a 3 ponthoz. Nagyon örülök és folytatni fogom a kemény munkát. A legjobb az egészben a csapattársaim reakciója volt a gólom után. Mindnyájan szerették volna, hogy végre betaláljak, ez is azt mutatja, hogy milyen egységes is a mi csapatunk. Lényeges, hogy megtartsuk a jó formánkat, mert ha ez sikerül, akkor nagyon nehéz dolga lesz azoknak, akik le akarnak minket győzni.½

• Csesza
  • fsgh
    34 gól ebben a fordulóban:O a ez nem semmi...

3,4 gól per meccs:)
  • fsgh
    téves Cruz volt...:)

ja és végi 4-1-re nyertünk:))
  • ForzaInter
    Cruz
  • Tomy Lee
  • fsgh
    4-1!!!!

SUAZO!!!! tiziből
  • fsgh
    Suazo kapásból válaszolt!!!!!!

SUAZO! 3-1!
  • ryhdeksan
    3-1 suazo végre
  • fsgh
    b@sszameg! 2-1!
  • fsgh
    vagyis senkit se hagyunk le ebben a fordulóban...

vagy mégis? (Roma - Lazio már 3-2 :P)
  • ryhdeksan
    mindegyik nagycsapat vezet, Inter milan roma
    meg a középcsapatok is, juve, fiorentina
  • ryhdeksan
    adrianot megint nem nevezete ez a fsz
  • fsgh
    2-0!!! Cambiasso!!!!:)
  • bubu13
    2:1 a Rómának
  • Tomy Lee
    Hol a meccs??Én Roma-Laziot nézek éppen:(
  • bubu13
    Vezet a Lazio
  • fsgh
    meccs van gyerekek!! VEZETÜNK!!!!

Cordoba! 1-0! 8.percben:)
  • bubu13
    Cordoba
  • ryhdeksan
    nemtom mit sír a juvesok szája bírók csaltak nekik 3-4 évig most meg egyszer ellenük fújtak és nem tetszik
  • ryhdeksan
    Moratti szerint nincsenek a Juve ellen a bírók
    Oct. 30. 07:40 -MILANO- ”Minden évben azt mondják hogy a játékvezetőknek éppen rossz éve van. A bírók nagy része fiatal így előfordul hogy hibáznak. Persze vannak kirívó esetek, mint például most a Juventus meccsen történtek. De ami fontos hogy jelenleg ezek a dolgok nem rendeltetés szerűen működnek már hanem tényleg véletlenszerűen.” mondta Massimo Moratti az Inter elnöke az olasz közvéleményt felkorbácsoló Napoli-Juventus meccs kapcsán.
    Moratti szerint most közel sem lesz akkora rangadó a hétvégi összecsapás, egyszerűen csak játszik egymással az Inter és a Juventus. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta. ”Egy normál bajnoki meccs lesz két olyan csapat között amely nagy és dicső múlttal rendelkezik. Persze sokat számít majd ennek a meccsnek a végkimenetele. Bennem nincsenek semmiféle sérelmek a múlttal kapcsolatban, akkor sem hogyha nagyon szeretnék egyesek hogy legyen.”
    Ezután már konkrétabban az Interről esett szó, pontosabban a legutóbbi Palermo meccsről. ”Jól alakultak a dolgok az elmúlt időszakban hiszen hoztuk a meccseket. Teljes mértékben elégedett lennék hogyha a jövőben is így teljesítenénk, mind ami az eredményt mind ami a játékot illeti. Stankovic kieséséért kár, de szerencsére akkora nagy baj nincs így egy kis pihenő után visszatérhet majd ő is. Vannak ilyenek, meg kellett már tapasztaljuk Vieira sérülésénél is. Vannak olyan játékosaink akik pótolni tudják majd a kiesetteket!”
    Ezt követően a mercatoról kérdezték Morattit. ”A januári dolgokról igen korai lenne még beszélni. Ráadásul januárra már felépül mindenki így teljes lesz a keret így jelenleg nem látom okát annak hogy különösebben nagy tranzakciókba kellene fognunk. Adriano? Nem kell abból akkora ügyet csinálni hogy kimaradt a keretből. Öt támadónk van és a leginkább formában lévőket nevezi az edző. Adriano megítélése a klub számára mit sem változott ugyanolyan fontos része a csapatnak mint korábban. Mások is ki szoktak maradni, nem kell ebből ügyet csinálni.”
    Végül pedig Fabio Capello azon kijelentésére reagált mely szerint az Inter az ő tanácsára igazolta le Vieirat és Ibrahimovicot, most pedig ennek köszönhetően állnak csak elől. ”Nem hallottam hogy Capello ilyet mondott volna, de nem az ő tanácsára vettük meg az említett játékosokat. Sőt egyáltalán nem emlékszem rá hogy a tanácsait kikértük volna…”
  • ForzaInter
    Inter Club Ungheria tuti szervez utazást, több bajnoki és bl meccsre szoktak utazást szervezni,buszos és asszem 3 nap nem klubtagoknak asszem 30 rugó.
  • ForzaInter
    igen, szerveznek.
  • ryhdeksan
    bármondjuk 11095 után átgondolom -.-
  • ryhdeksan
    nem tudja vki szerveznek a dec 23-ai Inter milan meccsre utakat?

ha vki tud vmit privátszervezést vagy vmi honlapot ahol vannak ilyenek írja már le pls

köszi
  • fsgh
    :OOOOo

Részvét!
  • Csesza
    :O :C

RÉSZVÉT!
  • bubu13
    aimben-amiben
  • bubu13
    Buszbalesetet szenvedet egy magyar autó busz aimben Milan szurkolók voltak 3 halott (Milan-Roma meccsrQl jöttek haza)