FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohaggyanak meg, mindenkit felvásárólnak

szegény ObiMikel is meg fogja szívni

fsgh
tuti elvizi a Cselzi😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

inkább maraggyon a WestHam-ben 😊

fsgh
ha annyira oda vagy Tevezért jövõre láthatod a Cselziben😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

áttyákátászrófá :ASDFsdaasadsa

grat neki, de megin szegény Tevez-éket verték el :S

a csapat eggyik leghasznosabb játékosa, Cambiasso után - nem nagyon figyelsz oda ugylátom meccsenként

túlsztárolják??? ezt eddig nem nagyon vettem észre! Adriano-t igen, de Javiert nem!

fsgh
FT West Ham U. <0 - 2> Newcastle U.
41' C. Babayaro
45' T. Mears
50' <0 - 1> D. Duff
74' M. Harewood C. Moore
75' <0 - 2> O. Martins
77' S. Parker
78' P. Konchesky

Martins gólt lõtt

nem tetszik a stílusa olyan snassz h csak na-meg sztem túlsztárolják rettentõen
közel se teljesít annyit amennyit áradoznak róla
recoba meg sérült ja de ha nem akkor se játszik

violence can be used for good - JUSTICE

fsgh
pont a Szökéssel egyidõben lesz a meccsünk😞...mind1 majd letöltöm😛

J. Zannetival mi a bajod?

Recobát azért nem játszatják mert állandóan sérült,mint most is...

<#hehe>
leszögezem nem ezért van sok kedvencem
és régen az intert is bírtam
csak most véleményem szerint nagyon régóta temetõ lett
tényleg rosszul igazolnak és folyamatosan
vieri mikor még itt volt az összes milan-interen internek szurkoltam de most már...se híre se hamva recobát nem játszaják csak alig egyedül crespo aki majdnem mindíg játszik és birom
hozáteszem ha materazzi-cordoba-j zanetti-vieira-ibra-adriano elmegy és helyettük olaszokkal feltöltik a csapatot semmi bajom nem lesz az interrel addig marad ez az állapot

fsgh
az a gz hogy neked nem tudom az orrod alá dörgölni hogy kikapot a kedvenc csapatod mert neked anyi van hogy az egyik úgyis nyer😄DDDDDDD

roma 2vel megy-ja és pizzaro lõtte<#wink>

Láttad a meccset?Mert ha nem akkor kár itt mondogatnod hogy szar az Inter...
Na majd a Parma megleckézteti a Milant úgy érzem...

Szabi 22
Értelmetlen .... gyerek!!!!

fsgh
a jopofizol utáni rész még így is áll^^

Szabi 22
Hátha ez nekd jó pofizás akkor te teljesen ...... vagy!!!!!! Arra akartam utalni hogy milyen gyengék vagytok hogy a sampdoriát nem tudtátok leverni így jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
plz Csesza törölj már...nem kellenek ide ezek a kommentek...

Internazionale-Sampdoria 1-1<#action>

fsgh
40' Siena <0 - 0> AS Roma
27' E. Brevi(piros)
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

jó lenne ha nem nyerne a Roma...bár erre kicsi az esély fõleg hogy emberelõnyben vannak😞

fsgh
Milan topicban fikázol itt meg jópofizol..na manjél te a pics**....

Szabi 22
Jó azaz 1-1 nektek! Nézzétek a jó oldalát nem kaptatok ki!

fsgh
azért annyira nem vagyok jó angolból de a fõcm magáért beszél...:

IBRAHIMOVIC: "WE TRIED EVERYTHING"
Saturday, 16 September 2006 23:51:53

MILAN - Zlatan Ibrahimovic spoke on Inter Channel after the 1-1 draw with Sampdoria. "It is very nice to play in this stadium. I'm happy to be able to play here and I always try to do my best," he said. "Unfortunately it didn't go well today but we tried everything to score and win. We only got a point today and it is not enough, but we still have many matches to play so we're looking ahead."

Mi Mindig fáradtak vagyunk<#szomoru1> erõnléti problémák is vannak😞

fsgh
Legnépszerûbb témák
1. F1CHL - Retro
2. 18 Wheels of Steel Haulin
3. GTR 2 - FIA GT Racing Game
4. FIFA 07
5. '80 as évek zenéi
6. Film Kvíz
7. Windows: Vista (Longhorn)
8. FC Internazionale ------------><#ravasz1><#circling>
9. Battlefield 2
10. O. City (Fórumos kalandjáték)

fsgh
logikus fogjuk a bírora...(mondjuk tényeg ellenünk fújt de ez akkor sem mentség...)

Az öngól!

Adriano nem megadott gólja

Mancini:”Tagliavento rosszul vezette a meccset”

Sep. 16. 23:24 -San Siro- Roberto Mancini a játékvezetõt, és nem a játékosait okolta a Sampdoria elleni 1-1 miatt. ”A Sampdorianak megítélt 11-es nem volt büntetõ. A szabálytalanság még a tizenhatoson kívül kezdõdött meg, ez egyértelmû. A játékvezetõ rosszul vezette a meccset, ráadásul soha nem volt akció közelben. A mi csatárainknak lefújt mindent, az ellenfélnél pedig semmit pedig lett volna mit. Ráadásul Adriano és Vieira gólja is szabályos volt, így érthetõ a felháborodásom. Rengeteg helyzetet kialakítottunk, de a labda vagy elkerülte a kaput vagy Castellazzi remekelt. Aztán jött a 11-es, majd pedig csak mi voltunk a pályán. Mindenképpen gyõzelmet érdemeltünk volna, bár a támadó felfogás miatt könnyen le is kontrázhattak volna. Nem nyertünk pedig kellett volna, de lesz még ilyen meccs bõven ebben a szezonban, remélem tudunk majd tanulni a ma estébõl.”

http://www.internazionale.hu/

fsgh
sorry de most nem csinálom ujra😞 nincs hozzá hangulatom fõleg az 1-1 miatt.. úgyis mindjárt szerda..

Matthewpamer
isten ments 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

berakom, de ez így gáz

fsgh
legközelebb figyelek...de ha gondolod r9 és csinálod minden bajnokira bl-re kupára akkor átadom a melót😊

Matthewpamer
nem én csináltam 😊
majd legközelebi ugy lesz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ugyanaz a szint...sõõõt

csak egy kérésem lenne, az Inter logó legyen már elõször hogyha hazai pályán játszunk!

fsgh
ennyire szar lenne szerintetek? Rosszabb mint Mancs?

Erikson?nane...

sztem is...

fsgh
Mancininél jobb lenne-.-

Matthewpamer
azt ide ne hozzák az egy csicska

fsgh
Edzõ kérdésre felmerül egy ujabb alternatíva: Eriksson...

fsgh
zsír thx😊
úgy kedd körül majd megcsinálom a Romásat is😊

Matthewpamer

Zsolti9014
Lippi nem megy oda

Hajrá Magyarország!

9csöves9
amikor nálatok volt akkor is a világ egyik legjobb edzõje volt,nem a tapasztalatlansággal volt a gond

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
az lesz..Lippinek örülnék...Roma elleni rossz eredmény tuti Mancini menesztését vonná maga után...na jo 8all

menny aludni...

fsgh
tökre el vagyok kenõdve... azt hittem végre egy jó szezon😞(( erre Sporting ellen 0-1 aztán Samp ellen 1-1 a Roma mecsre már godolni sem merek😞 Fio is majdnem visszahozta a meccset😞 Szuperkupán is 3-at kaptunk😞( Teljesen pesszimista vagyok a jövõvel kapcsolatban...

fsgh
MANCINI HAGYD EL A SAN SIROT MOST! (big brother😛)