FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
basszameg...rossz a kép a sport2-n😞(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
5 védõ..érdekes...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 4 Zanetti, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 25 Samuel, 6 Maxwell, 7 Figo, 21 Solari, 91 Gonzalez, 10 Adriano

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
#5422 ezt tökre nem annak szántam...

kötekedjetek csak

violence can be used for good - JUSTICE

fsgh
Csesza tudom hogy mostanába sokszor váltottuk a háteret de nem lenne jobb ez?(tudom a mostanit is én ajánlottam...)
csak egy ötlet ha nem akkor nem😊

fsgh
jaja😊) mindig örül mert mindig nyer vki😄DDDDDDDdddd

fsgh
Mancini:”Nem estünk össze”
Sep. 20. 09:01 -Milano- Roberto Mancini szerint egy félig megtett rossz lépés miatt nem kellene pálcát törni felette és a csapat felett, de a múlt történéseibõl tanulva nincs meglepve a kialakult helyzet kapcsán. ”Amióta megkaptuk a scudettot, azóta egyesek folyamatosa bizonyos hangulatot keltenek a csapat ellen. Ezek a hangok alig várták az elsõ rossz lépést hogy a kritikák áradatát zúdíthassák ránk. Nem eshetünk össze, nem bizonytalanodhatunk el, sem mi sem szurkolóink. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében hogy visszaállítsuk az egy héttel ezelõtti állapotunkat.”
A két elsõ meccsen még nyert az Inter, azóta viszont egy vereség, egy döntetlen a mérleg. ”Nem vagyunk verhetetlenek. Nézzék a BL gyõztes Barcelona is ki tudott kapni a Sevillatól a Szuperkupa döntõben 3-0-ra. Tudom sokan várták ezt az elsõ nehéz idõszakot, de ki kell ábrándítsam õket ilyen van és normális egy csapat életében. Továbbra is a munka lesz az elsõ számú dolog amelyet teljesen nyugodtan végzünk és ugyanígy várjuk a szerda esti meccset is.”
Ezután Mancinit Adrianoval kapcsolatban kérdezgették. Felmerültek olyan kritikák (ismerõs nem? – a szerk.). mely szerint a támadónak testsúly problémái vannak.”A testsúly nem egy olyan fontos dolog, kissé túldimenzionálják ezt a sajtóban. Lehet tõlem 50 kiló vagy akár 200 is, az számít hogy mikor a pályára lép azt az akaratot lássam rajta mint a Samp ellen a hajrában. A többi nem számít. Minden csapatnak van 3-4 támadója, ebbõl kettõ játszik csak egyszerre. Nézzék a Milannal a két világbajnok Inzaghi és Gilardino is csak felváltva játszanak, mégsem kelt senki sem hangulatot Ancelotti ellen. Tehát nem tartom problémának a rotációt, hiszen teljesen normális dolog.”
Ibrahimovical ellenben semmiféle probléma nem merült fel eddig, sõt minden mérkõzésen lehetõséget kapott 90 perc erejéig. ”A Sampdoria ellen Zlatan nagyon jól játszott. Meg tudta tartani a labdát, be tudta vele várni a társait sokszor nehéz szituációkban is. Fantasztikus játékos, aki még nincs száz százalékos állapotban, de így is hihetetlen dolgokra képes.” Végül pedig Mancini a saját pozíciójáról beszélt. ”Úgy érzem hogy senkit sem kell meggyõzzek. Csinálom a dolgomat, úgy ahogyan eddig is tettem. Most az a legfontosabb hogy a következõ meccseken is jól teljesítsünk és eredményesek legyünk.”
A hírt küldte: gaRRy

Matthewpamer
legalább minden meccsen szorít vkinek xDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
igazából neked nincs kedvenc csapatod csak ha belenézel 1-2 meccsbe akkor tudod kinek szorítasz...gondolom én..

Matthewpamer
jolvan sztem nyiss egy "divat vagyok" topicot és oda írkálj ciao

már párszor leírtam kinek miért...igen chelsea is-kb7-8éve ezeknek a csapatoknak szurkolok
amúgy az angol a kedvencem

fsgh
3-0-ra vezetni fog a Roma és 5-3-ra nyerünk😄DDDDDDDDDDDDDDdd

Matthewpamer
nálad a nekünk 18 csapatot jelent

na tippjeitek vannak?
roma topikban 2-1 és 3-2 nekünk eddig a sláger
sztem sima 1-1

fsgh
ez Arial black!!!nem tom miért ilyen.....

#5415 :Jó meccsnézést😊 FROZA!😊

Nyah, jó meccsnézést, én elhúztam természetesen a meccset én is nézem

FORZA INTER

Matthewpamer
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILYEN BETÛTÍPUSOD VAN BASZKI?😄DDD MIÉRT RECÉS A SZÉLE OLYAN IDEGESÍTÕ ÍRJ ARIELLEL VAGY MITTOMÉN!!!
😄

fsgh
zzel arra céloztam hogy tuti kapunk gólt...
😄D

huhhh, gyõzni csak így lehet...

vszeg több gólt kell rugni mint amennyit kapunk 😛

fsgh
jó nem lenne de a mostani helyzetben több gólt kell rugni mint kapunk..(elözõ meccsek tanulsága...)

nem lenne jó ha gólt kapnánk már megint

fsgh
😄DDDD én az elsõ helyére 2-t írnék a második helyére 5-t 😄DDDD

jah-jah valami ilyesmire gondoltam 😛

jah meg az eslõ X helyett legyen egy 0-s a második X helyett mondjuk egy 2-es, thx 😄DD

fsgh
???😊

aza zõd és az a szürke legyen inkább fehér, thx 😄

fsgh
vagy így vagy r9 megcsinálja ha itt lesz😊

R9nek ha erre téved😊

fsgh
majdnem ugyanaz😄

elégé kihat majd az e-heti hangulatomra ez a meccs...

R9 itt vagy-e?vagy írjam rá én a szöveget?

jah én sem nagyon alszom ma, igaz én 6kor kelek 😛

fsgh
ezt számolom Samp meccs óta😊)) hétfõ már csak 2 nap kedd már csak egy és most itt vagyok😊))ma se alszom sokat😄DDpedig holnap 5:30kor kelek😛

jaja, már rendes kattogok 😊

fsgh
de sok minden múlik a ma estén:S

FORZA INTER!!!

fsgh
ja viszont Roma ellen figo király volt ugyanazona poszton...

#5398 : gondoltam poén😊 meg nem annyira off mert nálunk játszik😊 de ha nem tetszik akkor bocs.😄

akkor minek linkeled be?

ha ez lesz akkor egy sima 4-4-2

Figo multkor se válta be irányítónak, akkor inkább Stanko-val helyet kéne cseréljenek

fsgh
Gazetta szerint a kezdõ:

1 Toldo
4 Zanetti
2 Cordoba
23 Materazzi
11 Grosso
14 Vieira
15 Dacourt
5 Stankovic
7 Figo
8 Ibrahimovic
18 Crespo

A disposizione
79 Carini
13 Maicon
25 Samuel
6 Maxwell
91 Gonzalez
21 Solari
10 Adriano
Allenatore
Mancini

sztem most nem gondolják jól...mármint Crespo nem lesz kezdõ...

fsgh
na ez egy loál szám

😄DDD

fsgh
pontosabban:

---------------------TOLDO-------------

-----GROSSO--MATERAZZI--SAMUEL--ZANETTI-------

--------------------VIEIRA------------------------

--SOLARI---------------------------STANKOVIC-----

---------------------FIGO------------------------------

-------------ADRIANO-----IBRAHIMOVIC--------------

fsgh
80 éves a San Siro
Sep. 19. 19:01 -Milano- 80 évvel ezelõtt adták át Milanoban a San Siro stadiont, melyet a Milan akkori elnöke Piero Pirelli építtetett. Akkor egy klasszikus angol mintájú stadion lett átadva négy oldalon lévõ tribünnel 35.000-es befogadóképességgel. 1926.szeptember 19-én játszották le rajta az elsõ edzõmeccset amelyen az Inter 6-3 arányban verte meg a Milant. Az elsõ bajnoki találkozóra aztán október 6-án került sor mikor a Milan a Sampierdareneset fogadta és szenvedett tõle 1-2-es vereséget. Az elsõ nemzetközi meccset 1927.február 20-án játszottak le, Olaszország és Csehszlovákia nemzeti csapatai közt, a végerdmény 2-2 lett. 1945-ig a stadion a Milan bázisa volt még az Inter csak vendégként lépett itt pályára. ´45 óta viszont mind a két milánói klub hazai pályaként birtokolja a létesítményt.
1935-ben a Milan teljesen megvette a stadiont majd a bõvítését elkezdték tervezni. Eredetileg 150.000-es stadiont akartak amibõl végül 100.000-es lett. 1952-tõl 1955.októberéig tartottak az építkezések melynek következtében egy 85.000 férõhelyes aréna került átadásra. Átalakításokon esett keresztül az 1990-es világbajnokság elõtt is, akkor nyerte el a mai arcát és véglegesült a 85.700-as befogadóképesség. A hírt küldte: gaRRy

fsgh
Serintem egy 4-1-3-2-vel kéne felálnnk...Grosso-Materazzi-Samuel-Zanetti-Vieira-Stanko-Figo(csatárok mögött)- Solari-Ibra-Adri
(igazából ez egy rombusz lenne)
kockázatos felálás de ha bejönne megszórnánk a Romát...

hunbasser
elõször a címet úgy olvastam h kúrogatná 😄DDDD

benézhetnél a Monoton design shopba is

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR ROMA TRIP
Tuesday, 19 September 2006 16:46:59

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 21-player squad for Wednesday evening's Serie A Week 3 match against Roma (Stadio Olimpico, kick-off at 20:30):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

fsgh
A fél Inter kirúgná Mancinit

Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetõi és játékosai is megosztottak Robert Mancini vezetõedzõ menesztését illetõen. Van aki, elküldené, van, aki marasztalná.

A vártnál gyengébb rajt után (vereség a BL-ben, döntetlen a bajnokságban) felmerült Roberto Mancini azonnali menesztése is a milánói klub vezetõinek megbeszélésén, ám az elöljárók végül néhány hét bizalmat szavaztak a szakembernek.

A vezetõség tagjai közül többen azonnali váltást sürgettek, mielõtt nagyobb gondba kerülne a gárda, mások azonban idõt adnának a fiatal szakvezetõnek a bizonyításra. A futballisták között is megy a vita, hogy melyik megoldás lenne a legjobb az eredményesség szempontjából, a hírek szerint néhány kulcsjátékos (Figo, Stankovic) lojális maradna az edzõhöz, míg mások szerint (Zanetti, Adriano, Materazzi) õ az eredményesség kerékkötõje.

Kérdés, hogy vezethet-e bármi jóra, ha a futballisták is az edzõkérdéssel foglalkoznak, ahelyett, hogy kizárólag a játékra koncentrálnának…

forrás: samsungsport.hu

izzik háát😛

Mancini három sorsdöntõ meccse

Sep. 18. 10:06 -Milano- Nagy a csalódottság az Inter háza táján, ugyanis nem sokan gondolták hogy a firenzei gyõzelem utáni két meccsen majd csak egy pontra fogja futni a kékfeketéktõl. Ez a hét pedig a végtelen türelmérõl híres Massimo Morattit is kihozta a sodrából, de erre lehetett is számítani. Nincs kimondva, de ilyen helyzetekben nem is kell, az elkövetkezendõ nyolc nap sorsdöntõ lehet Roberto Mancini szempontjából. Szerdán idegenben a Roma, vasárnap otthon a Chievo még jövõ héten otthon a Bayern München lesz az ellenfél.
Mancini a szombati meccs után levette a felelõsséget a játékosairól, mivel a balszerencsét és a játékvezetõt okolta a döntetlen miatt. A sajtó és a hírportálok pedig kezdik suttogni a neveket: Erikkson, Lippi, Hector Cúper…Persze Olaszországban ezzel semmi gond nincsen, amennyiben nem megy a csapatnak akkor azonnal az edzõ fejét követeli mindenki, Mancini nyárról már emlékezhet erre mikor a szirének folyton Capello nevét üvöltötték nap mint nap a nyilvánosság felé.
A meccs után Moratti is bírálta Tagliaventot, felrótta neki hogy Stankovic ellen elkövetett szabálytalanságért nem járt büntetõ, illetve hogy elvette Adriano szabályos gólját. Jutott egy kis kritika Cresponak de Adrianot csak dicsérte a tulajdonos. Aztán reményét fejezte ki hogy a jövõben a támadók lõni fogják a gólokat és nem lesz senki aki majd érvényteleníti ezeket.
Nézzük Moratti miképpen látja a gyengébb fizikai állapotot. ”A világbajnokság nem tett jót a keretnek, hiszen a kulcs embereink késõn értek vissza a nyaralások miatt. De most már mindenkinek fel kell fognia hogy hol van, mivel 22 olyan játékos áll a rendelkezésünkre akik azonos képességûek és bármikor lehet rájuk számítani. Remélem ezek a feltételek melyeket sikerült megteremtenünk elegendõek lesznek a sikeres szerepléshez. Az Inter nem a világ legerõsebb csapata, de egy jó gárda amely képes nyerni, döntetlent játszani és még kikapni is. Három napunk van a következõ meccsig, amelyet mindenképpen meg kell nyerjünk. Remélem mindenki kellõképpen fel fog készülni a szerda estére.”

nahvégre, izzik a pitsája 😛

elvileg a ManU visszaadta kölcsönbe a Sao Paolonak

fsgh
Se Munál se az empoinál nem találtam...elveszett a bermuda háromszögben😛 vagy nem tom...

most jutott eszembe! ez tuti igaz?, mert ugytudtam hogy õt már rég leigazolta a ManU

fsgh
egy kis kifakadás tõlem a Sporting és Samp meccs árnyékában:

Én azon gondolkodom hogy átok ül ezen a csapaton??? Mert volt már 8 féle edzõ volt már nagyon sok féle sztár futballista...és valahogy sehogy se akart össze jönni semmi...aztán most itt vagyunk 2x olyan jól erõsítettünk mint általában 1 rivális kiesett egy -8 pontról indul...és mi történik?megint van valami gebasz a játékunkkal...nem hiszem el...lassan azon gondolkodom hogy ha maga Murinyó vgy Fergusson ülne a padunkon se lenne jobb... Annyira hihetetlennek tûnik hogy 10 éve folyamatosan mennek jönnek a jó edzõk és játékosok és nincs eredmény ez nagyon elkeserítõ😞 Én személy szerint nagyon csalódott leszek ha idén ebben az ultra megkönyített/lebutított bajnokságban nem sikerül az elsõ helyen végezni...meg még azt nem értem hogy a nagy sztárok nagy multal maguk mögött miért felejtenek elfocizni ha ide jönnek??gondolok most itt ls sorban Vieirára,Crespora...Talán még Grossora is de neki úgymond van alibije hisz vb-n volt motiválatlan mert világbajnkságot nyert...de akkor is😞 nagyon szükségünk lenne egy 11-es kiharcolós és gólt lövõs Grossora mint a vb-n...

ez most így kijött belõlem😞 De mint mindig a továbiakban is bízom a csapatban és a javulásban..Ebben a helyzetben sztem a játékosok és az edõ a hibás..ha ez így marad valakinek menni kell és mivel a játékosainkat nem küldjük el egyenként ezért mancini fog menni ha nem mutat valamit a csapat...

FORZA INTER!

fsgh
jaja...pedig nagy thetsé õ is...na mind1 e már nem ebbe a topicba tartozik😉