34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
ryhdeksan #11216 én is.... mancini meg ezek az okos megoldások .D -
#11215 nah elvileg Cruz kezd...jobban örültem volna Cresponak. -
ryhdeksan #11214 gabber úgy készülsz erre a meccsre mint okt23án a rendőrök a tüntetők ellen -
ryhdeksan #11213 nah késik a meccs
tovább húzzák az izgalmakat ;]] -
Xtra99 #11212 Forza INTER !!!!
A többi csak szöveg ... -
#11211 Lajos léccives, go a Juvetopikba -
#11210 ezt én értem nem is azt mondom h ne nézzék ezt a topikot csak az értelmét nem látom...csak az ilyen lekezelő válaszokat kapom #11207...
mind1 ne offoljunk nemsokára indul a meccs és reméljük mindenki a "helyén" marad a meccs alatt:)
remélem amúgy sok gólos meccs lesz:) -
Csesza #11209 fejezdbe te is a picsába, komolyan -
ryhdeksan #11208 ugyanolyan joguk van nézni is meg írni mint mindenkinek bármelyik topicba -
#11207 szeretek nevetni -
ryhdeksan #11206 ok, lemgyek akkor nézem a plazmán addig -
#11205 de itt nem is a visszaszólásokrol van szó...azt sem értem minek nézitek az Inter forumot folyamatosan? mi rá a magyarázat? Intert nem bírjátok így aztán gondolom nem fanolásbl vagytok itt:D de akkor miért? nem kötekedés csak nem értem... -
#11204 szerintem 1 db ember írt valamit a leszólásokra mostanában -
Csesza #11203 mind1, nem kell az ilyen dolgokkal foglalkozni
inkább speedezd be magad a meccsig és írj meccs közbe
*jah és sajna az első félidőben vszeg nem leszek gép közelben ugyhogy addig Matyi légyszíves fogd vissza magad, mert addig nem lesz aki töröl :D -
#11202 szerintem teljesen korrekten végzi a munkáját...:) Az meg hogy néha R9 elborul...már megszoktuk:DDdd
1 kérdés a Juvésok mi a fenének járnak ide??? lesben álnak hogy mikor szoljuk le a Juvét és kapásból visszaszólnak vmit? vegyék ki szépen a favból az Inter topikot és máris minden probléma megoldodik...vagy aért van nekik a favban ez a topik mert annyira érdekli őket hogy mi folyik az Inter háza táján?... -
ryhdeksan #11201 majd bigyó felügyelő jön és propellert növeszt a fejéből :] -
Xtra99 #11200 Ez már juven'tino terror :) -
#11199 akkor új "felügyelőt" keresünk, ha ez megy tovább -
ryhdeksan #11198 én topikom én nyitottam, ő csak felügyel rá -
ryhdeksan #11197 jójó
ez csak a meccs előtti izgalom teszi velem
de ha kikapunk akkor inkább kihúzom a zsinort .D -
#11196 Csesza takarítsd ki a topikod, remélem legközelebb jobban elfogod látni a munkádat. Mátyás a tiszta lapot azt nem arra értettem, hogy újra előveszed ezt az ovis stílusodat.
Kulturált fóumozást szeretnék látni mostantól, köszönöm.
-
#11195 na akkor be is teszem gyorsan favba a Juve topikot:D kiv leszek mit alakítasz.:DDDd
am én nem vagyok olyan nagyon optimista...szerintem x lesz:S -
#11194 Remélem minden Inter drukker így látja a csapatunkat, és majd a Noname-ek eldöntik a meccset... -
ryhdeksan #11193 sztem is :DDDDDDDDDDDDDD
de 1 hétig pest ahol nincs netem szóval türhető lesz ;DD -
Csesza #11192 tudom, de szvsz kedves Mátyás te ma megin bannolva leszel :D -
Csesza #11191 -
#11190 5 pont -
Tomy Lee #11189 Már nagyon vártam ezt a meccset.Jók leszünk sz.tem!Nagy iram,hajtás lesz.
Győzni fog az Inter(fogadtam is rá elég jót)!
-
#11188 4 pont előnyünk lehet -
#11187 na emberek fel van adva a labda!!! Empoli kiegyenlített:) este nyerni KELL -
ryhdeksan #11186 azt ugye tudod hogy nagyon sokat kell majd törölnöd
amugy meg a juvesok lelke pokolra van itelve mert azt a bunt amit csinaltak 1000 miatyank se bocsájtja meg -
#11185 hát eddig nem igen hajráznak:SSS -
Csesza #11184 A MA ESTÉRE VALÓ TEKINTETTEL, ELŐRE MONDOM, HOGY NEM ÉRDEKL KI JUVE ÉS KI AZ INTER SZURKOLÓ, MINDEN OLYAN HSZ-T TÖRÖLNI FOGOK AMI ÚGY GONDOLOM KICSIT IS SÉRTI A MÁSIK CSAPAT SZURKOLÓINAK KIS LELKÉT ÉS NEM ÉRDEKEL SENKI ELLENVÉLEMÉNYE, AKINEK MAJD NEMTECCIK MEHET REKLAMÁLNI A TSZ-BE -
Csesza #11183 nah, hajrá empoli :) -
Csesza #11182 nem a névre kell menni -
Csesza #11181 nemhát, 1 napig megszerethetem, ha nyerünk :) -
ryhdeksan #11180 te nem is szereted luízt -
ryhdeksan #11179 JUVENTUS (4-4-2): Buffon; noname, Legrottaglie, noname, noname; Camoranesi, noname, C.Zanetti, Nedved, Del Piero, Trezeguet. Edző: Ranieri.
Cserék: 12 noname, 19 noname, 5 Zebina, 4 noname, 7 Salihamidzic, 20 noname, 9 Iaquinta. -
Csesza #11178 remélem Figo-t egy győzelemmel ajándélozzuk meg a 35. születésnapján :)
Buon compleanno a Luis Figo!!! -
Csesza #11177 még 1 kis szösszenet :)
Ma este ismét a Juventus lesz az ellenfél!
Nov. 4. 10:55 -TORINO- Ismét a Juventus lesz az ellenfél! Igen eltelt egy idény és újra jöhet az a csapat amely ellen minden másik komoly elszántsággal készült. Igen nagy volt a sajtóvisszhangja ennek az összecsapásnak így most a találkozó napján szemezgessünk ezekből.
Kezdjük Ibrahimovical. Zlatan kijelentette hogy amennyiben gólt lő ma este nem fogja érdekelni a volt csapata ő bizony örülni és ünnepelni fog mivel őt gyakorlatilag annak idején kirakták a Juventusból hiszen a szerződéshosszabbítás helyett Secco közölte vele hogy ha valaki megkeresi nem fognak ellene tenni semmit. Ibra azt is elmesélte hogy egy időben Mancini Van Basten videókat nézetett vele hogy lesse a holland klasszis mozdulatait és tanuljon tőle.
Akkor térjük át Mancinire, ő mit is mondott tegnap. ”Tudom mi lesz az első kérdés: miért nincs Adriano? Nem lesz ott Torinoban, ez egy közös döntés volt. De akkor beszéljünk most a meccsről is. Véleményem szerint ez a meccs három pont sorsáról fog dönteni és semmi másról mivel nem hoztak új szabályokat a bajnokságban. Nyernünk kell mint minden más meccsen, mert csak így maradhatunk a tabella elején. A sorsolásunk pedig… Nos szerintem jóval nehezebb mint a riválisainké.”
Ezzel kapcsolatban foglalkozzunk kicsit Adrianoval. Tudjuk miképpen fogadta a Genoa meccs előtt a hírt a játékos, ennek egyenes következménye lehetett csak a mostani kimaradása is. Elvileg lehet magyarázni a dolgot Stankovic és Vieira kiesésével melynek következtében több középpályást kell nevezni a meccsekre. De a valós ok valami más lehet, senki sem nyilatkozik róla pedig annak idején a BL listáról kimaradását azzal magyarázták hogy legalább a bajnokságban teljes erőbedobással játszhat majd. Hát ez nem jött be…
Menjünk tovább. Megkérdeztek 100 labdarúgásból ismert illetve egyéb közéleti személyiséget a meccs végkimenetelével kapcsolatban. 42 szavazat érkezett az Inter sikerre, 30 a döntetlenre, még 28 a Juventus diadalára. A véleményüket elmondók 40%-a szerint Ibrahimovic lesz aki eldönti a meccset 17% szerint Trezeguet lesz az 43% pedig másra voksolt (Del Piero, Crespo, Buffon vagy más). Marcello Lippi nem tudta megjósolni a győztest viszont szerinte az Inter a bajnokság legerősebb együttese. Roberto Boninsegna hét szezont az Interben töltött hármat pedig a Juventusban, ő így vélekedett. ”Nem lesz egy szép meccs, sok szabálytalanságot és nagy csatát várok. Szerintem a csatárok fogják eldönteni a meccset. Örülök hogy újra megrendezésre kerül a derby d’Italia, hiszen a Juve nélkül nem volt teljes a bajnokság. Hogy ki nyer? Nem tudom de az Intert most erősebbnek látom mivel a kispadon náluk sokkal jobb játékosok ülnek.” Pietro Anastasi többet játszott a Juventusban szerinte a hazaiak fogják nyerni az összecsapást. Altobelli jó, színvonalas meccset és Inter diadalt vár. Sokan vannak akiket megkérdeztek eltérőek a vélemények mindenesetre érdekességnek el lehet olvasni őket.
Végül pedig nézzük a várható kezdőcsapatokat:
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Nocerino, C.Zanetti, Nedved, Del Piero, Trezeguet. Edző: Ranieri.
Cserék: 12 Belardi, 19 Criscito, 5 Zebina, 4 Almiron, 7 Salihamidzic, 20 Palladino, 9 Iaquinta.
Sérült: Boumsong, Andrade. Eltiltva: senki. 3 sárga lapos: Nedved.
INTERNAZIONALE (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Samuel, Cordoba, Chivu; Figo, Dacourt, Cambiasso, J.Zanetti; Ibrahimovic, Crespo. Edző: Mancini.
Cserék: 22 Orlandoni, 6 Maxwell , 24 Rivas, 31 Cesar, 21 Solari, 29 Suazo, 9 Cruz.
Sérült: Materazzi, Vieira, Toldo, Stankovic, Jimenez. Eltiltva: senki. 3 sárga lapos: Ibrahimovic, Samuel