FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Grossoé szerintem nem volt annyira durva,ütõmozdulatot nem csinált csak kint volt a könyöke

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

lekönyökölte az ellenfél eggyik játékosát a meccs végén

DJ Bee18
Nem láttam, mit mûvelt Grosso?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

megérdemeltük a vereséget, ugyláccik a volt Juve-soknak nagyon megy a piroslap gyüjtés...

Grosso meg... ehhez nincs mit hozzáfûzni

fsgh
azt hiszem ehez nincs mit hozzáfûzni,....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
na elsõ félidõ...Ibra az elején nagy helyzetet hagyott ki..de különben lehetne pörgõsebb is a meccs...nem tom mit szólnék egy x-hez...azért hazaiban csaknyerni kéne...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jbal
LasCar16
hajrá, haza a bajorokkal<#levele>😛 sok gólos meccsre számítok😛

#acm

fsgh
Mancini: "A középpályánk krízisben van, hiszen sem Vieirara sem Cambiassora nem számíthatok, ráadásul Dacourt sincs száz százalékos állapotban, a fogait összeszorítva fog majd játszani. Vagy a 4-3-1-2-õt vagy pedig a 4-4-2-õt fogjuk játszani, mivel még nem döntöttem el hogy Figo játszik-e vagy sem."

ez nagyon durva....nincsen szinte jó állapotban lévõ középpályásunk:SSSS

fsgh
az jó😊

Na ma este szurkolok nektek! 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fsgh
Pár jó kép😊

Ibra és Adri együtt😊

fsgh
FRIENDLY: ATALANTA V INTER ON 5 OCTOBER
Wednesday, 27 September 2006 12:15:38

MILAN - The late Giacinto Facchetti will be remembered during the upcoming international break when Inter play Atalanta in a friendly match at the Bergamo Nerazzurri's Atleti Azzurri d'Italia Stadium. The 2006 Sky Trophy match between the two teams who finished top of Italy's Serie A and Serie B divisions in 2005/06, will kick off at 20:45 on Thursday 5 October.

vagyis nem mardunk 1 hétig meccs nélkül😊 Bari meccs az Aalanta ellen😊 és ez azért is jó mert tuti tartalékok átszanak mert a fõ emberek válogatottnál lesznek😊

én is kicsit tartok a meccstõl, de sztem hozni tudjuk 😊

fsgh
félek ettõl a Bayerntõl:S remélem hozzuk...

Ha Maicon a nyári formáját hozza akkor jó lesz...

fsgh
hát az is egy megoldás de Maicont nem tartom elég stabilnak a Bayern ellen...báár Grossot és maxwellt se:S verhetõekleszünk a bal oldalon:S

Capitano baloldal,Maicon jobboldal.

fsgh
nagyoon szegényes a középpálya de szerintem

Toldo

Zanetti - Cordoba - Materazzi - ???

Stankovic - Dacourt - Figo

Ibrahimovic

Adriano - Crespo

(???-ide nem tudom ki lenne jó:S Grosso rossz erõnlét Maxwell meccshiány...)

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

fsgh
rágalom...valamit ránk is kell sózni-.-
vagy ha nem az akkor milyen jó megérezték😛 mondjuk ebbõl pénzbüntetésnél nagyobb bajunk nem lehet(HA igaz...)

bmffm856
kis érdekesség csámcsogásra:
magyarul
olaszul

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
én is kiváncsi leszek...

igen, Youme szokta a hírek felét beküldeni a az internazionale.hu-ra is 😊

kíváncsi vagyok hogy mi lesz belõle, de nemtom...

fsgh
ööööööö igen

ööööö én se😄DDDDDDDDDDDDD

itt<----Index Inter foruma😊 Youme elég megbízható...részt vesz elég rendesen a www.internazionale.hu honlap szerkesztsében...

ööööö tehát Toldo + Burdisso --- Buffon csere?!

ööööö nem lennék ellene 😊

hol olvastad?

fsgh
látom próbáltad😄DDDDDDD VIP rulz😄DDDDD

MÁS:

Il piano dell'Inter: a gennaio Toldo e Burdisso per Buffon érdekes pletyi

nemszóltam 😛

fsgh
hajrá próbáld meg...onnan nem lehet linkelni...

jó képek, bár nemértem mi nehéz azon hogy belinkeld?! 😄D

fsgh
http://www.inter.it/media/desktop_scud/16104.jpg
http://www.inter.it/media/desktop_scud/16170.jpg

inkább így...így tutti...

nah akkor még1szer 😊

fsgh
találtam 2 nagyon jó képet😊))

WALLPAPPER1
WALLPAPPER2

fsgh
ja tényleg😛 várom már...kiváncsi leszek....

jah 20:00

de ki is van írva a magyar 1esen a bal felsõ sarokba 😊

Hát azért most annyira nem volt szar mint általában,próbálgat játszani...

fsgh
jaja és reméljük a Bayern ellen is😊

#5644 : azért ez túlzás...majd ha gólokat lövöget😊 fel kéne venni a versenyt a másik 2 csatárral..mert szvsz Crespo-Ibra csatársor még mindig jobb teljesítménybn...viszont azt nem tagadom hogy Adri sokat javult tavaly óta...

Adri végre kezd játszani(H)

Pozitív csalódás,tegnap õ tartotta össze a csapatot egymaga...
Boldog Születésnapot!

Igen.

fsgh
most néztem hogy Adri adta a gólpasszt Crespo második góljához^^

fsgh
BOLDOG SZÜLINAPOT OLIVIER DACOURT!

fsgh
ééés ujra edzésben😊)))

fsgh
szerdán az m1-en adják a meccsünket?

gabber_saviola
kifér két sorban és olvasható is lenne, nah mind1 nem fárasztom magam vele

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
én azt mondom a sima kiírásnál ez#5624 jobb..de ha csinátok jobbat akkor tõlem...

😄DDD nekem ez is jó lenne, de ha van jobb...

Nem sértésnek szántam,mondjon róla véleményt a házigazda...

fsgh
a betûtípus még mindig nincs meg... és 2 sorban már olyan pici lenne hogy nem látszanának a gólszerzõk...

különben nem éne akkor ügyet csinálni ebbõl...úgy kéne mint a Parma topicban...