34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11380 vegyük meg kis józsit...ha 1,5 éven át nem lőne gólt és szarul játszan megnézém hogy álnál ki mellette...
rózsaszín köd lassan még a Te szemed elől is el kéne szálnia...Adriano egyszerűen nincs abban a helyzetben hogy pl megsértődjön...
#11378: ennyi idő után ez már hülyeség! Ti amúgy milyen eseményeket követtek évek óta???:D Adriano MINDIG kezdő olt 1 évig úgy hogy egyáltalán NEM lőtt gólt ÉS szarul játszott...Szerintem nagyonis előnyösek voltak vele szemben. Akkor még bíztam is benne de ez már lassan a 3.év lesz és szerntem neki már nincs jövője...vagy ha van is akkor már tuti nem itt -
ryhdeksan #11379 mert idén aztán kurva sok lehetőséget kapott haggyad mar -
#11378 Mancini is ugyanígy hibás dologban mint Adriano... -
#11377 lassan lassan Te is beláthatod hogy az a bionyos csillag már csak pislákol...Egyátalán nem játszik jól már 2,5 éve...pedig még a góltalansága elején folyamatosan kapta a lehetőséget és nem élt vele akkor sem ahogy idén sem...az meg hogy tepernie kéne mint állat aztán még neki áll feljebb mikor lecserélik...erre szokták mondani h "aki hülye haljon meg"... -
ryhdeksan #11376 de tudod jol hogy mancini egy pocs mit varsz tole -
#11375 nem tudom, énsi csak annyit hallotam, hogy cska ellen szenvedett kisebb sérülést... -
Csesza #11374 term. azon kívűl, hogy sérűlt :) -
Csesza #11373 :O
nem is olvastam sehol, mi van vele? -
#11372 sérült -
Csesza #11371 se Crespo?! -
Csesza #11370 Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 29 David Suazo.
Ariano megint sehol -
#11369 Bianchira mindenki Juvét értett:D -
Csesza #11368 Adriano nem érti miért nem játszik
Nov. 10. 08:40 -MILANO- A minap a brazil O’Globo napilapban lehetett olvasni Adrianoval interjút ahol a jelenlegi helyzetét ecseteli a brazil támadó. ”Játszani akarok és véleményem szerint az edzéseken jól is végzem a munkámat, Mancini mégis kihagy méghozzá úgy hogy ezt nem is indokolja meg nekem. Remélem hogy a vezetőség és az edző is elmondja majd hogy mit kellene csináljak ahhoz hogy játéklehetőséget kapjak, mert a pályán szeretnék lenni mind a klubomban mind pedig a válogatottban is.”
Innen tehát már láthatjuk hogy valami valóban nincs rendben vele, majd így folytatta. ”Mikor meghalt az édesapám nagyon nehéz időszak következett az életemben, depressziós voltam és nem tudtam sem az edzéseken sem a meccseken a megfelelően koncentrálni. De most már minden megváltozott, a családommal vagyok és magam mögött hagytam a múlt rossz emlékű korszakait. Edzek és a fejem is a helyén van, tehát már csak játszani szeretnék.”
Tegnap este Gilmar Rinaldi találkozott a játékossal majd pedig a klub vezetőivel is és két órán keresztül elemezték a helyzetet. Ma pedig együtt fog vacsorázni Adrianoval hogy beszámoljon neki a fejleményekről. ”Az elkövetkezendő napokban megint fogok találkozni az Inter vezetőivel, holnap vagy hétfőn legkésőbb. Egyáltalán nem igazak az Adriano távozásával kapcsolatos pletykák, ugyanis a tegnapi beszélgetésünkkor még csak fel sem merült ez a kérdés benne. Most azt szeretnénk elérni hogy tudjuk a klub szándékait és ezáltal rájöjjünk hogy mi lenne a teendő ennek a helyzetnek a megoldásához. Magától ez nem fog megoldódni, így ránk vár ennek a feladata.”
Érdekesség még hogy a vasárnapi ellenfél Lazio egyik brazil játékosa Emilson Cribari a következő üzenetet küldte a sajtón keresztül Adrianonak. ”Arra lenne a legnagyobb szüksége hogy most békén hagyják mert ez a mostani káosz nem vezet sehova sem. Félek hogy nem lesz jó vége ennek az egész történetnek hogyha nem fognak felé segítő kezek nyúlni. Ez így van még akkor is ha az első kéznek saját magának kellene lennie…”
érdekes módon, Mancini mindig azt mondja, hogy közös a megeggyezés alapján döntöttek úgy, hogy nem nevezik Adriano-t a meccsre -
Csesza #11367 miért nem szabad ide beírnod?
te vagy az egyik és talán az egyetlen akit a Juve topikból bírok és normális megjegyzéseket is tud írni
és köszi az infot, látszik, hogy nemtudok olaszul :P -
#11366 nem tudom hogy válaszoljak e mert nem szabad ide beírnom:D
semmi köze nincs a Juvehoz,két külön cikk annyi hogy a Juve 35 milliót is elköltene a téli mercato-ban -
Csesza #11365 jah ez az Adriano - Binachi csere számomra igencsak tetszetős :D -
Csesza #11364 jah :)
mi köze van akkor ennek a Juve-hoz? -
#11363 Igazad van. De be írni is miért kell? -
#11362 most ez mi a francért kell? -
#11358 nem arról van szó
Adriano menne a Citybe,Bianchi meg hozzátok -
Csesza #11357 pffff, én nem adnám el a Juve-nak -
#11356 -
ryhdeksan #11355 ezt pár láb fogja bánni .D -
Csesza #11354 Materazzi visszatért!
Nov. 8. 23:50 -SHEFFIELD- Hetven percet játszott a magyar válogatott elleni meccsen megsérült Marco Materazzi ma, igaz nem tétmeccsen és nem a társakkal, hanem Sheffieldben a helyiek fennállásának 150.évfordulóján rendezett találkozón ahol a két klub fiataljai csaptak össze. Remek alkalom volt ez Matrixnak a játékra hiszen a Lazio ellen akár már a padra is kerülhet, sőt a skótok elleni élet-halál EB selejtezőn is Donadoni rendelkezésére állhat. Persze a ténylegesen játékra majd csak a szünet után az Atalanta ellen van reális esélye a klasszis védőnek. Összesen tehát 70 perc játék, ami bíztató az eredmény pedig magért beszél hiszen az Inter 5-2-re győzött Balotelli (2), Pelé, Slavkoski és Litteri góljaival a hazai csapat ellen. 30.000 néző volt kíváncsi a meccsre amely előtt Ernesto Paolillo egy Ibrahimovic mezt ajándékozott a hazaiak elnökének -
#11353 Ma este az m1-en: Telesport - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzés
Fc Internazionale - CSZKA Moszkva - felvételről -
#11352 Szavazzatok Inter szurkolók! http://www.corrieredellosport.it/sondaggi/voto_63.shtml -
Csesza #11351 thx :) -
Csesza #11350 :DDDDDDDDdddddddd -
ryhdeksan #11349 ez a banner olyan mint szemvizsgálon tolna khogy melyik számot látod .DDDDDDDDDDDDDDDDD -
most csak ezt a bannert találtam Csesza:S tedd be és majd a hétvégén csinálok valami ujjat:)
-
ryhdeksan #11347 lol nedved tavaly 6 mérkőzés eltiltás idén már 3 -
ryhdeksan #11346 de ahogy vágner láv beszivatta a védőinket az csúnya volt -
Csesza #11344 jaja, én előszőr azthittem ,hogy csak megpattant valakin de aztán néztem, hogy Cruz mitsarkalt :D -
#11343 Jaja. Cambi gólja sem volt akármi. Cruz, hogy adta már be sarokkal? :) -
Csesza #11342 thx :)
bár ha úgy vesszük akkkor sztem mind1ik gól szép volt, de persze a legszabb az Ibra gólja volt :)
egyik gól sem olyan "talált" gól volt, hanem szép akciókból v. esetleg szögeltből -
#11341 Itt megtalálhatóak a mi góljaink is. Ibra második gólja óriási volt!
BL gólok -
Csesza #11340 Standings
9 Inter
8 Fenerbahce
4 PSV Eindhoven
1 CSKA Moscow -
Csesza #11339
Inter 4-2 CSKA Moscow (HT: 2-2)
Scorers: Jo 23, Vagner Love 31, Ibrahimovic 32, 75, Cambiasso 34, 67.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 15 Dacourt, 6 Maxwell (21 Solari 66); 8 Ibrahimovic (29 Suazo 84), 18 Crespo (9 Cruz 63).
Subs not used: 22 Orlandoni, 11 Jimenez, 24 Rivas, 36 Bolzoni.
Coach: Roberto Mancini.
CSKA Moscow: 35 Akinfeev; 24 V.Berezutski (21 Eduardo 70), 6 A.Berezutski, 50 Grigoriev; 17 Krasic, 20 Dudu (39 Taranov 83), 25 Rahimic, 18 Zhirkov; 7 Carvalho, 9 Vagner Love, 10 Jo (22 Aldonin 46).
Subs not used: 1 Mandrykin, 5 Ramon, 19 Janczyk, 88 Caner.
Coach: Valeri Gazzaev.
Referee: Paul Allaerts (Belgium).
Booked: Rahimic 39, Dudu 45, V.Berezutski 65, Zhirkov 72, Dacourt 84.
-
Xtra99 #11338 Finito , Grande INTER -
#11337 ".5-2 a tippem :D:DD:D"
:DDDDd oké meg lesz ez:P