34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    50.perc 0-0 még
  • Csesza
    Mancini interjú!

magyarul az internazionale.hu-ne lehet olvasni
  • Csesza
    jah és

Buon compleanno a Roberto Mancini!!! a mester ma 43 éves!

remélem egy nagy arányú győzelemmel kedveskedik neki ma a csapat :)

• Csesza
    6.000€ büntetés az Internek!

Nov. 27. 17:58 -ROMA- Ma is meghozta a szokásos döntéseit Fegyelmi Bizottság, a hétvégi fordulóval kapcsolatban. Az Internazionalet 6.000€-ra büntették mert a szurkolók a 11.percben füstbombát dobtak be a szektorból, ráadásul a következő hazai meccsen meg kell erősíteni a biztonsági szolgálatot.
  • Lombardini
    Zico örömmel vinné Adrianot

A Fenerbahce brazil mestere elárulta, hogy nagyon szívesen leigazolná az Internél évek óta csak vergődő honfitársát.

A még mindig csak 25 esztendős Adriano Leite Ribeiro 2006 óta nem találja a fonalat, és már bő egy éve Brazília válogatottjából is kijátszotta magát. Ugyan rendszeresen felbukkan neve a legnagyobb kluboknál is, így pl. szóbahozták a nyáron is a Real Madriddal, a Chelsea-vel és az AC Milannal is, a csatár végül maradt az Internél. Úgy tűnik egyik klub sem meri felvállalni a kockázatot, ami Adriano leigazolásával járna. A remek felépítésű csatár pályája sokban emlékeztet a holland Patrick Kluivertére, aki szintén 20-as éveinek elejére olyan magasra tette a lécet, hogy azt még megközelíteni sem volt képes a folytatásban. Most talán egy segítőkezet kaphat Adriano, ugyanis az egykori zseniális játékos, Zico szívesen látná csapatában.

„Ha választhatnék egyetlen játékost, akit leigazolhatnék, Adrianora esne a választásom. Csodálatos támadó, ha újra maximálisan a pályára koncentrál, akkor minden csapatba beférne. Szívesen segítenék neki visszatalálni a helyes útra. Túl sok figyelmet szentelt az élet egyéb örömeinek, elkövetett hibákat és nem könnyű a legjobbak között maradni. Csapatváltásra, új környezetre lenne szüksége, biztos vagyok benne, hogy ha visszatérne Brazíliába, újra régi önmagát idézné rövidesen. Sőt, talán épp Törökországba kellene jönnie...” – mondta Zico.

topfoci.hu

Hát lehet, hogy a Fenerbe megtáltosodna. Hát vigyék ha gondolják de két variációval.
    1.szigorúan csak kölcsönbe és miután magára talált visszajön Milánóba
    vagy
    2. cserébe elhozzuk az ő braziljukat.
  • Csesza
    Thc :)
  • fsgh

• Csesza
    2007. 11. 27. 20:45 (Milánó)

Bajnokok Ligája, 5. játéknap

INTER FC : FENERBAHCE
  • Lombardini
    Keret holnapra:

Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
  • ryhdeksan
    persze hogy nem

siman behuzzuk ezt a bajnoksagot is
    bar azert en vennek par jatekost a kispadra, közeppalyara
  • Lombardini
    Hát a Milan csak behúzta. Bár izzadság szagu volt nagyon. Viszont az, hogy a városi riválisunk is bajnok esélyes, hát eléggé túlzás. Lehet, hogy kifognak egy jó tavaszt, na de a a 11 pont azért eléggé tetemes. Ahhoz nekünk egy sorozatos rossz szériát kellene produkálnunk, ami ilyen alternatívákkal mint nekünk vannak, nem lesz.
  • Lombardini
    Én nem ezt beszélem már régóta? :)
  • Csesza
    tetszett a játéka, jó volt, sokkal többet kéne játszani, mert a kezdő sebessége valami iszonyat nagy, a 2 gólban is benne volt, és ugye mind2nél szükség volt a gyorsaságára
  • ryhdeksan
    örülök hogy suazo betalált, lassan jöhetnek a rendszeres gólok tőle ;)
  • Csesza

• Csesza
    rossz helyre mentél akkor :)
  • Csesza
    a győzelem megvan

az első félidő még nézhető volt, de a másodikat már nem bírtam folyamatosan nézni, annyira szar volt :S

talán Suazo volt nálunk a legjobb, küzdött, hajtott, sajnos azon kívűl, hogy nagyon durván felrugdosták, nem tudtak ellene mit csinálni

hála Istennek Mátrix is visszatért, remélem így már a köv. bajnokin kezdő lehet és a kapott gólok csökkennek majd ezzel
  • ForzaInter
    Atalanta játékosok meg ugyanolyan parasztok mint a Genoa játékosai...
  • ForzaInter
    simaliba, ezis megvan:D
    Farkas meg egy nyomorék, egyfolytába spanyol bajnokságról meg imádott barcájáról pofázott, senkit nem érdekel egy Inter meccsen a spanyol bajnokság hogy álll és hogy dinnyét mért nem nevezték... megnézném fordítva mennyire beszélne Interről és olasz bajnokságról:|
    lényeg hogy megvan a meccs, és végre Mátrix visszatért:)
  • fsgh
    én se tudom nézni mert nem vagyok otthon de neten most megnéztem és 55.perc 2-1 ide!!! Suazo és Cruz lőtte a gólt :)))
  • ryhdeksan
    moloryben nincs sport2
  • Csesza
    nem leszek ma este a gépnél, de term. nézek este a Sport2-n a meccset!

FORZA INTER!!!!
  • ryhdeksan
    jah de hogy nem is játszok, az nem baj, kispadról is gólt kell tudni lőni
  • ryhdeksan
    akkor suazo megint nem fog kezdeni ;\

majd mancini őt is hazaküldi mert nem lő gót
  • Csesza
    Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
  • Csesza
    tegnapi...

Chivunak és Cambiassonak nincs komoly baja
    Nov. 23. 09:42 -MILANO- Aggodalomra adtak okot a válogatott meccsekről érkező hírek melyek szerint sérülést szenvedett Cambiasso és Chivu is a héten, ám szerencsére nincs nagy baj. Cambiassot a Bolívia elleni meccsen le kellett cserélni mert kapott egy komoly rúgást a bal bokájára, ettől függetlenül játszott Kolumbia ellen és épségben ért haza Burdissoval illetve Javier Zanettivel egyetemben.
    Chivu ellenben nem ennyire jó állapotban érkezett meg nála izomhúzódást állapítottak meg és már most biztos hogy ki kell hagynia az Atalanta elleni meccset, talán a Fenerbahce ellen ott lesz majd a pályán.
    Marco Materazzi a Sheffield és a Pro Patria elleni edzőmeccsek után most már komoly bajnokira is készenlétben áll, de azért hogy ne legyen teljes az öröm van néhány gond is. Maicon és Julio Cesar csak ma érkeznek meg Brazíliából, Vieira, Figo és Cesar sérültek, Stankovic pedig szintén csak tegnap jött vissza Szerbiából és valljuk meg nincs éppen a legjobb formában. Maxwell és Suazo sincsenek 100%-os állapotban az előbbinek a jobb bokája dereka fáj de a hondurasi ettől még ott lesz a kispadon Crespoval szombaton még a kezdő támadó duó Ibrahimovic illetve Cruz lehetnek. Adriano ugye hazautazott Brazíliába és őt elvileg januárig nem is látjuk (vele kapcsolatban lesz majd egy külön írás) mert addig mind testben mind pedig lélekben fel akar készülni az idény hátralévő részére.
    A kapusposzton mindenképpen Julio Cesar fog védeni, pedig Toldonak most itt lett volna a lehetőség csak hát ugye a sérülés közbe szólt, még Maicon helyén Burdisso játszhat aki a BL meccsekről még mindig el van tiltva. A bal szélen Maxwell kaphat helyet középen pedig Cordoba és Samuel. Materazzi esetleges beállásával Samuel menne ki a szélre Maxwell pedig fel a középpályára. Legalábbis így volt a Pro Patria elleni edzőmeccsen így elvileg ezt a lépést most is meglépheti Mancini. A jelen állás szerint a középpályát J.Zanetti, Dacourt, Cambiasso és Solari alkothatják majd. Pontos részletek pedig ezzel kapcsolatban majd holnap.
  • Csesza
    np :)

thx
  • fsgh
    szlok előre nem tudom keddig megcsinálni az ujjakat...még a meccset se látom a tv-ben:(( örülök ha gép közelébe kerülök majd(az se itthon lesz) szal keddre tervezem az eredményjelzőket
  • Csesza
    :)
  • fsgh
    tudom tudom kibaxott lusta vagyok:D

• fsgh
    Madridból igazolhat az Inter
    Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetői másodszorra megszerezhetik Mahamadou Diarrát, a Real Madrid középpályását.

A Real Madrid vezetői jelezték, hogy a mali középpályás távozása elé nem gördítenek akadályt, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik a futballistáért, akár már januárban megválnak tőle. Bernd Schuster érkezése nem hozott szerencsét a középpályásnak, a német szakembert nem tudta meggyőzni, hogy helye van az együttesben, és azóta jobbára a kispadot koptatja.

Miután a madridiak elhatározták, hogy eladják a játékost, az Inter máris elkezdett érdeklődni Diarra után, akit már két éve is szerettek volna leigazolni, de akkor még nem engedte el a Lyon, később pedig a futballista a Real Madridot választotta.
  • ForzaInter
    :DDDd
    te hova ragsztottad:d
  • pinnacle
    Crespo matrica van a sztár sportba.
    Vkit csak érdekel :]
  • ForzaInter
    csak egy ember... nincs tisztában dolgokkal...
  • Lombardini
    Már megint edzőt akartok cserélni? Ez vicces
  • Tomy Lee
    Mindentől függetlenül grat a tabella élén álló csapatnak és remélem tartani is fogjuk tudni ezt

Jah és jó az új Banner;-)
  • Tomy Lee
    Na és ne felejtsük,hogy a többi SerieA-s csapatok sem remekelnek mostanában.
    Ilyenkor kell 1 csapatot(Inter-t)erőssé tenni minden játékost megbecsülni(ezzel Adriano-ra gondoltam elsősorban).
    És igen.Én is szivesebben látnék más edzőt a jelenlegi helyett,Adriano-t meg persze támadóként kezdőbe!
    Nagyot mutatna Adriano mert erős fizikumu jó csatár.

• ForzaInter
    :DD
    csak arra céloztam hogy annál a Juvénál jóval meggyőzőbbek vagyunk:D
    tudom neked rossz példát hoztam felD:D
  • ryhdeksan
    de ne akarjunk már a juvera hasonlítani :D
    ők nem úgy nyertek hogy akcióbol löttek gólt hanem 94. percben kaptak egy 11-est a bíró jóvoltából
  • ForzaInter
    a Juve se volt megggyőzőbb mikor 1-0-ával hozták a meccseket...
    ameddig eredmény van, addig teljesen felesleges edzőváltásról beszélni, azért nem olyan rosszul jáccunk, ha nem lesz meg a bajnokság és blbe is max nyolcadöntőig jutunk, akkor bezsélhetünk edzőváltásról, de egyelőre azt is nézzük hoyg rengeteg sérültünk is van...
    azért Adrinál kicsit más a helyzet, ott sok minden közrejáccot...
    reméljük kezelések végre hatni fognak, és ujra régi Adrit láthajuk...