FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ám így jó furcsa a banner😮
mobilpress.hu
Basszameg!!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2006-10-08 18:00:09
Christian Vieri egy kicsit megsértõdött az Internazionale elnökére, miután a múlt héten nyilvánosságra került, hogy a klub az elmúlt években több száz alkalommal lehallgattatta különbözõ személyek, köztük egykori játékosuk telefonját is.
A botrány az egyik olasz lap cikke nyomán tört ki, a megfigyeltek között volt többek között De Santis, FIFA játékvezetõ is, aki jelenleg a bundaügyben való érintettsége miatt eltiltását tölti.
"Szeretnék Massimo Morattitól magyarázatot kapni a miértre!" - nyilatkozta Vieri. "Hat év és százharminchárom gól sem volt elég tehát, hogy kiérdemeljem a bizalmat és a tiszteletet a milánóiaktól. Azt hittem eddig, hogy az elnök úrral jó a kapcsolatunk, és nem vártam semmi ilyesmit tõle."
A jelenleg az Atalanta keretét erõsítõ egykori válogatott támadó már jelezte, hogy be fogja perelni Morattit, az Intert és a Telecom Italiát is, amelyen keresztül az illegális lehallgatások zajlottak. A játékos ügyvédje jelezte, hogy nem mehetnek el szó nélkül a magánélet ilyen durva megsértése mellett.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Oct. 7. 15:13 -Milano- Az UEFA Fegyelmi Bizottsága két mérkõzéses eltiltással súlytotta a Bayern München elleni meccsen kiállított Fabio Grossot, még Zlatan Ibrahimovicot egy találkozóra tiltották el. Sinisa Mihajlovic sem ülhet majd le két találkozó erejéig a kispadra, mint emlékezhetünk õt is kiállították.
sajnálom, bár sztem még jól is járt Grosso,
Sinisa-t is kiállították? azt nem is vettem észre...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
csak kicsit nézted be 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Fõhet a középpályás feje
Sidney Govou, Louis Saha és William Gallas után elképzelhetõ, hogy Patrick Viera sem tudja vállani a skótok elleni Eb-selejtezõt. Az Inter 30 éves középpályása ugyanis kisebb bokasérüléssel bajlódik, ami szombatig valószínûleg nem jön rendbe.
(Páll)
LÁLLL!!!!!!nb1.hu kezdjük ott hogy szombaton nincs bl meccs és nem is játszunk Skótok ellen😄DDDDDDDSADASDADSASDASD
Az Inter együttese kész 6 millió fontos ajánlatot tenni az Empoli középpályásáért, Sergio Almironért. Roberto Mancini mindenképpen szeretné, ha az argentin játékos januárban már csatlakozna a csapatához, és megoldaná a középpályán kialakult problémáit.
- Sergiót 2009-ig szerzõdés köti az Empolihoz, de azt nem merem kijelenteni, hogy még júniusban is az õ játékosuk lesz - mondta Claudio Vagheggi, a játékos ügynöke.
(Páll)
NB1-rõl van a hír szóval lehet csak pletyka..(sõt😛)
30 éves
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Subs: 12 Julio Cesar, 7 Figo, 20 Recoba, 21 Solari, 42 Marino, 52 Belaid, 58 Byabiani, 99 Choutos
Coach: Roberto Mancini
Ez lenne az én kezdõm....
DIFENSORI: 51 Bonucci, 16 Burdiso, 2 Cordoba, 42 Marino, 25 Samuel, 4 Zanetti
CENTROCAMPISTI 52 Belaid, 19 Cambiasso, 7 Figo, 57 Filkor, 91 Gonzalez, 50 Maaroufi, 6 Maxwell, 21 Solari
ATTACCANTI: 58 Biabiany, 99 Choutos, 9 Cruz, 8 Ibrahimovic, 20 Recoba
Walter Samuel😄DDD bmffm856 galériájaából van😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Remélem bizonyít!😊
Az olajmágnás azt vallotta Francesco Saverio Borrellinek, az Olasz Labdarúgó Szövetséghez kirendelt ügyésznek, hogy a Telecom Italiánál kapcsolatokkal rendelkezõ magándetektívet bízott meg a csatár magánéletének megfigyelésével. Moratti bocsánatot kíván kérni Vieritõl, aki viszont a hír hallatán kártérítést követel.
Az 1995-ben hatalomra jutott klubelnök ugyanakkor cáfolta, hogy 2002-ben lehallgattatta volna Luciano Moggit, a Juventus akkori fõigazgatóját és Massimo De Santis játékvezetõt, aki a nyári bundabotrányban való érintettsége következtében egy évig nem bíráskodhat.
(MTI)
A világbajnokságon is szereplõ francia válogatott középpályás távozásáról a Lyonból már a nyáron is lehetett hallani, de végül maradt a francia együttesben. A huszonhat esztendõs játékos az elsõ három fordulóban gólt szerzett a bajnokságban, és klubja egyik legjobbja a BL mérkõzéseken is. Szerzõdése még négy évig köti a Lyonhoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem döntetlenre játszottúnk!
Solarit megkérdezte a meccs után az Inter Chanel.
Santiago téged választottunk a legjobbnak a mai meccsen, értékeld a találkozót?
" Elõször is leszeretnék szögezni valamit. Nem döntetlenre játszottunk, így alakult. Sajnos a taktikánkat felborította a védelmûnk hibája és Crespo korai sérülése. Bizton állítom a meccset végig mi irányítottuk, de az ilyen csapatok ellen mindíg megszoktunk szenvedni. Értse meg mindenki, hogy hiába teszünk meg mindent az edzésen, ha a meccsen begörcsölünk. A pontos okát én nem tudom elemezni, de pár társam edzésen elképesztõ, még a pályán nem megy nekik. Gondolok Adrianora, edzéseken ontja a gólokat, de egyszerûen elvan átkozva."
Mancini vélhetõen távozik a klubtól, mert nem tudtatok gyõzni!
"Moratti úr kezében a döntés. Mi mindent megtettûnk tegnap, mi az edzõnkért játszottunk úgyérzem, Én mindent megtettem amit tudtam."
Gödörbe van a csapat?
"Nem mondanám, hogy gödörbe lennénk, az igaz, hogy a München ellen rossz felfogásban játszottunk, de ez a csapat 2-3 meghatározó játékos nélkül lép folyamatosan pályára."
Roberto Mancini a találkozó hajrájában, 1-1-es állásnál lecserélte a gárda legveszélyesebb támadóját, Adrianót, aki mérgében az öltözõbe menet felrúgott egy frissítõs palackot, majd kitért az edzõje elõl, és kézfogás nélkül hagyta el a kispad környékét. Hasonlóképpen frusztráltak a szurkolók és a vezetõk is, s bár Mancini megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy fenntartsa a békét és az egyensúlyt az együttesben, látható, hogy nagy a gond a csapat körül.
- A játékosok reakciói csak a pillanat hevében születnek meg, nem érdemes következtetéseket levonni belõlük. Úgy ítéltem meg, hogy Gonzalez becserélésével gyorsabbak leszünk elõl, ezért hoztam le Adrianót – magyarázkodott a szakvezetõ, aki arra is panaszkodott, hogy túl kevés minõségi cseréje van, ezért a sérülések alaposan visszavetik együttesét.
Massimo Moratti klubelnök nem szeretne pánikot kelteni a klubon belül, ezért nyilatkozataiban nem vetette el a sulykot, inkább megvédte a csapatot.
- Nagy csalódás, hogy nem tudtunk több gólt lõni, de azért vannak pozitívumok is, feltétlenül ezek közé tartozik Adriano játéka – mondta Moratti. – Õ jó úton halad, hogy visszanyerje régi formáját, és láthatóan nagyon elszántan futballozik az elmúlt hetekben.
samsungsport.hu
"Egyelõre nem tudom hol fogom folytatni a munkát." - nyilatkozta a tréner a Siam Sport nevû Thaiföldön megjelenõ lapnak. "Egyelõre nem foglalkoztat a visszavonulás, tovább szeretnék a futballban tevékenykedni."
Az újság tudni véli, hogy Erikssonnak spanyolországi ajánlatai vannak, amelyekrõl az elkövetkezõ két-három héten belül dönteni fog. A korábbi szövetségi kapitány jelenleg Koh Samui szigetén nyaral az ázsiai országban.
2006-10-01 18:00:32
Marcello Lippi rövidesen szeretne ismét edzõként tevékenykedni, de csak akkor, ha úgy érzi, elérkezett a megfelelõ pillanat.
A nyári, németországi világbajnokságon az olasz válogatottal aranyérmet szerzõ mester jelenleg állás nélkül van, bár ajánlatot kapott már többet is. Legutóbb hazája labdarúgó-szövetségének felkérését utasította vissza, és nem vállalta el a válogatottakat koordináló menedzser szerepét.
"Remekül érzem magam, már itt volt az ideje egy hosszabb pihenésnek!" - nyilatkozta Lippi. "Csak akkor állok ismét munkába, ha megfelelõ ajánlat érkezik, egy éven belül azonban mindenképpen újra csapatot találok majd magamnak."
Mondj egy valakit a Sport tv-n felbukkanó emberek közül, aki jobban el tudja magyarázni, hogy mi történik/történt a pályán.
Mancininak sztem is mennie kell
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!