34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11501 Fiorentinát magabiztosan bedaráultuk, tökéletesen jáccotunk.
már sokan előre ideadták Scudettot nekünk... Capello is pl, bár ez korai még nagyon... Roma még veszélyes lehet ők tapadnak, Fio kilőve, Laziot szerdán verjük és Juve végleg lerázva...
itt a következő Grande Inter!
kijár már nekünk eza siker, sok évnyi szenvedések és baklövések után... -
Csesza #11500 2007. 12. 05. 20:30 (Milánó)
Serie-A, Elmaradt 12. forduló
INTER FC - SS LAZIO
-
-
Csesza #11499 köfi :) -
-
Csesza #11497 -
#11496 Boldog születésnapot Toldónak! -
#11495 Idézet az nso fórumról.
Giorgo írta:
Mindenképpen említésre méltó és igazi nemes, fair play díjra érdemes gesztust tett a Fiorentina csapata a mérkőzést követően, a violák csapata a lefújást követően, sorfalat állt a levonuló Inter játékosok előtt, és megtapsolták csapatunkat, majd sorban kezet nyújtva gratuláltak a győzteseknek! Egy nagy téttel bíró, igazi nagy olasz rangadó után ilyenre még nem volt példa. Én a nem létező összes kalapomat megemelem a Fiorentina előtt, remélem ez a sportszerű tett egy kezdet volt csak, és a példa ragadós lesz :)Köszönjük Fiorentina! -
Csesza #11494 0-2 lett a vége!!!
GRAT A CSAPATNAK!!!
Ibra adta mind a 2 gólpasszt, a 2. gólpassz az gyönyörű volt, akárcsak J.Cesar védése a végén, azt még mindig nem értem, hogy azt hogy védte ki :D -
#11493 0-2!!! CRUZ
:)) -
#11492 JIMÉNEZ!!!!!! -
Csesza #11491 miért ne jelölték volna?
Totti a 10. lett -
#11490 nem úgy volt hogy nem is jelölték Tottival együtt??? -
#11489 Ez vicc. -
Csesza #11488 Ibra a 7. lett az idei aranylabda kisorsolásánál
"7. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale, Sweden) - 31 points" -
Csesza #11487 hallottam, hogy Brazíliába ment, de én azthittem, hogy ez az a múltkori régi történet, amikor a faterja halála után oda ment "kikúráltatni" magát... -
#11486 Pedig sokszor volt erről szó. Ráadásul a tv-ben is mondták korábban. -
Csesza #11485 hoppá-hoppá, ezt nemtudtam
igazság szerint nem értem, hogy miért nem adják már őt kölcsön v. esetleg a téli átig. időszakra várnak? -
#11484 Hát mert Brazíliában van már egy hete és januárig nem is tér vissza. A Sao Paulonál edzeget. Sőt a brazil csapat szeretné kölcsönkérni őt a Libertadores kupára. -
Csesza #11483 megint csak Adriano a kérdéses, hogy miért nincs a keretben?! -
Csesza #11482 Buon compleanno a Francesco Toldo -
#11481 Keret a Fio ellen:
Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelè;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo. -
Csesza #11480 Fiorentina
Disqualified: Montolivo.
Cautioned: Pasqual, Vieri.
Inter
Disqualified: -
Cautioned: Burdisso, Ibrahimovic, Samuel. -
Csesza #11479 Cambiasso az Interből akar visszavonulni
Dec. 1. 09:21 -MILANO- Három év telt el mióta Esteban Cambiasso Madridból Milanóban költözött, lejátszott 137 mérkőzést és azok is akik nem az Internazionalenak szurkolóknak beláthatják hogy Cuchu a bajnokság egyik meghatározó tagja pedig ezt nem sokan gondolták volna róla annak idején. Mindenki elégedett tehát a középpályással, de Cambiasso is elégedett hogy az Inter játékosa lehet, sőt a jövőben is az szeretne maradni. ”Amennyiben elém tennének egy olyan szerződést a vezetők amely a karrierem végéig szólna, becsukott szemmel aláírnám. De egyelőre ez még nem került napirendre mivel két és fél évig érvényes még a jelenlegi kontraktus is.” Erről és más dolgokról is a SkySporton elhangzott hosszú interjúban lehet hallani érdekes dolgokat Cuchu fiatal koráról egészen Mancini kontra orvosok elleni botrányáig. Most csak pár gondolat ebből a beszélgetésből.
Nézzük mit mondott a Real Madridról. ”Már tizenöt évesen leigazolt a Madrid, aztán később a vezetők nem ragaszkodtak annyira hozzám és hagytak elmenni. Pedig sosem hittem volna hogy azok az emberek akik belém hittek egyik pillanatról a másik lemondanak majd rólam. Ezért is volt az Internek rizikós és persze nekem is a váltás annak idején. Az itteni vezetők úgy álltak hozzám az első pillanattól kezdve hogy kétségem sem volt a döntésen helyessége előtt. Amúgy mikor 15 évesen Madridba érkeztem Fabio Capello volt az edző és azonnal meghívott a felnőtt kerethez a nyári edzőtáborba. Nagyon sok mindent megtanultam tőle, például jobb lábbal is ő kezdett el tanítani játszani.”
Beszélt a mostani közösségről is ami az Internél van. ”Nagyon szép pillanatokat éltünk meg a Fenerbahce ellen, például mikor Jimenez betalált. Az egész csapat odarohant hozzá hogy megünnepelje, de ez így volt David találatánál is. Szerintem ha nem lenne ilyen a hangulat nálunk akkor nem lennénk ilyen sikeresek.”
A hétvégén Firenzében lép pályára a csapat ahol egy évvel ezelőtt Cambiasso a góljánál az égbe emelte a kezeit és Giacinto Facchettinek ajánlotta a találatot. ”Szerencsém volt annál a gólnál és persze az első gondolatom azonnal az volt hogy neki kell ajánlani. De ez így volt akkor is amikor megnyertük a bajnokságot Sienában. Facchetti már az első napokban felkarolt és gyorsan éreztette velem hogy milyen is itt a felfogás a fociról. Az Inter olyan mint egy család és minden dolgot úgy old meg mint egy igazi család. Legyen az rossz vagy jó…A scudetto ünneplésén hirtelen támadt az ötletem hogy felvegyem a hármas számú mezt. Persze ezt előtte megbeszéltem a gyerekeivel akikkel amúgy folyamatos kapcsolatban állok. Ők azonnal odaadták nekem Facchetti mezét, hatalmas megtiszteltetés volt ez a számomra.”
A változó időkről is beszélt. ”Évekkel ezelőtt az Internél mindig figyelnünk kellett a többi csapat eredményeit, most eljutottunk oda hogy elég ha mi jól játszunk nem kell foglalkozni a másokkal. A Bajnokok Ligája? Kiszámíthatatlan dolog. Olyan kicsiben mint a világbajnokság, ahol elég egy rossz meccs és vége mindennek. Talán jobb lenne hogyha több ember látogatna ki a meccsekre, de tudom hogy sok a meccs és az embereknek nincs pénze mindenhova jegyet venni.”
-
#11478 visszatért a mester
-
#11477 Az Internél folytatja a finn szövetségi kapitány
Külföldi labdarúgás
Roy Hodgson, a finn válogatott szövetségi kapitánya távozott posztjáról, és az olasz bajnok Internél folytatja pályafutását.
Az angol szakvezető a finn szövetség marasztalása ellenére távozott az északi válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Hodgson elmondása szerint az Internél folytatja pályafutását, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen minsőgben igazol az olasz bajnokhoz.
- Hodgson remek munkát végzett a válogatott mellett, ha rajtunk múlt volna, szerződést hosszabbítunk vele. Megértjük, hogy mások is igényt tartottak szolgálataira, és ezúton is a legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeni munkáihoz - nyilatkozta Pekka Hamalainen, a finn szövetség elnöke.
Hodgson 2006 januárjában vette át a finn nemzeti csapat irányítását, és meglepetésre egészen az utolsó pillanatig harcban állt együttesével az Eb-kvalifikáció megszerzéséért.
-
#11476 Keveset írtunk eddig idén a Primavera csapat szerepléséről, de mivel ma pályára lépett az együttes így jöjjön egy kis írás. A második fordulóból halasztották még el az Inter Ravenna elleni idegenbeli bajnokiját, ezt rendezték meg ma. A csapat egyéb iránt a bajnokságban eddig száz százalékos volt öt meccséből ötöt megnyert, de a mai napig két találkozót is kénytelen volt elhalasztani a klub. A Ravenna meccsen kívül még a Fiorentina ellenit kell majd valamikor bepótolni, de most nézzük mi történt ma.
Ravennában kilenc perc elteltével Siligardi szabadrúgásának köszönhetően vezetéshez jutott az Inter, majd a 24.percben egyenlített a hazai csapat mikor Barillá emelt át egy labdát a kimozduló Alfonso felett. A 26.percben Filippini lövése az oldalhálót találta el majd a 31.ben ismét megvolt az előny. Maaroufi lőtt be egy szabadrúgást amit Napoli fejjel jutatott a Ravenna kapujába. A félidőben tehát megvolt az előny, ami a második félidő hetedik percében már tovább nőtt mikor is Siligardi lőtt be egy szögletet Litteri pedig fejjel vette be ismét Rossi kapuját. A 77.percben aztán Siligardi egyéni akciójával állította be a 4-1-es végeredményt melynek köszönhetően az Inter átvette a B-csoport vezetését úgy hogy egy meccsel kevesebbet játszott a riválisainál és természetesen továbbra is száz százalékos mutatóval áll. Az összes eredmény és a tabellák megtalálhatóak a főlap baloldalán a Calcio majd Primavera menüpontok alatt.
RAVENNA – INTERNAZIONALE 1 – 4
gól: 9´ és 77´ Siligardi (I), 24´ Barillà (R), 31´ Napoli (I), 52´ Litteri.
RAVENNA: Rossi; Zazzaro, Bevoni, Gallinucci, Acquaviva; Filipi, Marandella (80’ Canova), Rocchi, Barillà; Fusco (65’ Asturi), Ancarani (60’ Fancello).
INTER: Alfonso; Filippini, Fatic, Esposito, Perissinotto (78’ Federici); Maaroufi (51’ Pedrelli), Khrin, Filkor, Siligardi; Napoli, Balotelli (38´ Litteri).
vezette: Bergher (Rovigo).
internazionale.hu -
-
#11474 de könyörgöm ezt már hányszor mondta...
mindegy... legyen már végre a régi eza legfontosabb. -
Csesza #11473 Következő mérkőzés:
2007. 12. 02. 15:00 (Firenze)
Serie-A, 14. forduló
:
-
Csesza #11472 Adriano végleg leszámolt múltjával!
Nov. 28. 10:22 -MILANO- Az Internazionale FC Brazil támadója talán élete legnehezzebb részén van túl, ugyanis ő maga vallotta be, hogy idei gyenge teljesítményének fő oka az alkoholproblémája volt. Nyilatkozatában elmondta, hogy már túltette magát a dolgon és mindent el fog követni annak érdekében, hogy visszanyerje régi formáját!
-Milyen tanácsokkal látták el csapattársai?
”Főleg Iván Córdobával beszélgettem sokat, de mindenki nagyon rendes volt velem. Mindannyian tudják, hogy ha jól érzem magam, akkor tudok segíteni a csapaton, és ezért ők is segítettek nekem. Ők is látják, hogy megváltoztam, és bíztatnak, hogy ha így folytatom, akkor csak jobb és jobb leszek.”
-Mit jelent önnek a labdarúgás?
”Azt a lehetőséget, hogy ismét az az erős Adriano legyek, mint két évvel ezelőtt. Minden megteszek annak érdekében, hogy visszanyerjem a régi önmagamat, és szerencsére nagyon sokan észrevették a változást a hozzáállásomban, ami további megerősítést jelent számomra.”
-
Csesza #11471 "A törökök pedig a hajrában, azaz a 87.percben eresztették meg az első kapura lövésüket, ez pedig igen kevésnek bizonyult ezen az estén. Mancini csapata magabiztos volt és hozta a kötelezőt."
-
Csesza #11470 lehet, hogy zárni akarta a szöget és nem akart nagyon rámenni, mert tudta és tartott attól, hogy Ibra egy csellel megeteti :)
amugy meg Grat a csapatnak, örülök, hogy végre nem ilyen 1 gólos győzelmet arattunk és hogy nem kaptunk gólt
és Mátrix-ot megint pályára küldte Mancini, igaz megint csak kb. 2 percet kapott, remélem a köv. meccsen már több lehetőséghez jut -
#11469 összefoglaló -
#11468 kérdezd meg Robi Carlost:d -
mrroma #11467 nem semmi, vajon mire vart a vedo? -
#11466 Ibra gól:D -
#11465 Ibra migólt vert:DD
Jimenezé se volt rossz. -
Tomy Lee #11464 Hát valami történhetne már vele!
Szvsz,szivesen látnám focizni ha bárholis csak játszon. -
#11463 Inter 3 - 0 Fenerbahce/Cruz,Ibrahimovic,Jimenez -
#11462 55.perc!!!! CRUZ!!!! 1-0:)))