FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Szerintem Recoba Cruz kezdõ jó lenne! Adrival vannak problémák, Crespo meg nem 100%os!

Forza Inter!

Forza Inter!

fsgh
Én Crespo - Recobát remélnék de mivel most épült fel Crespo így sztem Adriano - Recoba lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

REALista
Szerintetek milyen csatársorral fog kezdeni holnap az Inter???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
én toninak adnám ^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
MILAN - Inter players Fabio Grosso and Patrick Vieira are among the fifty candidates for this year's Ballon d'Or award. The list was published in today's L'Equipe newspaper ahead of Tuesday's edition of France Football magazine. The 51st winner of the European Footballer of the Year award will be named in December.

Ballon d'Or candidates:
Ballack, Buffon, Cahill, Cannavaro, J.Cole, Coupet, Cris, C.Ronaldo, Deco, M.Diarra, Drogba, Essien, Eto'o, Fabregas, Gallas, Gattuso, Gerrard, Giuly, Grosso, Henry, Juninho, Kaka', Klose, Lahm, Lampard, Lehmann, Makelele, Malouda, Mendez, Messi, Pirlo, Podolski, Puyol, Ribery, Ronaldinho, Riquelme, Robben, Rooney, Sagnol, Schweinsteiger, Shevchenko, Terry, Thuram, Tiago, Toni, Torres, Vieira, Villa, Zambrotta, Zidane.

belõlü kerül ki az év játékosa...Grosso és Vieira is benne van

fsgh
😄DDDD

Matthewpamer
akkor is jössz és beírod hogy "nyertetek:SDSADAdSAWDS..."

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Udinese-Inter, olasz bajnokság, 7. forduló (élõ)

😊))

LasCar16
nyertetek:SDSADAdSAWDS...<#zavart2> nah majd okt. végén😛

#acm

Tuti több gólt lõnének...

fogadjunk? mennyi pénzed van 😛

fsgh
szerintem ugyanúgy nem lõnék a gólokat mint az Adri - Ibra....
ne feledjük alig játszottak eddig tuti nincsenek meccs formában...

nem bánnám ezt a Recoba - Cruz -t 😊

sztem 1000szer jobb lesz

Ibragecirõl eddig is tudtuk hogy egy paraszt...

fsgh
Úgy tûnik, Ibrahimovicsra eltiltás vár. Egy kikockázott felvétel szerint az egyik szöglet elõtt leköpte Sottilt. A meccs közben csak annyit lehetett látni, hogy a védõ és a támadó összeszólalkozott. Sottil azt mondta a meccs után, hogy nem érezte a köpést, a fotó alapján azonban egyértelmûnek tûnik a dolog.

Sottil a meccs után Cruznak (akivel egyébként barátok) panaszkodott arról, hogy Ibrahimovics mennyire inkorrekt játékos, ezzel az argentin is egyetértett. Ma kielemzik a felvételeket, aztán törhetik a fejüket az Internél, hogy mit csináljanak a bosnyákkal. Feltéve, ha eltiltják.

hát mit is mondjak....Kurv* jó! Crespo sérült õt meg eltiltják...

CRUZ RECOBA csatárkettõst😄DDDD

hála istennek megvan ez a meccs, de még igy is hogy nyertünk az eredmény is siralmas...

Matthewpamer
ehe arabon rosszul láttam 😄

fsgh
FT Inter Milan <2 - 1> Catania
16' <0 - 1> G. Mascara
21' I. Cordoba (sárga)
29' <1 - 1> D. Stankovic
42' G. Colucci (sárga)
61' D. Baiocco (sárga)
67' A. Sottil (sárga)
69' J.R. Cruz (miss pen.)
75' <2 - 1> D. Stankovic

YESSSS megvan!!! bááár most is rosszak lehettünk ha szenvedni kellet egy Catania ellen...

fsgh
78' Inter Milan <2 - 1> Catania
16' <0 - 1> G. Mascara
21' I. Cordoba
29' <1 - 1> D. Stankovic
42' G. Colucci
61' D. Baiocco
67' A. Sottil
69' J.R. Cruz (pen.)
75' <2 - 1> D. Stankovic
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

STANKOVICCCC!!!!!!!!

fsgh
CRUZ KIHAGYOTT EGY 11-est!!!!!😞((((((

fsgh
mi?mi?mi??én nem látom sehol hogy 1-2 lenne..

Matthewpamer
1:2 manc lassan csomagolhat

fsgh
itt valami nagyon nem okés....Remélem hozzuk ezt a meccset aztán lesz valami változás mert már ez megy meccsek óta....

fsgh
HT Inter Milan <1 - 1> Catania
16' <0 - 1> G. Mascara
21' I. Cordoba
29' <1 - 1> D. Stankovic
42' G. Colucci
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

fsgh
43.perc... meg kéne szerezni a vezetést még szünet elõtt

fsgh
húúú de acélosak lehetünk...

vigasztaljon hogy a Palermo vesztésre áll a Roma meg x-re...

Matthewpamer
1:1 stanko

Matthewpamer
ez a pplive fos

Matthewpamer
vezet catania ^^

INTER: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 7 Figo, 15 Dacourt, 5 Stankovic, 21 Solari; 10 Adriano, 8 Ibrahimovic
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 11 Grosso, 13 Maicon, 20 Recoba, 23 Materazzi, 50 Maaroufi
Coach: Roberto Mancini

banok
TVU Player, PPLive

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthewpamer
melyik progival lehet nézni?

fsgh
50 perc és kezdõdik😊 remélem adja a CCTV 5 😊)

Középpályás léttére nem is rossz!

fsgh
PRIMAVERA: INTER 1-1 BRESCIA
Saturday, 14 October 2006 17:02:59

MILAN - Inter Primavera came back from behind to hold local rivals Brescia 1-1 in Saturday afternoon's championship match at the academy's Interello training facility. Bedy Moratti, Inter CEO and managing director Ernesto Paolillo, and first team technical assistant Fausto Salsano watched from the brand new stand as Vincenzo Esposito's boys fell behind to Nsereco's 20th-minute opener, but equalised a minute later through Hungarian forward Attila Filkor. Leonardo Bonucci then had a goal disallowed by match referee Cornero before Luca Siligardi hit the post for the young Nerazzurri. Brescia keeper Begotti made a vital save from Daniele Marino in the second half.

vagyis FILKOR ATTILA MEGINT GÓLT LÕTT!!!!!!!!!😊))))

fsgh
Végre Cruz és Recoba a keretben😊

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba

fsgh
Roberto Mancini, az Inter edzõje nehéz mérkõzésre és még nehezebb idényre számít, errõl vallott legalábbis a La Gazzetta dello Sportban: „Ha ebben az évadban semmit sem nyerek, akkor elhagyom az Intert, lemondok, mert túlságosan erõs ez a csapat ahhoz, hogy sehol se gyõzzön. Ugyanakkor remélem, hogy menet közben nem mondanak fel nekem, mert ha júniusig itt dolgozhatok, akkor az egyik nagy sorozatot, a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját megnyerjük.” A Catania ellen Roberto Mancini nem számíthat a sérült Esteban Cambiassóra és az eltiltott Patrick Vieirára, Olivier Dacourt és Fabio Grosso viszont felépülhet vasárnapra.

Az Interrel kapcsolatos további hír, hogy a Telekom-botrány miatt nyolc parlamenti képviselõ azt indítványozta Giovanna Melandri sportminiszter asszonynak, hogy erkölcsi okokból vegyék vissza a kék-fekete klubtól a nekik ítélt 2006-os bajnoki címet.

adná az Isten 😊

fsgh
Adriano az edzésen😊))

És Adriano Buli után...:S

Recoba

fsgh
elég érdekes lenne ha egész szezonban egyik csatárunk se lõne 10 gólt.

1 tippet várok😊 én tök hülye vagyok így Adrianora tippelek😊)

Crespo sérült Ibra meg nem nagyon lövögeti a gólokat viszont stem Adri most fog belelendülni😊

a formák alapján nem csodálkoznék ha eggyik csatárunk se érné el a 10gólt :S

amugy sztem Crespo v. Ibrakecci

fsgh
De nagy a pangás...holnap meccs remélem nyerünk😊

amúgy szerintetek melyik catárunk éri el elõbb a 10 rugott gólt ebben az idényben?😊

jah, eddig ugy néz ki hogy tényleg nem adja semmi...

fsgh
már hiányom van.....csak az a kár hogy nem adja a meccsünket a tv😞( (asszem)

Matthewpamer
jó az uj sg design
halan a korral xD

vszeg ilyen is marad a háttér...

fsgh
míí szar már hogy csak a szélén van háttér:S nem lehetne megoldani hogy középen is legyen?:S

a banner szélét le kéne cserélni az új színre ami most van...

eddig, én sem láttam most már jó 😊