34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Lombardini
    Cagliari – Inter 0-2 (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: Cruz 57, Suazo 79.

Cagliari: 16 Marruocco; 14 Pisano (19 Larrievy 70), 6 Lopez, 20 Bianco, 31 Agostini; 29 Ferri, 5 Conti, 18 Parola, 23 Fini (4 Budel 76); 9 Acquafresca, 32 Matri (26 Mancosu 86).
    Kispad: 12 Koprivec, 3 Del Grosso, 21 Canini, 22 Bizzera.
    Edző: Nedo Sonetti.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell (30 Pelé 81); 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 9 Cruz, 18 Crespo (31 Cesar 58), 29 Suazo (45 Balotelli 90+1).
    Kispad: 22 Orlandoni, 16 Burdisso, 21 Solari, 23 Materazzi.
    Edző: Roberto Mancini.

Vezette: De Marco (Chiavari).

Sárga lap: Parola 28, Conti 75.
  • Lombardini
    40 pont, 7-el a Roma előtt, veretlenül a bajnokságban, és hosszú ideje kapott gól nélkül. Ennyi.

FORZA INTER
  • fsgh
    nyertünk:)))

0-2 Cruz Suazo :)
  • Monoton
  • fsgh
    félidő 0-0... lehetne jobb is.

megint 3 csatáros taktikát játszik a csapat...
  • fsgh
    sose értettem ezt...külön nyil kell a milan topik felé? esetleg kérsz egy egy utbaigazító táblácskát a neved mellé!?
  • LasCar16
    szép hullócsillag:)
  • Lombardini
  • ForzaInter
  • Lombardini
    Mindjárt kezdünk, már csak fél óra.
  • Lombardini
  • ForzaInter
    semmit nehéz megmutatni
  • Lombardini
    Így van. Kit érdekel a Milan. Majd egy hét múlva mutassa meg mit tud.
  • Csesza
    befejezni
  • ryhdeksan
    jolvan majd ha meglesz az uefa kupa hely akkor irjal
  • LasCar16
    ehhez a kupához BL-t kell nyerni:P de magyarázhatom olyannak akit csak a scudetto érdekel
  • ryhdeksan
    ezt a kupát kb mindenki lefossa
  • LasCar16
    látom Mancini is alapozza a hangulatot, de úgyiscsak az írigység beszél belőle, mert ti ehhez a kupához hozzá sem szagoltatok, de bízom benne h idén talán nemzetközileg is viszitek vmire:)
  • ryhdeksan
    Mancini szerint így komolytalan a klub vb
    Dec. 16. 08:45 -APPIANO GENTILE- Lehet hogy ismét szerzett magának pár ellenséget Roberto Mancini, miután tegnap a következőket mondta a klub világbajnoksággal kapcsolatban. ”A jelenlegi formájában az egész sorozat olyan mintha egy barátságos torna lenne csak semmi más.” Persze lehet hogy ezek a szavak már a jövő heti derbynek szólnak mivel a Milan mind a két helyszínen érintett lesz. Majd így folytatta. ”Szerintem egy mérkőzés sokkal érdekesebb lenne. Az hogy hat mérkőzést rendeznek teljesen feleslegesen számomra abszurdnak tűnik. Eleve úgy készült el mesterségesen a sorsolás hogy a Milan és a Boca játszanak a fináléban, akkor nem értem minek a körítés. Sokkal egyszerűbb lenne ha egyből lejátszanák a döntőt úgy mint évekkel ezelőtt volt. De ez az én véleményem, mint ahogyan a Bajnokok Ligája rendezési elveivel sem értek egyet, mivel szerintem ott is az egyenes kieséses rendszert kellene visszahozni.”
    Mancini ezek után is a Milan meccséről beszélt. ”A vasárnap délelőtti edzést a kezdési időponthoz igazítottam mivel egy héttel a derby előtt hasznos lesz együtt megnézzük hogy mire mennek a pirosfeketék egy igazi tétmeccsen. Más kérdés hogy amúgy is megtekintettem volna a meccset mert szeretem a focit. Nem szurkolok senkinek sem és senki ellen sem. Jelenleg az Interért szorítok, mint ahogy korábban azokat a klubokat szerettem ahol játszottam azaz a Sampot és a Laziot. A többit viszont megnézem mert egyrészt ez a munkám másrészről pedig tényleg szeretem a focit.”
    A következő téma óhatatlanul is, de Carvalho volt akiről igen sokkal cikkezett az olasz sajtó a héten. ”Akkor nézzük. A sajtó azt írta hogy Moratti meg akarja venni ezt a játékost de én nem szeretném ha leigazolnánk és ezen össze is vesztünk. Természetesen a veszekedésből egy szó sem igaz, annyit viszont valóban mondtam hogy nem biztos hogy szükségünk van rá még akkor is ha valóban nagyszerű képességű labdarúgóról beszélünk. Maresca? Na erről pedig nem is nagyon szeretnék mit mondani…”
    Ezután pedig a vasárnap esti meccs került terítékre és ha már annyit Milanoztunk akkor a párhuzam mely szerint a pirosfeketék győzni tudtak a Sant’Eliaban. ”Azon a meccsen a Cagliari nagyon jól játszott, így nekünk abból a mérkőzésből is van mit merítenünk. De ha tanulunk a mások által elkövetett hibákból az csak a hasznunkra vállhat.” A Roma Torinoban játszik és amennyiben nem tudna nyerni akkor az Inter tovább növelhetné az előnyét a tabellán. ”Hát ezt nem tudom, mert engem elsősorban az Inter dolgai érdekelnek és Cagliari elleni idegenbeli meccs szerintem sokkal de sokkal nehezebbnek ígérkezik mint azt sokan gondolják.”
    Végül pedig a felállásról esett szó, itt is elsősorban Materazziról aki nincs még olyan állapotban hogy sorozatban több mérkőzésen is a kezdőcsapat tagja legyen. ”Marco nincs még a legjobb állapotban, játszania kellene folyamatosan de fizikálisan még nincs olyan állapotban hogy ennyi meccset bírjon egymás után. Jelen pillanatban kemény lenne a számára ha két-három meccset is végigjátszana egy héten belül. Persze amennyiben nem lenne más lehetőségem akkor játszatnám mivel egészséges, de hogyha nem létfontosság akkor a kispadon kap majd csak helyet.” Így tehát visszatér Samuel aki remek formában teljesített eddig idén. ”Az Inter összes védője remek formát mutat ebben a szezonban, de mivel sok a meccs néha valakinek ki kell maradnia, viszont ennek van olyan jó oldala is hogy Chivut illetve Burdissot be tudom vetni a középpályán mert ott ugye nagy rések vannak. Viszont amikor a középpályások felépülnek akkor a védelmen sem lesz ekkora teher és ők is több pihenőt fognak majd kapni. De az adott felállást úgyis mindig az ellenfél stílusához kell majd igazítsuk a jövőben is.”
  • Csesza
    simán nyerjük ezt a mai meccset :)
  • ForzaInter
    inkább beszéljünk meccsről:O
    ami sztem nem lesz vmi könnyű 2000 óta nem nyertünk Szardiníán... tavaly is szenvedtünk és csak 1-1-re hoztuk meccset, de remélem ma megverjük őket, Foggia nem fog jáccani ez jóhír(legszebb öröm a káröröm:D)
  • Csesza
    :)
  • ForzaInter
    pont azt mondom hogy pl Chivunak és Zanettinek se nagyon van alappoziciója... de mindegy ezen ne vitázzunk.
  • Csesza
    nem azt mondom, hogy nem univerzális játékosok és csak 1 poszton játszhatnak, de ha az alap pozíciókat nézzük itt akkor 4 középpályásunk van, de hála Istennek van több olyan játékosunk is aki majdnem hogy 100% szinten tudja teljesíteni a középpályás pozíciót is, ennyi...

nemértem, hogy minek kellett most azt a hszt lereagálnod, hiszen majdnem én is ugyanazt írtam csak elsőre nem értetted meg :)

és igen, majdnem biztos, hogy 4-4-2lesz
  • Kaplartom

Úgylátszk a ti győzelmeteknek mindenki örül, csak mi nem:P
  • ForzaInter
    Zanetti középpáélyás és védő is őt lehet mind2 odlalra írni, kpn kezdte Simoninál azt jáccot majd lett jobhátvéd most pedig megint kp...
    Chivu eredetileg Balhátvéd de középhátvéd is, de pl román válogatottban szűrűt játszik, és nem is rossz kpn, jó hogy vannak ilyen univerzális játékosaink, 4-4-2 lesz szinte telibe talátlam kezdőt csak azt nem biztos hogy ki lesz balszélső cesar vagy solari.
  • Csesza
    nem csalóka, mert 4 középpályásunk van itt tényleg, az most egy dolog, hogy mást is fel lehet tolni biztonsággal középpályára, nem is tudom mi lenne, ha ezt nem letne megcsinálni?! :)

jah és igen, tutibiztos, hogy Pelé nem fog irányítót játszani vagy valamelyik csatár lesz visszavonva v. Solari

de lehet, hogy nem is ez a felállás lesz
  • ForzaInter
    kcisit csalóka mert nem 4 hanem 6 kp van, mostanában román is ottnyomja, Zanetti meg már több mint 1 éve.
  • ForzaInter
    Pelé mint irányító?
    sose fog azt jáccani, mivle nem irányító, max Solarit nyomja be annak, de 4-4-2 lesz:

J.Cesar

Maicon Cordoba Samuel Maxwell

Zanetti Cambiasso Chivu Solari

Cruz Suazo
  • fsgh
    ja rosszul rakta ki... szal Zanetti és Solari a két szélén lenne elvileg:D
  • fsgh
    azta micsoda keret:O középpályára 4 ember... jó mondjuk lehet hogy onnan csak kezd mert Chivu és Zanetti bőven kezdhet középpályáskén...

J.Cesar

Maicon Materazzi Samuel Maxwell

Cambiasso

Zanetti Solari

Pelé

Cruz Suazo

ha nem jól rakt volna ki egy rombuszra gondoltam a középpályán....
  • Csesza
    Cagliari ellen a keret:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

középpályára nem sok választási lehetőség van :S
  • Csesza
    dec. 21.
  • bubu13
    Mikor lesz a Bl-s sorsolás?
  • ForzaInter
    ameddig ennyi a sérült, addig van esély rá hogy kezdjen.
  • fsgh
    na az cool:)
  • Csesza
    elvileg ma estére v. holnap meglesz a banner gabber-től
  • Csesza
    így van, Pelét minél többször szeretném a keződben látni :)
  • fsgh
    amíg nyerünk nem gáz:) Pelét a kezdőbe szvsz.p
  • Csesza
    van egy olyan tippem, hogy megint, nemkicsit tartalékos lesz a csapatunk a vasárnapi Cagliari elleni meccsre :S