FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
"A VIP státuszod (fsgh) aktív: 2007.06.23-ig"

😄DDDD😛PPP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

azéééé 😊

bazzzeee:

Kedves Csesza VIP regisztrációd 7 nap mulva lejár 😛

fsgh
azt akartam írni😛^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ma?

tehát kedden?

Kösz.

fsgh
de vak agyok!!hisz ott van CAMBIASSO a keretben!!juhéé😊)) remélem becserélik ma és vasárnap már kezdõ is lehet😊))

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR MOSCOW
Sunday, 29 October 2006 14:25:01

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named this 21-player squad for Tuesday's UEFA Champions League Matchday 4 clash with Spartak Moscow at the Luzhniki Stadium (kick-off at 18.30CET):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo

ajajj Vieira nincs ott:SS remélem nem sérült meg:SS

amúgy Cambiasso mikor épül fel?

Mancini:
”20 percen át fantasztikusak voltunk”

Oct. 29. 08:44 -San Siro- Roberto Mancini nagyon boldog volt a gyõztes derbyt követõen és a nyilatkozatában külön is kiemelte az utolsó 20 perc hõsies játékát. ”Tizen maradtunk, de úgy hogy Ibrahimovicnak gondjai voltak, Vieiranak fájt a lába, így pedig nem volt könnyû. Egyetlen cserém maradt és nagyon meg kellett fontoljam hogy kit hozok le. Ebben a szakaszban egyszerûen nem volt olyan emberünk a pályán aki meg tudta volna elõl tartani a labdát ezáltal pedig csak védekezésre voltunk kárhoztatva.
Vieira tényleg sérült volt, de azért nem hoztam le mert úgy gondoltam összeszorított fogakkal végig tudja játszani. Ibrahimovic viszont a szélre került és ezen a helyen nem tudott mit hozzátenni a dolgokhoz ezért hoztam le õt. Elhiszem és megértem Vieira haragját a lefújás után, de meg kell értenie nem volt más védekezõ középpályás már csak õ. Ezért döntöttem így. Viszont amennyiben nincs a kiállítás akkor biztos vagyok benne hogy további gólokat lõttünk volna még és nem lett volna ilyen szoros a vége. A kiállítás és a sérülések viszont elég sok mindent megváltoztattak… A kiállítás? A bíró a szabályokat betartva ítélt, itt nem vele volt a baj, hanem a szabállyal… Nem értem miért ne lehetne örülni egy gólnak felhõtlenül…”

internazionale.hu

Matthewpamer
loál 😄
b.szülinapot

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

Szép volt fiúk!

a 0-2 után nem gondoltam volna hogy ilyan nehéz lesz a vége :S

(hazai pályán majd mégjobban megverjük õket) 😄FASFaFSAdfsafas

fsgh

fsgh
hát igen😊 akkor úgy álnánk hogy Roma 17pont Palermo 18 és INTER 21😊)) jó lenne ez a 3pontos elõny...

Matthewpamer
na már csak a palermionak kell kikapnia és minden okés ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

fsgh
FT AC Milan ❤️ - 4> Inter Milan

4' P. Vieira

6' G. Gattuso

17' <0 - 1> H. Crespo

19' F. Inzaghi

22' <0 - 2> D. Stankovic

30' C. Seedorf

47' <0 - 3> Z. Ibrahimovic

50' <1 - 3> C. Seedorf

51' A. Gilardino

54' D. Maicon

55' M. Materazzi

68' <1 - 4> M. Materazzi

69' M. Materazzi

76' <2 - 4> A. Gilardino

85' A. Pirlo

88' S.D.E.J. Cesar

90' ❤️ - 4> Kaka D. Maicon

Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

LasCar16
<#wilting>...

#acm

blackmetal
zanetti nagyon szépen játszott

\"For those about to rock-we salute you!\"

fsgh
ebben van valami😄DDDASDADSA

banok
hát Materazzi a következõ meccsen nem fog gólt lõni.... XD

fsgh
MEGVANNN!!!!!!!!!ZANETTI nagyooon jól játszott Ibra elment d kezd belejönni és már gólt is lõtt😄DStanko király volt mint mostanában mindig😊)) Césár meg csinált hideget meleget😄😛 nagyon nagyokat védett de az utolsó golnál rosszul jött ki meg párszor bûvészkedett olyanokat hogy meghült a vér az ereimben😊))Materazzi meg mostanól minden meccsen gólt lõ!?!?😄D

3-4

banok
3-4 lett... nem semmi meccs volt! Igazi rangadó!

banok

jbal

jbal
na mégis megadta?

jbal

fsgh
EZAZZ!!!!!😊))) eddig a meccset néztem! nagyon jók vagyunk.9) remélem ennél már csak jobb lesz😊 Stanko meg amit az utobbi meccseken csinál...nagyon jó pléja😊

banok
banok
Guangodong
Shanghai Sports
Hubei
ezek fennt vannak a PPLiveon.

jbal

jbal
pplive.a caifu adja sztem tvu playert használj

Valaki egy streamet tud adni?

Tojesz
<#worship><#worship>gyönyörû gól, köszi<#worship><#worship>

jbal

jbal

jbal

Tojesz
1-0 ide!!Crespo '17

Szerkesztenem kell, már 2-0 ide!!!Stankovic '22

banok
jah

jbal
sziasztok.képek kellenek?

Tojesz
még 2 perc és kezdõdik a Milan verés<#hehe><#hehe>

Matthewpamer
majd mc vich elött van net és megnézzük az inter.it-t ;]
ahány gól, annyi feles 😛

fsgh
hát nem gyengén off...

huzzá innen!!!!😊

LasCar16
FORZA AC MILAN off😄

#acm

banok
töltsd le a PPLiveot és nézd a Shanghai Sportson vagy a Guangdongon.

fsgh
😄SASDASD

elkenjük a szájukat nem kell félni😊))

ha nem nyerünk ma akkor megkereslek és... 😄DDADsDFafsdfa

fsgh
De messze van még a fél 9:S

sajna vszeg az esti party miatt nem látom majd a meccset :S