FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
"A VIP státuszod (fsgh) aktív: 2007.06.23-ig"

😄DDDD😛PPP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

azéééé 😊

bazzzeee:

Kedves Csesza VIP regisztrációd 7 nap mulva lejár 😛

fsgh
azt akartam írni😛^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ma?

tehát kedden?

Kösz.

fsgh
de vak agyok!!hisz ott van CAMBIASSO a keretben!!juhéé😊)) remélem becserélik ma és vasárnap már kezdõ is lehet😊))

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR MOSCOW
Sunday, 29 October 2006 14:25:01

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named this 21-player squad for Tuesday's UEFA Champions League Matchday 4 clash with Spartak Moscow at the Luzhniki Stadium (kick-off at 18.30CET):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo

ajajj Vieira nincs ott:SS remélem nem sérült meg:SS

amúgy Cambiasso mikor épül fel?

Mancini:
”20 percen át fantasztikusak voltunk”

Oct. 29. 08:44 -San Siro- Roberto Mancini nagyon boldog volt a gyõztes derbyt követõen és a nyilatkozatában külön is kiemelte az utolsó 20 perc hõsies játékát. ”Tizen maradtunk, de úgy hogy Ibrahimovicnak gondjai voltak, Vieiranak fájt a lába, így pedig nem volt könnyû. Egyetlen cserém maradt és nagyon meg kellett fontoljam hogy kit hozok le. Ebben a szakaszban egyszerûen nem volt olyan emberünk a pályán aki meg tudta volna elõl tartani a labdát ezáltal pedig csak védekezésre voltunk kárhoztatva.
Vieira tényleg sérült volt, de azért nem hoztam le mert úgy gondoltam összeszorított fogakkal végig tudja játszani. Ibrahimovic viszont a szélre került és ezen a helyen nem tudott mit hozzátenni a dolgokhoz ezért hoztam le õt. Elhiszem és megértem Vieira haragját a lefújás után, de meg kell értenie nem volt más védekezõ középpályás már csak õ. Ezért döntöttem így. Viszont amennyiben nincs a kiállítás akkor biztos vagyok benne hogy további gólokat lõttünk volna még és nem lett volna ilyen szoros a vége. A kiállítás és a sérülések viszont elég sok mindent megváltoztattak… A kiállítás? A bíró a szabályokat betartva ítélt, itt nem vele volt a baj, hanem a szabállyal… Nem értem miért ne lehetne örülni egy gólnak felhõtlenül…”

internazionale.hu

Matthewpamer
loál 😄
b.szülinapot

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

Szép volt fiúk!

a 0-2 után nem gondoltam volna hogy ilyan nehéz lesz a vége :S

(hazai pályán majd mégjobban megverjük õket) 😄FASFaFSAdfsafas

fsgh

fsgh
hát igen😊 akkor úgy álnánk hogy Roma 17pont Palermo 18 és INTER 21😊)) jó lenne ez a 3pontos elõny...

Matthewpamer
na már csak a palermionak kell kikapnia és minden okés ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

fsgh
FT AC Milan ❤️ - 4> Inter Milan

4' P. Vieira

6' G. Gattuso

17' H. Crespo

19' F. Inzaghi

22' D. Stankovic

30' C. Seedorf

47' Z. Ibrahimovic

50' C. Seedorf

51' A. Gilardino

54' D. Maicon

55' M. Materazzi

68' M. Materazzi

69' M. Materazzi

76' A. Gilardino

85' A. Pirlo

88' S.D.E.J. Cesar

90' ❤️ - 4> Kaka D. Maicon

Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

LasCar16
<#wilting>...

#acm

blackmetal
zanetti nagyon szépen játszott

\"For those about to rock-we salute you!\"

fsgh
ebben van valami😄DDDASDADSA

banok
hát Materazzi a következõ meccsen nem fog gólt lõni.... XD

fsgh
MEGVANNN!!!!!!!!!ZANETTI nagyooon jól játszott Ibra elment d kezd belejönni és már gólt is lõtt😄DStanko király volt mint mostanában mindig😊)) Césár meg csinált hideget meleget😄😛 nagyon nagyokat védett de az utolsó golnál rosszul jött ki meg párszor bûvészkedett olyanokat hogy meghült a vér az ereimben😊))Materazzi meg mostanól minden meccsen gólt lõ!?!?😄D

3-4

banok
3-4 lett... nem semmi meccs volt! Igazi rangadó!

banok

jbal

jbal
na mégis megadta?

jbal

fsgh
EZAZZ!!!!!😊))) eddig a meccset néztem! nagyon jók vagyunk.9) remélem ennél már csak jobb lesz😊 Stanko meg amit az utobbi meccseken csinál...nagyon jó pléja😊

banok
banok
Guangodong
Shanghai Sports
Hubei
ezek fennt vannak a PPLiveon.

jbal

jbal
pplive.a caifu adja sztem tvu playert használj

Valaki egy streamet tud adni?

Tojesz
<#worship><#worship>gyönyörû gól, köszi<#worship><#worship>

jbal

jbal

jbal

Tojesz
1-0 ide!!Crespo '17

Szerkesztenem kell, már 2-0 ide!!!Stankovic '22

banok
jah

jbal
sziasztok.képek kellenek?

Tojesz
még 2 perc és kezdõdik a Milan verés<#hehe><#hehe>

Matthewpamer
majd mc vich elött van net és megnézzük az inter.it-t ;]
ahány gól, annyi feles 😛

fsgh
hát nem gyengén off...

huzzá innen!!!!😊

LasCar16
FORZA AC MILAN off😄

#acm

banok
töltsd le a PPLiveot és nézd a Shanghai Sportson vagy a Guangdongon.

fsgh
😄SASDASD

elkenjük a szájukat nem kell félni😊))

ha nem nyerünk ma akkor megkereslek és... 😄DDADsDFafsdfa

fsgh
De messze van még a fél 9:S

sajna vszeg az esti party miatt nem látom majd a meccset :S