34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #11621 okey -
Csesza #11620 :DDDddd oké, megkértem rá gabber-t :) -
#11619 majd berakok énis egy bannert -
ryhdeksan #11618 dehogy mindig ;D
volt itt már gabberé is meg volt már garciaé is
meg ugyis ellustultál most xD -
#11617 én benne vagyok:D ugyis mindig az én bannereim voltak itt... -
ryhdeksan #11616 hát nemtom
sztem szépen kérjük meg gabbert hozzon össze vmi mester munkát ;] -
#11615 mondjuk mostaninál jobb:9 -
Csesza #11614 jah persze, észszerű :) -
Csesza #11613 banner
sztetek akkor be legyen rakva ez a banner a fenti helyére? mert ha azt monnyátok, hogy tetszik akkor berakom ezt?! -
#11612 valószínű hogy ezért hosszabítottak vele, mert opcios joguk volt vele és éltek is lehetőséggel, mert ingyen nem szívesen engedték volna el gondolom így meg nyáron mindenkéép eladják jó pénzért... nem akarják hogy utána másik szezonba mennyen ingyen:D
lesz rá licitálás:S -
Csesza #11611 -
Csesza #11610 hogy kapjon érte pénzt a CSKA?
-
#11609 valyon miért?:D -
#11608 egy jó Adri befér... majd meglátjuk milyen formában lesz ha visszatér, remélük jó formában:D -
Csesza #11607 oké, de sztem akkor azokat majd a te topikodban beszéljük meg
ha már ma is csinálsz akkor lehet, hogy arra majd holnap reagálok, mert hosszú volt nagyon ez a nap és lefexek aludni, mert kivagyok :) -
#11606 aj micsoda elvárások vannak itt:P ok meglátom mit tehetek...majd jövök több verzsönnel is... -
Csesza #11605 nics vele semmi gond csak lehet ez picit jobb is, mert te ennél jobbat is tudsz :P
meg akár lehet egy picit nagyobb is ha gondolod -
#11604 na jó majd még alakítok rajta és nem lesz benne senki...:D de így "neonosan" jó tetszik nektek? vagy ne erőltessem ezt a vonalat? -
ryhdeksan #11603 tedd bele Javier Zanettit
ő az aki a legjobban megérdemli az egész Interből
REMÉLEM ezt te sem gondoltad komolyan ;] -
Csesza #11602 nem szeretem annyira, ha egy ember van a bannerba
talán akkor ha J.Zanetti v. Cambi az, de mondjuk jah talán lehetne Stanko is, de szvsz ez nem lett olyan jó banner mint amilyenek te igazán tudsz :P -
Csesza #11601 egy jó Adriano mindig beférne a csapatba :) -
#11600 de még ha minden renben lenne se férne be a csapatba:S nagyon jó csatáraink vannak most nélküle is... -
#11599 mehet bele Stankovic is ha az jobb:DDDd (de más nem mert róla van csak ilyen stílusú kép:P) -
Csesza #11598 remélem tényleg igaz, az, hogy teljesen rendben van, mert már hallottuk ezt máskor is, de nagyon jó lenne -
Csesza #11597 túl Ibra :D -
#11596 bannernak?:)
vagy túl absztrakt?:D -
ryhdeksan #11595 ez meg még jobb
-Adriano hamarosan visszatér!
Dec. 14. 12:39 -MILANO- A napokban felreppent a pletyka mely szerint Adrianot a San Paolo szeretné kölcsön venni a télen. Ezzel kapcsolatban és még sok minden másról beszélt az Inter sportigazgatója Ernesto Paolillo aki a Brazíliából visszatért doktor Combival is értekezett már a játékos állapotáról. ”Csupa jó hírt kaptunk Brazíliából Adrianoról. A játékos mind fizikálisan mind pedig mentálisan magára talált így véleményem szerint nem lesz akadálya annak hogy január elején visszatérjen Milánóba.”
Elvileg tehát január elsején ő is Milanóba érkezne és csatlakozna a többiekhez akikkel másnap Dubaiba utaznának A San Paolo elnöke nem tett le a játékos kölcsönvételéről ám megjegyezte hogy mivel a támadó európai szinten is az egyik legjobban fizetett játékosok között van ezért kevés esélyt lát arra hogy valóban őket erősítse januártól. Gilmar Rinaldi, Adriano ügynöke amúgy még Karácsony előtt találkozni fog az Inter vezetőivel és akkor fog végérvényesen eldőlni a csatár sorsa. -
ryhdeksan #11594 2009ig szerződést hosszabított a CSKA val -
Jó a hangulat a csapatnál Ez nagyon jó :) -
#11592 állítólag nyártól Carvalho csatlakozik hozzánk, remélem igaz a hír, nagyon szeretem játékát egyik kedvenc brazilom fiatlak közül. -
ryhdeksan #11591 tök midn1
nincs ellenfelunk -
#11590 igaz, Villareal óta nem mehetünk biztosra... bár ez egy teljesen más csapat, sokal job azóta, na és elvileg sérültek is felépülnek a bl meccsre. -
Csesza #11589 az a baj, jelenlegi formán és a csapat szempontjából mindenkitt verni kéne mert nekünk van most a legjobb csapatunk, de ugye az Inter az az Inter, okoztak már nekünk a srácok nem éppen kellemes meglepetéseket :S -
#11588 jelenlegi formánk szerint mind2őt verni kéne simán, jobb csapatunk van. -
Csesza #11587
Puccio
Bolzoni
-
Csesza #11586 az Arsenal és a Lyon is megnehezíthetné a dolgunkat... -
#11585 Olympiacos,Celtic,Schalke,Lyon,Arsenal,Liverpool....ez a sorrend nálam. -
#11584 Talán az Olympiacos vagy a Celtic lenne a jó a nyolcaddöntőben. Az sima is lehet. :) -
#11583 hátn ezek közuül Pool lhet nívósabb ellenfél. -
#11582 Lehetséges ellenfelek:
Liverpool, Schalke, Olympiacos, Celtic, Lyon, Arsenal.
Ki minek örülne?