FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamelyik fórumba volt belinkelve...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mert ha igen szerintem is meghízott...
Thursday, 02 November 2006 18:15:52
visszatért Adri és holnap már edzésbe is áll
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
November 5
Pont a névnapom😊))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Cruz és Figo nagyon lassította a játékot annak ellenére hogy Cruz lõtt 1 gólt és Figo-nak is volt 1 nagyon szép támadásvezetése
Maicon és Stanko megint jól játszott
Grat a csapatnak, legözelebb én most már egy kicsit jobb játékot és több gólt várok
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1. perc, Crúz ;]
TOLDO
MAXWELL
GROSSO
CRESPO
SOLARI
SAMUEL
GONZALEZ
Inter lineup: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Burdisso; 7 Figo, 4 Zanetti,15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Spartak lineup: 30 Kowalewski; 49 Shishkin, 3 Stranzl, 13 Jiranek, 17 Rodriguez; 23 Bystrov, 15 Kovac, 9 Titov, 24 Mozart, 7 Bojarintsev; 10 Pavlyuchenko.
Ide még nem soha nem írtam (máshová sem sokat) de szeretném felhívni a figyelmeteket valamire. Talán már tudjátok, talán nem, de tuti ami ziher. Naszóval.
Megalakult a magyarországi Inter Szurkolói Klub, amelybe minden Interistát szívesen látunk. Ez egy teljesen hivatalos és rendezett, szabályos körülmények között mûködõ egyesület. Ezt a klubot Inter Club Ungheria néven bejegyezte az olasz anyaklub is, tehát teljes jogú tagok vagyunk!
Mit nyújt ez a klub? Például most õsszel már két mérkõzésre is utaztunk csoportosan a Bayern és most 7végén a Milan ellen. (Az utazások díja 20-25ezer forint között van ami az utazás és jegy árát tartalmazza!) Az éves tagdíj 7200 forint amiért ugyanazokat az ajándékokat kapjuk mint akár az olasz vagy bármely másik szurkoló. Van saját sálunk is már Inter Club Ungheria és Forza Inter! felirattal. (Ez is benne van a tagdíjban!)
Ha érdekel Titeket ez a klub akkor állok bárki rendelkezésére. Kérdezzetek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nekem is tetszett
nem is tudom miért vagy most ilyen szomorú?! páj 😄SADASDASFDFsfgfaf
(egyébként nekem tetszett)
#acm
Mind a kettõ piros-fekete, csak a katicának több pontja van.
😛😄DDDD
még ha versenyezni nem is de szerintem lazán lehettek harmadikok...
Amúgy versenyezni nem tudunk veletek, mert nem egy súlycsoport a két csapat.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúy jó kis erõs csapatotok van😊ha a kövi 10 meccsetekbõl megnyertek mn 7-et akkor azt mondom nem pukadtatok ki😊 (erre amúgy kiváncsi leszek hogy bekövetkezik-e..)
amúgy 1 hónap mulva rangadó😉
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nemkéne...
ahhogy ismerem a csapatot, bármelyik csapattol szophatunk ilyen hozzáállással
05/11/06 14:00 Inter - Ascoli San Siro Lesz idõnk kipihenni a Moszkai meccset úgyhogy könyörtelenül hozni kell, akár több góllal.
12/11/06 14:00 Parma - Inter Ennio Tardini Parma egy hajtos kis csapat igaz nem álnak jól de könnyen lehet x is ha nem figyelünk(annyi elõnyünk lesz hogy nem lesz se hétközi forduló se Bl ezért nem lehet kifogásokat találni, nyerni kell!)
19/11/06 14:00 Inter - Reggina San Siro A Reggina a mínusz pontjai miatt most nagyon menetel én személy szerint örülnék egy 1 gólos gyõzelemnek is...fõleg azért mert tartalékolnunk kell egy picit hisz jön a Sporting elleni meccs...
22/11/06 20:30 Inter - Sporting San Siro Iszoyú fontos nyerni de közben még arra is figyelni kell hogy ne fáradjunk el tulságosan hisz a Palermo elleni meccs is sorsdöntõ lehet a bajnokság szempontjából
26/11/06 14:00 Palermo - Inter La Favorita És a legfontosabb meccs...nagyon nehéz lesz fõleg idegenben..fõleg a Sporting után...megmondom õszintén egy x-el is kiegyeznék
vagyis most jön egy kis lazítás de aztán meint hajtás ezerrel:SS Remlem jól jövünk ki ezekbõl a meccsekbõl és nem kapunk ki egyik csapattól se...
reméltem hogy a Fio hozza a 3 pontot
nagyon remélem hogy a Palermo kifullad nemsokára...😊