34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    mekkora volt már Balotelli 2. gólja :D
  • Csesza
    köfi :)
  • banok
    a tegnapi Reggina-Internazionale góljai
  • Csesza

• Csesza
    ha valaki tudna adni linkt a gólokról akkor azt megköszönném, mert az inter.hu-ról csak az első Crespo gól elérhető
  • Csesza
    1-4 lett a meccs!!!

ez megmutatta, hogy ha lenne valami gond akkor Balotelli-re is lehet számítani és jó az utánpótlás, kisebb meccseken is lehetne majd neki is lehetőséget adni
  • ryhdeksan
    Adriano fél évet Brazíliában marad
    Dec. 19. 22:49 -MILANO- Az Internazionale brazil támadója Adriano fél évre kölcsönbe kerül a Sao Paolohoz, ezt ma Milanoból is megerősítették. Történt ugyanis hogy játékos ügynöke Gilmar Rinaldi illetve az Inter alelnöke Rinaldo Ghelfi összeültek hogy megvitassák a játékos sorsát. ”Megállapodtunk mindenben, januártól Adriano a Sao Paolohoz kerül kölcsönbe hat hónapra, nyáron pedig visszatér az Interhez. Most már csak néhány apróságról kell egyeztetn, de a fő dolgok eldőltek.” mondta Rinaldi.
    Adrianot hivatalosan pénteken fogják bemutatni a Sao Paolo vezetői így akár már a Libertadores Kupában is pályára léphet majd. ”Be fogjuk őt nevezni az összes sorozatba így mindegyikben tud is játszani, csak már itt tartanánk.” mondta az elnök Joao Paulo de Jesus Lopes. A játékos ingyen kerül a Sao Paolohoz, akik viszont állják a havi fizetéseit.
    ”Nagyon boldog vagyok hogy létrejött a megállapodás. Már az első naptól nagyon jól éreztem magam itt, nagy boldogság lenne a számomra pár címet nyerni ezzel a klubbal. Dolgozni akarok, játszani és visszakerülni a válogatottba!” nyilatkozta maga a játékos.

• daviddavid
    hmm Balotelli dupla
  • daviddavid
    Balotelli!!!!!!!!!
  • ForzaInter
    CESAR!!!
  • Csesza
  • daviddavid
    CRESPO!!!
  • ForzaInter
    nem töröltem ki másikból...
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDddd
  • fsgh
    se Cruz se Suazo nincs a keretben.
  • ForzaInter
    Filkor pont most sérült:(
  • ForzaInter
    Orlandoni

Burdisso Materazzi Rivas Esposito

Maaroufi Pelé Puccio Solari

Crespo Balotelli

Cruz Suazo
  • Lombardini
    Most ezt nem értem.
  • ForzaInter
    pisztoj karácsonyfa alatt becsomagolva:DDDDDDDDdd
  • Lombardini
    Keret a holnapi Reggina elleni kupameccsre:

Kapusok: 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Védők: 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.

Középpályások:
    21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar, 37 Gabriele Puccio, 42 Ibrahim Maaroufi, 43 Daniele Pedrelli.

Csatárok: 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli, 48 Alberto Gerbo.
  • Lombardini
  • Lombardini
    Holnap kupa meccs Reggio Calabriában. Sajnos magyar tv nem fogja mert az a Milan-Cataniát adja majd.
    Viszont neten biztos, hogy lesznek elérhető linkek. Majd azon nézzük. Tartalékos csapat lesz. Bár a keretet még nem ismerem, de szerintem Crespo mellett Ballottelli fog játszani, valamint biztos, hogy Orlandoni mellett Burdisso is és Cesar is játszani fognak. Kár, hogy Attila most sérült mert biztos ő is lehetőséget kapna.
    Egyébként a mérkőzést Trefoloni vezeti majd. Az asszisztensek Alessandroni és Di Liberatore lesznek, a negyedik játékvezető pedig Squillace lesz.
  • fsgh
    köszönöm értlems válaszod :D
  • ryhdeksan
    jolvan kukigumi
  • Csesza
    jolvan, segbekukizni nem ebben a topikba kell -.-
  • fsgh
    ahogy azse hogy Te még azt is elnéznéd neki ha minden fordulóba öngólt rugna^^
  • ryhdeksan
    még szerencse hogy senkit nem érdekel
  • ForzaInter
    még egy legesleglegleglegutolsót:D
    ha ezzel se fog élni, akkor mehet.
    bár most lehet Sao Pauloba megy kölcsönbe, nem tudom mennyire igaz a hír de több helyen olvastam.
  • Csesza
  • Csesza
    én most úgy vagyok vele, hogy adnék még neki egy utolsó esélyt...
  • fsgh
    sikerült megutáltatnia magát velem így 2 év alatt...pedig bírtam
  • fsgh
    fél év - 2év nincs egyensúlyban... az Inter is probálta kihuzni a szarból de ő inkább még beljebb mászott...
  • ForzaInter
    ne írd le még teljesen, fiatal ahoz még hogy elkallódjon... hátha segít eza braziliűban töltött idő...
  • ryhdeksan
    igen mint abban a félévben mikor egyedül húzta ki az Inter a szarból
  • fsgh
    Adrival meg sokat nyerünk...mint eddig is...
  • ForzaInter
    nemtom... eddig nem nagyon írtak róla hogy mivan vele, elivleg aról volt szó hogy vmikor januárban tér vissza...
    Stanko meg lehet műteni kell:\ az ujabb 2 hónap lenne:(
  • Lombardini
    Tényleg Figoról lehet már valamit tudni, hogy hol tart a gyógyulása?
  • ForzaInter
    hát ezt már csak mi bukhatjuk el... ennél már csakjobb lesz Stankoval Figoval Vieriával Adrival kiegészülve:D
  • ryhdeksan
    jovan ezt a bajnoksagot akkor mar meg is nyertuk köszi

• Lombardini
    Tabella:

1.Internazionale 40p
    2.Roma 33p
    3.Juventus 32p
    4.Udinese 28p
    5.Fiorentina 25p
    6.Palermo 24p
    7.Napoli 22p
    8.Atalanta 21p