FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se:S
Valamelyik fórumba volt belinkelve...

9csöves9
én már nemtudom hol láttam :s

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hol van ez a kép?

9csöves9
igen azt láttam

Arra a képre gondolsz amikor hátulról mutatják egy motoron?
Mert ha igen szerintem is meghízott...

9csöves9
láttam pár képet róla,enyhén meghízott szerintem

én azthittem hogy egy kicsit tovább marad, de ha elég volt neki ennyi idõ...

fsgh
ADRIANO BACK IN ITALY
Thursday, 02 November 2006 18:15:52

MILAN - As planned with the club, Adriano returned to Italy on Thursday afternoon. The Brazilian forward will join up with his team-mates in Angelo Moratti Sports Centre tomorrow morning for training with Roberto Mancini and the coaching staff.

visszatért Adri és holnap már edzésbe is áll

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Inter - Ascoli
November 5

Pont a névnapom😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nem volt olyan rossz a meccs, sajnálom hogy megint csak 1 góllal nyertünk.

Cruz és Figo nagyon lassította a játékot annak ellenére hogy Cruz lõtt 1 gólt és Figo-nak is volt 1 nagyon szép támadásvezetése

Maicon és Stanko megint jól játszott

Grat a csapatnak, legözelebb én most már egy kicsit jobb játékot és több gólt várok

fsgh
második félidõben tényleg sokkal jobb volt😊

Matthewpamer
??? rohadt sokat segít elõl és mindenhol ott van sztem

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Na vége..megvan 😊)

Mor3llo
dfe rohadt nagy szerencsétek van h ilyen jó a kapusotok 😄ASD:AS

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
szerintem azért annyira nem...nem rossz de a jótol messze van...sok labdát ad el pl...

Matthewpamer
Maicon nagyon jól nyomja már meccsek óta

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
OLÉÉ!!!! Ibra milyen önzetlen volt😉

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!
1. perc, Crúz ;]

cserepad:

TOLDO
MAXWELL
GROSSO
CRESPO
SOLARI
SAMUEL
GONZALEZ

minnyá meccs dicsak

Inter lineup: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Burdisso; 7 Figo, 4 Zanetti,15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.

Spartak lineup: 30 Kowalewski; 49 Shishkin, 3 Stranzl, 13 Jiranek, 17 Rodriguez; 23 Bystrov, 15 Kovac, 9 Titov, 24 Mozart, 7 Bojarintsev; 10 Pavlyuchenko.

Sziasztok!

Ide még nem soha nem írtam (máshová sem sokat) de szeretném felhívni a figyelmeteket valamire. Talán már tudjátok, talán nem, de tuti ami ziher. Naszóval.
Megalakult a magyarországi Inter Szurkolói Klub, amelybe minden Interistát szívesen látunk. Ez egy teljesen hivatalos és rendezett, szabályos körülmények között mûködõ egyesület. Ezt a klubot Inter Club Ungheria néven bejegyezte az olasz anyaklub is, tehát teljes jogú tagok vagyunk!
Mit nyújt ez a klub? Például most õsszel már két mérkõzésre is utaztunk csoportosan a Bayern és most 7végén a Milan ellen. (Az utazások díja 20-25ezer forint között van ami az utazás és jegy árát tartalmazza!) Az éves tagdíj 7200 forint amiért ugyanazokat az ajándékokat kapjuk mint akár az olasz vagy bármely másik szurkoló. Van saját sálunk is már Inter Club Ungheria és Forza Inter! felirattal. (Ez is benne van a tagdíjban!)
Ha érdekel Titeket ez a klub akkor állok bárki rendelkezésére. Kérdezzetek.

Matthewpamer
multkor is azzal jöttetek hogy pofára esünk a bilan interen azt nemtom 1:4-nél mire gondoltatok?XDD

Mor3llo
szal vki segítene ebben a meccsnézésben ? <#guluszem1><#nemtudom>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

😄DDDDDDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
Perze hogy nem én találtam ki😄DD de attól még ütõs😄D (figyeljétek milyen feszült a hangulat a milan topikban😛)

a Luzhniki Stadium-ban

igen, nem õ találta ki

nekem is tetszett

nem is tudom miért vagy most ilyen szomorú?! páj 😄SADASDASFDFsfgfaf

9csöves9
nem õ találta ki

(egyébként nekem tetszett)

LasCar16
ismét milyen jót röhögtünk vidéki barátunk fejlõdõ humorán^^ élvezzétek ki a sikert, mert hamarosan pofára fogtok esni^^...jóéjt^^

#acm

Mor3llo
loál AS😄:AS😄::AS😄:SA😄::ASD

Mor3llo
nem ide tartozik, de vki múltkor írta h lehet neten meccset nézni.Namármost, én szeretném megkukkantani a holnap Bayern-Sportingot, és ehhez kérném itt az illetékes segítséget.Írhatna 1 privit, de akár msn-t is adok.Elõre is köszike.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthewpamer
😄DDDDDDDDD

fsgh
Mi a különbség a Milan és a katicabogár között?
Mind a kettõ piros-fekete, csak a katicának több pontja van.
😛😄DDDD

fsgh
jó jó de úgyis rangadónak lesz kikiáltva mert 2 élen lévõ csapat fog játszani egymással(manapság ez a rangadó elég "divat" fogalom lett...)

még ha versenyezni nem is de szerintem lazán lehettek harmadikok...

gabber_saviola
nem rangadó mivel mind2 csapatnak semleges a másik csapat, a rangadó az a merda vs. merda.

Amúgy versenyezni nem tudunk veletek, mert nem egy súlycsoport a két csapat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
mivel ej fej mellett haladunk a tabellán nehéz lenne nem megemlíteni a Palermot😊
Amúy jó kis erõs csapatotok van😊ha a kövi 10 meccsetekbõl megnyertek mn 7-et akkor azt mondom nem pukadtatok ki😊 (erre amúgy kiváncsi leszek hogy bekövetkezik-e..)
amúgy 1 hónap mulva rangadó😉

gabber_saviola
Látom, sokszor téma itt a kedvenc csapatom, ez nem mást jelent, minthogy felnõttünk a nagycsapatok közé.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
azért egy nagyon fontos Sporting meccs után...de neked legyen igazad😊

Matthewpamer
fossá verjük a palermot is nyugi

végülis...😊

fsgh
hát az lazításnak minõsül hogy hétközben nem meccselünk hanem csak simán edzünk😊))

furcsán értékeled a szavak jelentését 😛

fsgh
lazítás alatt azt értettem hogy nincs hétközi forduló vagy bl😊

lazítás?

nemkéne...

ahhogy ismerem a csapatot, bármelyik csapattol szophatunk ilyen hozzáállással

fsgh
Nézzük mi vár még ránk a bajnokságban:

05/11/06 14:00 Inter - Ascoli San Siro Lesz idõnk kipihenni a Moszkai meccset úgyhogy könyörtelenül hozni kell, akár több góllal.

12/11/06 14:00 Parma - Inter Ennio Tardini Parma egy hajtos kis csapat igaz nem álnak jól de könnyen lehet x is ha nem figyelünk(annyi elõnyünk lesz hogy nem lesz se hétközi forduló se Bl ezért nem lehet kifogásokat találni, nyerni kell!)

19/11/06 14:00 Inter - Reggina San Siro A Reggina a mínusz pontjai miatt most nagyon menetel én személy szerint örülnék egy 1 gólos gyõzelemnek is...fõleg azért mert tartalékolnunk kell egy picit hisz jön a Sporting elleni meccs...

22/11/06 20:30 Inter - Sporting San Siro Iszoyú fontos nyerni de közben még arra is figyelni kell hogy ne fáradjunk el tulságosan hisz a Palermo elleni meccs is sorsdöntõ lehet a bajnokság szempontjából

26/11/06 14:00 Palermo - Inter La Favorita És a legfontosabb meccs...nagyon nehéz lesz fõleg idegenben..fõleg a Sporting után...megmondom õszintén egy x-el is kiegyeznék

vagyis most jön egy kis lazítás de aztán meint hajtás ezerrel:SS Remlem jól jövünk ki ezekbõl a meccsekbõl és nem kapunk ki egyik csapattól se...

fsgh
még van 1 kis reményünk mert a kövi fordulóban a Sampdoriával taliznak...hátha..😊

jaja sajna nyertek

reméltem hogy a Fio hozza a 3 pontot

nagyon remélem hogy a Palermo kifullad nemsokára...😊

ahhhh, te nem szarral gurugázol 😊

fsgh
a Palermo nyert:SSS ez nem tul jó...remélem az egymás elleni meccsünkig lesz köztünk 3 pont a mi javunkra és ha megverjük õket az már 6 pont😊