FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mariano és Crespo francia?
lol
Ám jó sok volt a bevétel./

fsgh
nyári transzfereink árral együtt😊 (Mihajloicnál vicces az a fehér zászló😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
különben elrontottam a sorrendet mert mi leszünk hazaiban...(mind1 ez úgy is csak mutatóban van😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
??? nem tudod? Ascoli

Matthewpamer
ez kinek a logója?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
ez a null - 3 csak egy merész tipp😛 valamit kellett oda ínom😛

fsgh
Csesza!! ihletet kaptam😛..azt a képet amit elküldtem neked felejtsd el😊
szerintem ez sokkal jobb😊 és kisebb is😊

azt már sztem bejelentette volna

fsgh
akkor könnyen visszavonulhat az idény végén
😞((

azaz igazség hogy sehol nem találom pedig az inter.it-en multkor láttam ezeket a dolgokat

ha az efem hiteles akkor 2007 nyaráig van szerzõdése
és én is igy tudom

asszem 2 évre írt alá... minjá megnézem

fsgh
meddig van szerzõdése?
nehogy visszavonuljon év végén....

mint ahogy senki sem... 😊

BSZ FIGO

fsgh
HAPPY 34TH BIRTHDAY TO LUIS FIGO
Saturday, 04 November 2006 06:32:04

MILAN - Many happy returns to Luis Figo, 34 today. The Portuguese midfielder will celebrate his birthday with Roberto Mancini and the Nerazzurri after this morning's training session at Angelo Moratti Sports Centre in Appiano Gentile.

õ se lesz már fiatalabb😊

fsgh
ez tényleg nagy😊)) még az ellenkezõ irányba is elnéz😊

jah, ez szép is volt...😊

Na ez már bejött(H)

fsgh
bizony😊

#6075: ha Te mondod😄

fsgh
Utsó kép

nem kövér csak túlizmolt 😄

hát sok csapattag tanulhatna Sinisa-tól hogy-hogy kell lõni

fsgh
Adri:

😄DDDDDD valahogy úgy 😛

Hagyjuk inkább,elbaszta,kész😄

fsgh
Edzõ is rug egyett😄D

fsgh
anyám milyen hosszú lábak😄

😄DDDDDDDDDDDDDDD

de nemérted hogy Cruz-ig else jutott volna a labda?! a labda nem alacsony volt hanem rövid
tehát ha ott marad Cruz akkor sem jut el hozzá a labda ha magasabbra ugrik ha nem, max. egy csicserifecskét fejelhetett volna el ha magasabbra ugrik

nohh, már ennyi, ha csak nem folytatod 😄DD

fsgh
Mííí kép😄DDDDD

fsgh
Na nézzünk pár képet a ai edzésrõl😊

Adriano tényleg picit ducinak néz ki😄DD

Legközelebb jobban fog sikerülni(H)

fsgh
húúú micsoda harc😄DD de ez a passz ugyis csak egy eladott labda marad😄DD

És ha magasabbra ugrik Cruz ha ott marad?
Ennyi...(H)

a védõnek mindenképpen követnie kell Cruz-t ha fut ha nem... tehát marad elõtte

😊

Ha nem fut el Cruz akkor nem követi hátulról a védõ hogy gátolja a labdát?

fsgh
Pontosan😄DD

😄DD csak te írtad hogy ha Cruz nem fut el onnan akkor jó lett volna, de hiába nem fut el ha a védõ elfjelte már elõtte a labdát (ugyanis a védõ mögött volt Cruz)

Finish

És?
Ezt már nem tudjuk meg hogy mikor lett volna jó😄

ugytudom a védõ elfejelte...?!

thc

báttyó02
kép megjelenitése/frissités

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

brekk

Ha Cruz nem fut el a helyérõl akkor jó lett volna...

fsgh
szép szép meg minden😄DD de nem volt hasznos mert ezzel eladta a labdát...

szvsz felejtõs Messi, én is szeretném ha itt játszana, de semmi pénzért nem fogják elengedni Barcelona-ból és õ se menne el onnan sztem

Massimo Moratti, az olasz Internazionale elnöke szeretné Milánóba csábítani Lionel Messit (képünkön), az FC Barcelona argentin sztárját.
Manapság minden szép és jó Milánó kék-fekete felében. Az Inter vezeti az olasz bajnokságot, ráadásul a gárda egy hete gólgazdag meccsen gyõzte le a városi rivális Milant, a nyáron érkezett támadók pedig villognak.

Úgy tûnik, mindez nem elég Moratti elnöknek, aki újabb erõsítésen töri a fejét. Kiszemeltje nem más, mint Lionel Messi, a Barca argentin zsenije.- Meggyõzõdésem, hogy Messi nemcsak Argentína, hanem az egész földkerekség egyik legjobb futballistája. Nagyon szeretném, ha nálunk játszana, bár tudom, megszerzéséhez alaposan a zsebünkbe kellene nyúlni - nyilatkozta Moratti.Olasz lapértesülések szerint az Inter egy másik támadót is leigazolhat akár már januárban, de legkésõbb júniusban. Antonio Cassanóról, a Real Madrid mellõzött játékosáról van szó. A lapinformációkat Morratti cafolta.-Antonio nagyon rendes srác és jó labdarúgó, de jelenleg nincs szükségünk rá - tette hozzá a presidente
majd kiderûl...

Brazíliába volt, pihenni

Eddig hol volt? Sérült?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
ha több idõre engedik el akkor az már árt nem hogy segít...1 hét alatt is meghízott...(elmondásotok szerint..)mi lett volna több hét múlva...