FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nyomja végig ezt a szezont és tõlem nyélbe üthetjük a Murinyó mancs cserét😛😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Milánó, november 5., 12.55 Az Inter trénere ki akarja magát próbálni a Premiershipben.

Roberto Mancini, az Inter sokat támadott vezetõedzõje elismerte, hogy a közeljövõben szeretne Angliában, a Premiershipben dolgozni.
- Könnyen lehet, hogy az Inter lesz az utolsó olasz csapatom - mondta Mancini -, sõt, majdnem biztos, hogy ez a helyzet, de imádom az angol futballt, és szívesen dolgoznék a Premiershipben, hiszen játékosként már kipróbáltam magam ott. A Chelsea lenne a legjobb, szívesen cserélnék Mourinhóval! Persze egyelõre még viccelni is túl korai ezzel kapcsolatban.
fsgh
gyere ide ez a telephelyem😛P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

megköszönném, de csak ha nagyon ráérsz 😊

fsgh
az rossz😛

esetleg megpróbáljak alkotni valamit?😛

vip-es logó volt csak lejárt a vip tagságom 😛

fsgh

Nov. 6. 12:23 -San Siro- Roberto Mancini nyugodtan nyilatkozhatott a lefújást követõen a SKY kamerái elõtt. ”Az Ascoli nagyon jól zárta a területeket és mi bizony az elsõ 20 percben igen lassúak voltunk. Benne volt a lábakban az elmúlt hét két nagyon kemény csatája, de szerencsére idõben fel tudtunk pörögni így pedig hoztuk az elvárható eredményt, azaz a gyõzelmet. Sajnos képtelenség folyamatosan egyszerre jól és eredményesen is játszani. Voltak szép momentumok most is, de gondolom elsõsorban a gólok maradtak meg mindenkiben. Jó passzban vagyunk, bízok benne hogy nem lesznek a jövõben sem hullámvölgyek és ezt a mostani jó formát tartósítani tudjuk az idény végéig.
Adriano? Azt hogy ismét csúcsformában legyen ki kell várni. Véleményem szerint Karácsonyra jön el az ideje ugyanis az elkövetkezendõ hetekben nagyon kemény munkát szabtunk ki neki, alaposan le lesz terhelve. Kipihente magát így most jöhet a munka, amikor pedig úgy látom hogy hasznos tagja lesz a csapatnak, a pályára fogom küldeni.
Ibra? Vele nagyon jó a viszony, egy tehetséges fiatal játékos akinél be-be csúsznak még hibák. De szerintem mióta itt van rengeteget fejlõdött, az edzéseken pedig sokkal precízebb mint a meccseken. A lövései rendre a kaput találják el ez pedig azt jelenti hogy elõbb utóbb a gólok is jönni fognak majd. Most is sorsdöntõ megmozdulásai voltak, de tõle mint klasszis játékostól ezt is várja el mindenki.”
A hírt küldte: gaRRy

Karácsony...az jó soká lesz..

fsgh
oks😊 hova tûnt a logód?😊

de jo csak nem voltam gép közelben most suliban felrakom

pilla

fsgh
esetleg így jobban látható a dátum

fsgh
mi van Csesza. nem jó??

fsgh
így jó lesz?

fsgh
oks 😊)

amúgy meg

20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 11. forduló, Parma-Intrenazionale (élõ)

ha írsz alá egy idõpontot, felrakom 😛

fsgh
hmm?😛

fsgh
megcsináljam a következõ meccshez is? ugyan ez lenne csak így ?-?

jah igen 😄

ezt az elõbb is észleltük 😊

fsgh
Tess itt a jó...(Csesza a másik két hozászólásomat törlheted amiben a képet szúrtam be)

<#worship><#worship><#worship>

reméltem, hogy több góllal nyerünk... de nem leszek telhetetlen

fsgh
ááá de hülye vagyok rossz a sorrend...pill és javítom

fsgh
ékezet nélkül

Matthewpamer
ékezet nem lehet a link nevében

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Tess Csesza:

tedd be😊

Én tanulok...

fsgh
aztaa most nézem Tizit kapott az Ascoli és J.Césár fogta😊))

Hol vagytok Inter fanok????

fsgh
63' Atalanta 1 - 0 AC Milan
63' Palermo 1 - 0 Sampdoria

Milan lassan már nem lesz ellenfél...
Palermo meg igazán xelhetne már:S

fsgh
54' Inter Milan <2 - 0> Ascoli
34' H. Crespo
41' <1 - 0> J. Zanetti
53' <2 - 0> M. Cudini (o.g.)
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Oléé!!!!😊))

fsgh
ZANETTI GÓÓLLL!!!!!!! megérdemelte már😊))

fsgh
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Grosso; 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic, 4 J. Zanetti; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 16 Burdisso, 21 Solari, 77 Andreolli, 91 Gonzalez
Coach: Roberto Mancini

ASCOLI: 1 Pagliuca; 32 Nastase, 5 Minieri, 6 Cudini, 3 Lukovic; 16 Giampà, 27 P. Zanetti, 10 Galloppa, 8 Fini, 14 Skela; 11 Bjelanovic
Subs: 33 Eleftheropoulos, 2 Gotti, 7 Fontana, 9 Paolucci, 20 Perrulli, 41 Pecchia, 77 Nsiabamfumu
Coach: Attilio Tesser

Referee: Luca Banti (Livorno)

fsgh
5' Inter Milan 0 - 0 Ascoli

fsgh
hát nem igazán😄DDDSADASD

nyugi már csak 3 meccs Ascoli,Parma,Reggina és jön a rangadó😛😄D

a következõ rangadó az Ascoli ellen lesz 😛

fsgh
nem iisss! megcsinálom😛 1x így 1x úgy😛 ugyis sokszor lesz rangadó...(a legközelebbi a Palermo ellen😊 )

minjá szólok Gábornak hogy adjon neked egy büntit mer baxod megcsijálni a feladatodat 😛PPP

fsgh
😄DD

így akarom😊 és azért mert nekem a pici tetszik jobban...nektek meg a nagy és így mindenki boldog lehet😊

ezek a fránya kifogások...:S

ha így akarod

fsgh
van 1 ötletem! Rangadókra a nagyot csinálom míg a sima meccsekre a kicsit😊

(ok: mert nagy csapatokhoz könnyebb képet találni...meg nem akarok mindig ilyen nagyot csinálni😛 )

sztem is 😊

bejön, hogy vannak képek a gólszerzõkrõl

Matthewpamer
ez jobb 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
kicsit hosszú a haja😛😄

nincs valami frissebb Seedorf kép?

fsgh
szerintem a második jobb és könnyebb is elkészíten😉 hosszútávon ezt kell figyelni..meg hogy ne egy tégla legyen mindig bent mint eredményjelzõ...

csak az 1ik lehet 😄

fsgh
át nem tom ez kisebb is igényesebb is sztem...jobb is...

mt szólnátok mind2-höz?😛P

sztem faxányosabb a másik, ott vannak a gólszerzõkrõl képek...

de ha nektek ez tetszik?!

sztem linkeld be a másikat is ...

fsgh
akkor jó😊

Matthewpamer
jó lett szvsz

fsgh
de amúy jó tetszik?elfogadjátok eredményjelzõnek??

Matthewpamer
azért kérdeztem 😄

fsgh
tényleg😛 lol😄

hát igen idén is többet költöttünk mint kaptunk..