FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
ha ez tetszik már cserélheted is😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a 2.lesz

ott legalább lehet látni az eredményjelzõt is 😛

jo a 2.

fsgh
igaz az elsõnek van 1 pici háttere de sztem jobban látható és szebb is😊

1 pill és csinálok kupásat is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
bajnokok ligájára 2 alternatíva (logókat most nem volt kedvem variálni ez csak béta...)

akkor már berakom ezt is ha ittvagyok 😛

puszi 😊

körülnézek 😊

fsgh
õõõ jó kérdés😛 Bl logót sztem meg tudnám oldani de kupa logót nem találtam:SSS ha esetleg tudnál kupa logót....

zsír, de akkor a bl logó meg a kupa logó is meglesz majd?

fsgh
õõõ gondolokodtam így jobb hogy benne van a címer agy maradjon a régi?😊

fsgh
jaja és a kapufát asszem Maourfi lõtte😊

Az összefoglaló alapján, kiegyenlített meccs lehetett talán 1-2 helyzettel volt nekünk több, de összességében a helyzeteink nagyobbak voltak, pl.: kapufa stb...

reális az eredmény

jaja Grosso jó volt <#eljen>

fsgh
nem valami erõs a padunk..jó lenne ott látni pl még 1 csatárt gondolok itt Recobára esetleg egy épp formába lendülõ Adrira(naív vagyok és még bízom😛) esetleg egy Dacourtra míg a elyére Cambiasso menne...

Tényleg errõl juteszembe a Palermo ellen már pályára tud lépni Cambiasso?Nagyon fontos lenne hogy azon a meccsen egy Vieira - Cambiasso kettõssel szûrjünk...

fsgh
Parma
23 De Lucia
33 Coly
28 Paci
80 Bocchetti
14 Contini
41 Ciaramitaro
13 Grella
9 Muslimovic
18 Gasbarroni
10 Morfeo
20 Budan

A disposizione
5 Bucci
17 Rossi
7 Castellini
6 Bolano
21 Cigarini
19 Pisanu
35 Paponi
Allenatore
Pioli

Inter
12 Julio Cesar
13 Maicon
2 Cordoba
23 Materazzi
11 Grosso
14 Vieira
15 Dacourt
4 Zanetti
7 Figo
8 Ibrahimovic
18 Crespo

A disposizione
1 Toldo
77 Andreolli
16 Burdisso
21 Solari
91 Gonzalez
25 Samuel
9 Cruz
Allenatore
Mancini

a gazetta szerint a várható kezdõ 11-ek

fsgh
ha letöltötted láthatod hogy Grosso ott van a támadásoknál és elég aktív lehetett az összefoglaló alapján😊 Remélem ennél már csak jobb lesz...nagyon hiányzik egy Jó Grosso(talán annyira nem mert jól állunk de azért nem ártana😊 erõsebb lenne a bal oldalunk😊 )

fsgh

az kell, mert csak a gólt láttam 😊

fsgh
kell-e összefoglaló?😉

én nem mondok semmit 😊

fsgh
Kupában fõ játékosokat pihentetve jó ez😊 mondjuk volt pár oriási helyzet lehetett volna 4-0 is de 2-2 is...

most néztem, mondjuk ez a gól is rögzített szituációból volt <#idiota>

thc

jajj megin ezek az 1 gólos kemény meccsek, de legalább csatár rúgta a gólt <#eljen>

Attila-nak meg hatalmas nagy gratula 😊

fsgh
bizony😊)

Csesza itt a kép:

Filkor Attila játszott a 2. félidõ 30. percétõl! Hatalmas gratuláció neki!<#taps><#taps>

Forza Inter!

fsgh
60' Messina <0 - 1> Inter Milan
40' <0 - 1> J.R. Cruz
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTER!!! de most megyek aludni mert holnap kelek:SS(05:20-kor)
ha hazaértem holnap megcsinálom az eredményjelõt

Jo8all

fsgh
44' Messina <0 - 1> Inter Milan
40' <0 - 1> J.R. Cruz
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

EZ AZ!!!!😊))) Cruz!!😊

fsgh
38' Messina 0 - 0 Inter Milan

eredmény alapján nem valami pörgõs meccs:S

28'

0-0

fsgh
oks😊) akkor ha vége a mecsnekl gyártok egyett😊

#6166:hát nem az de még az lehet😛P

pedig rohattul nem csatár 😊

jah tényleg :S

akkor majd csinálsz a meccs után ha vége és azt berakom az Ascoli meccs helyére
most ezért nem kell majd 2-t csinájjá 😊

fsgh
az Inter.it-n jól fel van töltve a csapat a squad menüpontnál😄DD Még Filkor is ott van😊 de érdekes ott is a csatároknál...kiváncsi vagyok...lehet cstárt akarnak faragni belõle...

fsgh
amúgy ezt hol olvastad??

fsgh
õõõ Csesza...elrontottuk...mil egyen a banneral?? csináljak majd errõl a meccsrõ is eredmény jelzõt?(tegnap elõtt tudtam meg hogy ma a kupában játszunk😛)

És a nagyválogatottban ;>

fsgh
Jeee Filkor a csapatban^^

bár õ nem csatár hanem vkp...

fsgh
óóó hát nem ellenkezek😊 báár nem biztos hogy ki kéne adni ennyit Buffonért hiszen nincsenek kapus gondjaink...

Ott van Filkor is😊
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini

Defenders: 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 36 Simone Fautario (1987), 42 Daniele Marino (1988), 51 Leonardo Bonucci (1987), 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi (1989), 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 57 Attila Filkor (1988), 58 Jonathan Ludovic Biabiany (1988), 61 Goran Slavkowski (1989), 99 Lampros Choutos
Hírek:
-Buffon-tól kész megválni a Juventus vezetõsége!"Indok"Csökenteni a klubbot ért 26.millió fontos veszteséget,és a érte kapot pénzbõl szeretnének éremesélyes csapatot!
Állitólag az Interel tárgyal Gigli és közel vannak egy 21 millió fontos megállapodáshoz!
fsgh
inkább nyerjünk....

ez a sok (...) 😄

amugy nekem mind1, ha neked ez a játék tetszik, szíved-joga, nekem nem tetszik
én is örülök hogy nyerjük a meccseket 😊

fsgh
húúú igazán tudhatnád hogy Ibra oroszlánrészt vállalt a támadás felépítésében...Cresp is ott volt mind2 gólnál...semmi baj a támadokkal..attól ogy az Ascoli játékosa öngólt lõtt...nem jelent semmit..ha nem lövi be akkor Crespo...Legalább stabilan hozzuk a meccseket...

asszem talán az...

Mikor feltûnõen sok döntetlen volt?

Forza Inter!

nem is ezzel volt a gond 😊

de áthozhatnánk a játékstílusunkat 2 évvel ezelõttrõl amikor az egész olasz futballvilág és a magyar sajtó is elismerte hogy az Inter játsza a legszebb focit itáliában 😊

csak ott sajna nem jöttek a pontok annyira...

Matthewpamer
de 6 pont ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

huhh, 2 meccs és az eggyiken kva szarul jáccottunk, a másikat nem láttam de ott is kõkemény 1gólt szereztünk a másik öngól rûadásul nem is csatár szerezte a gólt és mindez hazai pályán

errõl ennyit 😊

fsgh
egyenlõre Mancini jól végzi a dolgát a derby óta😊

Hát szerintem azért a Chelsea-nél nem örülnének Mancininek😊 De azért kíváncsi lennék összetudná-e dobni Mourinho ezt a csapatot is nagyon ütõsre.