FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
"meleg színû mezükbe" <--- ezt mondta a sport1-nél a studióban a csávó😄DDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
az iaz😛 de koncentráljunk elöszõr a Parma elleni meccsre...mert könnyen ott hagyhatjuk a pontokat:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
és még nem volt inter palermo 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
én ezt a 11 fordulót már hosszútávnak hívom:SSS már túl vagyunk a negyedén a bajnokságnak...

Matthewpamer
hosszú távon ugyse lesz esélyük nyugi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Palermo megint nyerni fog😞(( ne mááárrr!!! Igazán kiaphatnának már...

<#eljen><#eljen>

fsgh
vége a meccsnek 1-1 lett...

a Gólt Ribas fejelte FILKOR szabadruása után😉

ITT a gól😊

😄DDD

Sorry menedzserbe elnéztem a belga zászlót...<#falbav>

Forza Inter!

thc

http://inter.it/aas/news/reader?N=24589&L=en

fsgh
az a lényeg hogy elõnyt kéne szereznünk amit majd nyugodtan leadhatunk majd ha sz*rok leszünk...mert mi se nyerhetjük végig a meccseket...és nem jó ez így hogy a nyakunkon vannak folyrton...

ááááá, nem kívánom senkinek a sérüléseket

máshogy is jöhet egy hullámvölgy 😊

fsgh
hát pont ez az😄DD
de nem jött nekik össze...lesúlythatna már a Romára valami sérüléshullám😄😄😄 és a Palermo is kikaphatna már😊

annyira nem izgat hogy a Milan szánalmasan szar, de ilyenkor kicsit összekaphatná magát amikor nekünk is tehetne egy kis jót 😛

fsgh
ennyit errõl...egyre szánalmasabb lesz ez a Milan...ezt a meccse hoznia kellett volna...

Milan - Roma 1-2 :S

fsgh
akkor nem tudom miért nincs még kiírva...

fsgh
én úgy tudom z indey forumról hogy holnap 12kor...nem tom pontosan...

11.ére van írva, az pedig ma van 😊

fsgh
holnap 12kor lesz csak😉)

1-1!!!! gyenlytett a Milan!!😛

sehol nem találom, mi lett a Pimavera meccs?

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR PARMA TRIP
Saturday, 11 November 2006 17:28:02

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named the following 20-player squad for Sunday evening's Serie A Week 11 match against Parma (20:30, Stadio Ennio Tardini):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo

Cambiasso még mindig sehol:SSS

fsgh
át igen...de még messze sincs vége..sztem 2-2 lesz...

az elsõ félidõ után Milan - Roma 0-1

pedig nem lenne rossz 1 Milan gyõzelem vagy talán egy döntetlen :S

jah, most néztem meg : BELGA 😊

Belga, nem?!

Az a durva, hogy ez a Maaroufi német! Elég furcsa!

Forza Inter!

fsgh
igaz

mivel meccshiány van, ezt valahol fel kell hozni

fsgh
furának tartom hogy pont a Fiatalok között tér vissza... de azért ott könnyebben kéne érvényesünie mint a nagy csapatban...

fsgh
Sunday 12 November

Primavera Championship Week 6
AC Milan v Inter (Stadio Comunale, via G.Deledda, Bresso, Milan at 12:00)

Hajrá, remélem össze jön neki a bemutatkozás, ha még csak a fiatalok között is.

fsgh
Holnap 12kor a Fiatalok a Milan ellen játszanak majd😊 nagy valószínûséggel szerepet kap majd Filkor is😊 azt nem tom hogy kezdõ lesz-e vagy nem... De azt tudom hogy Adriano mst fog visszatérni😊)) vagyis lehet játszani fog a fiatalok között😄DDremélem megszórja a Milan Primaverát😛PP

Ibrahim Maaroufi

YoEight.

fsgh
meglátjuk mit tehetek😄DDD

De mst megyek aludni^^ fél 6 óta fent vagyok😊

Jo8all és Forza Inter😊

csak szép legyen 😛

fsgh
na akkor megvan végre minden😊)) (pds filek elmetve és készenlétben álnak 4 variációban😛 Olasz kupa,Seria-a,Bl,Elõrejelzés😄DDD)

egy hozzáfûzés: Ha nem Olasz,Angol,Spanyol,Német vagy Franca csapat ellen játszunk akkor nem tudok ilyen kör logót szerezni akkor kivételesen sima logók lesznek benne...ok?

😄DDDDD mind1

fsgh
Tess (élõ feliratot nem tom már hogy csináltam😛)

fsgh
na látom etetted akkor itt a finomított változat mert ott kilóg belõle a logó😊 és mindjrt jön a Parmás is😛

fsgh
õõ tudom ott van alattad😛

megcsinálom😊) végtére is Péntek van csak elöszõr ezen jussunk túl😊 vagyis a kupásat döntsük el...

ha nemtudod akkor jó lesz...

fsgh
tess de így sztem túl fekete😄D de ha jó...

fsgh
ez így nem jó? mert ennek fekete a háttere...pont úgy nem tudom megcsinálni mert nagyon sötét lenne...

olyan legyen mint a bajnokság meg a bl-es-nél a 2. 😊

ha ráérsz akkor a Parma elleni meccs eredményjelzõjét is megcsinálhatnád Serie A-s logóval 😊