34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11901 fasza már most megmondták hogy a meccs végét tuti nem közvetítik ha meg 11-esek lesznek azt meg pláne nem...jellemző Sportklubb szar közvetítés mellé csonka meccs dukál... -
#11900 bazz 1-1 :S -
#11899 CCRRRUUZZZZ!!!!:))) -
#11898 Nos minden esély megvan arra, hogy két Inter legyen a döntőben a Dubai kupában. A brazilok már tettek erről hisz bent vannak, most mi jövünk. :) -
ryhdeksan #11897 serie B meséi ;DDDDDDDDDD -
#11896 ezt melyik mesében olvastad? -
ryhdeksan #11895 csesza ;DDD még képet is linkeltem mikor Adriano átveszi a mezt ;]]
más
juve a világ 2. legjobb csapata
ja és ugye a milan meg az első
-
#11894 az rég volt, de megegyeztek, Sao Paulo honlapján már rég fennvanak képek is mikor fogja mezt... még karácsony előtt nyélbe lett ütve üzlet, azóta meg már jöttek is hírek hogy Sao Pauoloi vezetőség nincs megellégedved Adrianoval mert buliról bulira jár. -
Csesza #11893 eddig az volt, hogy csak lehet, de nem tudnak megeggyezni a fizetésről -
#11892 egyiksem kell. -
#11891 :DDD
már vagy kéthetes hír:d -
Csesza #11890 -
Csesza #11889 Adriano félévre kölcsönbe ment a Sao Paolo-ba! -
Csesza #11888 ha ez a 2 játékos közül lehetne csak választani akkor igen, de nemhiszem, hogy csak ez a 2 játékos körül forognak Moratti gondolatai :) -
Tomy Lee #11887 Természetesen Mahamadou Diarra-t kérjük e kettő közül!
-
Csesza #11886 Indul a játékospiac
Újraindul a játékospiac, a ½calcio mercato½ Morati legutóbb kijelentette, hogy a sok-sok sérült miatt mindenképp vásárol az Inter egy középpályást. Hogy ki lesz a befutó, azt ma még senki sem tudja, bár találgatások azért vannak. Két ilyen pletyka keringett az elmúlt év legutolsó napjaiban, és mindkettő eredetileg a spanyol és nem az olasz lapokban jelent meg:
MANICHE (Atletico Madrid), DIARRA (Real Madrid) -
Csesza #11885 Boldog új évet srácok! -
#11884 Azt jelenti, hogy Boldog Új Esztendőt! ;) -
#11883 nemtok olaszul:D
de BÚÉK 2008van:D -
#11882 Szerinted? :D -
#11881 hogy mondod?:DDDDDDDDDDd -
#11880 Felice anno nuovo! -
#11879 2007 NÉHÁNY PILLANATA: :)
-
#11878 Csatlakozom! Én is Boldog, Inter sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánok mindenkinek! -
#11877 Inter sikerekben gazdag uj évet kivánok mindenkinek!:D -
#11876 énis... majd meglátjuk mi lesz, bár origos hír szal lehet kamu... -
#11875 Én ugy tudom befejezi,de javítsatok ki. -
#11874 kámó -
#11873 Figo követheti Beckhamet Amerikába
A Correio de Manha című napilap úgy tudja, hogy a 35 esztendős portugál sztár hétmillió euróért kétéves szerződést kötött az Anschutz Entertainment Group (AEG) csoporttal.
Az AEG tulajdonában három együttes, a Chicago Fire, Houston Dynamo és a Los Angeles Galaxy van, és a középpályás még nem döntötte el, melyik csapathoz szegődik.
Figo 1983-tól a Sporting együttesében futballozott, onnan igazolt 1995-ben az FC Barcelonához. Öt évvel később a Real Madridhoz került, a fővárosi alakulattól 2005-ben szerződött az Internazionaléhoz.
A klasszis a tavalyi világbajnokság után köszönt el a nemzeti együttestől, amelyben 127 alkalommal szerepelt.(forrás:origo) -
#11872 wilmots:( -
Csesza #11871 a sportklub élőben nyomja majd a Dubai kupát -
#11870 Ma délután 17:30-kor az Eurosport műsorán az UEFA kupa klasszikusok sorozatban a Schalke-Inter meccset fogják adni. Bár sajna az eredmény szomorú de ismét látható egy régebbi Inter a tv-ben. -
daviddavid #11869 elsők leszünk!!!!!!!!!!!!! -
Csesza #11868 Január 5. Ajax - Inter
Dec. 30. 18:32 -Dubai- Január 5-én kezdődik a Mohammed bin Rashid nemzetközi Football bajnokság. Az Inter-en kívül a holland Ajax, a brazil Internacional és a német Stuttgart vesznek majd részt a világ legnagyobb díjazású pénzdíjas versenyén. Az első helyezett 1 millió USA dollárt kaszírozhat. A második 700 ezret, a harmadik 500 ezret, a negyedik 300 ezer dollárt. Idén másodszor rendezik meg ezt a tornát. Tavaly a Bayern München, a Marseille, a Lazio és a Benfica vettek részt rajta és a Benfica győzelmével zárult. Szombaton 15:00 órakor az Internacional - Stuttgart meccsel kezdődik majd a torna, majd 18:00 órás kezdettel az Ajax-Inter találkozó következik. 7-én hétfőn aztán 15:00 órakor a bronz meccs következik, majd 18:00 órakor a döntő. Mohammed Bin Rashid az Egyesült Arab Emirségek miniszterelnöke, és az ő nevéhez fűződik többek között a hét csillagos Burdzs al-Arab hotel, a 300 szigetből álló ½The Word½ vagy a még híresebb pálmasziget létrehozása.
-
#11867 azhát, azta fejet nem lehet nem felismerni:D -
Csesza #11866 de az sztem is :) -
#11865 ja Burdisso kiszorította olyan szar volt:DDd pedig Burdi jobszélső vagy középhátvéd, szegény beadni sose tudott:S
Milant boldogítja, odavaló, epdig csíptem:D de hogy miért:D -
ryhdeksan #11864 azt utáltam mindig ;D
most a milant erősíti xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11863 Favalli középen elvujva:D -
ryhdeksan #11862 vagy az nem az ;\