FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Amugy nem az inter ellen vagyok sõt..........!
ez ma nem jön össze...pont akkor nem amikor a legjobban kéne...:SSSS
nagyon idegesítõ...
(amúgy szar napom volt...ez teszi fel az i-re a pontot)
Sztem nem fogunk nyerni😞((
Ibra nagyoon nagy gólt lõtt... de 1-1 és nagyon deffensivek vagyunk😞(((((((((((( kéne valami plus...
én vszeg nem leszek gépnél nemsokára (term. a meccset nézem)
ugyhogy ha tudod akkor megcsinálhatnád a banner-t (Parma,Inter logó fordítva) + a következõ meccs
és akkor én holnap suliban berakom
thx
FORZA INTER
rugták,fogták de belõtte 😊
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
IBRA
0-1
nemértem hogy miért nem Figo játszik a bal oldalon és Javier a jobbon?!
Forza Inter
még jo hogy a bannerban fordítva vannak a logók 😛
hozni kell a kötelezõt, még ugyis hogy jópáran hiányoznak
Sunday, 12 November 2006 20:11:43
PARMA: 5 Bucci; 33 Coly, 28 Paci, 80 Bocchetti, 14 Contini; 41 Ciaramitaro, 13 Grella; 9 Muslimovic, 10 Morfeo, 19 Pisanu; 20 Budan
Subs: 23 De Lucia, 7 Castellini, 24 Fernando Couto, 26 Ferronetti, 6 Bolano, 18 Gasbarroni, 21 Cigarini
Coach: Stefano Pioli
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 7 Figo, 15 Dacourt, 14 Vieira, 4 Zanetti; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 16 Burdisso, 25 Samuel, 6 Maxwell, 21 Solari, 91 Mariano Gonzalez, 9 Cruz
Coach: Roberto Mancini
Referee: Massimiliano Saccani (Mantua)
nem szeressem a sört😄DDD töményt meg nem iszom meccshez:SDASDASD
sör, barátocskám
és nemsoká ugy is Parma meccs ugyhogy jah
gondolj bele C.Roni sztem nagyon jó szélsõ😊 és még pénzt is kaptunk volna..asszem olyan 20millát...
de azthiszi az ember hogy az ilyen "nagy" pénzügyi híreket talán leírják
sajna sztem Adriano ebben a csapatban sosem lesz a régi
Adriano nem fiatal?nem õvé a jövõ...?
Messi fiatalabb õ a jövõ
nemhat meg??? ööö de csak sztem sajna nem lesz belõle semmi
#6256:látom nem hat meg annyira😛😊
Külföldi labdarúgás
Massimo Moratti megtette ajánlatát a Barcelonának Lionel Messiért. Az olasz Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale elnök-tulajdonosa 90 millió eurót plusz Adrianót ajánlotta a kis argentinért cserébe.
Ha a Barcelona elfogadja Moratti ajánlatát, Messi lesz minden idõk legdrágább labdarúgója. Massimo Moratti már hetekkel ezelõtt kijelentette: minden pénzt megadna azért, hogy Messit az Inter mezében lássa futballozni. Nos, úgy tûnik, hogy az olasz bajnok elnök-tulajdonosa nem viccelt!
Az ajánlat több, mint mesés. Az ugyanis borítékolható, hogy 90 millió eurón még a Barcelona vezetõi is elgondolkodnak. A katalánok elnöke, Joan Laporta ugyan már többször leszögezte, hogy Messi nem eladó. A Presidente éppen ezért - akárcsak Ronaldinho esetében - 100 milllió euróban állapította meg a játékos vételárát. Moratti ajánlata már "csak" tízmillióban nem stimmel, de ha belekalkuláljuk Adrianót is, akkor az Inter licitálása talán még meg is haladja a Laporta által szabott összeget.
Hogy Messi menni akar vagy sem, az egyelõre senkit nem érdekel. Még az újságírókat sem, akik szerint már csak azért is komoly esélye van annak, hogy az argentin tinisztár átigazol az olaszokhoz, mert az érte kapott összegbõl a Barca újabb hat évvel meghosszabbíthatná Ronaldinho szerzõdését. A brazil klasszis állítólag évi 12 millió eurós fizetésre tart igényt, ám ez az összeg még Laportának sem áll rendelkezésre. Nem beszélve arról, hogy Samuel Eto'o kiesésével továbbra sincs stabil, jó formában lévõ támadója a gránátvörös-kékeknek.
akkor már miért nem Ronaldinhot akarják elhozni?????
de azért ezeken felül nem várok tõlük én se olyan focit a végéig hogy végig ott legyenek...sõõt sztem még a Roma is fog gyengélkedni...meg persze mi is de eméljük hogy nem😛
meglássuk