FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Ibra piros.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
MMEEGVVAAAANNN!!!!!!!!!! CCCRRRUUUZZ!!!!!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ibra mit hagyott ki!!!!!ÁÁÁÁÁ

Szabi 22
Most mi bajod van baj hogy érdekel a meccs!!!!!!!!!!!!!!
Amugy nem az inter ellen vagyok sõt..........!

fsgh
Cruz mit hagyott ki!!!!😞(((

ez ma nem jön össze...pont akkor nem amikor a legjobban kéne...:SSSS

nagyon idegesítõ...

(amúgy szar napom volt...ez teszi fel az i-re a pontot)

fsgh
Viszlát

Szabi 22
Adriano sokkal többet ér Cruznál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szabi 22
Milyen luftot rúgott!!!!!!!!!!!

fsgh
nagyon impotens a támadójátékunk..és a védelem se penge...ez x lesz😞(( fogadjunk csak a 84.perctõl kezdünk el focizni...

Szabi 22
Adriánót !!!!!!!!!!!!!!

fsgh
Crespo le Cruz be... hátha...

fsgh
nagyon nem érzem a csapatban az akarást😞(
Sztem nem fogunk nyerni😞((

fsgh
én is a meccset nézem aztán alszom mert holnap suli és korán kelek...majd holnap ha hazaértem megcsinálom...

Ibra nagyoon nagy gólt lõtt... de 1-1 és nagyon deffensivek vagyunk😞(((((((((((( kéne valami plus...

Imi.:

én vszeg nem leszek gépnél nemsokára (term. a meccset nézem)

ugyhogy ha tudod akkor megcsinálhatnád a banner-t (Parma,Inter logó fordítva) + a következõ meccs

és akkor én holnap suliban berakom

thx

FORZA INTER

tényleg szép volt

rugták,fogták de belõtte 😊

Matthewpamer
te jó ég mekkora gól 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

góóóóóóóóóóóóóóóól

IBRA

0-1

Szép lövés Grosso. (kapufa)

nemértem hogy miért nem Figo játszik a bal oldalon és Javier a jobbon?!

Elkezdõdött

Forza Inter

majd kiderül...

még jo hogy a bannerban fordítva vannak a logók 😛

fsgh
aza a gáz hogy nem sokszor nyertünk pármában az utobbi idõkeben...:SSS

sima 4-4-2

hozni kell a kötelezõt, még ugyis hogy jópáran hiányoznak

fsgh
PARMA V INTER: LINEUPS
Sunday, 12 November 2006 20:11:43

PARMA - Starting lineups for tonight's Serie A Week 11 match at the Stadio Ennio Tardini (kick-off at 20:30):

PARMA: 5 Bucci; 33 Coly, 28 Paci, 80 Bocchetti, 14 Contini; 41 Ciaramitaro, 13 Grella; 9 Muslimovic, 10 Morfeo, 19 Pisanu; 20 Budan
Subs: 23 De Lucia, 7 Castellini, 24 Fernando Couto, 26 Ferronetti, 6 Bolano, 18 Gasbarroni, 21 Cigarini
Coach: Stefano Pioli

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 7 Figo, 15 Dacourt, 14 Vieira, 4 Zanetti; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 16 Burdisso, 25 Samuel, 6 Maxwell, 21 Solari, 91 Mariano Gonzalez, 9 Cruz
Coach: Roberto Mancini

Referee: Massimiliano Saccani (Mantua)

Sör az élet elixirje... majd rájössz, ha nem akkor I. J. 😄

fsgh
😄DDDD

nem szeressem a sört😄DDD töményt meg nem iszom meccshez:SDASDASD

almalé? 😄DD

sör, barátocskám

fsgh
tom...már fel is készültem rá😄 kaj+almalé😄😄😄😄😄

nemmondom én hogy nem jó, de késõ a multon bánkodni, ez van ezt kell szeretni

és nemsoká ugy is Parma meccs ugyhogy jah

fsgh
jóó az igaz😄😄😄:😄 de akkor már jobban örültem volna annak hogyha C.Roni jön és még pénzt is kapunk Adrianoért!!(volt ey ilyen ajánlat még a nyáron..)
gondolj bele C.Roni sztem nagyon jó szélsõ😊 és még pénzt is kaptunk volna..asszem olyan 20millát...

nekem nem, ha Adriano ott kitudja nagából hozni azt amit itt nem akkor gratulálok neki és ez neki is jó és nekünk is ha jön egy Messi aki szétsz*patja az egész Serie A-t 😄

fsgh
ebben nem...de nagyon fájna ha elmenne a Barcába és élete formáját adná:SSS

persze-persze

de azthiszi az ember hogy az ilyen "nagy" pénzügyi híreket talán leírják

teljen más poszton játszanak, a jelenlegi formájukat össze se lehet hasonlítani, ég és föld

sajna sztem Adriano ebben a csapatban sosem lesz a régi

Az fix...

fsgh
ez nem feltétlenül szempont...biztos sok olyan igazolásunk volt amit nem jelentettek be elõre a honlapon..

fsgh
azért írtam a nem hat meg-et mert nem fûztél hozzá semmit😄

Adriano nem fiatal?nem õvé a jövõ...?

az is lehet hogy a hír se igaz, mivel az inter.it-en sincs fenn

sztem, még ennyiért sem adják oda 😊

Messi fiatalabb õ a jövõ

nemhat meg??? ööö de csak sztem sajna nem lesz belõle semmi

fsgh
#6255: én azt mondom hogy jó lenne Figo helyére de 90 MILLIÓ!!!?? ráadásul még Adrianot is od adjuk????akkor még 1 csatár is kéne!!!

#6256:látom nem hat meg annyira😛😊

hallottam a rádióban hazafele... durva 😊

Mert nincs rá szükség,és Moratti nem Ronaldinho játékát szereti hanem Messiét...

fsgh
Inter: 90 millió euró plusz Adriano Messiért!
Külföldi labdarúgás

Massimo Moratti megtette ajánlatát a Barcelonának Lionel Messiért. Az olasz Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale elnök-tulajdonosa 90 millió eurót plusz Adrianót ajánlotta a kis argentinért cserébe.

Ha a Barcelona elfogadja Moratti ajánlatát, Messi lesz minden idõk legdrágább labdarúgója. Massimo Moratti már hetekkel ezelõtt kijelentette: minden pénzt megadna azért, hogy Messit az Inter mezében lássa futballozni. Nos, úgy tûnik, hogy az olasz bajnok elnök-tulajdonosa nem viccelt!

Az ajánlat több, mint mesés. Az ugyanis borítékolható, hogy 90 millió eurón még a Barcelona vezetõi is elgondolkodnak. A katalánok elnöke, Joan Laporta ugyan már többször leszögezte, hogy Messi nem eladó. A Presidente éppen ezért - akárcsak Ronaldinho esetében - 100 milllió euróban állapította meg a játékos vételárát. Moratti ajánlata már "csak" tízmillióban nem stimmel, de ha belekalkuláljuk Adrianót is, akkor az Inter licitálása talán még meg is haladja a Laporta által szabott összeget.

Hogy Messi menni akar vagy sem, az egyelõre senkit nem érdekel. Még az újságírókat sem, akik szerint már csak azért is komoly esélye van annak, hogy az argentin tinisztár átigazol az olaszokhoz, mert az érte kapott összegbõl a Barca újabb hat évvel meghosszabbíthatná Ronaldinho szerzõdését. A brazil klasszis állítólag évi 12 millió eurós fizetésre tart igényt, ám ez az összeg még Laportának sem áll rendelkezésre. Nem beszélve arról, hogy Samuel Eto'o kiesésével továbbra sincs stabil, jó formában lévõ támadója a gránátvörös-kékeknek.

akkor már miért nem Ronaldinhot akarják elhozni?????

fsgh
jaja...az a gáz hogy akkor fujnának ki ha 3 fronton játszanának de nem játszanak 3 fronton hisz a Kupát és az efát le se sz*rják...:SS

de azért ezeken felül nem várok tõlük én se olyan focit a végéig hogy végig ott legyenek...sõõt sztem még a Roma is fog gyengélkedni...meg persze mi is de eméljük hogy nem😛

de egy kicsit, nagyon remélem hogy elõbb-utóbb kifulladnak, de minden megnyert meccsük után bosszankodok hogy nah ez nem hiányzott...

meglássuk

fsgh
Te nem tartassz a Palermotól? (mármint a bajnokságnban mert az egymás elleni meccsünkön megvrjük õket...)

néztem a meccset én is rokonoknál, de hang nem volt rákapcsolva 😊

fsgh
a folytatás az volt hogy "férfiasan játszottak" 😄DD

<#wow1><#wow1><#idiota><#idiota>

fsgh
na vajon kinek an meleg színû meze?😄😄😄😄 Palermo...

Matthewpamer
kire?😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!