34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11941 én is elaludtam! XD cask én az 1. félidőben:P -
#11940 szarmeccs vót, mindegy nagyon nem rázott meg, főleg hogy a 75 perc tájékán elis aludtam rajta:D -
#11939 Az ominózus Jimenez pókfoci:
-
Csesza #11938 -
#11937 Mindenesetre 700 ezer dollárt kap a csapat. -
#11936 A tegnap előtti ifjoncokból álló csapat százszorta motiváltabb volt mint ez a mai, felkészülési meccs ide vagy oda. A brazilok megérdemelték ma a győzelmet sajnos. Én megértem, hogy a felkészülési meccs nem számít semmit, meg ilyenek, de ez maximum egy önmegnyugtatás lehet. Ha már elmentünk és döntőbe jutottunk nem illett volna megnyerni?
Na mindegy. Nekem csak a mutatott játék nem tetszett igazán. -
Csesza #11935 kikaptunk
megérdemelten nyert a Brazíl csapat
grat nekik -
Csesza #11934 ez az Ibra . Balotelli csere is megmutatja, hogy Mancini leszarja hogy nyerünk e vagy nem :S -
Csesza #11933 aztageci migólt kaptunk :O
bazmeg :S -
#11932 Hát ez csúnya volt. -
#11931 vazz:S -
Csesza #11930 jah ez a faxopó léderer mindig önti fasságokat
komolyan a teljesítményünknél már csak a kommentátor rosszabb :S -
#11929 katasztrofa a kommentár... -
#11928 Ez a Léderer kiakasztó vazze. Először jön ezzel,hogy az Inter játékosa Francesco Coco ma ünnepli születésnapját, utána meg Ibra szabadrúgása előtt ilyet mond: Ibrahimovicot üresen hagyták, pedig neki is dolga lehet a szabadrúgásnál. LOL :D -
#11927 mekkora gól már :DDDDd -
Csesza #11926 1-1 yeeee
Jimenez
pókfoci :D -
Csesza #11925 nagyszarok vagyunk, azt kell, hogy monnyam :S -
Csesza #11924 nincs ott a tornán -
Csesza #11923 Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Fatic; Bolzoni, Zanetti, Cesar; Jimenez; Ibrahimovic, Crespo.
Subs: Orlandoni, Burdisso, Chivu, Maxwell, Rivas Cambiasso, Pedrelli, Pelé, Siligardi, Balotelli, Cruz.
Coach: Roberto Mancini. -
Csesza #11922 pfff bazmeg
első percben gólt kaptunk :C
-
#11921 Filkor is ottvan a tornán? Vagy csak én nemláttam inter.it-n az előzetes keretben.... -
#11920 Nos a Stuttgart-é a harmadik hely. Most mi jövünk!
FORZA INTER -
#11919 Az Inter edzője roppant felszabadultan és boldogan nyilatkozott a sajtónak Dubaiban, ahol az Inter jelenleg is dolgozik és készül a hétvégi folytatásra. ”Nagyon kellemes itt a klíma, a fiúk nagyon jól dolgoznak nincs semmi okunk a panaszra. Egyetlen negatívum van, Suazo szombati sérülése amiről még nem tudunk túlságosan sokat bár elsőre nem tűnik túlságosan komolynak a dolog. Remélem minél előbb vissza tud állni a sorba és végezni a munkáját. Stankovic? Vele kapcsolatban viszont csak jókat mondhatok, végre jobban érzi magát és rendesen tud edzeni és ha ilyen ütemben halad a jövőben is akkor hamarosan számíthatunk rá a meccseken is.”
A 2008-as esztendőt az Inter győzelemmel kezdte (még büntetőkkel sikerült kiharcolni a sikert akkor is), ezzel kapcsolatban a következőket mondta Mancio. ”A srácok megmutatták hogy vakáció ide vagy oda ők képesek most is kellő koncentrálással pályára lépni. Ezt az Ajax ellen mindenki láthatta hiszen egy igen jó csapat ellen sikerült továbbjussunk, elégedett voltam minden pályára lépő játékosommal. Vieira? Nagyon hiányzik már hiszen az ő nemzetközi rutinja pótolhatatlanná teszi a középpályán. Vele kapcsolatban is csak remélni tudom hogy minél előbb visszatér és beáll a sorba. A mercato? Még mindig nem döntöttünk el semmit sem, de elképzelhető hogy lesz vásárlás a végén. Az elsődleges dolog most hogy pontosan átlássuk a sérültjeinket és tudjuk hogy mikor fognak visszatérni.”
forrás: internazionale.hu
-
Csesza #11918 azbiztos :D -
#11917 léderer és sportklub rulz:d -
#11916 Holnapra lehet, hogy feltesznek ide egy linket amint lehet majd nézni:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4575&part=sports -
#11915 Klub világranglista
1. Inter 525 pont
2. Man Utd 521 pont
3. Arsenal 479 pont
4. Barcelona 459 pont
5. Chelsea 442 pont
6. Liverpool 433 pont
7. Roma 419 pont
8. Real Madrid 414 pont
9. Porto 406 pont
10. Olimpiacos 385 pont
11. Milan 372 pont
12. Lyon 352 pont
13. Sevilla 341 pont
14. Fenerbachce 338 pont
15. Celtic 323 pont
16. Rangers 318 pont
17. Benfica 303 pont
18. Schalke 302 pont
19. PSV 288 pont
20. Sporting 274 pont
Leírás: a ranglistára való bekerülés feltétele a BL főtáblára jutás. Beleszámít a hazai szereplés átlaga, és a BL meccsek eredményei. Külön díjazza a ranglista a lőtt gólokat, az idegenbeli győzelmet, nem szereti, ha otthon kap ki egy csapat, és sok gólt kap! Ez nem az IFFHS ranglista. -
#11914 csak a sportklub fugja adni?neten nem lehet majd valahol nézni? -
#11913 Én meg dolgozom. De hatra már otthon is leszek mert fél hatig dolgozom. :) -
#11912 nekem "csak" 7 de akkor neked aza 6óra is necces lesz... -
Csesza #11911 jah én sem mivel 9 órám van :C -
#11910 még jó hogy döntőt játszunk:D 3-ra nem értem volna haza a bronzmérkőzésre:P -
Csesza #11909 -
-
#11907 Ami biztos, hogy a kupát az Inter fogja megnyerni. Kérdés persze, hogy melyik? :D
Azért remélem mi nyerjük meg, bár valószínüleg a brazil Internek jobban kell a pénz érthető okokból, de ha már döntősök vagyunk akkor nyerjük meg. -
#11906 huhh:))9 azért csak ott vagyunk a döntőben:D -
#11905 megnyertuk -
#11904 CRUUZZZZZZ 2-2!!!!! -
#11903 uristen Alfonso.....pfff -
#11902 Felkészülési tornához képest nem rossz a meccs. Sőt. Féltem, hogy sokkal lazábban fogják majd fel. Bár az Ajax többet birtokolta a labdát az első félidőben, de nem ez dönti el a győzelmet. Kiváncsi vagyok Mancini kiket küld majd be a második félidőben. Van választék bőven.