FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
meg fogja látni😄D kötelezõ ide is járnia hisz módi😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😄DDDDDD tartsad meg jó szokásod😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDDDDDDDDDDDDD

ezt gábor nehogy meglássa 😄DDDDD

fsgh
jobb 0 mint 2😄DDReggina ellen se lesz könnyû...de legalább hazaiban játszunk ellenük😊

Tippem:3-1😛

báttyó02
fákkermó szvsz ugyis kinfingik hamarosan....bár megmondom õszintén mostanság csak azért figyelem az olasz foci eredményeket mer drukkolok hogy kapjanak a rózsák ASFDas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jobb 2 mint 3 😛

fsgh
ja de helyettük beindult a Palermo és a Roma😄DD:SSSS

fsgh
utso 2

jah hálaistennek 😊

fsgh
jaja<#vigyor1><#vigyor1>

fsgh

ez kéznek tûnik😛

báttyó02
látom bilánnak nagyon megy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh

fsgh
pár kép😊 had lendüjön be a topik😊

zelõbbmégcsak 10.ek voltunk

jövünk fel mint a bükki büdösvíz 😊

fsgh
1. Windows: Vista (Longhorn)
2. Need For Speed: Carbon
3. Ismerd fel a képrõl a játékot
4. '80 as évek zenéi
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Logomûhely
7. FC Internazionale
8. Neverwinter Nights 2
9. World of Warcraft

ezt a fõ szpemernek köszönhetitek😄DD (nekem😛) esetleg képeket?😛
10. Dark Messiah of Might & Magic

dikkk, ilyet sem láttam még, fenn vagyunk a legnépszerûbb témáknáá 😄

azért annyira nem lehet beképzelt 😊

fsgh
írhatnánk azt is fõlé hogy:

"nekem ekkora és neked?" XDDDDD

fsgh
egyértelmû😊)

amúgy nincs meg valakinek gif-ben a gólja??

Hát a gólja után egy kicsit lehetett is beképzelt<#smile>

mit vársz? :S

fsgh
ááá nem beképzelt😄DDD

Ha a címer közepén nem lenne az a világosabb rész akkor jó lenne...

jo

fsgh
unatkoztam... milyen lett?

én látom...

fsgh
csináltam magamnak hóeséses logót😊)) PEZ betûtípussal^^ (nehéz folyamatos hóesést csinálni:S)

amúgy csak én nem látom a bannert??

Matthewpamer
Parma Inter
2 Shots on target 5
6 Shots off target 7
13 Fouls committed 17
1 Corners 6
3 Offside 4

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
csak a 2.
amúgy meg a sport 1 szakértõ Puhl Sándor is azt mondta hogy megérdemelte az Inter a gyõzelmet! ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
hülye😄D ez csak egy megjegyzés volt😄DD amúgy szép és jó logója van😛

flémkeltés? bünti? 😄

fsgh
amúgy sztem csúnya a logódban a Parma címer😛 olyan összenyomotnak tûnik..

fsgh
mondjuk szerintem is szerencsések voltunk... szerintem ha folytatjátok ezt a játékot nem lehetetlen megint az Uefa kupa...😉

Fyrex
😊

akkor ezt megbeszéltük

Avanti Crociati!

persze most errõl nem érdemes vitatkozni

mi is elfogultak lennénk Parma szurkolóként -_-

Fyrex
nem arról van most szó h elszomorodtam, hanem arról h ezt nem érdemeltétek meg szvsz

errõl éjfélig vitatkozhatnánk úgyse jutunk dûlõre, inter szurkolóként biztos énis elfogult lennék, de így azt látom h nem érdemeltétek meg a 3 pontot, még akkorsem ha több "helyzetetek" volt, bár én ezt sem jelenteném így ki 😊

mettyúkám köszi hogy ezt nem tartottad magadban és megosztottad velünk, hálásak vagyunk érte

énis elmondhatnám h a te csapatod mennyit ér, de nem teszem mert még a véletlen flémelni kezdessz és netaláltán bannolják a második(?! v negyedik már kitudja..) nickedet is

Avanti Crociati!

fsgh
"
Fyrex jó gyerek csak kicsit elszomorodott amikor mi orgazmust kaptunk 😊"

errõl van szó😊 a helyében én is ezt tettem volna..

fsgh
Cesza itt vannak a képek..tedd be õket😊

Matthewpamer
parma ennyit ér kb

örülök, hogy nyertünk bár az x reálisabb volt de ha ki kellett volna osztani a 3.pontot akkor is mi érdemeltük volna meg jobban, több helyzetünk volt bár elég szarul jáccottunk

Fyrex jó gyerek csak kicsit elszomorodott amikor mi orgazmust kaptunk 😊

Cruz bmeg hihetetlen hogy mennyi fontos gólt szerez 😊

<#eljen><#eljen>

nagyon kellett ez a 3 pont

A Parma gólja talán nem talált volt?

Fyrex
itt direkt szûkebben fejtettem ki

ami ott igaz itt is igaz

ez a véleményem, joga van az ellenfél szurkolóinak is tudni, mert aki valamennyire tud kívülálló lenni, az tudja h ebben sok igazság van.

Avanti Crociati!

Szabi 22
Nézd meg a képeket a Getty Imagen szerintem jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
amennyire nekem mennybe repítõ volt az utolsó gól téged annyira elszomorított...de légyszi csak a saját topikodban fejtsd ki kritizáló véleményed légyszi.thx😊

Szabi 22
Hááát azért több helyzetetek volt!!!!!!!!!!!!!!

Fyrex
remélem büszkék vagytok a csapatotokra Tisztelt Inter Szurkolók

az utolsó talált gólnál csak Ibrahimovic minõsíthetetlen viselkedés volt undorítóbb

ezzel a 2 ponttal amit ma elvettetek tõlünk, remélhetõleg elbukjátok a Scudettot

elismerésem Internazionale!<#taps>

Avanti Crociati!

fsgh
õõõ ezt azért nem mondanám de thx😊

Szabi 22
Gratula! Megérdemelten nyertetek!

fsgh
hát ezt nem hittem volna.. megnyertük...jó rosszak voltunk de megvan😊