34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ryhdeksan
    2-1 .p
  • Tomy Lee
    Na most meglesz az első gól:)

szerk:ott is van!
  • Csesza
  • Lombardini
    Olyannyira visszatért, hogy ő adta a gólpaszt Napolinak. ;)
  • Csesza
    sajnos a gól és az előtt és utána lévő 5-5 perc kimaradt az életemből :)
  • Csesza
    PRIMAVERA

Vicenza 0-2 Inter (HT: 0-1)

Scorers: Napoli 34, N'ze 90+3

Inter: Belec; Filippini, Federici, N'ze, Fatic (F.Mancini 90+3); FILKOR (Perissinotto 87), Bolzoni, Krhin, Siligardi; Litteri (Gerbo 73), Napoli.
    Subs not used: Tornaghi, D'Angelo, Maaroufi, Slavkovski.
    Coach: Vincenzo Esposito.

tehát akkor Attila visszatért :)
  • gercse
    na ez így van, ebben egyet értünk ;)
    (ja és ha már a kamu tizi meg lett említve, akkor az is legyen, hogy a Catania gólja les volt, és még az első félidőben lefújtak egy akciót les miatt, amiből tizenegyes lett volna, persze nem volt les...
    ezt nem neked címeztem, csak a teljesség kedvéért)
  • Csesza
    Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
  • Csesza
    A sérültekről

Jan. 12. 13:25 -Appiano Gentile- Jelenleg az Inter 25 fős felnőtt keretéből hét fő sérült. Közülük Samuel és Dacourt már biztosan nem fog ebben a szezonban pályára lépni kék-fekete mezben, hiszen sérülésük annyira súlyos, hogy elképzelhetetlen a néhány hónapos rehabilitáció. A maradék öt sérült közül Stankovic és Toldo már a csapattal edzett tegnap, így náluk a rehabilitáció befejezettnek mondható. Figo, Vieira és Suazo egyéni, személyre szabott munkát végeztek. Figo aerobikozott és labdás gyakorlatokat (például dekázva kocogás a pélya szélén egymás után többszőr) végzett. Suazo esősorban szobakerékpározot, míg Vieira egyéni labdás gyakorlatokat hajtott végre.
  • Csesza
    engem nem különösebben érdekel, hogy foglalkoztak e vele máshol, a kommentátorok meg végképp nem érdekelnek, én ezt láttam, ez a véleményem, az igazság meg teljesen relatív a te és az én szemszögemből....
  • gercse
    mert szeretem ha az igazság kerül mindenki szeme elé, és feltételeztem, hogy nem biztos, hogy teljes mértékben igazad van (mert nem láttam, hogy bárhol foglalkoztak volna azzal, hogy megadható volt-e a tizi vagy sem, kivéve a kommentátort...)
  • Csesza
    te meg nem szíícsd mán a tüzet :)
  • Csesza
    hát úgy csaptál le a hsz-emre, mint egy vércse :D
  • gercse
    ez már hiszti? :D
    amúgy legyen igazad, én elfogult vagyok...
  • ryhdeksan
    mit vártál tőlük :DDDDDDD góluk 90 százalékát utolso 5 percben lövik 11-esből xDDDD

de ne tőrödj a középcsapatokkal
  • Csesza
    én nem is mondtam, hogy meglepődtem, azt mondtam, hogy nem volt 11es, ennyi :) nemértem miért kell hisztizni? :D
  • gercse
    de ezt úgy mondod, mintha te nem az olasz bajnokságot néznéd...és ez olyan meglepő lenne,
    melyik olasz játékos nem dobja fel magát?, ennél sokkal kevésbé megadható tiziket is adtak már meg meccseken.
  • Csesza
    ha neked ez a véleményed... :)

én nem ezt mondtam, azt mondtam, hogy ez nem volt büntető, ennyi; ha a bíró nem a Catania játékos seggét nézte volna hanem valahol oldalt állt volna akkor ő is látja, hogy DP akkorát dobott magán, mint aki a magasugrás világcsúcsát készül megdönteni :)
  • gercse
    persze hogy nem volt 11-es, Juve nem kaphat 11-est soha, hisz az csak jogtalan lehet....
    pff...
  • Csesza
    Juve megint nemkicsit szerencsés volt és sokat köszönhet a bírónak, mert a 89. percben megítélt 11-es miatt eltudtak hozni 1 pontot Sziciliából, ráadásul nem is volt 11-es és meg sem érdemelték még azt az 1 pontot sem :S
  • Csesza
    Az Arsenal hétvégi vereségével már csak az Inter veretlen az európai top bajnokságokban. Nincs már veretlen csapat a Premier League-ben (az Arsenal és a Liverpool hétvégi botlásával), az olasz Internazionale viszont tovább remekel.Nagyjából így foglalható össze a mögöttünk hagyott hétvége-az európai labdarúgás szemszögéből.

eurosport.com

• ForzaInter
    pool akkorse volt bajnokságba jó mikor blt nyertek és mikro döntőt jáccotak akkorse... bl speciálsiták ott megy nekik, reméljük ellenünk nemfog.
  • ForzaInter

az volt vmikor:d
    egyszerűen elfelejtették számításba venni nagy csapatnál... sajnos egyre messzebb kerül nagycsapattól... mondjuk nem meglepő:s
  • Csesza
    persze, hogy más, de nemhiszem, hogy csoda történhet velük attól, hogy bl meccs ha így folytatják...
  • Csesza
    Filkor-al az a gond, hogy sérült, nem?
  • ForzaInter
    bl más tészta
  • Csesza
    remélem a L'pool a BL meccsre nem nagyon szedi össze magát, mert ha így játszik ahogy mostanában akkor nem nagyon kell félni tőlük :)
  • Lombardini
    Nem csak az A ligában, de a primavera bajnokságban is véget ért a szünet. Ma 15:00-kor ismét pályára lép a csapat, az persze kérdés, hogy Filkor Attilával vagy nélküle. A Vicenza otthonába utaznak fiataljaink és ott próbálják begyüjteni a 3 pontot, tovább biztosítva ezzel a helyet a tabella élén.

Íme a többi párosítás:
    ALBINOLEFFE - FIORENTINA
    CESENA - CHIEVO
    MILAN - UDINESE
    RAVENNA - EMPOLI
    TREVISO - ATALANTA
    TRIESTINA - RIMINI
  • Csesza
    az vitathatatlan :)
  • Csesza
    mondjuk még az inter.it-en sem írják, mind1

én jobban örülök, hogy csak kölcsön vettük és nem igazoltuk le, mert ha nem válik be akkor még utána jöhet más is :)
  • ryhdeksan
    hát nem 1 nagy gólt lőtt már :))
    jó rugótechnikája van
  • Lombardini
    Jó lőtt egy nagy gólt az egy dolog. Ettől függetlenül még nem tudni, hogy kék-fekete mezben mit tud majd villogni. Remélhetőleg megfelelő pótlás lesz a sérültek helyén. De majd kiderül.
  • daviddavid
    az igen:D
  • ryhdeksan
    eh
  • ryhdeksan
  • ryhdeksan
    kölcsön vettük maniche-t
  • Lombardini
  • Lombardini
    Mancini: "Egy győzelem Sienaban fontosabb"

Roberto Mancini a hétfői Dubai kupadöntő vereség után nyilatkozott.

"Meg akartuk nyerni ezt a bajnokságot"-mondta az olasz edző. "Senki nem szeret veszíteni, de a Porto Alegre ellen nagyon kemény volt, és nekünk fel kellett készülni a bajnokság folytatására."

"Nagyon elégedett vagyok ezzel a téli edzőtáborral. Egy jó, eszményi éghajlaton edzettünk, a fiúk keményen dolgoztak, két igazi tesztünk volt, nem csak hagyományos barátságos mérkőzések, ez a szünet után alapvető volt."

"Ma kicsit fáradtak voltunk az egész heti munka után amit végeztünk."

Az edzőnk dicsérte a brazil csapatot: "Ez a Porto Alegre, viszont mindent megtett a győzelemért."

A hétvégi bajnoki folytatásról így vélekedett Mancini:

"Mindazonáltal elégedett vagyok mert az újrakezdés vasárnap egy egészen más történet lesz és a győzelem az ami számít ott nekünk Sienában nem lesz könnyű. Magabiztos vagyok? Én mindig magabiztos vagyok, a vasárnapi idegenbeli mérkőzés előtt is az vagyok."

Azon játékosokról, akik azon dolgoznak, hogy vissza nyerjék a legjobb erőnlétüket a sérülésük után ( Stankovic és Figo Dubaiban, Toldo és Vieira Appianoban), az Inter edzője ezt mondta: "Megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy olyan gyorsan visszatérhessenek, amilyen gyorsan csak lehet. Stankovic folyamatosan fejlődik, de a többiek is jól dolgoznak."
    A keret szerdán tér vissza az edzőpályára Olaszországban egy dupla edzés keretében.

inter.hunsport.hu
  • fsgh
    annyira nincs messze...Vasárnap 3 óra:) elszalad az idő:D
  • Csesza
    kövi meccs a serie a-ban, de messze van még (remélem jól kezdjük a köv. félévet) :)