34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #12021 -
#12020 jaja Baloltelli, rem szép karriert fog nálunk befutni. -
Csesza #12019 :DDDDdddd
supermario? :D
Balotelli? mert ha igen akkor nekem is nemkicsit szimpi a srác, nagy játékos lesz még belőle :) -
#12018 hát fel inább ne toljuk, 2 ék mögött nagyongyenge:S
akkor inkább 4-3-1-2
és Roni irányító:D
vazz egy egy kacsából, már azon gondolkozunk, hogy kéen összeállítani kpt:Ddd
Regginát ma verni ke, rem SuperMario vág nekik avgy 3at:D
őt mindenképpen szeretném ha jövőben beépítenénk a csapatba, benne több van mint többi primaverásban, nagy tehetség, ő belőle lehet valaki, ugy érzem sokra fogja még vinni nálunk:D -
Csesza #12017 azért mondtam, hogy Roni megy szélre Stanko meg középen picit feltolva :P -
#12016 Stanko midnig befér, Mancio nagy cimborája:D -
Csesza #12015 persze-persze, de ott ugy gondoltam, hogy azért Stanko-t ki nem hagynám a csapatból :D -
Csesza #12014 mindig több kell, te is tudod :) -
#12013 irányítóként is használható, ottis eltudna jól játszani, nem csak szélen -
#12012 mani az ígyis kurva sokvan -
#12011 Sok kis Roni fan elkezdené venni a Roni feliratú Intermezeket plusz az Inter szurkolók is beujítanának eggyel-egyell mert mégiscak milyen nagy név...1szó mint 100 megnőne a mez eladás világszerte és az sok sok mánit hoz:D -
Csesza #12010 értem, jolvan, sztem nem lenne rossz vétel egyáltalán, meg sztem bármikor lenne helye a csapatban, mert ugy rottyon van a csapat fele és akár 4-4-2ben oda lehetne rakni bal oldalra
de akkor is sztem nagykamu -
#12009 nike támogatásával... nem ő venné meg nekünk, csak gondolom kipótolni valamennyivel... amugy nemtom hogy jöjjjön-e vagy nem, kiváló játékos a világ egyik elgjobbja, annak ellenére is hogy nem volt valami jó szezonja, de nem tudom hogy jó vétel lenne-e... hogy hatna csapatra...
nem nagyon van rá amugy se szükségünk... -
Csesza #12008 de nemértem, hogy miért tenné? :D
ennyire miért érné meg nekik, hogy Inter mezben játszon? -
#12007 jaja eléggé hápog:) de azér a Nike megvehetné nekünk Ronit:P -
Csesza #12006 Alfonso
Filippini - Burdisso - Rivas - Fatic
Stanko - Filkor - Bolzoni - Solari
Crespo - Balotelli -
Csesza #12005 Goalkeepers: 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Defenders: 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 21 Santiago Solari, 30 Pele', 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 41 Attila Filkor, 43 Daniele Pedrelli, 50 Luca Siligardi.
Strikers: 17 Filippo Mancini, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli -
Csesza #12004 :ASDasdasdasd ekkora kacsát már régen hallottam :DDDddddd
amugy nemkicsit bírom a Ronit :P -
#12003 "A legújabb pletyka, hogy a Nike támagotásával kivásárolnánk Ronaldinhot a Barcelonából."
naa 100. éva alkalmából?:DDDd Cesza Te az ilyen pletykákat nem szoktad szeretni:) fogadjunk nem bírod Ronit:P -
#12002 Maniche nyilatkozott az Inter Channelnek.
„Egy álom, hogy itt vagyok. A világ egyik legnagyobb csapatához csatlakoztam, és van néhány fantasztikus játékos itt.”
„Büszke vagyok, hogy van egy másik portugál is ebben a csapatban, amely nagyon erősnek bizonyul. A honfitársam Figo sokat mesélt nekem az Interről. Azt mondta olyan ez, mintha egy nagycsaládban lenne, és nagyon boldog leszek ebben a csodálatos csapatban.”
„Ma Robeto Mancinivel beszéltem. Egy nagy edzőnek ismertem őt, most egy edzőként fogom ismerni. A szolgálatában állok teljesen.”
„A Bajnokok Ligája? Az Inter győzni akar, és jól tud szerepelni. A Liverpool ellen nagy összecsapás lesz. Győzni akarunk, és tovább akarunk jutni. „
inter.it -
Csesza #12001 -
Csesza #12000 Ibrahimovic az év sportolója lett Svédországban! :) -
Csesza #11999 Moratti hasznos igazolásnak tartja Manichet
Jan. 15. 09:53 -MILANO- Továbbra is menetel az Inter, ám most kicsit kikerült a csapat a reflektor fényből, ez pedig elsősorban Pato érdeme hiszen majd egy hete mással sem foglalkozik az olasz sajtó mint a Milan brazil fiataljával. Az már nem is annyira hír érték hogy az Internazionale tizenegyedik győzelmét szerezte meg zsinórban, hogy huszonnégy meccs óta veretlen és hogy idegenben a legutóbbi 29 fellépésén nem talált legyőzőre. Ezek azért komoly számok, annyira mindenképpen komolyak hogy megemlítsük őket. A pontgyártás melletti másik fontos hír Maniche érkezése, aki az orvosi vizsgálatok után ma elvileg alá is írja a szerződését az Interhez és a tervek szerint szerdán be is mutatják a portugált a nyilvánosságnak is. A középpályás mint köztudott kölcsönbe érkezett ingyen az Atlético Madridtól és amennyiben Morattiék meg lesznek elégedve a teljesítményével akkor 6 millió euró ellenében nyáron ki lehet váltani a játékjogát is. Nuno Manichevel kapcsolatban Moratti pedig a következőket mondta tegnap: ”Személyesen még nem sikerült beszéljek vele, de akikkel konzultáltam elmondták hogy egy igazi profi játékossal van dolgunk. Hogy gond szokott lenni a viselkedésével? Nem, erről nem is beszéltünk, biztos vagyok benne hogy hasznos tagja lesz majd ennek az Internek.” Természetesen az újságírók Morattit is megkérdezték a Milan vasárnapi meccséről. ”Csak a mérkőzés elejét láttam, de meg kell mondjam igen jó benyomást tett rám Pato, aki fiatal kora ellenére nagyszerű játékos már most is.”
Ezután arról faggatták az elnököt hogy mi a véleménye a saját csapata produkciójáról. ”Egyáltalán nem lepett meg az amit Sienaban láttam. Azt kaptam ami ilyenkor törvényszerű, mindenki tette a dolgát az eredmény pedig meg is lett. Örültem Stankovic visszatérésének is, mivel a csapatnak nagy szüksége volt már rá és örültem annak hogy Ibra megcsinálta amit kértem tőle. Az edzőtáborban mondtam neki hogy több gólt szeretnék tőle 2008-ban, azt hiszem most feltette a lécet azonnal. A második találata nagyon tetszetős volt!
-
ryhdeksan #11998 úgy legyen :)
-
#11997 júliustól már nem lesz annyi az átlagéletkor:} és igen azért mert Pato nevezetű láncszem hiányzott a játékunkból, és nagyot dobott a csapat teljesítmény Ronaldoval egyetemben:} majd nézz meg egy összefoglalót ha komolyabban érdekel a dolog:} -
ryhdeksan #11996 vagy azért mert ebben a szezonban nyertetek otthon 1et ? -
ryhdeksan #11995 már miért lenne versenyhelyzet?:) mert vettetek 1 embert?:D
ha védőitek átlagéletkor nem 50 lenne akkor lenne versenyhelyzet =D
-
#11994 ne legyél már ennyire elfogult, inkább örülj h lesz majd egy kis versenyhelyzet a jövőben, ha már idén tiétek a scudetto, következő derby már más eredményt fog hozni:P vak is látta h milyen jó meccs volt, szurkolói hovatartozástól függetlenül:) -
ryhdeksan #11993 tehetséges játékos csak nehogy a túlsztárolás elrontsa
bár minket nem érint mivel nem sok vizet zavar a milan :D
meg másik csapat se -
Xtra99 #11992 Sziasztok .
OFF
Ennél a 2 f*sznál nagyobb ilandrukkert nehéz összeszedni a sport1-en erre az esti meccsere .
A leggyengébb jelzőjük a "káprázatos" volt . Pato meg megindult a tavaszi 30 gólos sorozatában :) LOLLL
ON
Forza INTER - gyengus játékkal is a toppon -
#11991 egy 3-2vel én is kiegyeznénk a mi meccsünkön, Pato remekül játszik csak egy kicsit feszült de rúghatott volna már nem egy gólt:P -
Csesza #11990 kíváncsi vagyok erre a Pato gyerekre azért nézem a meccset, de hála az égnek nem rossz a meccs és még 1 plusz pont, hogy nem a Milan vezet :D -
Tomy Lee #11989 Hajrá Napoli -
#11988 Siena-Internazionale összefoglaló -
#11987 nem jáccotunk ma jól, de megvan a győzelem ígyis, kb 40%ot adtod ki a csapat magából... pár játékos nagyon gyenge teljesítményt nyujtott ma... -
#11986 A betyárját mekkora meccs volt. A vége még izgalmas volt, ha Cruz belövi akkor 4. Mindenesetre a 3-2 is jó eredmény, de tény, hogy nem hittem volna, hogy ilyen nehéz találkozó lesz ez. -
#11985 2-3... de legalább nyertünk. -
#11984 IBRA:OOO mekkora gól -
ryhdeksan #11983 világ legjobb csapatának elég ennyi is ;]]]] -
#11982 1-2 mekkora meccs ez eddig:) bár nem játszunk valami fényesen