FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol<#papakacsint>

😄DDDDD láttam már róla képet azért mondatm 😛PPP

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thumbnails.iwiw.net/0401/user/00/94/20/88/3/user_9420883_1161593057903_tn2

nemiskeee... 😊

hunbasser
még mindig nincs új banner 😊

ReaL MaDRid x siempre

bagoly mondja?! 😄DDDAsD:SAD_ASdAS_aDAS

fsgh
hát elég hülye feje van😄S_D:AS_DAS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Filkor Attila

Adriano
A Primavera elleni házi meccsen kicsit kevesebb mint fél órát kapott a támadó aki mellett Cambiasso is pályára lépett, így Mancini ennek tudatában viszonylag nyugodtabban várhatja az elkövetkezendõ heteket. Ráadásul Adri egy szabadrúgásból még gólt is lõtt ez pedig lehet hogy beindíthat egy folyamatot már ami a jövõt illeti. Kérdés hogy a Reggina ellen vagy csak a Sporting elleni ki-ki összecsapáson lép majd pályára a brazil, de ezt mint Moratti már elmondta majd az edzõ dönti el.
Az egyetlen baj a hétvégi Crespo-Cruz kettõssel, hogy amennyiben valami okból kifolyólag nem fogják tudni feltörni a vélhetõen igen erõs vendég reteszt akkor Mancini nem tud változtatni mivel nem lesz csatár cseréje. Sajnos Slavkovski és Ribas még nem fogják megváltani a világot… Szóval emiatt talán ésszerû lenne Adrianot a padra ültetni és amennyiben úgy alakul 20 percre a pályára küldeni. Ki tudja, talán még gólt is lõne???

fsgh
hát épp ezaz...nálunk csak 5.sámú csatár...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

erre inkább, nem mondok semmit...

Recoba-nak már idény elõtt el kellett volna menni a Sampdoriába

sokkal jobban járt volna :S

fsgh
nem hinném hogy a fiatal emberek el tudnák dnteni a meccseket...ha valakit el kéne adni az Recoba...már bocs..de a csatárok közül most õ nem ér semmit + Adriano...Recobával az a baj hogy játszik 1 meccset aztán lesérül 2 hónapra...

fsgh
háát grosso nem brillirozik bal oldalt...de RobiC. meg már öreg...

Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.

Inter Fõnöke Massimo Moratti mondta hogy Adrianot nem adják el a téli átigazolási szezonban...
vagyis tényleg a formájától függ majd de sztem bizonyíthat még ebben az idényben..

(mostantól linkelgetek híreket a TriballFootball.com-ról😊 )

most kapnánk érte sztem egész szép kis összeget az idény után estleg télen,

és beugró embereknek azért ott vannak a fiatalok

fsgh
hát szerintem olyan egetrengetõ összeget ugyse kapnánk érte...maradjon csak jó kis beugró ember😊

sztem nem kéne nekünk Robi Carlos...

Adriano eladása az meg sztem azon mulik hogy milyen formában tér majd vissza

ha Cruz azt gondolja hogy ott jobb lenne neki, akkor el kne adni addig amig pénzt kapunk érte...

fsgh
Roberto Carlos linked with shock Inter Milan return
tribalfooball.com - November 17, 2006

Roberto Carlos is being linked with a sensational return to Inter Milan.

The Real Madrid wing-back admitted yesterday that he was still to sign a new contract with Real and wanted first team assurances before putting pen to paper.

Corriere dello Sport says Real chiefs remain determined to sign Adriano in January, despite the Brazilian problems this year and could include Roberto Carlos in their offer.

Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.

ebbõl meg ha jól veszem ki egy esetleges R.Carlos visszatérésrõl van szó meg arról hogy Adri elegy a télen de moratti ezt cáfolta...

fsgh
Inter Milan's Cruz tribute to Guidolin
tribalfooball.com - November 19, 2006

Inter Milan striker Julio Cruz says his form in Serie A is down to former coach Francesco Guidolin, now in charge of title rivals Palermo.

"I worked with coach Francesco Guidolin for three years at Bologna and I learned a great deal from him, including certain movements that perhaps I lacked to really make my mark in Serie A," explained Cruz.

"As for Roberto Mancini, it's not an easy job to be in charge of Inter. After so many years in which the club had won nothing, I have to say the side is doing well now and a lot of the credit goes to the Coach."

Guidolin érdeklõdik Cruz iránt

valami ilyesmi van benne:"már dolgoztam Guidolin kezei alatt Bolognában és szerintem õ egy nagyszerõ edzõ" stb stb... remélem nem adjuk el...

Forrás:Tribalfootball.com

Azám!<#gonosz1><#hawaii>

báttyó02
jesszjesssz<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Dettó😄DDD

jajjj gyerek, hogy örültem én ennek 😛

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

1-0 a Cagliari-nak 😊

fsgh
ezért mondtam h ne temessük még a Palermot:SSS

gyerek, nem hiszem el hogy nem képes a Cagliari lõni egy redvás gólt?!

fsgh
remélem nem nyernek:S (azért nem temetnm még õket...)

nah Simplicio(Palermo) piroslap 😊 <#eplus2>

csak lesz itt valami...

fsgh
😄DDDD

<#eplus2><#hehe><#eplus2><#hehe><#eplus2><#hehe>

fsgh
FT Empoli 0 - 0 AC Milan

asszem a Milan kiszált a scudettóért folytatott harcból...igaz ez eddig is így volt de kezd végleges lenni...

thx, sry

fsgh
ok

és er9nek igaza van

Matthewpamer
Már nem Primavera Championship hanem G. Fachetti Primavera Championship :]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

azért nem teccik mert kicsi mint a bolhafasza...

igy már érted?!

de nekem8 akkor hagyom

fsgh
😄DD elõbb még a méret volt a baj😛😄DD

mind1 jó volt az úgy hogy kiírtad és kész... ha képbe akarjuk megcsinálni szépen akkor nagy lesza banner...

nem teccik, kicsi mint a bolhafasza 😄

fsgh
a tököm kivan mára a photoshpból...meg nem értem minek csapat név??nem egyértelmû?😊

ne, ezt annyira nem csipázom

ne ilyen keci logók legynekmár, hanem írd ki a rendesen a csapatok nevét

ugyanekkora legyene csak hosszabb

ugyanmá, mi ez neked? 2 perc?!

kapod a büntit ha nem csijálod meg a feladatodat 😛

fsgh
inkább haggyuk..elég a 2 eredményjelzõ...

(ez persze maradjon jövõhétig...)

tudod mit, ha ilyen kicsi akkor lehet hosszabb, visszont

akkor csináld meg jól, írd ki a csapatok nevét stb

fsgh
😊)))

nahjo 😊

fsgh
akkor csak ezt a picit😄DD😛PP

nem, mert már így nagy a banner 😊

jó lesz ez így is

nem, mert már így nagy a banner 😊

jó lesz ez így is

fsgh
õõõ ??😛

amikor, megnéztem elõször csak az olasz részen volt fenn a hír

ennyire hülye még én sem vagyok 😊

fsgh
tipp: olvasd angolul az Inter-it-t 😄DDDD