FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A Primavera elleni házi meccsen kicsit kevesebb mint fél órát kapott a támadó aki mellett Cambiasso is pályára lépett, így Mancini ennek tudatában viszonylag nyugodtabban várhatja az elkövetkezendõ heteket. Ráadásul Adri egy szabadrúgásból még gólt is lõtt ez pedig lehet hogy beindíthat egy folyamatot már ami a jövõt illeti. Kérdés hogy a Reggina ellen vagy csak a Sporting elleni ki-ki összecsapáson lép majd pályára a brazil, de ezt mint Moratti már elmondta majd az edzõ dönti el.
Az egyetlen baj a hétvégi Crespo-Cruz kettõssel, hogy amennyiben valami okból kifolyólag nem fogják tudni feltörni a vélhetõen igen erõs vendég reteszt akkor Mancini nem tud változtatni mivel nem lesz csatár cseréje. Sajnos Slavkovski és Ribas még nem fogják megváltani a világot… Szóval emiatt talán ésszerû lenne Adrianot a padra ültetni és amennyiben úgy alakul 20 percre a pályára küldeni. Ki tudja, talán még gólt is lõne???
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Recoba-nak már idény elõtt el kellett volna menni a Sampdoriába
sokkal jobban járt volna :S
Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.
Inter Fõnöke Massimo Moratti mondta hogy Adrianot nem adják el a téli átigazolási szezonban...
vagyis tényleg a formájától függ majd de sztem bizonyíthat még ebben az idényben..
(mostantól linkelgetek híreket a TriballFootball.com-ról😊 )
és beugró embereknek azért ott vannak a fiatalok
Adriano eladása az meg sztem azon mulik hogy milyen formában tér majd vissza
tribalfooball.com - November 17, 2006
Roberto Carlos is being linked with a sensational return to Inter Milan.
The Real Madrid wing-back admitted yesterday that he was still to sign a new contract with Real and wanted first team assurances before putting pen to paper.
Corriere dello Sport says Real chiefs remain determined to sign Adriano in January, despite the Brazilian problems this year and could include Roberto Carlos in their offer.
Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.
ebbõl meg ha jól veszem ki egy esetleges R.Carlos visszatérésrõl van szó meg arról hogy Adri elegy a télen de moratti ezt cáfolta...
tribalfooball.com - November 19, 2006
Inter Milan striker Julio Cruz says his form in Serie A is down to former coach Francesco Guidolin, now in charge of title rivals Palermo.
"I worked with coach Francesco Guidolin for three years at Bologna and I learned a great deal from him, including certain movements that perhaps I lacked to really make my mark in Serie A," explained Cruz.
"As for Roberto Mancini, it's not an easy job to be in charge of Inter. After so many years in which the club had won nothing, I have to say the side is doing well now and a lot of the credit goes to the Coach."
Guidolin érdeklõdik Cruz iránt
valami ilyesmi van benne:"már dolgoztam Guidolin kezei alatt Bolognában és szerintem õ egy nagyszerõ edzõ" stb stb... remélem nem adjuk el...
Forrás:Tribalfootball.com
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
1-0 a Cagliari-nak 😊
csak lesz itt valami...
asszem a Milan kiszált a scudettóért folytatott harcból...igaz ez eddig is így volt de kezd végleges lenni...
és er9nek igaza van
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
igy már érted?!
de nekem8 akkor hagyom
mind1 jó volt az úgy hogy kiírtad és kész... ha képbe akarjuk megcsinálni szépen akkor nagy lesza banner...
ne ilyen keci logók legynekmár, hanem írd ki a rendesen a csapatok nevét
ugyanekkora legyene csak hosszabb
ugyanmá, mi ez neked? 2 perc?!
kapod a büntit ha nem csijálod meg a feladatodat 😛
(ez persze maradjon jövõhétig...)
akkor csináld meg jól, írd ki a csapatok nevét stb
jó lesz ez így is
jó lesz ez így is
ennyire hülye még én sem vagyok 😊