FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
eldöntöm a vitát :ASdasdasdasdaasdasdasdasasdasd

Geburtsdatum: 04.11.1972
Größe: 1,80
Nationalität: Portugal Portugal
Fuss: beidfüßig

Verein: Inter Mailand
Position: Mittelfeld
Positionsdetails: Außenbahn (links & rechts)
Vertrag bis: 2007
Marktwert: 13.000.000
Spielerberater: Figer, Juan

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez már így van egy ideje 😄DDDDD

nem véletlenül eddig szinte minden klubjában a jobb szélsõ helyen játszott, most attól hogy néha helyetcserélnek az nem jelent semmit 😊

fsgh
Csesza csak nálam nem látszik a háttér??(vagyis csak simán kék...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDD tud játszani mind2 oldalon ha kell, de valószínü hogy mivel 99%-ban a jobb oldalon játszik, ez valami sejtet nem?! és jobblábas is tehát jah

Malouda meg kõkemény bal szélsõ

igen és ahogy Hege mondja ez nem fm 😄DD

fsgh
azért az efem elég hitles...és Figo meccseken elég sokszor változtat oldalt Stankovical vagy Solarival...nem a levegõbe beszélek..fekszik neki mind2 oldal..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
ez nem az fm bazz ...

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Figo nem univerzális? jobb bal közép?

eggyezzünk meg abban, hogy sztem ehhez Figo-nak nincs semmi köze

Malouda és Solari bal oldali középpályások

Figo pedig jobb oldali középpályás

fsgh
nem rossz a Solari gyerek😊 de nem kezdõbe való szerintem:S Figo helyettesének jó lenne de ha Malouda Figo helyére jönne hisz Figonak már nincs több mint 2 éve hátra kb...

jaja, nem lenne rossz, mert a bal oldalunk ugyis gyengus, igaz szegény Solari így se kap lehetõséget, õt kéne inkább többet játszatni és megnézni, hogy mit tud?!

fsgh
Malouda Inter-est denied
Monday 20 November, 2006
Lyon midfielder Florent Malouda would consider a move to Italy, but his agent has rubbished links with Inter.

The Frenchman has been associated with a move away from the French champions and the Nerazzurri were paired recently.

But representative Philippe Flavier has told calciomercato.com that he hasn’t been contacted by the San Siro giants.

“I’ve heard of the Inter rumours, but I don’t think they are interested,” he stated. “Even if there is no reason why Italy couldn’t be a possible destination for my client.”

Yet any Serie A side keen on the international would seemingly face some stiff competition from a host of clubs.

“My player has a contract with his present outfit until 2010,” added Flavier. “Yet he is certainly being watched by top European sides.

“Clubs in England and Spain have stepped forward for him. However, any queries would have to be directed towards his club.”

Any future move for Malouda would also be a costly affair for the party that did eventually net his signature.

“His price tag is important seeing as he also plays for the French national side,” concluded the agent.

már amennyit ki tudtam venni blõle eléggé tagadják a dolgot..pedig nem lenne rossz..

fsgh
ne parázzál 😄DDD ott a banered😄DD

fsgh
jaja😞((:SSSS ez így gáz:SSS

hé srác ott van a bannered!

😄DDDD

csipakitakarít 😛

gabber_saviola
hé srácok hová tünt a bannerem? merdáskodás lesz így asszem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Julio Ricardo Cruz kb.: 40 napra kidõlt :S

forrás: gabber_saviola & gazzetta.it 😛

Egyedül az élen!

A menetelés tovább folytatódott tegnap is, miután a csapat 1-0 arányban legyõzte a Reggina együttesét, ráadásul a Palermo még szombaton botlott így egyedül van a bajnokság elsõ helyén az Inter. 32 nap kihagyás után a második félidõben csereként pályára lépett Adriano is és bizony ezúttal kellemes benyomást tett mindenkire. Azért a nagy dicsérgetések közepette ne feledjük el azt sem hogy csapat bizony nem teljesített valami fényesen, alig adódott helyzet, lövést elvétve láttunk csak és ez a Reggina nem érdemelt vereséget a San Siroban. De hát ilyen a sport, néha szerencse is kell hozzá…
Adriano és Cambiasso is a padra kerültek tehát Vieira lett a kezdõ még Dacourt kikerült a csapatból. A vendégeknél visszatért Mesto elõl pedig Leon, Missiroli és Bianchi kapott lehetõséget.
A meccs egy gyors góllal indult, mikor is a negyedik percben Cruz és Vieira közremûködésével Crespo került helyzetbe és túl is tudott járni Pelizzoli eszén. Aztán a vezetõgól után jött a rövidzárlat. Az Inter szinte semmit nem csinált a pályán teljesen a Reggina irányította az eseményeket és ez egészen így zajlott a 30. percig. Volt egy veszélyes Missiroli fejes, egy Stankovic reklamálás kezezés miatt egy Crespo lövés és egy Leon próbálkozás. A 37.percben a vendégek trénerét Mazzarit reklamálás miatt kiállította a bíró, de a lényegen mit sem változtatott ez, hiszen az Inter a szezon egyik leggyengébb félidejét produkálta és még így is vezetett.
A második játékrész sem indult jobban. Julio Cesarnak már a 49.percben mentenie kellett Tognozzi bombáját követõen, Cruznak pedig megfájdult a térde így Adriano melegíteni kezdett. Utána Vieira mentett egy óriásit Missirolival szemben, hiszen a Reggina játékosa két lépésre volt már csak a kaputól. Beállt Adriano, a meccs pedig legalább valamennyire kiegyensúlyozottabb lett. Nagyon jó csapat benyomását keltette a vendég csapat amely ne feledjük 15 pontos mínuszt dolgozott már le az eddigi 11 mérkõzésen. Bianchi a 77.percben gólt is lõtt de Rocchi les miatt érvénytelenítette a találatot. Talán centikkel volt lesen a támadó, de végül maradt az 1-0. A hajrában Crespo és a többiek is megpróbálták Adrianot helyzetbe hozni, de a brazilnak nem sikerült bevennie a kaput a csapat pedig így is otthon tartotta a 3 nagyon fontos pontot.
INTERNAZIONALE – REGGINA 1 – 0
gól: Crespo 4´
INTER (4-4-2): Julio Cesar; J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Burdisso; Solari (Maicon 53’😉, Vieira, Stankovic, Figo (Dacourt 75’😉; Crespo, Cruz (Adriano 52’😉. (1 Toldo, 23 Materazzi, 11 Grosso, 19 Cambiasso). edzõ: Mancini.
REGGINA (3-4-2-1): Pelizzoli; Lanzaro, Giosa, Aronica; Tognozzi (Carobbio 83’😉, Amerini (Nielsen 86’😉, Mesto, Modesto; Leon, Missiroli (Rios 62’😉; Bianchi. (30 Campagnolo, 5 Di Dio, 21 Castiglia, 15 Barillà😉. edzõ: Mazzarri.
vezette: Rocchi (Firenze).
jegyzet: San Siro 45.000 nézõ. Szöglet: 8-3 a Regginanak. Kiállítva a 37.percben a Reggina edzõje Mazzarri reklamálásért. Sárga lap: Samuel, Burdisso, Aronica, Rios, Mesto. Hosszabbítás: 1´ ill 3´.

www.internazionale.hu

olaszt kéne mindenképpen! sztem

formán kivüli? háááááááát...

amikor játszik gólt/gólokat lõ és jol játszik...

fsgh
most azért ne vegyük meg mert olasz...Sztem formán kívüli csatárt ne cseréljünk formán kívülire...

jaja, és ami pozitív ha elmegy adri és cruz is akkor kéne egy csatár és ami nagyon pozitív az hogy OLASZ!!!

Hát ezen talán kár vitatkozni amíg nem lesz valami igazi hír! Ibra is megszelidült Mancini keze alatt! Ki tudja mi lenne Cassanoval?!

Forza Inter!

de mindenképp vissza akar jönni olaszországba és sztem Adriano még most is járokerettel többet ér mint Cassano

Lehet nem reális, de Cassanonak az FM-ben 78 milka a kivásárlási ára! Az életben is reális sztem függetlenül attól, hogy nem játszik...

Forza Inter!

értem, ezt nem tudtam sry

nem olvastam sehol

csak ez egy elég egyszerû feltételezés meg ésszerû is

de nem mi fizetünk hanem õk

akkor ugy mondom hogy Adri = Cassano + kess

ez nem konkrét csak összejöhetnének a dolgok mind a 2 oldalról, mivel mind a 2 oldalon vannak olyan tényezõk hogy elõfordulhat

Cassano + Ibra ???? igaz mind a 2en balhésak de sztem ugyanez volt a gond Adri + Ibra párosnál is majdnem

fsgh
ez meg a másik...

fsgh
mi mi mi?? csere és még mi fizetünk rá??? hát biztos nem...így nem örülnék neki...meg amúgy is Ibra-Cassano??? picit necces...

hol olvastad?

Branca mondta hogy nincs szükség Cassanora.

Cassano-ról mi a véleményetek?

a Madrid akarja Adrianót és Cassano vissza akar jönni Olaszországba

lehetne egy Adri + kess = Cassano csere?!

fsgh

fsgh
azt hívom annak aki nincs harcban a bajnoki címért...
(tom helytelenül...)

A Regginát most nem nevezném kis csapatnak...

fsgh
😄DDD én nem hiszem hogy megnézem a meccset...túl kiváncsi vagyok én ahoz hogy ne nézzem meg az eredményt..😛

fsgh
az engem is zavar hogy minden kiscsapat ellen szenvedünk:SSSS

köszi.

ugylátom szerdán megint nem alszok :S

jajj, de mi ez hogy tartalékoltunk??????

így játszunk már fordulók óta!

ez világsztár keret volt a Regginai kerethez képest, nem lehet így játszani!

utálom, ha így játszunk csak sajnos nemtok ellene tenni :S

fsgh
Itt vannak😊

fsgh
az volt de ha a kövi két sorsdöntõ meccsre tartalékoltunk hát legyen😊😛

csinálom...bááár a sportingos más lesz mert abból nincs kör logóm:S

22:55 FC Internazionale - Sporting Lisszabon (felvételrõl) a Viasat 3-n

a következõ meccs:

November 22. (Szerda) FC Internazionale - Sporting Lisbon

ekkora egy szar játékot <#shakehead>

voltak szp megmozdulások, támadások de ilyen csapat ellen ez a játék szörnyû volt

Imi, majd csináld meg légyszíves a bannert

fsgh
Vége 1-0-ra nyertünk!!!!!😊

Adriano nem váltotta meg a világot pedig volt 30 perce😞((

fsgh
félidõ van amúgy

fsgh
Vezetünk^^ Crespo szép gólt lõtt😊

fsgh
meccs vaaan😊😛(lesz 15 perc mulva 😊 )

fsgh
40perc és kezdõdik a sport1-en^^

fsgh
kapjátok be😄DDD Filkornál akkor is jobban nézek ki :S_DSASD:_SD

nem kell törölni....

tudtam hogy láttam valahol róla egy képet, és megvan 😄

Imi, ha zavar akkor törlöm a kommenteket 😛