34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#12105 CCCAAAMMBBIIIAASSSOOOOOOO -
Tomy Lee #12104 Mondtam:D
szerk:nem adta meg ez kééész:(((( -
Csesza #12103 CAMBIGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
2-2 -
Csesza #12102 bazeeeeeeee -
Csesza #12101 annyira szarok vagyunk, csoda ha kapura lövünk v. egy normális támadást tudunk vezetni :S -
daviddavid #12100 hát ezt nem hiszem el :@@@@@ -
#12099 ez vicc -
Tomy Lee #12098 Hol van még a vége?Nyugi! -
Tomy Lee #12097 Lehet nem fogjuk:(főleg a mostani állás szerint. -
#12096 a f@szomat!!!!! -
Csesza #12095 kész ennyi kikapunk
1-2
meg is érdemeljük :S
-
Csesza #12094 nemhiszem el bazmeg, még nekünk van szerencsénk :S -
#12093 hát maga lesz a csoda ha ezt a meccset ma megnyerjük... -
#12092 hát bazmeg én mindjá kikapcsolom:| -
#12091 mi a faszom eza játék, mingyá kibaszom tévét az ablakon, kurva ideg vagyok:@v -
Csesza #12090 Ibra nagyon akar de nem megy neki :| -
Csesza #12089 Crespo és Maniche lemegy -
Csesza #12088 Cruz és César beáll, remélem hoznak valami áttörést :) -
Csesza #12087 ez persze így van :) -
#12086 hát burdisso sztem emg szar, chivu 100* jobb kpn, nem tom minek rakta be mancio burdissot mikro chivu kurvajó kpn... alapból capitanot kelett volna jobháétvéd poszton kezdetni és krisztit kpn -
Csesza #12085 jaja, eddig csak a kupában játszottunk jól
nem volt baj Burdisso-val, csak amikor Zanetti és Burdisso posztot cserélt, akkor kaptuk a gólt :S
én mondjuk Solari-t vagy Cruz-t felküldeném a 2. félidőben -
#12084 rem összszedi magát 2 féldiőre a csapat, mert eza játék elég gyenge, siena ellen se parádéztunk már.... eza 08 évi játék eddig katasztrófa tavalyihoz képest, krisztikivut plyára burdisso helyére -
#12083 1-1 :S -
daviddavid #12082 :SSS -
Csesza #12081 1-1 Cigarini :C
jó lesz ha a 2. félidőben kicsit jobban odafigyelünk és felpörgünk, mert egy ilyen meccset mindenképpen hozni kell, plána úgy, hogy a Juve botlott... -
Csesza #12080 az előbb végre felszállt a köd, lehetett látni, most meg újra "beködösödött" :S -
Csesza #12079 CAMBIGÓÓÓÓÓÓL!!!
1-0 :) -
#12078 Mindjárt itt a meccs:) én is remélem hogy nem marad el:S -
daviddavid #12077 Remélem nem marad el a meccs!! -
ryhdeksan #12076 Interjú Adrianoval
Jan. 20. 12:12 -SAO PAOLO- A mai La Gazzetta dello Sportban egy interjú volt található amelyet Andrea Elefante készített Adrianoval, íme a fordítása.
-Adriano, gyakorlatilag most már két hónap eltelt azóta hogy Sao Paoloba érkezett, az Inter pedig több ezer kilométer távolságra van Öntől. Kérdés, hogy ez a távolság csak földrajzi, vagy pedig más értelemben is eltávolodott már a csapatától?
”Az első nap elmondtam hogy remélem a jövőm mindig is az Interrel közös lesz. Tudom hogy nagyon rossz képet hagytam magamról Olaszországban, de mindenképpen bennem a vágy hogy visszatérjek és megmutassam igenis jó játékos vagyok.”
-Akkor ha jól értem hiába van most otthon az igazi otthonának továbbra is az Intert tartja?
”Mindig! Azért vagyok most itt hogy emelt fővel térhessek vissza pár hónap múlva. Fiatal vagyok még, lesz időm megmutatni magamat Olaszországban is.”
-Hogyan definiálná magát most?
”Egy olyan embernek aki megpróbálta nulláról újra kezdeni, meg is kértem például mindenkit hogy ne hívjanak többé Imperatorenak, majd akkor ha újra rászolgálok. Dolgozni szeretnék, sokkal szerényebb akarok lenni a pályán és azon kívül is mivel ezáltal több energiám jut a játékra. Megnyugodtam”
-Akkor is nyugodt hogyha belegondol abba hogy a csapata Ön nélkül szerezheti meg a következő scudettoját vagy a Bajnokok Ligája címet?
”Nem kellemes érzés, de a BL listáról való kimaradásom már egy bizonyos jel volt az idény előtt. De most már nem akarok tovább visszatekinteni, hibáztam nem is keveset ezzel már nem tudok mit tenni.”
-Nyugodtan beszél, pedig nyomás Brazíliában is van az emberen. Mi talált meg ott ami nincs meg Olaszországban?
”A családom közel van hozzám fél óra repülővel. Nem vágnak a fejemhez olyan dolgokat nap mint nap amelyeket bárki más is elkövet, ezenkívül az emberek, az edzők és a csapattársaim is az én oldalamon állnak bármi is történik.”
-Nem gondolja hogy az Internél is elég türelmesen elnézték a hibáit?
”Tisztázzunk egy dolgot! Tudom és elismerem hogy az utóbbi másfél évben gyakorlatilag semmit sem tettem le az asztalra. De tavaly nyáron keményen elkezdtem edzeni, de Mancini csak 2-3 meccsen adott nekem lehetőséget. Akkor is és most is megkérdem: miért? De válasz soha nem érkezett tőle, egyszerűen nem tudta megindokolni. Amennyiben arról lett volna szó hogy sok a csatár és jó játékosok ami természetesen igaz, az csak engem igazol tehát helyesen tettem hogy eljöttem.”
-Akkor most a konkurenciával vagy Mancinivel van problémája?
”Na akkor újabb két dolgot tisztázzunk. Az első, hogy Mancini egy remek edző aki remekül irányítja az Intert és ez így lesz a jövőben is. A második az hogy köszönetet kell mondjak neki mert rengeteget foglalkozott velem, sokat beszélgettünk, próbált folyamatosan segíteni rajtam.”
-Azt mondta hogy úgy kezelte Önt mint a báty az öccsét.
”Ha ezt mondta akkor az biztosan így is van. Ebben az évben mondjuk ugyanúgy szükség lett volna a segítségére de ez most már nem érkezett a részéről. Nem tudom hogy ennek az volt az oka hogy már nem volt idő rá, vagy elfogyott a türelme, végül már mindegy. Egyébként azt még el kell mondjam vele kapcsolatban hogy egy edzőnek sokkal higgadtabbnak kellene lennie a játékosaival szemben és a kapcsolatának is sokkal emberibbnek kellene lennie, de ez már csak az én egyéni véleményem.”
-Mikor visszatér az végleges lesz majd?
”Remélem hogy mikor visszamegyek akkor tényleg mindent újrakezdhetek majd, de hogy pontosan mi történik majd arról ma még korai lenne beszélni. Persze függ majd a dolog Morattitól is mivel ha nem lesz rám szükség akkor mindenképpen jobb lenne azonnal távozni, ugyanis ezt a bizonytalanságot még egyszer nincs kedvem átélni.”
-Akár a Milanba is?
”Most azt kellene mondanom hogy az fociban minden előfordulhat és nekem nem szabad különbséget tennem egy klub között sem, így a Milan is egy olyan mint bármelyik más. Persze ez azért nem így van mert nem így gondolkozok. Én az Interbe akarok visszatérni és ott játszani, persze ha nem lesz helyen ott akkor meg kell fontoljak minden lehetőséget. De erről korai még beszélni, nekem most a Sao Paoloban kell bizonyítsak.”
-Moratti? Azt mondta hogy csak neki lehet hálás, neki kell köszönetet mondania.
”Ez így van! Az Internél senki sem volt elragadtatva attól hogy elmegyek, de mikor beszéltem az elnök úrral akkor döbbentem rá hogy ezt a döntést én hoztam meg saját magam. Ez nekem nagyon fontos volt mivel meghallgatott majd meghallgatta doktor Combit is aki itt volt és megnézte miképpen dolgozok. Moratti pedig azt mondta hogy ha úgy gondolom hogy számomra ez a legjobb döntés akkor legyen így. Ezzel pedig még jobban belopta magát szívembe mint korábban.”
-Milyen jellegű munkát végzett Sao Paoloban novembertől mostanáig?
”Nagyon sokat atletizáltam, így a fizikai állóképességemet hoztam rendbe. 100 kiló voltam, most 97 vagyok még mindig lenne mit fogyni de már így is sokkal jobban érzem magamat.”
-Sao Paoloban járt pszichológushoz is, ez igaz?
”Igen ez így van, de erről nem szívesen beszélek. Ezeket jobb is elfelejteni…”
-De járt akkor is amikor az Internél volt, nem?
”Igen, de az kevésbé volt hatásos. Talán azért mert nem tudtam úgy kifejezni magamat mint az anyanyelvemen.”
-A december végi balesete?
”Ne is mondja, az volt a méltó befejezése a 2007-es évnek. Nem is értem hogy miért velem történnek az ilyen dolgok…Remélem hogy a következő esztendő sokkal jobb lesz.”
-Más a foci Olaszországban mint Brazíliában?
”Több itt a technika mint, kevésbé fontos a fizikai állóképesség és a keménység. A támadóknak nincs annyi védő feladatuk sokkal feljebb játszanak mint Európában.”
-A Sao Paoloban is a 10-es mezben játszik, miért?
”Mert azt adták nekem. Azt mondták hogy ha ott is a10-es voltam akkor itt is az leszek. Itt nagyon fontos a mezszám!”
-A Guarantigueta elleni duplája után ki hívta fel elsőnek az Interből?
”Az utolsó ember múlt hétfőn Maicon volt akivel beszéltem, a meccs pedig csütörtökön volt de Olaszországban éjszaka volt mikor véget ért. Majd próbálok még gólokat lőni és akkor majd biztos jelentkezni is fog valaki Milanoból is.” -
Csesza #12075 bebaszna -.- -
ryhdeksan #12074 jah azt lesérül 6 hónapra ;D -
Csesza #12073 ezekszerint Stanko összeszedett egy kisebb sérülést vagy nem jó az erőnléte, mert nincs nevezve :S
Vieira újra a csapatban :)
kíváncsi leszek Maniche játékára, sztem kezdőként fog pályára lépni -
Csesza #12072 Mancini's squad for Inter v Parma
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli. -
Csesza #12071 :) -
ryhdeksan #12070 jah :] -
#12069 nosztalgiázol?.:} -
ryhdeksan #12068
:D -
ryhdeksan #12067 tudom sajnálni a kis mancinit , a világ legjobb csapatánál van és az apja a világ legjobb csapatának ezdője :D -
Csesza #12066 Ifjabb Mancini nem játszik a Juve ellen
Milánó, január 19., 11.55 A vezetőedző fiának még korai lenne egy ilyen rangadó.
A Juventusszal játszik az Olasz Kupában a négy közé jutásért az Inter együttese. A Reggina elleni mérkőzésen a második félidőben pályára lépett a vezetőedző, Roberto Mancini fia, Filippo is, a torinóiak ellen azonban nem kap szerepet.
- Nem, nem, egyértelműen nem - szögezte le Mancini a fia esetleges pályára lépését firtató kérdésekre. - A Reggina ellen túl keveset játszott ahhoz, hogy érdemben értékelni lehessen, de fontos volt, hogy végre bemutatkozhatott, ahogy az a többi fiatal játékosnak is fontos.
nb1.hugy