34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    :DDD
  • fsgh
    Jó szerencsére César nem játszhat...
  • Csesza
    Inter v Empoli: disciplinary situation:

Inter
    Disqualified: Cesar.
    Cautioned: Chivu, Burdisso.

Empoli
    Disqualified: -
    Cautioned: Balli, Giovinco.
  • Lombardini
    Hoppá!
  • ForzaInter
    Mancini elment a Man Citybe...
  • Lombardini
    Grazie! ;)
  • Csesza
    thx
  • Jagumo
    nemvolt semmit a tegnapi meccs!!!! GRAT
  • Csesza
    nah, ennyi...
  • Lombardini
    Serie A: tisztázták a Milant és az Intert a hamis könyvelés vádja alól
    Az AC Milan és az Internazionale labdarúgóklubot is tisztázta a milánói bíróság a hamis könyvelés vádja alól.

Ezzel összhangban Adriano Gallianit, az AC Milan alelnökét, illetve Rinaldo Ghelfit és Mauro Gambarót, az Inter alelnökét és korábbi igazgatóját is felmentették.

A bíróság a két klub 2002-es és 2003-as könyvelését vizsgálta.

Korrekt és már ideje volt tisztázni.
  • Csesza
    Sok sikert neki!

remélem még valamelyik elsőosztályú csapatban látjuk viszont, egy top bajnokságban
  • Lombardini

Attila az új csapat mezében. Olyan fura.
  • Csesza
    Balotelli:”A végére hulla voltam”

Jan. 31. 14:44 -TORINO- Két gól a Juvenak, méghozzá egy mérkőzésen – ez igen sok labdarúgónak az álma. Nos Mario Balotellinek ez 17 évesen valósult meg hiszen a duplája amit tegnap lőtt elengedhetetlen feltétele volt az Inter továbbjutásának. ”Nagyon elégedett vagyok hiszen remekelt a csapatunk. A meccs végére már teljesen elfáradtam de tényleg boldog vagyok. A góljaim? Az első előtt jól sikerült magam elé tenni a labdát aztán szerencsére bejött a lövés. Maniche passza nagyon jó volt onnantól már nem szabadott hibáznom. A másodiknál levettem a labdát előbb gondolkoztam hogy visszpasszoljak-e mert hallottam hogy kiabál valaki, ám végül lövésre szántam el magamat és bejött.”
    Roberto Mancini is csak az Inter Channelnek nyilatkozott, a Rai kamerái előtt nem szólalt meg. ”A srácok nagyon ügyesek voltak, de véleményem szerint jobb most őket békén hagyni, főleg Mariot mert még nagyon fiatalok. A tehetségük meg van, de neki például el kell felejtenie ezt a két gólt és a jövőre kell gondolniuk. Nem szabad elszállnia, hiába lőtt most is és Reggio Calabriában is kettőt, fejlődnie kell és azért dolgoznia hogy még jobb legyen.”

nagyonnagy király lesz ez a csávó, ha nem száll el magától és még fejlődik, szinte minden adottsága megvan ahhoz, hogy jó csatár legyen belőle; sok sikert kívánok neki :)
  • Csesza
    közvetítik :)

• Rockynhooo
    vétlen :DDDDDDDDDDd
  • ryhdeksan
    tudtjuk ti jobbak vagytok nálunk na helo
  • ForzaInter
    ígyvan
  • Hegeace
    Hát azért a Buffon, Chiellini, Grygera, Andrade 4-es elég nagy híjja a védelemnek de mind1 ti megtehettétek h pihentettek nekünk meg muszály volt ilyen védősorral felállnunk. ez a futball (sajnos) :)
  • gercse
    messze volt az az a csapattól..., de ti is tartalékosok voltatok, mi is, a mi tartalékosaink kevésbé képzettek, mint a tiétek, így ti nyertetek
  • ForzaInter
    nem a legjobbal, de szinte az a csapattal, mi meg nagyon tartalékosak voltunk
  • Hegeace
    Ezt úgy írod mintha a Juve a lehető legjobb összeállításában játszott volna
  • ryhdeksan
    mancininek igaza volt, győzni mentük tegnap torinoba =D
  • Lombardini

• Lombardini
    FORZA INTER
  • Lombardini

• fsgh
    Ballotteli még csak most kezd "felfedeződni" hogy magyarosan mondjam:DDd szal nyugi...am nálunk nem kell tehetséget kezdőbe rakni mert nekünk van elég jó kiforrott játékosunk:D
  • Lombardini
    Jól van te legalább veszed a zrikát. ;) Odaát a Juve topicban egynéhány ember igencsak korlátolt.
  • LasCar16
    a jövő másik nagy ígérete:P és már stabil kezdő az 1. csapatban nálunk:P, amit még Ballotteli barátunk nem mondhat el magáról:P de majd valahol tuti befut:P ennyi erővel írhatnám Paloschi-t is:P -.- ésígytovább:}
  • ryhdeksan
    :D
  • Lombardini
    Na de visszatérve a mieinkre, nagy meccset játszottunk. Balotellit minden dicséret megillet! Ez a srác ennyi idősen amit művel az nem akármi. Ezek után azt kérdezem: ki az a Pato? :D
  • fsgh
    Camoranesi az uj Materazzi:D
  • ryhdeksan
    jah meg hogy jövőre vesznek egy 50 éves védőt és nem kapnak tőlünk gólt és ujra visszaáll a rend
    nah ez van sajnos

:((
  • ryhdeksan
    de az a lényeg hogy náluk több az olasz és több bajnokságot nyertek és előbb lesz meg a 3. csillag mint nekünk a 2...a lényeg hogy jobb csapat a juve mint az Inter nah

:D:DD::D::SAD_ASD:ASDAS_D:ASSDA_SD

#12353: erre mondják h álmodik a .. :DD de az a san siroba lesz ott nemtudtok nyerni :P
  • LasCar16
    vak is látta hogy továbbmentek ma, még ilyen "hiányos" csapattal is, mi is kezdünk végre játszani, tavaszi derbyn kikaptok-.D
  • Lombardini
    Ezek után a bajnokságban az "A" csapattal is elkenjük őket. :D
  • ryhdeksan
    de most tényleg azt hitték h kiejthetnek minket????? :D ne nevettes
    csak kérdés volt h mikor mutatkozik meg a 2 csapat közti különbség eredményben is, és ez nem is a teljes csapat volt, az majd a derbyitalian :))
  • Csesza
    szvsz monnyuk csökkent neki, de hála Istennek a góljai és szép megmozdulásai meg fordított arányos azzal :D
  • LasCar16
    csak az arca lett nagyobb:}ASD
  • Csesza
    GRAT A CSAPATNAK

a köv. fordulóban a Lazio vár ránk :)
  • Csesza
    tökmind1