34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #12387 :DDD -
#12386 Jó szerencsére César nem játszhat... -
Csesza #12385 Inter v Empoli: disciplinary situation:
Inter
Disqualified: Cesar.
Cautioned: Chivu, Burdisso.
Empoli
Disqualified: -
Cautioned: Balli, Giovinco. -
#12384 Hoppá! -
#12383 Mancini elment a Man Citybe... -
#12382 Grazie! ;) -
Csesza #12381 thx -
#12380 nemvolt semmit a tegnapi meccs!!!! GRAT -
Csesza #12379 nah, ennyi... -
#12378 Serie A: tisztázták a Milant és az Intert a hamis könyvelés vádja alól
Az AC Milan és az Internazionale labdarúgóklubot is tisztázta a milánói bíróság a hamis könyvelés vádja alól.
Ezzel összhangban Adriano Gallianit, az AC Milan alelnökét, illetve Rinaldo Ghelfit és Mauro Gambarót, az Inter alelnökét és korábbi igazgatóját is felmentették.
A bíróság a két klub 2002-es és 2003-as könyvelését vizsgálta.
Korrekt és már ideje volt tisztázni. -
Csesza #12377 Sok sikert neki!
remélem még valamelyik elsőosztályú csapatban látjuk viszont, egy top bajnokságban -
Attila az új csapat mezében. Olyan fura. -
Csesza #12375 Balotelli:”A végére hulla voltam”
Jan. 31. 14:44 -TORINO- Két gól a Juvenak, méghozzá egy mérkőzésen – ez igen sok labdarúgónak az álma. Nos Mario Balotellinek ez 17 évesen valósult meg hiszen a duplája amit tegnap lőtt elengedhetetlen feltétele volt az Inter továbbjutásának. ”Nagyon elégedett vagyok hiszen remekelt a csapatunk. A meccs végére már teljesen elfáradtam de tényleg boldog vagyok. A góljaim? Az első előtt jól sikerült magam elé tenni a labdát aztán szerencsére bejött a lövés. Maniche passza nagyon jó volt onnantól már nem szabadott hibáznom. A másodiknál levettem a labdát előbb gondolkoztam hogy visszpasszoljak-e mert hallottam hogy kiabál valaki, ám végül lövésre szántam el magamat és bejött.”
Roberto Mancini is csak az Inter Channelnek nyilatkozott, a Rai kamerái előtt nem szólalt meg. ”A srácok nagyon ügyesek voltak, de véleményem szerint jobb most őket békén hagyni, főleg Mariot mert még nagyon fiatalok. A tehetségük meg van, de neki például el kell felejtenie ezt a két gólt és a jövőre kell gondolniuk. Nem szabad elszállnia, hiába lőtt most is és Reggio Calabriában is kettőt, fejlődnie kell és azért dolgoznia hogy még jobb legyen.”
nagyonnagy király lesz ez a csávó, ha nem száll el magától és még fejlődik, szinte minden adottsága megvan ahhoz, hogy jó csatár legyen belőle; sok sikert kívánok neki :) -
Csesza #12374 közvetítik :)
-
#12373 vétlen :DDDDDDDDDDd -
ryhdeksan #12371 tudtjuk ti jobbak vagytok nálunk na helo -
#12370 ígyvan -
#12369 Hát azért a Buffon, Chiellini, Grygera, Andrade 4-es elég nagy híjja a védelemnek de mind1 ti megtehettétek h pihentettek nekünk meg muszály volt ilyen védősorral felállnunk. ez a futball (sajnos) :) -
#12368 messze volt az az a csapattól..., de ti is tartalékosok voltatok, mi is, a mi tartalékosaink kevésbé képzettek, mint a tiétek, így ti nyertetek -
#12367 nem a legjobbal, de szinte az a csapattal, mi meg nagyon tartalékosak voltunk -
#12366 Ezt úgy írod mintha a Juve a lehető legjobb összeállításában játszott volna -
ryhdeksan #12365 mancininek igaza volt, győzni mentük tegnap torinoba =D -
-
#12363 FORZA INTER -
-
#12361 Ballotteli még csak most kezd "felfedeződni" hogy magyarosan mondjam:DDd szal nyugi...am nálunk nem kell tehetséget kezdőbe rakni mert nekünk van elég jó kiforrott játékosunk:D -
#12360 Jól van te legalább veszed a zrikát. ;) Odaát a Juve topicban egynéhány ember igencsak korlátolt. -
#12359 a jövő másik nagy ígérete:P és már stabil kezdő az 1. csapatban nálunk:P, amit még Ballotteli barátunk nem mondhat el magáról:P de majd valahol tuti befut:P ennyi erővel írhatnám Paloschi-t is:P -.- ésígytovább:} -
ryhdeksan #12358 :D -
#12357 Na de visszatérve a mieinkre, nagy meccset játszottunk. Balotellit minden dicséret megillet! Ez a srác ennyi idősen amit művel az nem akármi. Ezek után azt kérdezem: ki az a Pato? :D -
#12356 Camoranesi az uj Materazzi:D -
ryhdeksan #12355 jah meg hogy jövőre vesznek egy 50 éves védőt és nem kapnak tőlünk gólt és ujra visszaáll a rend
nah ez van sajnos
:(( -
ryhdeksan #12354 de az a lényeg hogy náluk több az olasz és több bajnokságot nyertek és előbb lesz meg a 3. csillag mint nekünk a 2...a lényeg hogy jobb csapat a juve mint az Inter nah
:D:DD::D::SAD_ASD:ASDAS_D:ASSDA_SD
#12353: erre mondják h álmodik a .. :DD de az a san siroba lesz ott nemtudtok nyerni :P -
#12353 vak is látta hogy továbbmentek ma, még ilyen "hiányos" csapattal is, mi is kezdünk végre játszani, tavaszi derbyn kikaptok-.D -
#12352 Ezek után a bajnokságban az "A" csapattal is elkenjük őket. :D -
ryhdeksan #12351 de most tényleg azt hitték h kiejthetnek minket????? :D ne nevettes
csak kérdés volt h mikor mutatkozik meg a 2 csapat közti különbség eredményben is, és ez nem is a teljes csapat volt, az majd a derbyitalian :)) -
Csesza #12350 szvsz monnyuk csökkent neki, de hála Istennek a góljai és szép megmozdulásai meg fordított arányos azzal :D -
#12349 csak az arca lett nagyobb:}ASD -
Csesza #12348 GRAT A CSAPATNAK
a köv. fordulóban a Lazio vár ránk :) -
Csesza #12347 tökmind1