FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:SSS

fsgh
jaja😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
upsz ez csak felvétel.. az igazi:

sport2(dec.23.)
15:00 Személyes naptárambaLabdarúgás
Olasz bajnokság, 18. forduló, Inter-Atalanta (élõ)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
ez igaz 20-án és 23-án is játszunk? ez nagyon jó! Minkét meccset adják a tvben?

Yo, Bitch!

ForzaInter
hú lazio fog jönni az nehéz lesz de meglesz Karácsonyi ajándéként remélem a fiúk megverik a laziot

Yo, Bitch!

1 nappal a születésnapom elõtt

- remélem megajándékoznak a fiúk 1 szép gyõzelemmel 😊

fsgh
Sport1 Szombat(dec.23.)
20:30 Személyes naptárambaLabdarúgás
Olasz bajnokság, 18. forduló, Inter-Atalanta

😊)

elvagyunk kéyeztetve😄DD

fsgh
Sport1 Szerda(dec.20.)
20:15 Személyes naptárambaLabdarúgás
Olasz bajnokság, 17. forduló, Lazio-Internazionale (élõ)

😊)

Szabi 22
Azért remélem az Olasz csapatok tovább jutnak a Bl-ben mondjuk a Rómának nem sok esélyt látok!

Szabi 22
Thanx!

Kösz!
Nektek is sok sikert a Celtic ellen;>

Szabi 22
Sok sikert a Valencia ellen !!!!

😄

amikor megláttam, akkor gondoltam, hogy valahol már láttam én is -.-

Matthewpamer
hát már láttam vhonnét 😄 de azért thx

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jah, de ugy emlékszem hogy mitha itt már lett volna

sorry...

Nem emléxem, hogy itt volt e már?!

Filkor Attila gólja a Chievo ellen

ForzaInter
Az új stadionból lehet valami mert arról már többször is halottam. Az hogy Messi,Henry,Buffon jönne elég elképzelhetetlennek tartom mondjuk messibe allítólag moratti nagyon bele van bolondulva és minden pénzt megadna érte azt mondják.

Yo, Bitch!

Hegeace
szerintem kacsa és csak a részvények árát akarja emelni ijj módon... nemrossz üzelti fogás vóna

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Morattinak nagyratörõ tervei vannak!?😄DD biztos taált még 1-2 olaj lelõ helyet😄DD

Matthewpamer
^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
akartok vicceset hallani?😄D

Moratti, 750 milioni sull'Inter

09:28 del 15 dicembre

Nuovo stadio e squadra stellare: il presidente vara un piano clamoroso.

Obiettivo squadra: il presidente nerazzurro sta per dare il via ad un progetto per portare il club al livello del Real Madrid. Il colpo grosso è Messi, pronti 70 milioni più Adriano. Nel mirino nerazzurro anche le stelle Buffon ed Henry.

Altri 600 milioni pronti per lo stadio. Tre i modelli: il Da Luz di Lisbona, il St Jacob di Basilea e il Veltins di Geslenkirchen: progetti già allo studio, sarà pronto per il 2011?

ez az írás azt takarja hogy

Messit 70 mis+Adriért cserébe

Buffon és Henry érkezése...

Vaklamint 2011ig új stadion 600 milliobol...

(Corriere dello sport)

ForzaInter
Inkább jöjjön akkor Suazo az legaláb fiatal és lövi a gólokat. Amúgy szerintem jól jártunk hogy a Valenciát kaptuk mert náluk már csak erõsebb csapatok voltak ráadásul sok sérültjük van, mondjuk a Villareal óta számunkra nincs gyenge csapat.

Yo, Bitch!

Akkor vegyük kölcsön Riganót,nyáron meg jöhet egy EU-n kívüli is.

Matthewpamer
még vki?😄
ezek kb elég low szinten vannak

Akkor Pandev.

Matthewpamer
hát az kurva nagy játékos tényleg 😄

Ott van Choutos.

fsgh
hát azért Adri helyére nem ártana valaki ha elmegy...

Hát én abban nem bízok...
Csatár nem kell,kell Quaresma,BArone,1 vagy két védõ azt szevasz

9csöves9
adjatok neki EPO-t oszt nem fog lesérülni -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
ja...de kitudja lehet Messivel csodát tesznek itt és nem fog egyfolytában lesérülni...

DE érte nem kell fizetni ilyen sokat;>

fsgh
Recoba is ilyen...

Minek ide Messi?
Egyszer alárúgnak már le is sérül 2-3 hónapra...

fsgh
Inter Milan to offer £50M, Adriano for Messi
tribalfooball.com - December 15, 2006

Inter Milan president Massimo Moratti is ready to bid big for Barcelona midfield whiz Lionel Messi in the summer.

Corrriere dello Sport says Moratti wants to lift his team to the level of Real Madrid, on and off the pitch, and has pencilled in Messi as a must-have signing for next season.

The Inter supremo is prepared to offer £50 million cash - plus Adriano - in exchange for the Argentina international.

It's also emerged Moratti is planning to relocate the club to a new £400 million stadium in time for the kickoff of season 2011/12.

elvileg Messiért ment egy ajánlat...Adriano + 50 milla...

fsgh
a legjobb akit csak kaphattunk volna😊))

Matthewpamer
Persze, a legjobbakról mindent tudni kell ;-]

fsgh
én is kezdem unni hogy szabadidejükben gondolkoznak "vajon mivel lehetne még meg gyanusítani az Intert..." foglalkzzanak már a saját csapatukkal...lassan többet tudnak majd az Interrõl mint az õ favoritjukról😄D

próba cseresznye 😛

Matthewpamer
szegény nyomik megint próbálkoznak az Inter ellen
😄

fsgh
én délben nem leszek othon😞(( köcsög suli😞(

délbe lesz élõ, Eurosport nyomja élõben, fél hatig nem bírnám ki 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
szerintem nem...nem tudom...

de ez nem élõ? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
Pénteken😊)
M1
17:20 Telesport
Bajnokok Ligája Sorsolás

Mor3llo
pazmek ::AS😄:SA😄AS😄:AS😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
de nagy poén volt😄DDD....

ForzaInter
van benne valami

Yo, Bitch!

rossz tv-t nézel...

grosso nem feka -.-

fsgh
Grosso kezd hasonlítani Adrianora...