FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most meg balhéznak :S

jó a meccs bár mi is elég sok hibával játszunk

huhh baxek, Recoba

Lõni kéne már végre egy gólt, hisz most már van annyi helyzetünk...

:ADSADs😄Sa

Hegeace
tipikus fm... 😄SA_

Heló szia remélem hogy vagy

jaja, de utána meg majdnem beszoptunk egy gólt

Hegeace
szép akció volt az elõbbi

Heló szia remélem hogy vagy

kapufa :S

Ideje lenne már gólt szerezni, eddig Figo volt a legközelebb hozzá

egyébként:

G. Fachetti Primavera Championship:

2006 12 16 - VERONA 0-3 INTER

vszeg Ibra se fogja tudni folytatni :S

20 percen belül 2 kényszerû csere 😄

Reyi
Ibra is kiesett

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

jaja

Samuel tényleg nem tudja folytatni :S

helyette Burdisso jön be...

fsgh
na ez eddig nem túl jó....:S Ibrát lerugták Samuel lesérül:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mégsem 😊

valszeg Ibrahimovic helyett beáll Adriano

(kényzserû csere)

nah most már a sport1-en is hitelesítették: Mátrix kezd!

ezen mondjuk csodálkozok mert itt Mátrix a kezdõ és nem Burdisso

cserék:

TOLDO
ANDREOLLI
STANKOVIC
SOLARI
ADRIANO
CRESPO
BURDISSO

(12) JULIO CESAR
(13) MAICON
(23) MATERAZZI
(25) SAMUEL
(6) MAXWELL
(14) VIEIRA
(19) CAMBIASSO
(4) ZANETTI J.
(7) FIGO
(8) IBRAHIMOVIC
(20) RECOBA

Én már nem reménykedek...

😄DDD remélem fordítva is igaz lesz 😊

fsgh
Érzem ma gólt lõvet Adrianoval Recoba😊))

FORZA INTER!!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jaja <#eljen><#eljen><#eljen>

és Mátrix helyett Burdisso

ForzaInter
Király játszik Recoba is.

Yo, Bitch!

a közvetítésig 10perc

ForzaInter
még 20

Yo, Bitch!

10perec

fsgh
az a mindjárt még 1 óra😛

ForzaInter
Mindjá kezdünk remélem jól megszórjuk õket

Yo, Bitch!

fsgh
Nemsokára meccs😊 Remélem elpics*zzuk õket^^

ForzaInter
A lényeg hogy túljussunk a Valencián ami nem lesz könnyû.

Yo, Bitch!

fsgh
Valencia elleni meccsrõl a játékosok nyilakoztak:

Zanetti: „Egy nagyon kemény ellenféllel kerültünk szembe, akikkel a visszavágót a Mestallában játszuk. Õszintén szólva nem lesz könnyû. Tavaly miután összekerültünk a Villarreal-lal elég sok pozitív nyilatkozat volt, aztán mindenki tudja mi lett a vége. Tavaly nagyon komoly csalódás volt, ám ezt tudjuk azzal kompenzálni, hogy olyan messzire jutunk a BL-ben amennyire csak lehet.A Valencia nagyon erõs, fõleg támadásban, általában pedig egy nagyon jól megszervezett csapat fontos játékosokkal akikkel szemben tisztelettel kell majd fellépnünk.”

Stankovic: „Az utóbbi szezonokban jól szerepeltünk a Valencia ellen, de mindent bele kell majd adnunk, hogy túljussunk a nyolcaddöntõn. Összességében elégedett vagyok a sorsolással, mert rosszabbul is járhattunk volna, viszont nem szabad lebecsülnünk az ellenfelet. Észben kell tartanunk, hogy mi történt tavaly a Villarreal ellen. Tudjuk, hogy bármi megtörténhet egy ilyen meccsen. Úgy fogunk játszani ellenük, mintha a Chelsea vagy a Barcelona ellen lépnénk pályára”

Crespo: „Emlékszem amikor legyõztük a Valenciát a 2003-as sorozat negyeddöntõjében. Ez bizakodóvá tesz a következõ találkozással kapcsolatban. De tudjuk, hogy két nehéz meccs elé nézünk egy olyan csapattal akiknek rendkívül tapasztalt játékosaik vannak, mint például Ayala, Morientes és Villa. Nehezebb csapattal is összesorsolhattak volna minket, de így is nagyon óvatosnak kell majd lennünk. A legjobbat kell majd nyújtanunk, hogy túljussunk ezen a fordulón.”

fsgh
ja

ForzaInter
császtok ha milanos büntetõpontom lejár (elvileg ma) akkor 2 büntetõpntom lesz akkor használhatok nick logot?

Yo, Bitch!

bestGP
az tulzás hogy maxwell képességilegjobb lenne coconál,
de a morálja szerintem még Choutosnak is jobb mintszegény coconak :S

énis sajnálom, szeretmém ha lehetõséget kapna, de asszem ehez nagyonsok sérülés kell majd..

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
oké téma lezárva. amúgy ez a elõzõ szöveget akkor írtam mikor még nem válaszoltál.

Yo, Bitch!

szerintem kaptál egy privát üzenetet hogy kaptál egy bünti pontot és abban az üziben volt az hogy mikor jár le...

ForzaInter
Amúgy a büntetõ pont mikor tünik el onnan?

Yo, Bitch!

mondom, fejezzük be!

ForzaInter
mert rohadtul idegesít hogy az olasz foci szerelmesei topikban csak azzal foglalkoznak hogy szidják az Intert.

Yo, Bitch!

jolvan, elhiszem - te kezdtél el kötekedni...

de ezt ne itt beszéljük meg mert a következõkben az ezzel kapcsolatos kommenteket törlöm

thx

ForzaInter
Hé CSESZA azt hogy divatdrukker remélem nem rám értetted mert nekem az inter a kedvenc cspatom már évek óta és nem divatból drukkolok nekik számomra csak egy csapat létezik az Inter. Amúgy meg az a gyerek kezdet el kötekedni én csak reagáltam rá mert utálom ha valaki fikázza az intert.

Yo, Bitch!

nem jönnek neki össze a dolgok, ennyi

de nála sztem még Maxwell is jobb...

ForzaInter
Aért ennyire nem rossz játékos nem is öreg 2002-ben a VB is ott volt mióta megsérült és utána felépült kölcsön lett adva Livornónak ott játszott is most visszajött de azért csak egy többszörös olasz válogatott játékos ennyire nem felejtett el focizni hogy tartalék játékos legyen.

Yo, Bitch!

tartalék játékos... (elvileg)

ForzaInter
Császtok nem tudjátok Coco még a csapat tagja mert még az Inter hivatalos honlapján rajta van de még egy meccsen se játszott edig azt se mondják hogy sérült hát akkor mi van vele?

Yo, Bitch!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.

Recoba is ott van😊 remélem játszani fog...
Adriano rughatna már 1 gólt...annyira zavaró hogy lassan 1 éve nem lõtt..

elnéztem, azthittem hogy a Lazio meccsre mondtad hogy felvétel és majd késõbb helyette lesz az Atalanta elleni meccs...

semmo gond 😛

fsgh
mi a baj?