34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • gabber_saviola
    :ASdasdadasddas

a parasztság az jobb jelző.
  • ForzaInter
    én 30ról tudok, re remélem 10 az igaz, pont mikor már kezdet formába lendülni:S
  • limperatore
    gec bemegy sapkába mekkora király ez az ember
  • limperatore
  • limperatore

inter.it-n balotelli interjú
  • limperatore
    nebassz :S eddig 10 nap volt csak :(
  • ForzaInter
    Adriano megsérült, 30 napot kell kihagynia....
  • ForzaInter
    ott időeltolódás van, Olaszoknál meg ugyanannyi idő mint nálunk, és már évek óta három időpont van meccsekre, 15:00,18:00,20:45, riktán 21:00
  • Chili7
    remélem is. furcs is lenne, bár egyszer barcelonában kezdődött valami bajnoki 00:05-kor.
  • ForzaInter
    nem éjfélkor lesz, azt azért írják mert még nincs biztos kezdőidőpont, ezért van 0:00
  • Chili7
    én el is megyek, ha nem éjfélkor lesz és segít valaki jegyet szerezni.
  • Tomy Lee
    Hú de elmennék a meccsre:((
  • ForzaInter
    a Meazzában lesz Milánóban, eddig ugy volt hogy Amerika de megváltozott.
  • limperatore
    kezdheted :D
  • fsgh
    erkilencnek ebből kéne logót csinálni:D

• Tomy Lee
    24-én lesz Amerikában délután és ezt mi látjuk majd 24-én későn este élőben valszeg úgy időzítik majd,hogy EU-ban 21h fele kezdődjön.
  • ForzaInter
    még az időpont nem tisztázott, de valószínűleg 18:00 vagy 20:45 lesz.
  • Chili7
    idág eljutottam én is, de a BPM-re kattintva , utána a ticket office-ra valami olasz szöveget nyom, amit nem értek.
  • Csesza
    http://inter.it/aas/news/reader?N=29647&L=en&CAT=19
  • Csesza
    http://inter.it/en/biglietti/acquista.html
  • Chili7
    az inter.it-en is kint van, hogy 24-e 0:00, de most már az sem világos, hogy az most 23-a éjfél, vagy 24-e éjfél. Ettől függetlenül lehet, hogy lesz később időpont.
  • Chili7
    milánóban lesz. a san siro hivatalos honlapja 0:00-át ír. Kár mert olaszországban leszek, de éjfélkor nem hiszem hogy el tudnék menni.
    Amúgy van itt valaki, aki tudja hogyan lehet jegyet szerezni? Interneten?
  • fsgh
    uhh az szép lenne...éjfélkor.. mind1 olyankor még fent vagyk tuti nézném élőbe (ha persze adná valami itthon)
  • ForzaInter
    létezik, mert Amerikában lesz.
  • Csesza
    nincs még asszem hivatalos időpont

megnéztem az inter.it-en és még ott sincs kiírva hogy hánykor lesz
  • Csesza
    Supermario ma 18 éves

HáBéDé :)
  • Chili7
    Sziasztok!

Létezik, hogy az Inter-Róma szuperkupa 24-én éjfélkor kezdődik?
  • limperatore
    Elég egyértelmű hogy maradni fog
  • limperatore
  • limperatore
    Adriano: Ismét úton a trón felé

Az előkészületi meccsek ugyan valóban csak előkészületi meccsek, amiket nehéz hasonlítani a bajnoki találkozókhoz, ugyanakkor az is világos, hogy a mutatott formákból le lehet, és le is kell vonni bizonyos következtetéseket. Az Inter szurkolók egyik legnagyobb öröme pedig kétségkívül az lehet, hogy a csapat korábbi vezére, az Imperatore, azaz Adriano közelít korábbi formája felé.

Egy csatár teljesítményét - szokás mondani - a góljai határozzák meg, de Adriano esetében talán nem ez a legfontosabb jelenleg, ha a formáját meg akarjuk ítélni. A brazil center ugyanis egyre inkább azzal a lendülettel, alázattal, dinamizmussal játszik, ami olyannyira jellemző volt rá egykoron, a lelki problémáinak a feltűnése előtt. A jelenlegi Adriano ha továbbra is úgy dolgozik, ahogy eddig tette a Sao Paulónál töltött sikeres kölcsönjátéka után, akkor jó esély van arra, hogy az Inter szurkolói ismét joggal nevezhetik Imperatorénak a brazilt.

„Nagyon boldog vagyok, mert jól alakulnak a dolgok. De nem fogok elszállni attól, amit eddig elértem, továbbra is a munkára kell koncentrálnom a hét folyamán" - kezdett magáról beszélni a támadó. „Nem, a császár még nem tért vissza, de visszatérőben van. Lépésről-lépésre haladok, alázattal és elhivatottsággal dolgozom" - fogadkozott a távolabbi jövőt tekintve Adriano.

„Az Ajax ellen remek meccset játszottunk, nem csak én, mindenki más is jól teljesített, ugyanakkor meg vagyok győződve arról, hogy leszünk ennél még jobbak is. Hogy milyen a kapcsolatom Zlatannal? Még sokat kell dolgoznunk azon, hogy jól megismerjük egymást, de szeretek vele játszani, és nagyon sokszor tud helyet teremteni nekem különböző elmozgásokkal. Tavaly nem sokat tudtunk együtt játszani, de reméljük, hogy idén már gyakran lesz erre lehetőségünk, és segíthetünk a csapatnak a sikerek elérésében" - számolt be Adriano a reményeiről.
  • limperatore
    Hol lehet venni centenáriumi mezt? Mert lionsporton csak junior van, sportmanian meg már semmilyen :s
  • limperatore
    az igen :DD jo külföldiek azok hülyék meg gazdagok :D
  • Csesza
    ------------------------------------------------
  • sygmaBlueJersey
    ugy kell azt:D nekünk az volt,h külföldiekkel voltunk és ott akartak venni a hulyek egy uveg viszkászt mi mondtuk h felejtos,de nem birtak ki meg le is szartak,szoval a csaj kiszámolta ugy h mennyibe kerül,h beszorozta a a 4 centnyi viszki árát az üveg tartalmával és megvették vmi 24 rongyé:D
  • limperatore
    coke club-n pultos csajt geci ugy szétoltottam hogy nem szolgáltak ki minket utána :D kértem panaszköynvet de hát leszartak :D:DD eléggé offon voltam akkor is
  • WuFraZselic
    OFF:
    az lesz, 1 hét flesselés :) benfica - interre meg notival mászkálva keresek vmi wifis placcot, azt megy stream este :D:D:D
    ON
  • sygmaBlueJersey
    jahjah értem mire gondolsz, Zlatan pont olyan:)
    Hehe én is minja megyek siofokra,iden mar 3adszorra! Coke clubot ne hagyjatok ki,nagyon feeling mintha tengerpart lenne,homokban ropni xDDD
    sry for off
  • WuFraZselic
    ahogy látom Maxwell lett a minitorna legjobbja :D
  • limperatore
    helyes ;)
  • WuFraZselic
    wb :D

én holnap megyek téged váltani oda :D