FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htx
többit törlöm
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szekönd: igen örültem annak h. a kibszott csapatom indult a Blben, de annak mégjobban h. meg is nyerte, másik bundabotrány az tavaly volt mostmár itt vagytok, és a pályán lehet bizonyítani, arról meg nem tehetek h. mettyú ennyire bunkó😄DDDD
#acm
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
2.r9:kurvanagy vereség volt bazdmeg.játszottunk 2 félidõt az egyik 1-0 lett a másik 0-0,egyiken se az internek volt több helyzete
meg majd lesz még egy kupa ahol milan juve meccs lesz ott is kiszopnak <#mf2>#mf2>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

valaki nem tud lniket adni a gólhoz és a tizikhez?😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Penalties: Criscito (saved, 0-0), Jimenez (goal, 1-0), Iaquinta (goal, 1-1), Cruz (goal, 2-1), Andrade (goal, 2-2), Samuel (goal, 3-2), Salihamidzic (goal, 3-3), Cesar (goal, 4-3), Del Piero (goal, 4-4), Burdisso (goal, 5-4).
Inter: Toldo; Burdisso, Cordoba, Samuel, Cesar; Solari, Cambiasso, J.Zanetti; Jimenez; Cruz, Adriano.
Subs: Orlandoni, Maicon, Rivas, Fatic, Pedrelli, Filippini, Bolzoni, Filkor, Crespo, Recoba, Balotelli.
Coach: Roberto Mancini.
Juventus: Buffon; Zebina, Andrade, Criscito, Chiellini; Salihamidzic, C.Zanetti, Almiron, Nedved; Del Piero, Iaquinta.
Subs: Belardi, Novembre, Trezeguet, Boumsong, Palladino, Grygera, Nocerino, Olivera, Zalayeta, Molinaro, Legrottaglie.
Coach: Claudio Ranieri.
Referee: Domenico Celi (Campobasso).
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Az 5 csatár, tsak Crespo hiányzik a képrõl :XD
és Filkor Attila

Inter v Juventus
Flamengo v PSV Eindhoven
Bayern Munich v AC Milan
Barcelona v Manchester United
a köv. meccs a Juventus fiatljai ellen lesz elvileg
Champion Youth Cup /LIVE/
EUROSPORT
(foci24.com - Fedor János)
pletyka márcsak a forrás miatt is😊
Aug. 11. 20:27 -Alkmaar- Kikapott a csapat 4:2-re az AZ Alkmaar vendégeként ma délután. Sajnos Louis Vann Gaal csapata megleckéztette az Intert ma délután. Már a 10. percben vezetéshez jutottak a Hollandok Cziommer révén, majd a 27. percben Steinsson 2:0-ra változtatta az eredményt. 3 perc múlva Stankovic (aki a leghajtósabban, leglekesebben játszott) szépített. A második félidõ elsõ 10 percében kaptunk még gyorsan 2 gólt, majd kiállították a frissen beállt Solarit egy reklamálás után. Crút végeredményt beállító gólja pedig a 75. percben született.
Így álltunk fel: Julio Cesar; Rivas (46´ Chivu), Samuel, Materazzi, Maxwell; Dacourt (71´ Cesar), Vieira (68´ Solari), Stankovic, Figo (72´ Cruz); Ibrahimovic (72´ Adriano), Suazo (87´ Jimenez)
A hírt küldte: Youme
FORZA INTER!
FORZA INTER!