FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nem konrétan miattatok írtam, de szted porto volt abban az évben al egjobb mikor megnyerték a bl-t? lehet 10 meccsbõl 1szer verik meg a manchestert és pont akkor ejtették ki. szóval a hosszú táv a mérvadó.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
ez sztem egyértelmû, mint hogy azis hogy Mancini hova megy.

Yo, Bitch!

bubu13
Rossz a fejléc. Nem 1:1 hanem 2:0!

EEE 1899

LasCar16
olasz foci ide vagy oda idén egy MU vagy egy Arsenal simán kipicsázza majd a szimpatikus csapatodat, az Inter meg nem hiszem h elszerencsétlenkedi a 6 pontos elõnyét, pláne úgy h szombaton nem szereztek 3 pontot az Olympicoban<#vigyor>

#acm

LasCar16
az a legjobb aki megnyeri a BL-t, legrangosabb európai kupa, ha a helyetek legtetején van akkor oda el is kellene jutni, tegnapi meccsel kapcs a Pool sajna megérdemelten ment tovább, jobbak voltak és kész, de ti legalább tudtok mondjuk egy scudettoval takarózni

#acm

Akiket várnék edzõnek: Morunhino, vagy Cúper. Sajna Cipellõ esélytelen mivel angolok már leszerzõdtették :[

szted érdekli mancinit a bajnokság? bl-t akart nyerni ezek utána persze hogy csalódott. hisz a mi helyünk a bl legtetején van, de már régóta nem az a csapat nyeri a bl-t aki a legjobb
liverpool pl. sehol nincs hozzánk képest mégis õk mentek tovább

hol lattal te mar olyat hogy lemond az edzo mikor mindjart megnyeri a bajnoksagot? ott valami nagyon nincs rendbe<#wow3><#eplus2>, bar az is igaz hogy meg messze nincs megnyerve a bajnoksag
Fabio Capello
Inkább az érdekelne ki lesz az utód...

Sírni nemfogunk😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ki?Ti?Ugyanmár<#nevetes1><#nevetes1>
Mi a bajnokság élén vagyunk a kezdetek óta és ott is maradunk.Kisebb csapatok próbálnak beérni..😊)

na mivan? kezdodnek a bajok?<#mf1>, mit gondoltatok meddig fog ez igy menni?, ha a kovetkezo 2-3 mecset megnyerjuk meg a bajnoksagot is szorossa teszuk<#nevetes1>
ettõl függetlenül mi vagyunk a legjobb csapat !!!!!
10 emberrel voltunk mind2két meccsen pool sehol se lett volna 11-el. na de mnd1 majd next time

Fabio Capello
Mancini lemondása

csakmerrendes vagyok 😄

Fabio Capello
Nana

legyen vége még mielõtt elkezdõdne, eddie ez rád is vonatkozik, ryhdek: elhiszem hogy bassza az agyadat, de le kell szarni, ily egyszerû 😊

az oké ha csak énlátom, mert nembalhézok, de ha vmelyik õsjuvés is meglátja akkor ki fog törni a balhé, jobb lenne ha nem történne, nemdebár? 😊

összetévesztesz minket egy másik csapattal 😊

Na mi van gyerekek?Kicsit nem Nektek fúj a bíró és már sírtok is?

mancini bejelentette hogy lelép

pedig nem juve a pool hogy segíti õket 😊

Semmi veszélyt nem jelentünk Pool kapujára.Fújja le azt csáá

WuFraZselic
khm, ugyértem nyolcaddöntõt*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát ezt a negyeddöntõt a birókon buktuk el... materazzi olyanért kapott sárgát az anfielden, amiért megye 3ban sem szoktak, most meg kb a 30. percben babelt lehetett volna leküldeni, de persze hogy MI fejezzük be a meccset emberhátrányba... undoritó amit az Inter ellen csinálnak utobbi 1-2 hónapban, az utobbi mérkõzések kb 70%át 9-10 emberrel fejeztük be...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ARANYLABDÁT NEKI

Fabio Capello
napaff... sztem nem túlzás ha kijelentem hogy nagytermetû svédünkön buktátok be a meccset 😞 részvétem skacok 😞

Ennyi.Hihetetlen,hogy nem lehet egy golt sem rúgni.Tiszta gáz..

fsgh
eldölt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szépvolt zlatan ismét és még Adriano a balfasz 😄😄:

szépvolt zlatan végülis még egy gólt sem lõttél szabadrugásból...

WuFraZselic
de bazze, Ibra, legalább az ilyen sanszokat ne kurjuk el, hogy labdát veszitenek a 16osuknál =/ ez már a 2. alkalom hogy elrugjuk, ahelyett hogy bepasszolnánk középre, csak ebbõl meglehetne már a 2-0 ide =/

fsgh
basszameg megint

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
2 kiállítás és 2 meccs megy el rajta...

az a baj ez már nem az elsõ olyan meccs

Fabio Capello
uhh srácok, részvét 😞

azért hogy egy kiállításon múljon egy meccs... :S

WuFraZselic
végülis nehogymár befejezzünk egy meccset 11 emberrel... bezzeg Babel beleüthet a labdába mikor már volt 1 sárgája... tényleg nevetséges! de akkor sem fogjuk feladni... ^^ forza INTER!

fsgh
nincs az az isten hogy ez innen meglegyen...

fsgh
Így meg sok esélyünk van megint...B@SSZAMEG!!!!!!:@@@@@@@@@@@

Francba mááár😞(((piros Burdisso😞

Ott van,nemlátod?😊)
Mindjárt gólt lõ!

mi bajom vele? az hogy mindenki agyon sztárolja és !!!! SUAZO !!!! is annyi gólt lõtt akcióbol mind õ pedig suazo nem sokat játszik!

ForzaInter
mi bajod vele? mostanában nem jáccik jól tény, visszaesett formája, de azért sérült is volt... majd belejön.

Yo, Bitch!

Cabell
Jajj, sajnállak titeket...hogy hagyhatta ki? :S Ebben isten keze van...nincsmese😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hol a nagy zlatan? aki 15 góljából 8-t 11-esbõl lõtt? aranylabdát neki!

fsgh
Hát hallod nagyon meg kell izzadni azért a hosszabításért...Nagyon jól védekezik a Pool...

magyarul huzzon a f*szba és jöjjön crespo?😄😄

MEGLESZ !!!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
Cruz csak jót akar de 1x nem adta le 100%-os helyzetben lévõ Stankonak meg 1x beleért akkor amikor ha nem ér bele Cambi belövi...:s

fsgh
félidõ. Hát szerintem jól játszunk de ez 2 gólhoz egyenlõre kevés lesz:S még 1 fokozatot feljebb kell kapcsolni. Amúgy öröm nézni ezt a játékot az utobbi idõk játékához képest...

Cruz baszki<#wow3>ez miért nem gólpassz volt?ehh

FORZA INTER!!!Gyerünk-gyerünk,jól kell játszanunk,nagyon jóóól és sok gól kell.Hajráá

nem soká lesz

FORZA INTER!