FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én örülnék neki, ha a keret tagja lenne ez a 3 játékos, ill. ebbõl a 3 játékosból 2: Mancini-De Rossi vagy Mancini-Aquilani

mondjuk inkább az utóbbi kettõsre lenne esély mert De Rossi sztem is ott fog megszomorodni a Roma-nál pályafutása végéig

Na jó.Inkább maradjon így a keret ahogy most van...

★ 汤姆 李

😄ddd

limperatore
<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#eljen><#eljen><#eljen>

ForzaInter

Yo, Bitch!

inter94
Az Internek nem kell Ronaldinho
A milánóiak más típusú játékost szeretnének igazolni, inkább az AS Roma egyik válogatottját látnák a keretükben.
A Barcelonától nyáron minden bizonnyal távozó Ronaldinho szolgálataira több európai sztárcsapat is igényt tartana, az olasz bajnoki címvédõ azonban nincs közöttük, az Inter nem száll harcba a brazil megszerzéséért. Ezt a klub igazgatója, Ernesto Paolillo jelentette be, miután sokan a milánóiakat tartották a legesélyesebbnek a játékos megszerzésére.

- Ronaldinho leigazolásával letérnénk arról az útról, amire ráléptünk az igazolási stratégiánkkal. Inkább egy klasszikus középpályást szeretnénk igazolni, nem egy támadót. Szívesen látnánk az AS Roma három futballistáját az együttesben, Mancinit, Aquilanit és De Rossit, de egyelõre ki kell deríteni, hogy van-e esély a megszerzésükre, egyáltalán nem biztos, hogy megpróbáljuk szerzõdtetni õket. De Rossi talán pályafutása végéig Romában marad, a másik két futballistának pedig elõbb az árát kell kiderítenünk - nyilatkozta Paolillo.

(samsungsport.hu)

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

remélem is 😊

keveset láttam eddig sajnos játszani, de már most imádom a játékát xd

limperatore
és még hányszor fog :p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

amúgy Balotelli a 2. legfiatalabb játékos aki betalált bajnoki meccsen az Inter történetében 😊

az elsõ az Mario Corso volt 1958-ban 😊

azon leszünk <#ravasz1>

miki36
Fiorentinát elverni ám!😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

limperatore
torrenten nem lesz fennt?😄

Lombardini
Kedves Inter szurkolók!

A százéves INTER tiszteletére kiadott könyv megrendelhetõ az INTER CLUB UNGHERIÁN keresztül, olasz anyaklubunktól.

Tájékoztatásként mondom, hogy ez a könyv Magyarországon nem fog megjelenni de nekünk lehetõségünk van az Olasz klubtól rendelni. Korlátozott számban élhetünk a lehetõséggel ezért fontos hogy április 11-ig mindenki aki szeretne belõle jelezze. További részletek a http://interclubungheria.hu oldalon találhatók.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

a Fio elleni meccset a Sport1 élõben közvetíti 😊

thx

<#eljen><#eljen>

FORZA INTER!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szép volt grat!!!!!!!

FORZA INTER!

gratula

nagyon örültem amikor Balotelli betalált 😊

limperatore
ty 😄

fsgh
csak bejött😊) grat😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
2,9 :p

remélem így marad az eredmény

fsgh
😄DD hányszoros szorzóra?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
remélem 2 góllal nyerünk, csak megtettem hendikeppel 😄

fsgh
Jut eszembe mi lett az eredményjelzõvel?

fsgh
😊) ez eddig jó csak maradjon is így😊

inter94
viera góóól

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

góóóól Vieira

0-1

inter94
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 18 Crespo, 45 Balotelli.

Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 11 Jimenez, 23 Materazzi, 28 Maniche, 30 Pelé.

limperatore
jaja az igaz =D

kedvenc csapatot ne 😄

limperatore
Szerintem egy sima 0:2 lesz nekünk, nemtudom megtegyem-e bwinen 😄

limperatore
-2 euro 😄

3-2 lett :S

limperatore
😄😄 király

fsgh
😄D Roma - Genoa 2-0 és a Genoa 2perc alatt lõtt 2-t! csak néztem...

én is remélem

Mario-t és Jimenez-t a kezdõbe!!!

limperatore
Remélem Mario kezdõ lesz, bár nem sok esélyt látok rá :|

jót tesz neki a hazai légkör 😊

limperatore
Adriano elmúlt 2 meccsen 3 gólt lõtt. Jön vissza a formája 😉

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

Lombardini
Priviben írok Neked nem akarok OFF-olni.

bubu13
Hány éves kortól lehet klubtagnak lenni?

EEE 1899

Lombardini
Én beszéltem arról, hogy milyen programok szoktak lenni.

bubu13
melyik voltál?

EEE 1899

Lombardini
Igen. Benne voltunk, kint volt velünk egy stáb. Még szerény személyem is nyilatkozott. 😊

bubu13
multkor volt a Duna tv-n a klubról szó

EEE 1899

Lombardini
Na és mégegy adalék a klubhoz:

Több vendégünk is volt, közöttük két média személy is, róluk szól ez a cikk:

Németh Lajos és Gyetván Csaba Milánóban szurkolt az Internek

Németh Lajos és Gyetván Csaba ugyan még csak frissen igazolt le az Inter Club Ungheria rajongói csapatához, ám máris átesett a tûzkeresztségen. Az idõjárás viszontagságai sem emelhettek akadályt a két elszánt szurkolónak, hogy a klub tagjaival együtt eljussanak Milánóba, az Internazionale-Juventus mérkõzésre.

Gyetván Csaba és Németh Lajos a FAWA Médiaválogatott (www.mediavalogatott.hu) tagjaként néhány hete csatlakozott az Inter Club Ungheria (www.interclubungheria.hu) rajongói klubhoz. A két híresség azonban máris Milánóban találta magát kedvenc csapatuk mérkõzésén.

„Ötvenhét év alatt mindig sikerült megúsznom a hosszú busz utakat, az Interért azonban még azt is bevállaltam, hogy összesen 28 órát utazok oda-vissza. Ugyan az út során volt egy pont, amikor azt érzetem, hogy ilyen megpróbáltatásra soha többé nem vállalkozom, de végül a meccs mindenért kárpótolt. Az utunkat egy nagy havazás is fûszerezte, amit a csapatnak már elõre jeleztem. Ám azt nem gondoltam volna, hogy Ausztriában a nagy hóban elakadunk. Még az is kérdéses volt, hogy odaérünk-e a mérkõzés kezdetére. De mint meteorológus folyamatosan figyeltem az idõjárás változásait, s nyugtatgattam szurkolótársaimat, hogy aggodalomra nincs ok. Sajnos az Inter kikapott, de fergetegesen éreztem magam az Inter Club Ungheria fiatal tagjaival, sõt még néhány felhõtípus nevére is megtanítottam õket” – mesélte Németh Lajos.

Gyetván Csaba nem csak megrögzött Inter szurkoló, hanem az olasz nyelv nagy rajongója is – hivatásos szakfordítóként tevékenykedik -, ezért akkor érezte igazán elemében magát, amikor csapattársaknak segíthetett tolmácsolni.

„Miután megérkeztünk Milánóba klubtársaink egy nagy meglepetéssel vártak: megkaptuk névre szóló, eredeti szurkolói mezünket, s azon nyomban csapattársainkkal egy barátságos meccs kellõs közepén találtuk magunkat. Ezután szinte azonnal az Internazionale-Juventus mérkõzésére mentünk, így még annyi idõm sem volt, hogy Milánóban a kedvenc boltjaimat végigjárjam. Már rengeteg jó hangulatú összecsapás részese lehettem, de annál felemelõbb érzés nem volt, mint amikor beléptünk a San Siro stadionba, és ott a fergeteges Inter szurkolói hangulat fogadott bennünket! Ennek az élménynek csak úgy lehettem részese, hogy csatlakoztam a rajongói klubhoz” – újságolta Gyetván Csaba.

A két újdonsült rajongó azt is megfogadta, hogy az Inter Club Ungheria mezeknek és a szurkolói szellemnek megfelelõen buzdításukkal segítik az Internazionale-t. Ha egy újabb lehetõség adódik, akkor ismét útra kelnek, vállalva a közel 30 órás busz utat, és elmennek szurkolni kedvenc csapatuknak.[/quote]

Lombardini
Sziasztok!

Azért bátorkodom zavarni itt egy kicsit, hiszen itt is rengeteg Inter szurkoló van ami nagyon jó. Viszont lehet nem mindenki tudja, hogy van Magyarországon egy hivatalosan bejegyzett szurkolói klub az Inter Club Ungheria.
Az Inter Klub Ungheria a magyarországi Inter szurkolók hivatalos klubja. Teljes nevünk: INTER Szurkolói Klub Magyarországi Sportegyesület.
2006-os megalakulásunk óta, tagjaink száma 50 fõ fölé emelkedett. Céljaink között szerepel, hogy minél több Inter szurkoló csatlakozzon hozzánk, a kialakult kis csapatunk tovább bõvüljön. Fontos számunkra, hogy új barátságok jöjjenek létre, illetve a meglévõk tovább mélyüljenek. Hozzon össze bennünket a Foci és az Inter szeretete!
Inter szurkoló vagy? Szeretnél kedvenc csapatodnak Milánóban vagy itthon klubtársaiddal, barátaiddal együtt drukkolni?
Szeretnél egy focicsapat tagja lenni? Új barátokat szerezni? Csatlakozz hozzánk!
Mint említettem ez egy hivatalosan bejelentett és bejegyzett szurkolói klub Magyarországon. Ez pontosan azt jelenti, hogy minden egyes tagunk bejelentett tagja az olaszországi FC Internazionale szurkolói klubjának, tehát hasonló jogaink vannak, mint bármely olasz vagy más országban bejegyzett klub tagjainak (személyesen is tanúsíthatom). Emiatt garantáltan kapunk jegyet minden mérkõzésre ahová utazni szeretnénk, megkapjuk a klub hivatalos ajándéktárgyait, 10% kedvezmény jár a San Siro Store-ban történõ vásárláskor, stb.

Ha esetleg felkeltettük valakinek az érdeklõdését az látogasson el az Inter Club Ungheria hivatalos oldalára

FORZA INTER