FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
Balotelli legalább gyors elfut egy-egy támadással és ott lehet a második...Sokkal aggilisabb mint Cruz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
0-1
Cruz<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
0-1
Cruz
Subs: 1 Toldo, 18 Crespo, 24 Rivas, 28 Maniche, 29 Suazo, 30 Pelé, 31 Cesar.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Emidio Morganti (Ascoli Piceno).
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTER!
Itt az esély eldönteni a bajnoki címet!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER!
Pillanatnyilag az olasz bajnok Internazionale tûnik a legesélyesebbnek a Werder Bremen klasszisának megszerzésére.
Diego a Controcampo értesülései szerint a kék-feketékhez tart, és a játékos édesapja, aki egyben az ügynöke is, szándékosan a Real Madrid és a Juventus nevével „terel”, miközben már nagyon közel a megegyezés a „surranópályán” az Interrel. Az Inter korábban a Barca brazilját, Ronaldinhot is megszerezte volna, de õ várhatóan a városi rivális Milanhoz igazol. Diego játékjogáért az olaszok 18M fontot fizetnének a Werdernek.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
maradt a is a 0-0
mondjuk full a "B" csapat játszott
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Subs: 22 Orlandoni, 19 Cambiasso, 24 Rivas, 36 Bolzoni, 40 Fatic, 47 Filippini, 50 Siligardi.
Coach: Roberto Mancini.
remélem eladjuk :]
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Defenders: 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Midfielders: 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni.
Strikers: 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 50 Luca Siligardi.
Moratti meg 12 ad neki...
Yo, Bitch!
EEE 1899
#acm
#acm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTER!
2. én biztos vagyok benne hogy nem felejtett el focizni
3. külön öröm h elõletek hozzuk el,<#bohoc>#bohoc> de majd az új Milanban bizonyítani fog Kaká oldalán, minden adott családisas hangulat, sok brazil..a többi csak rajta múlik 😊 Barcában sem volt ez annyira szörnyû szezonja inkább az egész katalán egylet lett sokkal halványabb, amúgy jövõre scudettot nyerünk😛
#acm
Boriello & Konko
Borielloról nem tudom mit higgyek, nekem elég olyan egy szezonos pléjának tûnik... mint Tavano és még sorolhatnám tovább ilyen olasz csatárokat, de annak nagyon nem örölük hogy Acquafresca adnánk érte, sztem õt vissza kéne hozni nagyon jó játékos lesz belõle, 2-3 év mulva Balotellivel bombaerõs kettõst tudnának alakítani, egyik legnagyobb olasz csatár tehetségnek tartják, mellesleg 9 gólos, és 50 % még miénk, de valószínû elherdáljuk😞(( a francia Konko visszont nem rossz kis játékos fiatal és gyors,jól cselez, cserének tökéletes lehet, amikor láttam jáccani akkor megggyõzött.
Yo, Bitch!