FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell õ nekünk!!
Egyébként is õ volt az elsõ a hírek közt..😛
★ 汤姆 李
Holnap utazik Londonba Branca, hogy a Chelsea vezetésével a részletekben is megállapodjon."
😮
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nemtévedtem sokat
majd ha 29 lesz akkor gondolkozhatunk
hüje vagy hamán szép nem!4
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Quaresma mikor jelenti be hova igazolt?
EEE 1899
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ki kicsoda 😄
küldjük nyugdijba persze..... 😄
http://sportgeza.hu/futball/zanett0228/
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
de tényleg erre a golyófejûre semmi szükség, remélem csatárt nem igazolunk.
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a-támadó
d-védõ
c-középpályás
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azabaj hogy akit kölcsönadnak ijen "szenny" csapatba, olyan cimmel hogy fejlõdjön
arra már soha nemfog számitani az elsõkeret tagjaként
talán még Zicu is de õ benne nem vagyok biztos, mostaniak közül Bolzoniból lehet még vmi😄
Balotellit nem írom, mer õ már elsõ csapaat tagja lesz...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Jun. 20. 12:37 -CITTA\' DI CASTELLO- A primavera csapat kudarca után tegnap bajnokságot nyertek az U17-es srácok. A kétszer 40 perces összecsapáson, a második félidõ 3. percében talált be a nigériai Joel Chukwuma Obi, és így az õ találatával az Inter legyõzte az Empoli együttesét.
azért jó ez az utánpótlás is 😊 csak kikéne használni...